Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθηνά να τον χαίρεσαι τον κουκλο σου! Αν είναι τόσο όμορφος να τον ...καπαρώσουμε!! Χαχαχαχαχα!

Αντιγόνη η πεθερά θα έρθει σε σένα ή εσύ θα πας σ' αυτήν; Για να σου δώσω συμβουλές...

Μαργαριτααααα ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...! Φτου φτου!

Θέλω κι εγωωωωωωωω!

Salomi τι ήταν αυτό που πάθατε;;;!!! Φαντάζομαι θα τρομαξες με τα μωρά από κάτω... Ευτυχως όλα καλά!

b5DEp3.png

Καλησπέρα και από εμας..θα ανατρέξω σε προηγούμενο θέμα με τα ονόματά. Εγώ ειμαι της άποψής να βγάλουμε ονόματά που μας αρέσουν αλλά ο οπισθοδρομικός άντρας θέλει της μαμακας..εν τω μεταξύ στην οικογένειά ειναι 4αγορια αδέρφια όλοι της ίδιας λογικής δηλαδή θα φωνάζουμε πχ μαρια θα γυρνάνε 4.έλεος πραγματικα!και ακουστέ κ το καλύτερο τώρα:εσάς σας υποχρεώνει ο άντρας σας να πηγαίνετε να μένετε 4-5μερες το μήνα με τα πεθερικά τα οποία μένουν Σέρρες κ τα οποία στο σπιτι μας δεν καταδεχονται να έρθουν για το λόγο ότι άπλα έτσι δέν γίνεται όπως λένε κ να αλλάζω περιβάλλον στο μωρό καθε τρεις κ λίγο?ειναι λογικά πράγματά αυτά τώρα?

IGvSm12.png

Καλε ποσο λιγο ελλειψα και χαμος!!!!

Εμεις πηγαμε κουνιες και μετα μια βολτιτσα αλλος ανθρωπος εγινα...αυτο το καλοκαιρι πως σου φτιαχνει την διαθεση!!Ολοι στα ποστα τους επανερχομαι να σχολιασω ξεχωριστα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Hola!

Μολις γυρισαμε απο τη βάφτιση Γκρέτα ΦΥΣΙΚΑ κ απαγορευόταν το καρότσι ανέβασα πίεση κ...κάθησα απέξω..

(Εδω βάλτε διαφορά γαλλικά για την εκκλησία και τους παπάδες που δεν μου επιτρέπεται να εκφράσω δημοσιως )

Τουλάχιστον το υπόλοιπο ηταν καλο :)

Α και (μάνα κουκουβάγια strikes in) εννοείται οτι το πιο όμορφο παιδι ηταν το δικό μου :P:tongue:

(Εκτος απο μας ηταν αλλ 4 μωρά έως 7 μηνών χωριά αυτο που βαφτιζόταν :) )

Στο ειπα!!!Ημουν σιγουρη ελεος ομως!Εμας ειχε πιο λιγα ακομα ατομα...anyway θα θελα και εγω να σχολιασω...

Καλα απο κουκουβαγια αλλο τίποτα και εγω!!!

Αλλα μην ξεχνιομαστε εχουμε και μπλε ματι εμεις!!!!!!!Ειμαστε και κατι κιλα παραπανω :tongue::tongue:

Kalispera koritsia! To kserw aparadekti, xathika! Tha sas pw!

Gia tin diatrofi p lete Kai egw oti m pei o paidiatros tha dwsw kai tha akousw kai ton antra mou pou kserei kati parapanw.. Argei omws auto gia emas, prepei na ftasoume ta kila mas opote Kai den kserw na sas pw apopsi kai afou dwsete eseis sterees tha akousw Kai esas pou tha ta exete dokimasmena :rolleyes:

Pou lete proxthes afou siderwsa ena 5wro lew den gemizw ti mpaniera na xalarwsw..Kai perimena Kai gw na gemisei h mpaniera mexri ti mesi..Kai ksafnika akouw enan thorivo auto itan...epese i mpaniera apo kainourgio spiti kai vrethike EUTIXWS sto endiameso..pirame oti prolavame me to antra mou kai twra anagkastika stin sinifada mou egw stin Oualia. O antras mou psaxnei Spiti na mas metakomisei me ton aderfo tou aron aron. Afiste me eimai na skasw! Ena mpanio ithela na kanw Kai katestrepsa to Spiti olo! Pali kala pou den efige Kai to endiameso tavani na pesei sta mwra!!

Auta apo mas twra elpizw na metakomisoume mexri to telos tis vdomadas!!

Ενταξει εχω παθει σοκ :shock::shock::shock:

Τι να πω ειλικρινα ευχομαι απλα να μετακομισεις συντομα.ειναι τραγικη η κατάσταση! Ψυχραιμια!!!!

Εσενα θανσε ακουσω στο πλανο τροφων επειδη εχεις θηλασει καιρο κ γνωριζεις..κ οπως με βλεπω,θα θηλασω σιγουρα αποκλειστικα:? μεχρι σεπτεμβρη...αν βγαλουμε ακρη με τις αλλεργιες βλεπουμε..οσο κανει βλεννες κ αιματακι ομως..θηλασμος κ παλι θηλασμος..

Με κανεις και ντρέπομαι:oops::oops::oops:

Κοιτα εφ οσον εχει αλλεργια το καλυτερο που μπορεις να κανεις γι αυτον ειναι να θηλασεις!Το ξερω καλα ξερω περιπτωση ιδια και τι εκανε η κοπελα γι αυτο σου λεω...

Ακομα καο στο Παιδων ειχε νοσηλευτεί η μπουμπου της και την εκληπαρουσαν και την παρότρυναν να θηλασει οι παιδιατροι αλλα το εκανε δυστυχως μονο 5μηνες για να μην κρεμασει το βυζι(το πρωτο παιδι επελεξε να μην το θηλασει καθολου) και γιατι δεν αντεχε χωρις τσιγαρο.Και οσο καιρο θηλαζε(με μωρο με αλλεργίες) καπνιζε φυσικα!

ΔΕΝ κατακρινω κανεναν αλλα απ την στιγμη που εχεις γαλα και το μωρακι σου το χρειάζεται γιατι ρε γαμωτο να μην το δωσεις??

Μπραβο σου Μαργαριτα και στο λεω γιατι δεν την παλευεις με τον θηλασμο αλλα το παλευεις!

Α,οσο γιαντην πιπιλα..δυπ μερες τωρα ανακαλυψαμε τον αντιχειρα κ χαμος...ολο τον πιπιλαει..δεν βλεπω να παιρνει ποτε πιπιλα..

Γαμωτο δυσκολο το δαχτυλο αν το συνηθισει.Αν το βγαζεις και βαζεις την πιπιλα?την φτυνει?

Καλησπέρα και από εμας..θα ανατρέξω σε προηγούμενο θέμα με τα ονόματά. Εγώ ειμαι της άποψής να βγάλουμε ονόματά που μας αρέσουν αλλά ο οπισθοδρομικός άντρας θέλει της μαμακας..εν τω μεταξύ στην οικογένειά ειναι 4αγορια αδέρφια όλοι της ίδιας λογικής δηλαδή θα φωνάζουμε πχ μαρια θα γυρνάνε 4.έλεος πραγματικα!και ακουστέ κ το καλύτερο τώρα:εσάς σας υποχρεώνει ο άντρας σας να πηγαίνετε να μένετε 4-5μερες το μήνα με τα πεθερικά τα οποία μένουν Σέρρες κ τα οποία στο σπιτι μας δεν καταδεχονται να έρθουν για το λόγο ότι άπλα έτσι δέν γίνεται όπως λένε κ να αλλάζω περιβάλλον στο μωρό καθε τρεις κ λίγο?ειναι λογικά πράγματά αυτά τώρα?

Οπως ειδες το θεμα αυτο το λιωσαμε κυριολεκτικα!Βρισαμε το ευχαριστηθηκαμε αλλα δεν αλλαζει βρε κοριτσακι μου αυτο αν δεν θελουμε εμεις οι ιδιοι!

Για τα πεθερικα τι εννοεις να καθεστε εκει 4-5 μερες?για ποιον λογο?και καλα επειδη ειναι μακρια και δεν τους βλεπετε να πηγαινετε τριημερα?Αυτο ποσο συχνα να γίνεται δλδ?

Αθηνα εισαι?στο λεω γιατι και εμενα τα πεθερικα ειναι σε νησι και μας εκληπαρουμε να παμε και ειπα οχι!!!!!!!!Και ας με βριζουν το παλουκι εγω το τρωω.οδικως ειναι 3ωρες με στασεις λογω των μικρων αλλα δεν παιζει θα την ακουσω θα τρελαθουν τα μικρα αν αλλαξουν παραστασεις.Γι αυτο σε ρωταω ειναι δυσκολη η μετακίνηση η συχνη με τα μωρα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ρε συ Γκρέτα 4-5 μέρες το μήνα καθε μηνα κ μην σε πω κ στις 3βδομαδες.Θεσσαλονίκη μένω τώρα κ ο άντρας μου έχει 9μηνη άδειά.θα τρελαθω αλήθειά.το μωρό καιρο φορά που πάμε γκρινιάζει δ κοιμάται κ δ τρώει

IGvSm12.png

Καλημέρα!

Τινα, βρες άρθρα που εξηγούν ότι το παιδί χρειάζεται ρουτίνα και δώσ'τα στον άντρα σου να τα διαβάσει. Εγώ αγχώνομαι που θα ταξιδέψουμε μεθαύριο και ας είναι μισή ώρα με το αεροπλάνο και μετά θα ξαναταξιδέψουμε μετά από 2 μήνες. Αναστατώνονται τα μπεμπάκια, όπως και να το κάνεις!

Greta, εμείς αφήσαμε για ένα 2ωρο την μπέμπα και πήγαμε το μεσημέρι για σουβλάκια μόνοι και μιλάμε, άλλος άνθρωπος. Το χρειαζόμουν ρε γαμώτο. Έχουμε και ένα φίλο που μας έχει πρήξει, να βρίσκετε λέει οπωσδήποτε μία φορά την εβδομάδα έστω ένα δύωρο να μένετε μόνοι σας. Τελικά έχει δίκιο! Facebook δεν έχεις εσύ; Ε μπες να μας δεις :)

Αντιγόνη, για τα πεθερικά απλά μη δίνεις σημασία. Επικεντρώσου στα θετικά και για τις βλακείες να σκέφτεσαι, τόσα ξέρουν, τόσα λένε. Τα δικά μου πεθερικά με τους γονείς μου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση, μέρα με τη νύχτα σε όλα τα επίπεδα. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο είναι πολύ αγαπημένοι. Ε σκέφτομαι ότι τουλάχιστον, αυτό μπόρεσαν και το μετέδωσαν στον άντρα μου. Και μία συμβουλή, ποτέ μη μπεις στη διαδικασία διαμάχης. Ότι πρόβλημα έχεις να το λύνει ο άντρας σου μαζί τους. Και αν δε λύνεται, απλά να απομακρύνεσαι. Σκέψου ότι εγώ τους έχω από κάτω μου. Γκρινιάζει η μπέμπα; φωνάζει η πεθερά μου "παιδάαααακιιι τι έεεεχεις;" Τι να κάνω; να αρχίσω να βρίζω, να αφήσω τη μπέμπα να ασχοληθώ με την πεθερά;Τίποτα. Αδιαφορώ και όταν μπορώ της λέω ευγενικά ότι έπρεπε να ασχοληθώ με τη μπέμπα και δεν μπορούσα να της μιλήσω. Όταν είναι ο άντρας μου στο σπίτι και το κάνει, βγαίνει και της ρίχνει 2 χριστοπαναγίες. Ε το έκοψε. Λέει καμιά φορά "το ακούω που κλαίει και θέλω να σε βοηθήσω αλλά δε μιλάω γιατί τις προάλλες ο γιος μου με έβρισε". Ναι, ναι της λέω, εγώ το ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε αλλά τι να τον κάνουμε;

Μαργαρίτα μου, πολύ χαίρομαι! Αφού το έκανε 2 φορές, θα το συνεχίσει, είμαι σίγουρη. Μπορεί να έχει μερικές μέρες στην αρχή, πισωγυρίσματα αλλά θα συνεχίσει. Μην αγχώνεσαι με τα φαγητά, οι περισσότερες ψευδοαλλεργίες και η ΓΟΠ υποχωρούν με το που ξεκινάτε.

Ρε παιδιά, είδα τώρα ότι η παιδίατρος μου έχει γράψει μελιτζάνα και φακή μετά τον 15 μήνα! Τόσο αργά, γιατί; Τα υπόλοιπα όσπρια, μετά τους 18 μήνες!!! Πάντως εγώ θα προσπαθήσω να εισάγω όσες περισσότερες τροφές γίνεται μέχρι τους 12 (εννοείται όχι μέλι ή φρέσκο γάλα). Κάπου διάβαζα ότι μεταξύ 8-12 μηνών, όσες περισσότερες γεύσεις δοκιμάσει το μωρό, ακόμα και αν αργότερα χαλάσει η διατροφή του, θα επανέλθει σε αυτές. Επειδή και εγώ και ο άντρας μου, τα έχουμε τα κιλά μας, τη φοβάμαι τη διατροφή πολύ!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Αθηνά να τον χαίρεσαι τον κουκλο σου! Αν είναι τόσο όμορφος να τον ...καπαρώσουμε!! Χαχαχαχαχα!

Αντιγόνη η πεθερά θα έρθει σε σένα ή εσύ θα πας σ' αυτήν; Για να σου δώσω συμβουλές...

Μαργαριτααααα ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...! Φτου φτου!

Θέλω κι εγωωωωωωωω!

Salomi τι ήταν αυτό που πάθατε;;;!!! Φαντάζομαι θα τρομαξες με τα μωρά από κάτω... Ευτυχως όλα καλά!

Αμ θα πάω εγώ σ'αυτή :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα!

Τινα, βρες άρθρα που εξηγούν ότι το παιδί χρειάζεται ρουτίνα και δώσ'τα στον άντρα σου να τα διαβάσει. Εγώ αγχώνομαι που θα ταξιδέψουμε μεθαύριο και ας είναι μισή ώρα με το αεροπλάνο και μετά θα ξαναταξιδέψουμε μετά από 2 μήνες. Αναστατώνονται τα μπεμπάκια, όπως και να το κάνεις!

Greta, εμείς αφήσαμε για ένα 2ωρο την μπέμπα και πήγαμε το μεσημέρι για σουβλάκια μόνοι και μιλάμε, άλλος άνθρωπος. Το χρειαζόμουν ρε γαμώτο. Έχουμε και ένα φίλο που μας έχει πρήξει, να βρίσκετε λέει οπωσδήποτε μία φορά την εβδομάδα έστω ένα δύωρο να μένετε μόνοι σας. Τελικά έχει δίκιο! Facebook δεν έχεις εσύ; Ε μπες να μας δεις :)

Αντιγόνη, για τα πεθερικά απλά μη δίνεις σημασία. Επικεντρώσου στα θετικά και για τις βλακείες να σκέφτεσαι, τόσα ξέρουν, τόσα λένε. Τα δικά μου πεθερικά με τους γονείς μου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση, μέρα με τη νύχτα σε όλα τα επίπεδα. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο είναι πολύ αγαπημένοι. Ε σκέφτομαι ότι τουλάχιστον, αυτό μπόρεσαν και το μετέδωσαν στον άντρα μου. Και μία συμβουλή, ποτέ μη μπεις στη διαδικασία διαμάχης. Ότι πρόβλημα έχεις να το λύνει ο άντρας σου μαζί τους. Και αν δε λύνεται, απλά να απομακρύνεσαι. Σκέψου ότι εγώ τους έχω από κάτω μου. Γκρινιάζει η μπέμπα; φωνάζει η πεθερά μου "παιδάαααακιιι τι έεεεχεις;" Τι να κάνω; να αρχίσω να βρίζω, να αφήσω τη μπέμπα να ασχοληθώ με την πεθερά;Τίποτα. Αδιαφορώ και όταν μπορώ της λέω ευγενικά ότι έπρεπε να ασχοληθώ με τη μπέμπα και δεν μπορούσα να της μιλήσω. Όταν είναι ο άντρας μου στο σπίτι και το κάνει, βγαίνει και της ρίχνει 2 χριστοπαναγίες. Ε το έκοψε. Λέει καμιά φορά "το ακούω που κλαίει και θέλω να σε βοηθήσω αλλά δε μιλάω γιατί τις προάλλες ο γιος μου με έβρισε". Ναι, ναι της λέω, εγώ το ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε αλλά τι να τον κάνουμε;

Μαργαρίτα μου, πολύ χαίρομαι! Αφού το έκανε 2 φορές, θα το συνεχίσει, είμαι σίγουρη. Μπορεί να έχει μερικές μέρες στην αρχή, πισωγυρίσματα αλλά θα συνεχίσει. Μην αγχώνεσαι με τα φαγητά, οι περισσότερες ψευδοαλλεργίες και η ΓΟΠ υποχωρούν με το που ξεκινάτε.

Ρε παιδιά, είδα τώρα ότι η παιδίατρος μου έχει γράψει μελιτζάνα και φακή μετά τον 15 μήνα! Τόσο αργά, γιατί; Τα υπόλοιπα όσπρια, μετά τους 18 μήνες!!! Πάντως εγώ θα προσπαθήσω να εισάγω όσες περισσότερες τροφές γίνεται μέχρι τους 12 (εννοείται όχι μέλι ή φρέσκο γάλα). Κάπου διάβαζα ότι μεταξύ 8-12 μηνών, όσες περισσότερες γεύσεις δοκιμάσει το μωρό, ακόμα και αν αργότερα χαλάσει η διατροφή του, θα επανέλθει σε αυτές. Επειδή και εγώ και ο άντρας μου, τα έχουμε τα κιλά μας, τη φοβάμαι τη διατροφή πολύ!

Καλά εμένα ο άντρας μου τσακώνεται μαζί της αλλά μετά στεναχωριέται άσε πονεμένο θέμα όσο για την διατροφή εμένα η δικιά μου γράφει εισαγωγή οσπρίων από τον 8ο και από τον 9ο εισαγωγή ψαριού αρχικά σκούρου και μετά λευκού μάλλον η καθεμία έχει δικό της πρόγραμμα τι να πω :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοιταω να μην πιπιλαει οσο ειναι ξυπνιος..πιπιλα την δαγκωνει...γκρετα εσενα πηραν κατευθειαν εκπαιδ.ποτηρακι? Οσο για το ονομα,ξερετεβτι εκαναν πεθερος κ κουνιαδα??δεν ενημερωσαν τον δικο μου για τα τριμηνα της μαμας του χτες...πως το κοβετε αυτο??τρατζικ??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...