Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Greta, Boulitsa εύχομαι να είναι όλα περαστικά και να ηρεμήσετε σύντομα!

Σας σκέφτομαι και τις 2...

Εγώ δεν έχω νέα, δεν...συμβαίνει τπτ (το οποίο δεν ειναι απαραίτητα κακό :)) και ευτυχώς λίγο ο καιρός που έφτιαξε και δεν έχει καυσωνα, λίγο οι διακοπές που με ηρέμησαν, λίγο ο 4ος μήνας που είναι μέσα στο "καλό" τρίμηνο σταμάτησα να νιώθω αυτή την απίστευτη κούραση κ υπνηλία που ένιωθα και μπορώ να κάνω και κάτι άλλο από το δουλειά-σπίτι και ύπνος-δουλειά που έκανα όλο το 1ο τρίμηνο.

Το Σαββατοκυριακο λέω να παω να κοιτάξω και για κανα καινούριο παντελόνι γιατί το πιο φαρδύ που είχα ήδη με την παραμάνα στο κλείσιμο έχει αρχίσει να με ζορίζει...

Ήθελα και να σας ρωτήσω.. Στο αμάξι η ζώνη σας ενοχλεί εσάς (αυτή που μπαίνει κάτω από την κοιλιά) ή μόνο εγώ είμαι; Λέω να ψάξω να βρω αυτο το έξτρα εξαρτήμα για τη ζώνη γιατί άμα με ενοχλει από τώρα δεν πρόκειται να ...φτιάξει αυτό με τον καιρό...

Το έχει χρησιμοποιήσει/χρησιμοποιεί καμιά σας?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!

Greta, Boulitsa εύχομαι να είναι όλα περαστικά και να ηρεμήσετε σύντομα!

Σας σκέφτομαι και τις 2...

Εγώ δεν έχω νέα, δεν...συμβαίνει τπτ (το οποίο δεν ειναι απαραίτητα κακό :)) και ευτυχώς λίγο ο καιρός που έφτιαξε και δεν έχει καυσωνα, λίγο οι διακοπές που με ηρέμησαν, λίγο ο 4ος μήνας που είναι μέσα στο "καλό" τρίμηνο σταμάτησα να νιώθω αυτή την απίστευτη κούραση κ υπνηλία που ένιωθα και μπορώ να κάνω και κάτι άλλο από το δουλειά-σπίτι και ύπνος-δουλειά που έκανα όλο το 1ο τρίμηνο.

Το Σαββατοκυριακο λέω να παω να κοιτάξω και για κανα καινούριο παντελόνι γιατί το πιο φαρδύ που είχα ήδη με την παραμάνα στο κλείσιμο έχει αρχίσει να με ζορίζει...

Ήθελα και να σας ρωτήσω.. Στο αμάξι η ζώνη σας ενοχλεί εσάς (αυτή που μπαίνει κάτω από την κοιλιά) ή μόνο εγώ είμαι; Λέω να ψάξω να βρω αυτο το έξτρα εξαρτήμα για τη ζώνη γιατί άμα με ενοχλει από τώρα δεν πρόκειται να ...φτιάξει αυτό με τον καιρό...

Το έχει χρησιμοποιήσει/χρησιμοποιεί καμιά σας?

Χα χα την ίδια απορία είχα και 'γω αλλά τελικά δεν πήρα τίποτα και ακολούθησα τη συμβουλή των κοριτσιών. Κλειδώνεις τη ζώνη στη θέση της πριν κάτσεις, κάθεσαι πάνω στο κάτω τμήμα και μετά περνάς το πάνω στο στήθος. Εμένα με έχει βολέψει αφάνταστα!

Με τα φαρδιά φορέματα έχω βολευτεί απίστευτα τελικά και θα μου μείνουν και για μετά. Σκέφτομαι να παραγγείλω μια ζώνη, από αυτές που φοράς το κανονικό σου παντελόνι ανοιχτό και αυτή μπαίνει από πάνω. Φοράς και ένα μπλουζάκι και είναι σαν layers. Ακούγεται βολικό, το έχει δοκιμάσει καμιά από τις έμπειρες;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

boulitsa μην αγχωνεσαι καθόλου.αν νοιωθεις οτι δεν σου κανει η γιατρός σου η συζητας μαζί της η βρίσκεις άλλον.τοσο απλα!!κανένας γιατρός δεν είναι ίδιος με τον άλλον.όλοι έχουν διαφορετικές απόψεις. μην τρελενεσαι.

Quisney και εγώ είχα την εξης απορία γιατί και εμένα με ενοχλεί υπερβολικά.μου το πιάνει ο άντρας μου με ενα μανταλακι αλλά παλι με ενοχλει.τώρα δεν τολμαω να οδηγησω μετα απο αυτό που έγινε οποτε και ηρεμισα!!

Βασω πρωτη φορά το ακούω αυτό που λες!

Κορίτσια μιλάμε για πολυυυυυ νυστα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γειά σας κορίτσια και από εμένα!!!

και εγώ την κλειδώνω την ζώνη και την περνάω μόνο στο στήθος, και την έχω μονίμως έτσι γιατί πηγαινοέρχομαι στη δουλειά! Έτσι δεν με ενοχλεί καθόλου!

boulitsa και εγώ έχω διαφορετικό ρέζους από τον άντρα μου και την εκανα την ένεση όταν κάναμε λήψη τροφοβλάστη. Πάλι όταν γεννήσω νομίζω θα την κάνω. Αν αισθάνεσαι καλύτερα στον άλλο γιατρό εννοείται ότι μπορείς να φύγεις. Μια κουμπάρα μου έφυγε κοντά στο τέλος από τον γιατρός της....

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Μιλάω για αυτό εδώ Αυτό βέβαια είναι η φίρμα, έχει και πολύ φθηνότερα. Παρήγγειλα από το ebay ένα, να δούμε τι θα βγει.

Σήμερα λέω να πάω βόλτα στο ΙΚΕΑ για χάζεμα...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι απλά δεν φοράω ζώνη ακομα η κοιλιά Μ δεν ανέχεται τπτ ούτε κανω να την χαιδεψω! Με ενοχλεί! Ούτε σουτιέν δεν φοράω γιατι εκεί κατω απο το στήθος ειδικά αν με σφίγγει κάτι...απαπαπα!

Ερώτηση:επειδη κ εγώ έφυγα απο τον γιατρο Μ όμως πριν αποφασίσω να φύγω είχα κλείσει ήδη το επόμενο ραντεβού στις 15/9 οταν ερθει εκείνη ή ώρα κ δεν παω αν με πάρει τηλ η γραμματέας τι θ της Πω;;;

KMwEp3.png

Πρώτη φορά το βλέπω vtgian!! Έχεις ακούσει ότι βολεύει? Φοβάμαι μήπως είναι άβολο να έχεις ανοιχτο το παντελόνι... δεν θα πέφτει λίγο?? Άντε να το δοκιμάσεις να μας πεις ;)

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Βασω τελειοοοο! πρεπει να ειναι βολικο αυτο.θα κοιταξω και εγω στο ebay.

Nasia για ππιον λογο κανετε ενεση? δεν ξερω καθολου.εγω εχω 0+ ο αντρας μου δεν ξερω.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Για ποιο λόγο έφυγες kashmam? Μήπως να πάρεις να ακυρώσεις το ραντεβού, ότι και καλά κάτι σας έτυχε, και να της πεις θα την πάρεις εσύ για να κλείσετε νέο ραντεβού?

Greta έχω Β- ενώ ο άντρας μου έχει 0+ και αν το παιδί να έχει πάρει ομάδα αίματος 0+ μπορεί να γίνεται αλληλεπίδραση με εμένα και να δημιουργηθεί πρόβλημα (κάπως έτσι πρέπει να είναι, δεν είμαι και γιατρός :?)

Εγώ πάλι απλά δεν φοράω ζώνη ακομα η κοιλιά Μ δεν ανέχεται τπτ ούτε κανω να την χαιδεψω! Με ενοχλεί! Ούτε σουτιέν δεν φοράω γιατι εκεί κατω απο το στήθος ειδικά αν με σφίγγει κάτι...απαπαπα!

Ερώτηση:επειδη κ εγώ έφυγα απο τον γιατρο Μ όμως πριν αποφασίσω να φύγω είχα κλείσει ήδη το επόμενο ραντεβού στις 15/9 οταν ερθει εκείνη ή ώρα κ δεν παω αν με πάρει τηλ η γραμματέας τι θ της Πω;;;

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Και εγώ το ίδιο με τα σουτιέν. Λίγο να με σφίγγει με πιάνει αμέσως το στομάχι. Αν μπορώ να την βγάλω χωρίς, θα το έκανα ευχαρίστως! Να πάρεις τηλέφωνο στη γραμματεία και να το ακυρώσεις, χωρίς να δώσεις νέα ημερομηνία. Πες τους ότι είσαι πολύ απασχολημένη γιατί έχεις κάτι προσωπικό και ότι θα τους καλέσεις εσύ. Πλήρωνες με την επίσκεψη; Αν ναι, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, ίσα ίσα τους το λες και κατάμουτρα ότι άλλαξες γιατρό. Αν είχατε κάνει όμως συμφωνία ότι θα πληρωθεί όλα μαζί στο τέλος, υπάρχει η περίπτωση να σου ζητήσει κάποια χρήματα για τις μέχρι τώρα επισκέψεις.

Πρώτη φορά το βλέπω vtgian!! Έχεις ακούσει ότι βολεύει? Φοβάμαι μήπως είναι άβολο να έχεις ανοιχτο το παντελόνι... δεν θα πέφτει λίγο?? Άντε να το δοκιμάσεις να μας πεις ;)

Βασικά το διάβασα σε ένα ξένο blog μαμάς που έλεγε ότι είναι το τελείως απαραίτητο και βολικό για την εγκυμοσύνη. Τα ακριβά έχουν και μια εσωτερική φάσα σιλικόνης και γατζώνουν στο παντελόνι και δεν το αφήνουν να πέσει. Όπου να'ναι θα έρθει και το δικό μου και θα σας πω.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Θα σε διαφωτίσει καλύτερα!!! Αλλά απ' ότι διαβασα και εγώ πρόβλημα δημιουργείτε μόνο αν έχει η γυναίκα ρέζους αρνητικό και θα πρέπει να κάνει ενέσεις όταν ο άντράς έχει ρέζους θετικό. Μόλις ο γυναικόλογος μου είδε ότι έχω αρνητικό ρέζους τότε ρώτησε για τον άντρα μου. Έσυ που έχεις θετικό δεν δημιουργείτε κανένα πρόβλημα.

ο γιος μου εχει παρει την ομαδα αιματος μου.μαλλον θα ρωτησω τον γυναικολογο μου γιατι μου δημιουργηθηκαν αποριες :confused: :confused: :confused:

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Θα σε διαφωτίσει καλύτερα!!! Αλλά απ' ότι διαβασα και εγώ πρόβλημα δημιουργείτε μόνο αν έχει η γυναίκα ρέζους αρνητικό και θα πρέπει να κάνει ενέσεις όταν ο άντράς έχει ρέζους θετικό. Μόλις ο γυναικόλογος μου είδε ότι έχω αρνητικό ρέζους τότε ρώτησε για τον άντρα μου. Έσυ που έχεις θετικό δεν δημιουργείτε κανένα πρόβλημα.

Ξέρω πάντως ότι η πρώην σύζυγος του άντρα μου είχε θετικό ρέζους, ενώ η μικρή είχε αρνητικό (και μάλιστα ομάδα Ο), το έμαθαν στην αμνιο και έκανε επίσης κάποια ένεση. Για δείτε το...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ο άντρας σου έχει αρνητικό?

Ξέρω πάντως ότι η πρώην σύζυγος του άντρα μου είχε θετικό ρέζους, ενώ η μικρή είχε αρνητικό (και μάλιστα ομάδα Ο), το έμαθαν στην αμνιο και έκανε επίσης κάποια ένεση. Για δείτε το...

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...