Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Νεοτερα για το ονομα...χαλαρωσε ο πεθερος,αφου του ειπε π δικος μου ας τον φωναζει με το δικο του ονομα αφου θα παρει κ τα δυο..του ειπε,ας το φωναζει ο καθενας οπως θελει.μη κουνιαδα μπροστα στον πεθερο θα τπν φωναζει με το ονομα του πεθςρου..ερωτηση:στοντραπεζι,αν αρχισουν να το φωναζουν με το ονομα του πεθερου,να παρεμβω ευγενικα??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα μου με όλο το θάρρος θα έλεγα να το σκεφτείς 2 φορες αυτο σαν λύση.

Ετσι ακριβώς έκανε κ ξαδέρφη μου (ο ανιψιός μου εχει ονομα_παππου-ασχετο_ονομα) με πρόθεση να τον φωνάζουν με το άσχετο.

Το απο κει σόι δεν το συγχώρεσε ποτέ στην ξαδέρφη μου το γλέντι για τα βαφτίσια ηταν ένα... Δράμα με τους μίσους να φωνάζουν το παιδι Α κ τους υπόλοιπους Β, στα γενέθλια του σε γιορτές (όσο ηταν μικρούλι ακομα) ζούσαμε τα τραγελαφικά το παιδι να αλλάζει ονομα απο τον ένα καναπέ στον αλλο (ενίοτε κ επιδεικτικά) να ειναι 4ρων χρόνων κ μα το ρωτάνε το...κλασικό "βρε πως σε λενε εσένα;" Κ το παιδι να ...μην ξερει τι να απαντήσει κ ακομα κ σήμερα που εχει φταςει 12 χρόνων το βλέπεις οτι δε νιώθει άνετα. Στη συγκεκριμένη δε οικογένεια ηταν τοσο "σφοδρή" η επίθεση απο πλευράς οικογένειας παππού που τελικα το παιδι πλεον αυτοπροσδιορίζεται ως "ονομα παππού" και μονο σε συγκεκριμένους συγγενείς της μάνας χρησιμοποιεί το αλλο ονομα.

Στη συγκεκριμένη οικογένεια ο πατέρας ειχε συμφωνήσει στο (αλλο ονομα) κ τελικα απο το μπιρι-μπιρι των συγγενών οταν το παιδι ηταν γύρω στα 2-2,5 το γύρισε κ αυτός κ τον φώναζε (ονομα παππού).

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ για να σε τρομάξω ούτε για να σε στενοχωρήσω κ ειμαι αρκετά σιγουρη οτι το συγκεκριμένο σκηνικό ειναι απο τα χειρότερα δυνατά που μπορει να τύχουν σε τέτοιες περιπτώσεις απλως ΕΣΥ ξερεις τους συγγενείς σου ΕΣΥ θα ζυγίζεις τα πράγματα απλως ...εχε το νου σου...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Μαργαρίτα μου με όλο το θάρρος θα έλεγα να το σκεφτείς 2 φορες αυτο σαν λύση.

Ετσι ακριβώς έκανε κ ξαδέρφη μου (ο ανιψιός μου εχει ονομα_παππου-ασχετο_ονομα) με πρόθεση να τον φωνάζουν με το άσχετο.

Το απο κει σόι δεν το συγχώρεσε ποτέ στην ξαδέρφη μου το γλέντι για τα βαφτίσια ηταν ένα... Δράμα με τους μίσους να φωνάζουν το παιδι Α κ τους υπόλοιπους Β, στα γενέθλια του σε γιορτές (όσο ηταν μικρούλι ακομα) ζούσαμε τα τραγελαφικά το παιδι να αλλάζει ονομα απο τον ένα καναπέ στον αλλο (ενίοτε κ επιδεικτικά) να ειναι 4ρων χρόνων κ μα το ρωτάνε το...κλασικό "βρε πως σε λενε εσένα;" Κ το παιδι να ...μην ξερει τι να απαντήσει κ ακομα κ σήμερα που εχει φταςει 12 χρόνων το βλέπεις οτι δε νιώθει άνετα. Στη συγκεκριμένη δε οικογένεια ηταν τοσο "σφοδρή" η επίθεση απο πλευράς οικογένειας παππού που τελικα το παιδι πλεον αυτοπροσδιορίζεται ως "ονομα παππού" και μονο σε συγκεκριμένους συγγενείς της μάνας χρησιμοποιεί το αλλο ονομα.

Στη συγκεκριμένη οικογένεια ο πατέρας ειχε συμφωνήσει στο (αλλο ονομα) κ τελικα απο το μπιρι-μπιρι των συγγενών οταν το παιδι ηταν γύρω στα 2-2,5 το γύρισε κ αυτός κ τον φώναζε (ονομα παππού).

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ για να σε τρομάξω ούτε για να σε στενοχωρήσω κ ειμαι αρκετά σιγουρη οτι το συγκεκριμένο σκηνικό ειναι απο τα χειρότερα δυνατά που μπορει να τύχουν σε τέτοιες περιπτώσεις απλως ΕΣΥ ξερεις τους συγγενείς σου ΕΣΥ θα ζυγίζεις τα πράγματα απλως ...εχε το νου σου...

Με το σοι του δεν εχουμε επαφες περα απο μια δυο φορες το χρονο..θα γιορταζει και τα δυο ονοματα..σχολειο θα γραφει κ θα ακουει στο ασχετο ονομα.στο σοι μουνθα ξεκαθαρισω οτι ειναι το ασχετο ονομα.στους δικους του θα πω ονομαζεται ταδε και ταδε.κ αν βαριουνται τα δυο ονοματα ας λενε το ασχετο ονομα.ο συζυγος επειδη γενικα βγαζει παρατσουκλια,λεει οτι μπορει να τον φωναζει και τα δυο ονοματα σε ενα,ακουγεται αστειο ειναι η αληθεια...ας περασω στο ντουκου την βαφτιση,ποτε θα τους ξαναδω εξαλλου???κ ο πατερας του αν εχει το κολλημα,ας ειναι..θα το παρει στην πλακα κ ο μικρος..ελπιζω...αχ τι να πω...δεν θελω να πικραινεται κ ο αντρας μου γμτ..εγω παντως μπροστα σε ολους θα τον λεω με το ασχετο..τον πατερα μου φοβαμαι,επειδη ηδηντπμ λεει καμια φορα για πλακα με το ονομα του πεθερου..αν τον δει να στρνοχωριεται θαντον λεει συνεχως ετσι και θα σπαστω...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Δλδ για ενα ονομα προτιμούν να στεναχωρούν παιδια κ (αργοτερα) εγγόνια παρά να κανουν πίσω;;;

Τι να πω...

Δλδ το μοντέλο της παρέας ειναι η μαργαρίτα;!!! Α ρε μαργαριτα σε ολα η καλυτερη!

KMwEp3.png

Margarita simfwnw me ta koritsia!! Aksizei toso pia na mperdeutei to mwraki gia to onoma tou gia ta kamomata tous?? An mou epitrepeis kiolas, apo ti stigmi pou simfwnises na ton fwnazoun me to onoma you petherou den nomizw na mporeis na paremveis eugenika..

Vrikame spiti alla den m'areasei!! Eimai idiotropi? Kserw den prepei na exw Kai idieteres protimiseis etsi opws tin pathame, alla eimai na klapsw, alliws ta eixa fantastei ola.. Me exei parei apo katw!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Margarita simfwnw me ta koritsia!! Aksizei toso pia na mperdeutei to mwraki gia to onoma tou gia ta kamomata tous?? An mou epitrepeis kiolas, apo ti stigmi pou simfwnises na ton fwnazoun me to onoma you petherou den nomizw na mporeis na paremveis eugenika..

Vrikame spiti alla den m'areasei!! Eimai idiotropi? Kserw den prepei na exw Kai idieteres protimiseis etsi opws tin pathame, alla eimai na klapsw, alliws ta eixa fantastei ola.. Me exei parei apo katw!

Σαλώμη μου καθόλου ιδιότροπη δεν είσαι εγώ ψάχνω σχεδόν 6 μήνες για σπίτι και τα καλά τα παίρνουν με το καλημέρα σας όπως και να το κάνουμε παιδιά θα βάλουμε μέσα δεν μπορεί το σπίτι να είναι χρέπι κι εγώ στεναχωριέμαι για το συγκεκριμένο θέμα αλλά βλέπω την δυστυχία γύρω μου μου δίνω και μια και συνέρχομαι :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλε φτυστε με,καλε....χαχαχα...τωρα δεν ειμαι τοσο ομορφη...!!χαχα...παιδια ετσι θαντον φωναζει μονο ο πεθερος...εμεις οχι,οποτε?κ τονσοι αν τον πει ετσι,εγω θα μιλησω...τι θα κανουν?θα συνεχισουν??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καταφέραμε μολις τωρα να γυρίσουμε ανάσκελα-μπρούμυτα!!! Τρομερό! Σαν τα χαζά χειροκρότουσαμε κ οι τρεις!! Χαχαχαχαχα!!

Μαργαριτα μ απο την στιγμη π θ τον φωνάζει ο πεθερός θα δώρα τον φωνάζουν κ οι άλλοι δεν μπορείς να κανεις κατι... Γιατι θ σ πουν: γιατι αυτός κ οχι εμείς;;;

KMwEp3.png

Αχ βρε κορίτσια κι εγώ θέλω να σας δω....

Είναι λίγος σπαστικος αυτός ο τρόπος επικοινωνίας, να μη μιλάς με τον άλλον σε πραγματικό χρόνο κ να μην τον βλέπεις! Από την αλλη, αλλιώς δεν θα σας είχα γνωρίσει καθόλου, οπότε.....

Πολύ το ανελυσα, ε;;;;;:tongue:

b5DEp3.png

Εγω δεν εχω fb αλλά θελω κ εγω να σας δω!!!! Θ σας κανω απο του αντρα μ!! Δεν θ ειναι ονομα κ επώνυμο αλλά θ ειναι επωνυμία τ μαγαζιού!! ten...ki

Στείλτε μ με πμ πως να σας βρω...

KMwEp3.png

Ax Voula teleia!! Ta katafere i mpempa Mpravo tis! Fantazomai xara pou tha kanate! :D

Koritsia evala ta klamata gia to Spiti Kai me ekrakse o antras mou! Opws eipe Kai h Iwanna den aksizei alla aksize diladi auto pou pathame? H sinifada mou leei na min to paroume Kai na psaksoume ki allo alla niwthw asxima edw mazi tis sinexeia! Einai akoma ena pou tha dei aurio o antras mou alla exei 6 ipnodwmatia leei!!! Ti na ta kanw 6??? Tha xanomaste! Tha theloume endoepikoinwnia!

Margarita prepei na to peis to onoma ston kosmo prin tin vaftisi na to lene sto paidi giati mias Kai to poune me tou petherou me ekeino tha to mathoun!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...