Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

πρίν από 26 λεπτά , apple2 είπε:

Θα τις βάλεις και τις τρεις? Κι εγώ στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά με δύο βλαστοκύστες 3αβ και 2αβ. 

Δεν ξέρω ακόμα θα μιλήσουμε για αυτό την άλλη βδομάδα γιατί θέλει να σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε prp ενδομητριου ή όχι... μόλις έφυγα από το κέντρο όλα τα άλλα ήταν καλά μορφολογία και διαστάσεις μήτρας δηλαδή 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθηνα και Ιωαννα εισαστε επικίνδυνες εσεις!!

Οι μονες κλοτσιες που εχει φαει εμενα ειναι επειδη ροχαλιζει!Και οσες φορες εχω δει τετοιου ιδιους ονειρα ξυπναω κλαιγοντας!!!!!!!!Ειμαι η μονη ευαισθητη της παρεας??χαχαχα

Αθηνά Εγω μονη τον κανω μπανιο αλλα δυσκολευομαι πολυ,θυμαμαι στον μεγαλο δεν ειχα θεμα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να με θυμάστε, έχω χαθεί αλλά μπαίνω και σας διαβάζω!

Εμείς κλείσαμε τους 4 μήνες το Σάββατο, χθες είχαμε γιατρό 66 πόντους και 7 κιλά. Καναμε και εμβολιο και ξυπναγαμε και εμείς ανα 2 ωρες τη νυχτά. Είδα ότι έγινε και στην Μαργαρίτα και παρηγορήθηκα! Βέβαια εμένα σερί ύπνο δεν έχει κάνει, ανά 4 ώρες ξυπνάει το βράδυ συνήθως. Σε 20 μέρες θα ξεκινήσουμε ρυζάλευρο και σκέφτομαι να το φτιάχνω μόνη μου.

Τρέχω με τη βάφτιση αλλά σιγά σιγά τα τελειώνω.

Όσο για το μπάνιο εγώ μόνη μου τον κάνω, ο άντρας μου δεν τον έχει κάνει ούτε μία φορά. Φεύγει 8 το πρωί και επιστρέφει 10 το βράδυ εξαιτίας της δουλειάς του με ένα διάλειμμα που πετάγετε να φάμε το μεσημέρι. Έχω βολευτεί με ένα καθισματάκι από το Jumbo που το στηρίζει το κεφαλάκι.... :D

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Όυουου απο τετοια όνειρα εχει φάει πολλές!! Είτε χτυπήματα στην πλάτη είτε τ τραβάω τα μαλλιά αλλά τα περισσότερα τα κανω μες στον ύπνο μ κ μετα ξυπνάω κ τ εξηγώ... Χαχαχαχα

Αθηνούλα μ γιατι κοριτσι μ αγχώνεσαι να τον κανεις μπάνιο μόνη σ; Γέμισε την μπανιεριτσα του μεχρι την μεση κ πιαστον με το αριστερο. Να περάσει πίσω απο τον αυχένα του κ να φτάσει στο αριστερο μπρατσακι του απο εκει θα τον κρατάς. Το υπόλοιπο κορμί επιπλέει στο νερο... Κ με το δεξι λουζεις κ πλένεις κ ξέπλενεις... Βοήθησα καθολου;;

Κ εγω κ τα δυο μόνη μ τα έκανα... Οταν ερχόταν κ ο αντρας μ, θα ερχόταν για να τραβήξει κανένα βιντεο...

Α! Την μπανιεριτσα εγω την βαζω πάνω στη χεστρα με μια πετσέτα απο κατω. Για να μην σκύβω πολυ.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Όυουου απο τετοια όνειρα εχει φάει πολλές!! Είτε χτυπήματα στην πλάτη είτε τ τραβάω τα μαλλιά αλλά τα περισσότερα τα κανω μες στον ύπνο μ κ μετα ξυπνάω κ τ εξηγώ... Χαχαχαχα

Αθηνούλα μ γιατι κοριτσι μ αγχώνεσαι να τον κανεις μπάνιο μόνη σ; Γέμισε την μπανιεριτσα του μεχρι την μεση κ πιαστον με το αριστερο. Να περάσει πίσω απο τον αυχένα του κ να φτάσει στο αριστερο μπρατσακι του απο εκει θα τον κρατάς. Το υπόλοιπο κορμί επιπλέει στο νερο... Κ με το δεξι λουζεις κ πλένεις κ ξέπλενεις... Βοήθησα καθολου;;

Κ εγω κ τα δυο μόνη μ τα έκανα... Οταν ερχόταν κ ο αντρας μ, θα ερχόταν για να τραβήξει κανένα βιντεο...

Α! Την μπανιεριτσα εγω την βαζω πάνω στη χεστρα με μια πετσέτα απο κατω. Για να μην σκύβω πολυ.

Εσυ θα με στειλεις εμενα με τις περιγραφες σου!!!!Χαχα:D:lol::lol::lol:

Και εγω ετσι τον κανω μπανιο αλλα κανει σαν τρελο το μωρακι μου κολυμπαει κανονικα κοριτσια κοπαναει τα ποδια στην λεκανη πλατσουριζει και τα κανει ολα π......α!!Ποσο του αρεσει,το κατα ευχαριστιεται!

Και μετα μην ξεχνιομαστε μπαινει ο μεγαλος μπεμπης και πλατσουριζει.... Εκει να δειτε γελιο!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να με θυμάστε, έχω χαθεί αλλά μπαίνω και σας διαβάζω!

Εμείς κλείσαμε τους 4 μήνες το Σάββατο, χθες είχαμε γιατρό 66 πόντους και 7 κιλά. Καναμε και εμβολιο και ξυπναγαμε και εμείς ανα 2 ωρες τη νυχτά. Είδα ότι έγινε και στην Μαργαρίτα και παρηγορήθηκα! Βέβαια εμένα σερί ύπνο δεν έχει κάνει, ανά 4 ώρες ξυπνάει το βράδυ συνήθως. Σε 20 μέρες θα ξεκινήσουμε ρυζάλευρο και σκέφτομαι να το φτιάχνω μόνη μου.

Τρέχω με τη βάφτιση αλλά σιγά σιγά τα τελειώνω.

Όσο για το μπάνιο εγώ μόνη μου τον κάνω, ο άντρας μου δεν τον έχει κάνει ούτε μία φορά. Φεύγει 8 το πρωί και επιστρέφει 10 το βράδυ εξαιτίας της δουλειάς του με ένα διάλειμμα που πετάγετε να φάμε το μεσημέρι. Έχω βολευτεί με ένα καθισματάκι από το Jumbo που το στηρίζει το κεφαλάκι.... :D

Γεια σου Νασια.Εννοείται σε θυμομαστε,γιατι χαθηκες?

Τελειος ο μπεμπουλης σου!

Αν λες για ενα καθισμα γαλαζιο με βεντουζες μικρο που ξαπλωνει το εχω και εγω.Στον μεγαλο δεν το χρησιμοποιησα ποτε.Στον μπεμπη το χρησιμοποιω ειδικα οταν θελω να του κανω ντους βολευει πολυ.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

7 κιλα;!;!;! Καλα νασια άμα καταφέρει στο 6μηνο ο δικός μου να ειναι τοσο...τούμπες θα κάνω :P

Η πρώτη απόπειρα για μπανιο (ντους θα τπ λεγα!) μόνη μου ηταν... Νταξει Αποτυχημένη ΔΕΝ την λες αλλα ε.. Μπορούσε και καλύτερα :P ευτυχώς ειχα γδυθεί κ εγω αλλιως δεεεν... Κάθε αρχη κ δύσκολη θα το καταφέρω καλύτερα την επόμενη φορα :P

Παντως επιζήσαμε κ οι 2 Χαχαχα!!

Στο μεταξυ όλο βαφτίσεις ακούω ... Εγω θα την κάνω του χρόνου (18 μηνών) πειράζει πολύ λέτε;;;

Πως εχει τύχει φετος κ για οτι βαφτίσεις ακούω ειναι για μωράκια 6-7 μηνών!

Πέρσι σε όσες ειχα παει τα μωρά είχαν χρονίσει φετος άλλαξε η μόδα;!;!;!

:o

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Ωωωω βλεπω καινούργια διακόσμηση!

Καλημέρες καλημέρες!!

Εχθες εμβολιάσαμε μεγαλο κ μικρη δεν έκλαψε ευτυχως κανεις!

Η μικρη 66 πόντους 6,5 κιλα... Το κακό ειναι οτι σε ενα μηνα έβαλε 400γρ... Αλλά 4 πόντους. (Μήπως φταίει το οτι ψήλωσε πολυ κ δεν έβαλε πολλα κιλα) ο γιατρός μ ειπε μεσα στην ημερα λιγότερη πιπιλα κ το βράδυ αν την βλεπω να ανησυχεί ν την βαζω στο στήθος κ να μην την δίνω πιπιλα, το θεμα ειναι οτι αυτη το βράδυ άπαξ κ κοιμηθει την πετάει την πιπιλα κ δεν δείχνει σημάδια ανησυχίας. Κ την ημερα θηλαζουμε ανα 2 ωρες δλδ ποσο πιο συχνά να την θηλάζω;;; Στεναχωρέθηκα... Βέβαια κρατάει σταθερή πορεία στο βάρος δεν έχουμε αυξομειώσεις στην καμπυλη...

Επίσης μ ειπε οτι θα κάτσει νωρίς η μπεμπα μ στον κωλο της κ αν θελω μπορω ν την βαζω γιατι κρατάει την πλάτη της ίσια κ το κεφάλι το στηρίζει... Για φαγητό θα μιλήσουμε τον αλλο μηνα.

KMwEp3.png

Βρε συ Βούλα μου ειναι απαραιτητο να βαζει ενα κιλο?δεν ειναι μεσα στις καμπυλες?Στο λεω αυτο γιατι θυμαμαι σε ερωτηση μου στον παιδιατρο(στον μεγαλο γιο) μετα τους τρεις μηνες γιατι σταματησε να βαζει απο ενα κιλο η απάντηση ηταν γιατι θα ειμασταν ολοι ιπποπόταμοι! Μου ειχε εξηγησει οτι αυτο μετα τους 3-4 σταματαει και καθε μηνα αυξάνονται γραμμάρια και οχι κιλα!Εγω ειδικος δεν ειμαι αλλα το βκεπω σουπερ το βαρος της!Καλα μην σχολιασω τα εκατοστα!Μου φαινονται ολα φυσιολογικα!Και ξενο να δωσεις δεν νομιζω το βραδυ παλι να ξυπνάει εφ οσον δεν ξυπναει ουτε τωρα με τον θηλασμο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...