Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο βρε Μαργαριτα!!!!Χαίρομαι πολυ για εσας!!!!

Μακαρι μακαρι φτου φτου σκορδα :):)

Βασω εγω κανω μονη μου γιαούρτι (ε καλα δεν ειναι και τπτ σπουδαίο) τα αλλα που λεει είναι επιδόρπια γιαουρτιού.

Ωραιο το πλανο σας!Είναι ωραιο που συμφωνείται με την παιδιατρο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Οι μεγαλοι μου αντρες ειναι εξω!εμεις τα μωρα :tongue: κανουμε δουλιτσες χαλλλλαρα!Full τεστοστερόνη εδω!!Κατα τ'αλλα ηρεμια στο σπιτι μας σημερα :)

Το πρόγραμμα εχει βολτες εβδομαδιαία ψώνια και ομελετες με πατατουλες!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μπραβο ρε μαργαρίτα!!!! Φτου φτου!!

Βασω μπηκα κ το είδα το προγραμμα π εχει στην σελίδα τ κ είδα κ το βιβλιάριο του γιου.

Μ ειχε εκτυπώσει αυτο το προγραμμα αλλά μ ειχε πει να τα κανω αλλιώς πρώτα (5,5 μηνων) φρούτα κ λαχανικά όπως γραφει κ το βιβλιάριο κ μετα ( 6 μηνων) κρέας κ νερο κ (7 μηνων) τραχανά χωρίς αυγό, κριθαράκι, αστεράκι, γιαούρτι πλήρες κ τυρί.

Τωρα για το νερο εγω έδινα απο εκείνο το ποτηράκι το εκπαιδευτικό της nuk π εχει δυο χερούλια για να το πιάνει κ μόνος τ. Στους οχτώ μήνες είδα στο βιβλιάριο τ οτι ρουφούσε απο καλαμάκι αλλά γενικά ειναι λιγο δύσκολο να ρουφαν να καταλάβουν την έννοια τ ρουφάω απο καλαμάκι. (Δεν το λεω οτι ο δικος μ ηταν έξυπνος κ τα κατάφερε μην νομίζετε) απλά λεω δοκιμάστε το γιατι μπορει να τα καταφέρει να ρουφάει αλλά κ να μην μπορέσει ειναι λογικό.

KMwEp3.png

Α ναι λάδι μετα, οχι μαγειρεμένο κ λεμονάκι να νοστιμευει. Εγω έβαζα κ κρεμμύδια κ μπρόκολο κ παντζάρι κ μαϊντανό κ οτι μπορείτε να φανταστείτε! Μην το φοβάστε βάλτε πραγματα!! Το λεω γιατι μια φίλη μας η κόρη της ειναι 14 μηνων κ τωρα αρχίζει να της βάζει κ αλλά διαφορά λαχανικά. Δλδ τοσο καιρό έτρωγε τα ιδια κ τα ιδια ενταξει ειναι κιγο υπερβολικό...

Α! Ψάρι μας έβαλε στους 8 μήνες κ φακές

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια βλέπω όλες θα πάτε διακοπές εγώ θα τις περάσω με την πεθερούλα μου δεν το συζητάω θα περάσω σούπερ ώρες ώρες σκέφτομαι να της στείλω τον γιο της πακέτο και να την κάνω με την μικρή μου για άλλον πλανήτη αλλά μετά τσιμπιέμαι και ξυπνάω τέλοσπαντων όσες πάτε σε νησάκια χαρείτε τις βουτιές σας εγώ με τέτοιο κρέμασμα στην κοιλιά δεν μπαίνω στην θάλασσα με τίποτα εκτός αν είναι άδεια εντελώς και μπω με τα ρούχα μου. Να ρωτήσω ρε κορίτσια το απογευματινό αντί για ρυζάλευρο δεν μπορώ να δώσω δημητριακά με κινόα ή εναλλακτικού τύπου :confused: ;; Για πείτε Γκρέτα, Ιωάννα , Βούλα ως πιο έμπειρες και Βάσω ως μελετηρή επί του θέματος :rolleyes:

Σαλώμη μας που είσαι καλέ;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Εγω σε καποια συμφωνω σε αλλα παλι οχι!

Οπως γιαουρτι τυρι ψαρι και αυγο ειμαι καθετη οχι πριν χρονισουν!Δεν νομιζω να δωσω.στα αλλα συμφωνω βαλτε μεσα κρεμμυδι οπωσδήποτε το γλυκαινει το φαγητο οπως και σελινο αρεσει παρα πολυ στα μικρουλια.

Εγω θα δωσω και γλυκοπατάτα γιατι στον μεγαλο δεν ειχα δωσει η χαζη.

Για τα φρουτα δεν ξερω γιατι οταν ξεκινησαμε τα καλοκαιρινα στον μεγαλο ηταν ηδη 9-10μηνων και δεν ειχε θεμα αλλεργιων.τωρα στον μπεμπη τι να δωσω?(οοοταν με το καλο..)ροδακινο νομιζω λενε οχι ε?περυσι ιδια εποχη που εδωσε η ξαδέρφη μου στον γιο της(ιδια ηλικια μολις ειχαν αρχισει τροφες) της εβγαλε σπυρακια μεγαλα.του εκανε αλλεργία και ο παιδιατρος την μαλωσε!!!

Εμενα παλι κανει σαν τρελο οταν τρωω.να οω την αμαρτια μου του εδωσα να γλυψει μπανάνα και βερυκοκο:oops::oops: και μετα χτυπιέται και κλαιει και απλωνει τα χερια να το πιασει γλυφετε με την γλωσσα ρουφαει τα δάχτυλα πω πω!Καμμια σχεση με τον μεγαλο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Νερακι και εγω σε ποτηρακι και αργοτερα πριν χρονισει επινε σε καλαμακι.

Το μωρουλι πολυ γκρινια και εχει τωρα 10 μερες που εχει ενεργηθει 3 φορες.πως ειναι δυνατόν?ενω τα εκανε και δυο φορες την ημερα??λετε γι αυτο να εχει γκρινια?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Hola!

Μολις γυρισαμε απο τη βάφτιση Γκρέτα ΦΥΣΙΚΑ κ απαγορευόταν το καρότσι ανέβασα πίεση κ...κάθησα απέξω..

(Εδω βάλτε διαφορά γαλλικά για την εκκλησία και τους παπάδες που δεν μου επιτρέπεται να εκφράσω δημοσιως )

Τουλάχιστον το υπόλοιπο ηταν καλο :)

Α και (μάνα κουκουβάγια strikes in) εννοείται οτι το πιο όμορφο παιδι ηταν το δικό μου :P:tongue:

(Εκτος απο μας ηταν αλλ 4 μωρά έως 7 μηνών χωριά αυτο που βαφτιζόταν :) )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Kalispera koritsia! To kserw aparadekti, xathika! Tha sas pw!

Gia tin diatrofi p lete Kai egw oti m pei o paidiatros tha dwsw kai tha akousw kai ton antra mou pou kserei kati parapanw.. Argei omws auto gia emas, prepei na ftasoume ta kila mas opote Kai den kserw na sas pw apopsi kai afou dwsete eseis sterees tha akousw Kai esas pou tha ta exete dokimasmena :rolleyes:

Pou lete proxthes afou siderwsa ena 5wro lew den gemizw ti mpaniera na xalarwsw..Kai perimena Kai gw na gemisei h mpaniera mexri ti mesi..Kai ksafnika akouw enan thorivo auto itan...epese i mpaniera apo kainourgio spiti kai vrethike EUTIXWS sto endiameso..pirame oti prolavame me to antra mou kai twra anagkastika stin sinifada mou egw stin Oualia. O antras mou psaxnei Spiti na mas metakomisei me ton aderfo tou aron aron. Afiste me eimai na skasw! Ena mpanio ithela na kanw Kai katestrepsa to Spiti olo! Pali kala pou den efige Kai to endiameso tavani na pesei sta mwra!!

Auta apo mas twra elpizw na metakomisoume mexri to telos tis vdomadas!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Kalispera koritsia! To kserw aparadekti, xathika! Tha sas pw!

Gia tin diatrofi p lete Kai egw oti m pei o paidiatros tha dwsw kai tha akousw kai ton antra mou pou kserei kati parapanw.. Argei omws auto gia emas, prepei na ftasoume ta kila mas opote Kai den kserw na sas pw apopsi kai afou dwsete eseis sterees tha akousw Kai esas pou tha ta exete dokimasmena :rolleyes:

Pou lete proxthes afou siderwsa ena 5wro lew den gemizw ti mpaniera na xalarwsw..Kai perimena Kai gw na gemisei h mpaniera mexri ti mesi..Kai ksafnika akouw enan thorivo auto itan...epese i mpaniera apo kainourgio spiti kai vrethike EUTIXWS sto endiameso..pirame oti prolavame me to antra mou kai twra anagkastika stin sinifada mou egw stin Oualia. O antras mou psaxnei Spiti na mas metakomisei me ton aderfo tou aron aron. Afiste me eimai na skasw! Ena mpanio ithela na kanw Kai katestrepsa to Spiti olo! Pali kala pou den efige Kai to endiameso tavani na pesei sta mwra!!

Auta apo mas twra elpizw na metakomisoume mexri to telos tis vdomadas!!

Βρε Σαλώμη τόσο κακής ποιότητας είναι τα σπίτια στην Αγγλία; Τι να πω να βρείτε γρήγορα καλύτερο σπιτάκι και πάλι καλά που η μπανιέρα έπεσε χωρίς να είσαι μέσα

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γκρετα, για φρούτα η δικιά μας πρότεινε αντί για μήλο που δεν είναι της εποχής, να δώσω βερυκοκκο, αχλαδι εφόσον είναι ποικιλία κονσόλας που βγαίνει καλοκαίρι και μπανάνα. Στη συνέχεια ότι θέλω εκτός από σύκα, ακτινιδιο και φράουλα (λόγω φυτοφαρμακων).

Σαλωμη αυτό έχει γίνει και σε ταινία με τον Τομ Χανκς!

Βούλα το αστείο είναι ότι αυτό το πλάνο το έχουν ευαγγέλιο σε ομάδες στο Facebook ενώ (όπως πολύ σωστά κάνει ο παιδίατρος) το πλάνο βγαίνει ανάλογα με το παιδί.

Αντιγόνη μη λες βλακειες κοριτσάκι μου, θα βγεις παραλία και θα αρεσεις του αντρουλη σου, θα σε βλέπει με τη κορακλα και θα σε αγαπάει ακόμα πιο πολύ. Και σε όποιον δεν αρέσει, ας πάει να βγάλει αυτός από μέσα του κοτζαμ παιδί ή ας μας σκάσει κάνα πεντοχιλιαρο να πάμε να φτιαχτουμε. :D

Αθηνά ήμουν σίγουρη ότι αυτό θα συνέβαινε αλλά είπα να μη σε φορτώσω πριν πας. Καλά κάνεις και περηφανευεσαι, αφού είναι κούκλος ο μικρός (είναι όντως κορίτσια τον είδα στο φατσοβιβλιο) χα χα

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αθηνά ήμουν σίγουρη ότι αυτό θα συνέβαινε αλλά είπα να μη σε φορτώσω πριν πας. Καλά κάνεις και περηφανευεσαι, αφού είναι κούκλος ο μικρός (είναι όντως κορίτσια τον είδα στο φατσοβιβλιο) χα χα

Καλα τούρκος έγινα αλλα τεσπα... Κ να πεις οτι ειχε κοσμο... 40 άτομα όλοι κι όλοι... Αν κ ηταν γενικώς ξινός ο παπάς κ κρίμα κιολας γιατι ηταν κ νεαρός ...

Κατα τα αλλα ευχαριστούμε για τα καλα σας λόγια :P

Αυριο που θα ανοίξω πισι να περάσω τις φωτογραφίες θα μας δεις κ με τα καλα μας Χαχαχα!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γκρετα, για φρούτα η δικιά μας πρότεινε αντί για μήλο που δεν είναι της εποχής, να δώσω βερυκοκκο, αχλαδι εφόσον είναι ποικιλία κονσόλας που βγαίνει καλοκαίρι και μπανάνα. Στη συνέχεια ότι θέλω εκτός από σύκα, ακτινιδιο και φράουλα (λόγω φυτοφαρμακων).

Σαλωμη αυτό έχει γίνει και σε ταινία με τον Τομ Χανκς!

Βούλα το αστείο είναι ότι αυτό το πλάνο το έχουν ευαγγέλιο σε ομάδες στο Facebook ενώ (όπως πολύ σωστά κάνει ο παιδίατρος) το πλάνο βγαίνει ανάλογα με το παιδί.

Αντιγόνη μη λες βλακειες κοριτσάκι μου, θα βγεις παραλία και θα αρεσεις του αντρουλη σου, θα σε βλέπει με τη κορακλα και θα σε αγαπάει ακόμα πιο πολύ. Και σε όποιον δεν αρέσει, ας πάει να βγάλει αυτός από μέσα του κοτζαμ παιδί ή ας μας σκάσει κάνα πεντοχιλιαρο να πάμε να φτιαχτουμε. :D

Α ρε Βάσω να'σαι καλά να ξέρεις μου δίνει ενθάρρυνση το σχόλιο σου(βσκ αυτά που γράφεις) :rolleyes:

Γράψε και κάτι ενθαρρυντικό για την πεθερά μου να την παλέψω όσο θα περνάω τις διακοπές μου(ή αλλιώς τα βασανιστήρια μου) μαζί της μωρέ ας μην ήταν μάνα του άντρα μου και σιγά να μην τα έκανα όλα γαργάρα. Εδώ του έλεγε του άντρα μου όταν τα πρωτοείχαμε ότι τον ξεμυάλισα και ότι ο έρωτας τον τύφλωνε και διάφορα άλλα παρόμοια. Καλά εγώ κι από μάνα κι από πεθερά έχω ψωνίσει από σβέρκο που λένε.

Αθηνά εγώ δεν έχω πλέον φέις για να θαυμάσω το κουκλί σου :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Εγω σε καποια συμφωνω σε αλλα παλι οχι!

Οπως γιαουρτι τυρι ψαρι και αυγο ειμαι καθετη οχι πριν χρονισουν!Δεν νομιζω να δωσω.στα αλλα συμφωνω βαλτε μεσα κρεμμυδι οπωσδήποτε το γλυκαινει το φαγητο οπως και σελινο αρεσει παρα πολυ στα μικρουλια.

Εγω θα δωσω και γλυκοπατάτα γιατι στον μεγαλο δεν ειχα δωσει η χαζη.

Για τα φρουτα δεν ξερω γιατι οταν ξεκινησαμε τα καλοκαιρινα στον μεγαλο ηταν ηδη 9-10μηνων και δεν ειχε θεμα αλλεργιων.τωρα στον μπεμπη τι να δωσω?(οοοταν με το καλο..)ροδακινο νομιζω λενε οχι ε?περυσι ιδια εποχη που εδωσε η ξαδέρφη μου στον γιο της(ιδια ηλικια μολις ειχαν αρχισει τροφες) της εβγαλε σπυρακια μεγαλα.του εκανε αλλεργία και ο παιδιατρος την μαλωσε!!!

Εμενα παλι κανει σαν τρελο οταν τρωω.να οω την αμαρτια μου του εδωσα να γλυψει μπανάνα και βερυκοκο:oops::oops: και μετα χτυπιέται και κλαιει και απλωνει τα χερια να το πιασει γλυφετε με την γλωσσα ρουφαει τα δάχτυλα πω πω!Καμμια σχεση με τον μεγαλο

Εσενα θανσε ακουσω στο πλανο τροφων επειδη εχεις θηλασει καιρο κ γνωριζεις..κ οπως με βλεπω,θα θηλασω σιγουρα αποκλειστικα μεχρι σεπτεμβρη...αν βγαλουμε ακρη με τις αλλεργιες βλεπουμε..οσο κανει βλεννες κ αιματακι ομως..θηλασμος κ παλι θηλασμος..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...