Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γεια και α πο μεναααα! Σκοπευω μα μπαινω συχνότερα τώρα να σας γραφω κιολας. 6 δωμάτια σαλωμη?????? No way ! Τις υπόλοιπες θα σας διαβασω το πρωί με το πασο μου τωεα κουτουλαω περιμένω να κοιμηθει το μωρο.. ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποσο καιρο ειχα να γραψω τετοια ωρα...

Σαλωμη οντως πολλα τα 6 αντι να πεις 3 ειναι οκ!Αλλα 6 ρε γαμωτο?θα ξεπατωθεις να καθαριζεις πρωτα απ ολα!Και ειναι και η μ@λ@κι@ οτι δεν μπορεις να τρεχεις να ψαξεις και εσυ,με τα μικρα ειναι δεμενα τα χερια σου!Και μην νιώθεις άσχημα με την συνηφαδα σου,γι αυτι ειναι οι ανθρωποι για τις δυσκολες στιγμές! Θα μπορουσε να συμβει και σε εκεινη,προσωρινο είναι εξ άλλου... Τι κανουν τα μπεμπακια?

Βουλα και εμας έχει γυρίσει και να δεις πως καναμε...χιχι οσες φορες και αν κανεις παιδια ακριβως τα ιδια συναισθήματα εχεις!

Μαιρη λουυυυ που εισαι κοριτσακι?πως ειστε?Προσαρμοστηκατε?ο γιγαντακος πως ειναι?

Να μπαινεις κοριτσακι μου,χαθηκαμε....

Εγω θηλασα το μωρο και ξυπνησα για τα καλα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βρε Σαλώμη 6;; Μα 6;;; Εδω τα 3 κ με το ζορι τα καθαρίζουμε!! Καλε μείνε λιγο ακόμα στο σπιτι αφού η ιδια δεν εχει πρόβλημα, εχεις εσυ;; Αν κανεις βιαστικές κινήσεις σε κιγο καιρό θα ξανά μετακομίσεις... Ψάξτε λιγο ακόμα να βρείτε αυτο π θα ξετρελάνει!

Ξύπνησα με μια χαζή διάθεση!! Απο ενα κωλο όνειρο!! Ο αντρας μ, έφερε στο σπιτι την γκομενα για την οποία με άφηνε, να την γνωρίσω... Κ θα βλέπαμε κ dvd!!! Αφού άνοιξα τα μάτια μ κ του εδωσα μια!!!! Κ ο καημένος μεχρι να τ πω γιατι την έφαγε με κοιτούσε με ενα ύφος... Χαχαχαχχαχα

KMwEp3.png

Χαχαχαχα Βουλαααα βλεπω και εγω τετοια ονειρα αλλα δεν τον εχω χαστουκισει ακομα!!!

Καλα δεν νευριασε?

Καλα τα λεει το βιβλιο ειδικα οταν φτανεις στα όριά σου λειτουργεί σαν αγχολητικο.το θεμα ειναι οτι εχω διαβασει μονο 4κεφαλαια γιατι δεν μαφηνουν.......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Σαλώμη 6;; Μα 6;;; Εδω τα 3 κ με το ζορι τα καθαρίζουμε!! Καλε μείνε λιγο ακόμα στο σπιτι αφού η ιδια δεν εχει πρόβλημα, εχεις εσυ;; Αν κανεις βιαστικές κινήσεις σε κιγο καιρό θα ξανά μετακομίσεις... Ψάξτε λιγο ακόμα να βρείτε αυτο π θα ξετρελάνει!

Ξύπνησα με μια χαζή διάθεση!! Απο ενα κωλο όνειρο!! Ο αντρας μ, έφερε στο σπιτι την γκομενα για την οποία με άφηνε, να την γνωρίσω... Κ θα βλέπαμε κ dvd!!! Αφού άνοιξα τα μάτια μ κ του εδωσα μια!!!! Κ ο καημένος μεχρι να τ πω γιατι την έφαγε με κοιτούσε με ενα ύφος... Χαχαχαχχαχα

Χαχαχαχα! Έχω δει κι εγώ τέτοιο όνειρο πριν από πολύ καιρό, ότι είχε βρει άλλη κ είχαμε χωρίσει αλλά ενώ στενοχωριομουν του έλεγα χαίρομαι για σένα κ θέλω να είσαι καλά! Εντελώς κόντρα ρόλος, θα του είχα βγάλει τα ...μάτια!!! Χαχαχαχα!!!!

b5DEp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!Η μας ματιασαν η φταιει το pentavac..χαλια υπνος..ανα δυο ωρες στο ποδι κ χαζοθηλαζε...εσεις ειχατε τετοια μεταντο εμβολιο?επιτελουε 6κιλα και 65εκ. Μας ειπε θα ξεκινησουμε με κρεμα υποαλλεργικη..ουαν υην ρωυησα με τους θηλασμους τι γινεται..μου ειπε ουαν θα τρωει καλα θα θηλαζω πρωι κ βραδυ..κ αν θελω να κοψω τους πολυ βραδινους νερο η χαμομηλι.λεεινστο χερι μου ειναι..Γκρετα εσυ τι θυμασαι απο τον μεγαλο σου?

F4oIp2.png

Καλα ρε Ιωαννα το επαιζες υπεράνω ε??χαχαχα

Εμενα μου λεει δεν πας καλα ο δικος μου!Εγω βλεπω αρκετα συχνα ρε γαμωτο,γιατι???Λετε να ειναι κανενα μηνυμα?χιχιχ

Περα απ την πλακα εγω λεω οτι σκεφτόμαστε λιγο υποσυνείδητα γι αυτο τα βλεπουμε!

Ψαροσουπα σημερα φτιαχνω,εσεις?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μαργαριτα καλημερα!

Δεν σας ματιασαν κοριτσι μου το κωλ@εμβολιο ειναι!Ειναι πενταπλο γι αυτο!Λιγο υπομονη!

Κοιτα εσυ εργαζεσαι αν θυμαμαι καλα ετσι?αρα στο 9μηνο γυρνας δουλεια?

Αν συμβει αυτο το μωρο σου ετσι κ αλλιως θα μαθει να θηλαζει μονο του πρωι-βραδυ.εμενα ηταν μπερδεμα ο μεγαλος.Δεν ηθελε τιποτα την νυχτα εκτος απο γαλα.οταν αποθηλασα ομως δεν του εδωσα ποτε τιποτα εκτος απο νερο.Δεν του εφτιαξα ποτε γαλα μεσα στην νυχτα γιατι μαθαινουν ετσι και ζητανε συνεχεια.Δεν θα δωσεις ποτε γαλα αλλα τωρα ειναι μικρο ακομα.Αυτο οταν μπει στις τροφες ωστε ειναι χορτατο το μωρο.

Δεν ξερω και ποσο σκοπευεις να θηλασεις για να σου πω.

Παντως οπως και να εχει αν το μωρο κοιμαται και δεν θηλαζει την νυχτα και τρωει ικανοποιητικά δεν χρειάζεται να δωσεις στο ενδιαμεσο στα γευματα.Οντως ειναι στο χερι σου.και εγω θα προσπαθησω γι αυτο γιατι δεν θα αντεξω ενα μωρο ακομα κρεμασμενο στο στηθος ολη μερα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλα ρε Ιωαννα το επαιζες υπεράνω ε??χαχαχα

Εμενα μου λεει δεν πας καλα ο δικος μου!Εγω βλεπω αρκετα συχνα ρε γαμωτο,γιατι???Λετε να ειναι κανενα μηνυμα?χιχιχ

Περα απ την πλακα εγω λεω οτι σκεφτόμαστε λιγο υποσυνείδητα γι αυτο τα βλεπουμε!

Ψαροσουπα σημερα φτιαχνω,εσεις?

Εγώ το πρωί το "πούλησα" στον δικό μου και καλά κοίτα πόσο σε αγαπάω που σκέφτομαι έτσι για σένα.... Και χαιρόταν αυτός, καμάρωνε χιχιχι...

Νομίζω είναι από το άγχος για κάτι, όχι απαραίτητα για το συγκεκριμένο θέμα.

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα καλημερα!

Δεν σας ματιασαν κοριτσι μου το κωλ@εμβολιο ειναι!Ειναι πενταπλο γι αυτο!Λιγο υπομονη!

Κοιτα εσυ εργαζεσαι αν θυμαμαι καλα ετσι?αρα στο 9μηνο γυρνας δουλεια?

Αν συμβει αυτο το μωρο σου ετσι κ αλλιως θα μαθει να θηλαζει μονο του πρωι-βραδυ.εμενα ηταν μπερδεμα ο μεγαλος.Δεν ηθελε τιποτα την νυχτα εκτος απο γαλα.οταν αποθηλασα ομως δεν του εδωσα ποτε τιποτα εκτος απο νερο.Δεν του εφτιαξα ποτε γαλα μεσα στην νυχτα γιατι μαθαινουν ετσι και ζητανε συνεχεια.Δεν θα δωσεις ποτε γαλα αλλα τωρα ειναι μικρο ακομα.Αυτο οταν μπει στις τροφες ωστε ειναι χορτατο το μωρο.

Δεν ξερω και ποσο σκοπευεις να θηλασεις για να σου πω.

Παντως οπως και να εχει αν το μωρο κοιμαται και δεν θηλαζει την νυχτα και τρωει ικανοποιητικά δεν χρειάζεται να δωσεις στο ενδιαμεσο στα γευματα.Οντως ειναι στο χερι σου.και εγω θα προσπαθησω γι αυτο γιατι δεν θα αντεξω ενα μωρο ακομα κρεμασμενο στο στηθος ολη μερα

Κοιτα,οπως παει λεω να θηλασω μεχρι νοεμβρη..αρχες δεκβρη γυρνω...δεν ξερω ποσο καιρο παιρνει ο αποθηλασμος..το θεμα ειναι οτι οκ οταν επιστρεψω,αναγκαστικα πρωι βραδυ θα θηλαζω...η μηπως και απογευμα??νωριτερα δεν παιζει το πρωι-βραδυ?δεν ξερω ποτε θα του φτανουμ οι τροφες,μημ τπν υποσιτιζω αποφευγοντας θηλασμους..στα τρια γευματα θεωρεις ειναι οκ να θβλαζει μονο 2 φορες?

F4oIp2.png

Ναι το θεωρω οκ γιατί το ειδα στην πραξη!

Στην ξαδέρφη μου.Στους 8μηνες γύρισε στην δουλεια και θηλαζε το πρωι πριν φυγει και μετά το βραδυ!

Κοψανε και τους νυχτερινους θηλασμους και ηταν ολα μια χαρα!!Πολυ θα ηθελα να το κανω και εγω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα!! Το εξαιρετικά ανήσυχο παιδάκι μου κ η εντελώς εξαντλημένη μάμα του σας χαιρετούν!

Μου το μάτιασανε το παιδι εδω κ 2 μερες δεν εχει ησυχία! :/

Στο μεταξυ πάμε εκτακτωΣ σήμερα για εμβολιο (ηταν για πεμπτη αλλα κατι έτυχε στη γιατρό κ μας το μετέφερε σήμερα)

Τουλάχιστον θα ζυγιστούμε κ μετρηθούμε κιολας!

Αν κ νομιζω οτι με εξαίρεση τα δίδυμα της Σαλώμης μονο το δικό μου θα χει μείνει κατω απο 6 κιλα... Τα πλησιάζουμε λογικα αλλα..

Στο μεταξυ μας πήρε το πρωι να μας το αλλαξει κ ΦΥΣΙΚΑ χτες ηταν η μερα που ήμασταν κομμάτια κ αμελήσαμε να τον κάνουμε μπανιο οποτε σήμερα (μολις ξυπνήσει) θα ειναι η επίσημη πρώτη που θα το κάνω μόνη μου μπανιο(!)

Που δεν το κόβω κ για επιτυχία οποτε τον βλεπω για...τοπικό πλύσιμο χέρια κ πόδια μονο :s

Αλήθεια εσεις τα καταφέρνετε μόνες ή δεν ειμαι η μόνη άχρηστη να παρηγορηθώ λιγο;;;

Στο μεταξυ (για να ειμαι κ εντός θέματος!) ο δικός μου ο άντρας εχει φάει κλωτσιές μες τον υπνο του (κ τον δικό μου! Ξύπνησα κ με ειχε πιάσει χειροπόδαρα να...γλυτώσει! Χαχα!!!) απο αντίστοιχο όνειρο ...ρεζίλι Χαχαχαχα!!!

Αφού πλεον μου το λέει οτι το εχει καταλάβει οτι το εννοω το "αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι!" :tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...