Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Τώρα που θα πας στο Έλενας θα σου τα εξηγήσουν όλα . Πρέπει να τους πεις όμως Κ τα φάρμακα που έχεις πάρει Κ πόσο κοντά τα επερνες μήπως επιρεαζουν την εξέταση. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κ οταν τον ρωτησε τον πατερα του γιατι?του απαντησε οτι οφειλε να ξερει ποτε ειναι...που εχει χιλια πραγματα ο δικος μου στο μυαλο του...αλλα εκανε καραμπαμ οτι του κανουν αντιποινα...εγω τι να πω σε ολο αυτο?απλα κουναω το κεφαλι μου..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περα απο αυτα εχουν να κανονισουν τα περιουσιακα...ο δικος μου ειναι σιγουρος οτι δεν θα του δωσουν τπτ λογω του ονοματος,ασχετως αν μεχρι του συμβαντος τα ειχαν συμφωνημενα...θςλω να δω αν θα το τραβηξει τοσο ο πεθερος...

F4oIp2.png

Ωρες ωρες παντως λεω,κριμα που εχασε την μανα του ο δικος μου αλλα απο την αλλη...δεν ξερω σε τι βαθμο θα ειχαμε παρεμβασεις....αν κρινω απο το οτι ειχε πει πριν πεθανει στον πεθερο μου ψεμματα οτι της το εταξε ο γιος το ονομα..

Σορρυ για τα πολλα ποστ,μου ερχονταν λιγα λιγα στο μυαλο...

F4oIp2.png

Ωρες ωρες παντως λεω,κριμα που εχασε την μανα του ο δικος μου αλλα απο την αλλη...δεν ξερω σε τι βαθμο θα ειχαμε παρεμβασεις....αν κρινω απο το οτι ειχε πει πριν πεθανει στον πεθερο μου ψεμματα οτι της το εταξε ο γιος το ονομα..

...

Καλα μην το δένεις κ κόμπο οτι ειναι αλήθεια αυτο!

Οι πεθαμένοι άλλωστε δεν μιλάνε για να επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν!!

Για περιουσιακά κ για τετοια δεν ξερω τι να πω απλως (αν κ σου είπα δεν είμαστε τοσο μακρυά σε αυτο που ζούμε) δεν μπορω να καταλάβω ειλικρινά καθόλου..

Τεσπα...

Μπράβο για τον υπνο μακάρι να κρατήσει... Όσο περισσότερο γίνεται!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλα μην το δένεις κ κόμπο οτι ειναι αλήθεια αυτο!

Οι πεθαμένοι άλλωστε δεν μιλάνε για να επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν!!

Για περιουσιακά κ για τετοια δεν ξερω τι να πω απλως (αν κ σου είπα δεν είμαστε τοσο μακρυά σε αυτο που ζούμε) δεν μπορω να καταλάβω ειλικρινά καθόλου..

Τεσπα...

Μπράβο για τον υπνο μακάρι να κρατήσει... Όσο περισσότερο γίνεται!!!

Τι να πω ρε π**** μου..και να χρησιμοποιουν τον νεκρο??αυτο με εξοργιζει ακομα πιο πολυ

F4oIp2.png

Κοιταω να μην πιπιλαει οσο ειναι ξυπνιος..πιπιλα την δαγκωνει...γκρετα εσενα πηραν κατευθειαν εκπαιδ.ποτηρακι? Οσο για το ονομα,ξερετεβτι εκαναν πεθερος κ κουνιαδα??δεν ενημερωσαν τον δικο μου για τα τριμηνα της μαμας του χτες...πως το κοβετε αυτο??τρατζικ??

Καλα κανεις να του την βγαζεις!Ναι εμενα πηρε κατ ευθειαν γιατι δεν ειχε μαθει μπιμπερο ;)

Σοβαρολογεις τωρα??εκαναν τετοιο πραγμα?με ποια δικαιολογία ομως?Ρωτησε ο αντρας σου?

Δεν παμε καλα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τωρα διαβασα και τα αλλα ποστ.

Ενταξει ελεος ετσι!Φυσικα και κανει καρα μπαμ οτι ειναι αντίποινα!!! Που μπορει να φτασει ο άνθρωπος!!

Ποσο χαιρομαι που δεν κανετε πισω ομως εκει μπαμ να κανουν!!!

Κριμα ο άντρας σου που σιγουρα στεναχωριεται

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Koritsia thelw logo ta fwta sas!!!

Kanete stin Ellada emvolio gia tin minigkitida?? Ean nai se poia ilikia gnwrizete??

Tha ginei apo septemvrio anagkastiko kai dwrean edw, alla emeis xasame giati h prwti dosi einai stous dio mines meta stous 4 h 6 den thimamai Kai teleutea stous 12! Ginete is emvolia pou "xasame" na ta kanoume argotera??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Σαλώμη, δυστυχώς δεν ξέρω για να σε βοηθήσω. Το μόνο που έχω ακούσει για μηνιγγίτιδα είναι ένα που καινούριο που δεν το καλύπτουν τα ταμεία, δεν είναι υποχρεωτικό και αν θέλεις το κάνεις. Είναι γύρω στα 150ευρώ η δόση αλλα κάποιοι παιδίατροι δεν το συστήνουν ακόμη.

Μαργαρίτα, μη χαλιέσαι κοπέλα μου, αν είναι τέτοιοι χαρακτήρες δεν αξίζει καν να τους σκέφτεσαι. Στάσου στον άντρα σου που η θέση του είναι δύσκολη. Δυστυχώς κάποιες φορές οι γονείς απογοητεύουν τα παιδιά. Α ήθελα να σε ρωτήσω, το επιθετό σου είναι Κ....λου; Αν ναι, νομίζω ότι είχα δει post σου στην ομάδα μητρικού θηλασμού!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Σαλώμη, δυστυχώς δεν ξέρω για να σε βοηθήσω. Το μόνο που έχω ακούσει για μηνιγγίτιδα είναι ένα που καινούριο που δεν το καλύπτουν τα ταμεία, δεν είναι υποχρεωτικό και αν θέλεις το κάνεις. Είναι γύρω στα 150ευρώ η δόση αλλα κάποιοι παιδίατροι δεν το συστήνουν ακόμη.

Μαργαρίτα, μη χαλιέσαι κοπέλα μου, αν είναι τέτοιοι χαρακτήρες δεν αξίζει καν να τους σκέφτεσαι. Στάσου στον άντρα σου που η θέση του είναι δύσκολη. Δυστυχώς κάποιες φορές οι γονείς απογοητεύουν τα παιδιά. Α ήθελα να σε ρωτήσω, το επιθετό σου είναι Κ....λου; Αν ναι, νομίζω ότι είχα δει post σου στην ομάδα μητρικού θηλασμού!

Ναι εγω ειμαι!

F4oIp2.png

Σαλωμη μου θα κοιταξω τα βιβλια τους και θα σου στειλω.(Σίγουρα της μηνιγγίτιδας το εχει κανει ο μεγαλος αλλα.οχι το καινούριο που λεει και η Βασω)

Δεν μπορω τωρα γιατι τα βιβλιαρια ειναι στο αμαξι στην υσαντα τους.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μαργαρίτα να σου στείλω αίτημα φιλίας;

Γκρετα εγώ έχω βγει από την ομάδα γιατί μου την έσπασαν κατι φανατικά που γράφουν. Επίσης αν ρωτήσεις κάτι για θηλασμό αλλά όχι αποκλειστικό, οι μόνες απαντήσεις που παίρνεις είναι αν σε ενδιαφέρει ο επαναγαλακτισμος. Είναι και οι ορμόνες μου τσίτα, δε θέλω πολλά πολλά!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...