Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Μαργαρίτα να σου στείλω αίτημα φιλίας;

Γκρετα εγώ έχω βγει από την ομάδα γιατί μου την έσπασαν κατι φανατικά που γράφουν. Επίσης αν ρωτήσεις κάτι για θηλασμό αλλά όχι αποκλειστικό, οι μόνες απαντήσεις που παίρνεις είναι αν σε ενδιαφέρει ο επαναγαλακτισμος. Είναι και οι ορμόνες μου τσίτα, δε θέλω πολλά πολλά!

Εννοειται!Κ εγω βγηκα,αλλα χαζευω ακομα στις απανταχου θηλαζουσες και στο γκρουπ αλλεργιων..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περιμενε εσυ λες δωρεαν ε?στο καινουριο αναφερεσαι?

Menegitec νομιζω λεγεται αυτο που εχουμε κανει εμεις.

Μπορεις να κανεις εμβολιο αργοτερα ναι.

Εγω φετος του εκανα ενα που έπρεπε να του το εχω κανει 12-15 μηνων(απο καθαρά δικη μου αποφαση να το αργησω)

Καλο βραδυ σε ολες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Na ste kala koritsia!

Edw lene tha einai dwrean! 150 euro?? :shock: Isws giati eixame polla krousmata Kai thanatous distixws etsi opws to ameloun gia auto Na to dinoun etsi "aploxera".

Greta ara den paizei rolo i ilikia e? Sou eipane tipota pou to argises? Tha dw Kai egw mipws ginete Na ta kanoume pio meta giati tis fovamai tis arrwsties etsi pou den emvoliazoun!!!!!

Diavasa pio panw gia ti routina sta mikra!!! Den mporw Kai Na parakolouthisw app kinito, alla sas to ipografw niwthoun ta panta! Ta dika mou exoun trelathei apo tin allagi xwrou, den exw kanei perissotero apo 1misi wra sinexomeno ipno!! Kai tis sinifadas mou pou leipei o mpampas tous exoune pesei se katathlipsi!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Καλα εγω για εσας να εμπαινα να σας δω και να με δειτε εστω και απο κει.αλλα δεν με δέχονται. Δεν ξερω γιατι

Τοσο κολλημενοι ειναι με τον θηλασμο????

Θυμάσαι μια δυο φορες που ήμουν χάλια ψυχολογικά τωρα τελευταία; Μάντεψε ποιων ανθρώπων το ύφος (/γλώσσα/συμπεριφορά) ειχε...βοηθήσει την κατάσταση...

Δεν λεω ειναι...αυταπόδεικτο οτι σε μια ομάδα που υποστηρίζει το Α πράγμα θα μιλάνε για το ...Α πράγμα αλλα υπαρχει μια μερίδα ανθρώπων που νομίζει κ συμπεριφέρεται λες κ ανέβηκε...ένα βήμα πιο κοντά στο Θεό ξερω γω επειδή έκανε το α ή το β΄ πράγμα.

Α ναι κ εννοείται οτι η λέξη συμπλήρωμα ισοδυναμεί με τη λέξη ναρκωτικά!

Εχει ομως διαφορά αρχεία μέσα που αξίζει να μπεις κ να τα δεις πέρα απο φανατισμούς κτλ.

Τωρα γιατι δεν σε βάζουν... Σε αλλο γκρουπ παντως κλειστό με συγγενικό περιεχόμενο που έκανα αδδ την αδερφή μου καναν 5 μερες να την δεχτούν μήπως εχουν πέσει πολλές αιτήσεις κ αργούν να κάνουν τους ελέγχους που θελουν;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα κοριτσαρες!!

Τι κανετε; Πως ειστε;

Αυτο με τον θηλασμό μ την δίνει κ μενα ωρες ωρες γιαυτο κ το λεω σ όλους τους άντρες π οι γυναίκες τους γενναν... "Εσυ δεν θα χωθείς στον θηλασμό! Αν θέλει καλώς αν δεν θέλει δεν σ πεφτει λόγος"

Υπάρχουν γυναίκες π δεν θηλάζουν για να μην χαλάσει το στήθος, υπάρχουν γυναίκες π δεν θηλάζουν γιατι πονάνε... Για διάφορους λόγους... Γιατι να κρίνονται κ να κατακρίνονται...;;

Ενταξει πολλα τα οφέλη αλλά οταν πρήζεις τον άλλον για τον θηλασμό μονο το αντίθετο καταφέρνεις!

Ο αδελφός τ αντρα μ τωρα περιμένουν παιδάκι τον Σεπτέμβρη κ προχθες λεει την γυναικα τ: με φυσιολογικό να γεννήσεις!! Λες κ ειναι στο χερι της κοπέλας....

Επίσης της λεει: εσυ να θηλασεις!! Με ενα τόνο κ ενα ύφος!! Π μ έρχεται να τον χτυπήσω!! Οτι κανει την πρήζει τα @ρχιδι@! Ιιιιι ήπιες καφέ;; Αααα έφαγες και σοκολατα!!! Ωωωω θα πιεις σόδα!!! Έλεος!!!! Ασε π όποτε έρχεται σπιτι μας κ μ ζητήσει η γυναικα τ ας πούμε κρύο νερο θα πεταχτεί κ αυτός κ θα με ρωτήσει βούλα κανει να πίνει κρύο νερο;; Ή θα πει θα παμε για μπάνιο κ ξανά ρωτάει βούλα κανει να κανει μπάνιο στη θάλασσα; Κ μ την δίνει ρε γμτ 1) γιατι κ μενα θα μ την έσπαγε να ρωτούσε ετσι ο αντρας μ κάποια ετσι με αυτο ύφος για το κάθε τι! 2) δεν ειμαι και Γυναικολογος ή γιατρός για να ξερω τι πρέπει κ τι οχι. μονο απο την δικιά μ εμπειρία κ της αποφάσεις τ δικού μ γιατρού ξερω... (Ασε π όλοι οι γυναικολόγοι δεν έχουν την ιδια γνώμη για κάποια πραγματα) κ 3) με φέρνει σε δύσκολη θεση ετσι π κανει...

KMwEp3.png

Ενταξει κ μιας κ λέμε για τον θηλασμό κ τις υπερβολές, εχω μια γνωστή π εχει ενα παιδάκι 3,5-4 χρόνων κ ενα μωρό κοντα 1 έτους τα θηλάζει κ τα δυο... Ενταξει εμένα αυτο μ φαινεται υπερβολή... Αφήστε πω δεν μπορω να φανταστώ τον γιο μ τωρα 3,5 χρόνων να θηλάζει...

KMwEp3.png

Καλημερα!

Εηω Νοεμβρης μεσα Ιουνιος!!

Κωλ@καιρος...αλλα δεν με χαλαει καθολου γιατι εχω 4 πλυντηρια για σιδερωμα!!!!

Φακες το μενου σημερα!Επανερχομαι να σας σχολιασω

Μοοοουυυυυυυυτς

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα από την ανταποκρίτρια του facebook :)

Ένα έχω να σας πω, ο γιος της Μαργαρίτας δεν ξέρω αν είναι όμορφος (γιατί δεν έχει φωτο) αλλά άμα έχει πάρει από τη μαμά του, πάει για μοντέλο! Κούκλα μου φτου σου!

Αθηνά, εγώ γι'αυτό έφυγα από την ομάδα. Γιατί έβλεπα ότι αντί να με βοηθάει, με έριχνε. Επίσης ναι, κάποιες γυναίκες έχουν αναγάγει τη μητρότητα σε αγώνα δρόμου όπου όσα περισσότερα βασανιστήρια περάσουν, τόσο πιο άξιες είναι. Τι γέννησες μόνο σε 6 ώρες; Εγώ 26 ώρες κοιλοπονούσα, άξια, άξια! Δυστυχώς να ξέρεις ότι όλες αυτές, τα απωθημένα τους τα βγάζουν στο παιδί. Όταν πιάσει εφηβεία, αρχίζουν τους εκβιασμούς "Εγώ σκίστηκα να σε γεννήσω..., πονούσα να πεθάνω αλλά σε θήλαζα κλπ κλπ και εσύ...". Επίσης, πολλές καλύπτουν άλλα προβλήματα (ψυχολογικά, συζυγικά) προσπαθώντας να μειώσουν τις υπόλοιπες. Μη πέφτεις στη παγίδα. Το γέλιο του παιδιού σου είναι ο μόνος κριτής.

Βούλα, κάποιοι άντρες είναι τι να πω! Έχω έτσι ένα συνάδελφο (προσφατος μπαμπας), μιλάμε πιο φανατικός και από γυναίκα! Είχε γεννήσει η αδελφή μιας συναδέλφου η οποία δεν ήθελε να θηλάσει (δε βοήθαγε και το μωρό) και μιλάμε το τι κράξιμο άκουσε... Μπάστα ρε φίλε, κουμάντο στο σπίτι σου! Εσύ να του απαντάς, η γυναίκα σου και ο γιατρός της ξέρουν καλύτερα από όλους.

Greta συνήθως για να σε δεχτούν, πρέπει να σε προτείνει κάποιο μέλος, ή να είσαι φίλη με κάποιο μέλος. Για να δεις φωτογραφίες πάντως, (τουλάχιστον στην περίπτωσή μου) πρέπει να είμαστε φίλοι, γιατί τα έχω κλειδωμένα για τρίτους.

Σαλώμη, τέτοια λέγε μου και αύριο ταξιδεύουμε! Ελπίζω να προσαρμοστεί εύκολα η μπέμπα στη πατρίδα!

Καλό χειμώνα είπα; Δεν είπα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Χαχα!!!

Καλημερα όμορφες!!!

Καλο χειμώνα!!!

Γελάω με το ανταποκρίτρια του fb!

Η οποία ανταποκρίτρια (να σας την κάρφωσω κι εγω :P )

Μα αυτήν δείτε, μα την κόρη της δεν θα καταλάβετε διαφορά :tongue:

Ολόιδιες ομως!!! :)

Επίσης κορίτσια με αφορμή αυτο θελω να σας πω ένα ευχαριστω γιατι αν κ κατα πλειοψηφία αποκλειστικώς θηλάζουσες με βοηθήσατε ψυχολογικά οταν με πήρε απο κατω με το θεμα του θηλασμού κ σιγά αλλα σταθερά (οκ βοηθΑει κ το χαμογελαστό μου το παιδι!) μου φεύγει η μιρλα κ η κατάθλιψη που με ειχε πιάσει με το θεμα :)

Άσχετο αλλα ηθελα να το πω!

:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Χαχαχα Βασω με εκανες και γελασα!!

Ναι μπορει να ειναι και ετσι αλλα στην ομαδα βρεφικη-παιδικη διατροφη εκανα αιτημα και με δεχτηκαν αμέσως σχεδον!Και εγω εχω κλειδωμένες φωτο για τριτους αλλα καπως θα το καναμε.δεν ξερω και αν γινεται και απο εδω σε πμ ρε γαμωτο..

Μαργαριτα πως ηταν ο υπνος σας?

Βουλα αν ο λογος για να χάνεσαι ειναι αυτός τοτε ειναι αποδεκτός.:tongue::tongue:

Αθηνα τι λες ευχαριστω παιδι μου?Αυτο ελειπε να πεσουμε πανω σου κι ολας!Εγω θελω εγω να θηλαζω,μου αρεσει αυτο το δεσιμο πως να το πω!!! Αν και εχω θηλασει μονο 6μηνες αρα δεν εχει να κανει με αυτο!Δεν θα πιεσω κανεναν να θηλασει δεν με ενδιαφερει αυτο,απλα θεωρω οτι πρεπει να δοκιμασεις και οχι να εισαι αρνητικη απ την αρχη.Και οχι και καλα για να εισαι μια "καλη" μαμα αλλα μονο και μονο για το μωρακι σου γιατι το δικαιούται.Το αν εισαι καλη μαμα φαίνεται απο αλλα πραγματα(Μιλαω γενικα)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Σημερα εχουμε εμβολιο....το καινουργιο μηνιγγιτιδας δενντο καναμε εμεις..ουτε και το ποσιμο γαστρεντεριτιδας θελει η δικια μου..και να δουμε αν φτασαμε τα 6 κιλα επιτελους..αναρωτιεμαι αν οταν αρχισει στερεες θα μειωσει θηλασμους..προς το παρον αποκοιμιεται χωρις στηθος με εξαιρεση τον βραδινο υπνο.εχω φρικαρει διοτι διαβαζω οτι μετα αυξανουν θηλασμουε,αρχιζουμ παλι πολλα γευματα τη νυχτα κλπ...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...