Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κ εγω ρε γμτ δεν ξερω τπτ απο θηλασμό κ τροφές. Οτι ξερω απο γάλα έτοιμο... Αλλά έβλεπα κ τον γιο οτι όσο πιο πολλα φρούτα τ έκανα τοσο εγω μειωνα το γάλα π έφτιαχνα μεχρι π η φρουτοκρεμα έγινε ολοκληρωμένη κ δεν ήπιαμε γάλα μετα κ δεν το είδα να το ζηταει. Γιαυτο ετσι νόμιζα οτι γινεται...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε ρε να μου πει κανα τέτοιο...

Δεν τα χω που δεν τα χω καλα με τις εκκλησιές κ το παπαδομάνι, θα ειναι μια ταλαιπωρία γενικώς να μου πουν κ κανα τέτοιο (που χ*στηκα για το μυστήριο δεν προβλέπεται να εχει καμία..έκπληξη το κονσεπτ με εκνευρίζει!) έξαλλη θα γινω έξαλλη! Ειδικά άμα εξω σκάει ο τζίτζικας όπως τις προηγούμενες μερες (στο καρότσι δεν εφαρμόζει εμάς το κάθισμα αυτοκινήτου θα πρέπει να το φέρουμε έπι τούτου απο το αμαξι). Ας ελπίσουμε να μην έχουμε κανα τέτοιο...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ε ρε να μου πει κανα τέτοιο...

Δεν τα χω που δεν τα χω καλα με τις εκκλησιές κ το παπαδομάνι, θα ειναι μια ταλαιπωρία γενικώς να μου πουν κ κανα τέτοιο (που χ*στηκα για το μυστήριο δεν προβλέπεται να εχει καμία..έκπληξη το κονσεπτ με εκνευρίζει!) έξαλλη θα γινω έξαλλη! Ειδικά άμα εξω σκάει ο τζίτζικας όπως τις προηγούμενες μερες (στο καρότσι δεν εφαρμόζει εμάς το κάθισμα αυτοκινήτου θα πρέπει να το φέρουμε έπι τούτου απο το αμαξι). Ας ελπίσουμε να μην έχουμε κανα τέτοιο...

Χι χι χι

Εμας ετυχε και μολις ειχε ζεστανει ο καιρος πριν εναν μηνα περιπου.Φύσαγε λιγο αλλα εκανε ζεστη.Εγω καθησα εξω σε ολο το μυστηριο.Τι να εκανα?ευχομαι να μην σας συμβει!Δεν νομιζω πια....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλα αν το ζηταει θ της δωσω στήθος αυτο εννοείτε... Αλλά δεν θελω να ζηταει... :(

Σκαλωμα πες το... Ξερω γω τι ειναι αυτο; :(

Χαχαχαχαχαχαχα ελα μωρε Βουλααααααααα μπορει και να μην ζηταει μην το σκεφτεσαι!Αλλα φαντασου οτι με το γαλα μας ξεδιψανε κι ολας!!Νερο δεν θα σου πίνει στην αρχη γιατι δεν θα σου τρωει ικανοποιητικα!Αρα αν θελει να θηλασει γιατι διψαει δεν μπορεις να αρνηθεις στον καυσωνα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σε όλες!!!!

Μαργαρίτα λες να πέρασε το άλμα κ να είναι έτσι από δω κ πέρα;;; Φαντάζεσαι;;;

Κάνω κι εγώ όνειρα γιατί είμαστε λίγες μέρες μετά από σένα σε ηλικία...

Τον άντρα σου τον βρίσκω... Σούπερ! Εμένα έχει αναλάβει... τη δουλειά του!

Βουλα, ψυχραιμία........:tongue: Εμένα θηλαζε μόνο στην αρχή, τις πρώτες μέρες που δεν έτρωγε όλο το μπολάκι. Μετά κι εγώ εφόσον έτρωγε, δεν την πάλευα με τίποτε να θηλάσει κιόλας. Α! Ξέρεις μόνο ποτέ θηλαζε; όταν ήθελε να κοιμηθεί μεταξύ φρουτοκρεμας κ μεσημεριανού. Αλλα ήταν έτσι το παιδί που δεν κοιμόταν αλλιώς, οπότε πιστεύω μια χαρά θα τα βολεψεις! Κ γιατί να είσαι κακιά, είναι βαρετός ο θηλασμός, τι να λέμε... Κ γω πώς κ πώς περιμένω ν αρχίσουμε στερεές!

Γκρέτα γιατί λες να μη δώσουμε λίγο νεράκι από την αρχή, τι πειράζει;;

Αθηνά, good luck εύχομαι να πάνε όλα ρολόι, δεν την αντέχω ούτε γω τη ζέστη, ειδικά με τα μικρά, άσε..

b5DEp3.png

Οχι Ιωαννα μου να δωσεις,απο την βρύση και βρασμενο κανα δεκάλεπτο λενε.Ο παιδιατρος μας ελεγε οχι βρασμενο.μπορεις να δοκιμασεις αν εχεις ξεκινησει στερεές

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!

Ο μπαμπάς μας έφυγε απο τις 6!

Κ θ ερθει... Ούτε ο ίδιος ξερει ποτε θα γυρίσει... Αμμουλιανη πήγε...

Στραβά ξύπνησα...στενάχωρα.

Λείπουν κ οι γονείς μ Φλώρινα ν πεις οτι θ παω καμια βολτα απο εκει...

Ευτυχως αυριο θ παμε σε κατι φίλους π έχουν τεράστια αυλή κ έχουν κ μια κορούλα π κανουν τελεια παρέα με τον γιο κ θα ψήσουμε κιολας όποτε θα "αποζημιωθω" κάπως για την σημερινή μερα...

KMwEp3.png

Καλημέρα τσούπρες!

Πολλά μηνύματα, δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω!

Μαργαρίτα, σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχιστεί ο καλός ύπνος.

Ρε συ Βούλα, την ίδια μάνα έχουμε; Και η δικιά μου τα ίδια κάθε φορά που μιλάμε. Σεξ, σεξ, σεξ ώχου πια! Και αυτό το "εμείς όταν σαν είχαμε μικρά..." Έλεος ρε μάνα, όλα πρέπει να τα ξέρω πια! Λες να θέλω να αγιάσω; Α ήθελα να σε ρωτήσω και το εξής: Το πλάνο διατροφής του μεγάλου σου, στο είχε δώσει ο γνωστός παιδίατρος; Ρωτάω γιατί το πλάνο που έχει στη σελίδα του είναι εντελώς διαφορετικό και σκεφτόμουν να το ακολουθήσω.

Σας γράφω στα γρήγορα τη διατροφή που μου έδωσε η δικιά μας παιδίατρος

Στους 5 μήνες σταματάμε την αποστείρωση και περνάμε σε γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας

Στους 5,5 μήνες ξεκινάμε το απόγευμα γεύμα, ρυζάλευρο. Όταν το παιδί αρχίσει να τρωει ικανοποιητική ποσότητα, δίνουμε και νερό.

Μετά από 10 μέρες ξεκινάμε πρωινό φρούτα βάζοντας 1 φρούτα κάθε τρεις μέρες.

Μετά από 15 μέρες ξεκινάμε με χορτόσουπα ( βράζουμε καρότο-πατάτα-κολοκύθι-σέλινο, αφαιρούμε το σέλινο πριν την πολτοποίηση και προσθέτουμε λαδάκι και λίγο λεμόνι). Μου είπε ότι δεν χρειάζεται τριήμερη εισαγωγή σε αυτά, θα είχε φανεί αν υπάρχει αλλεργία.

Μετά από 1 εβδομάδα, βάζουμε και κρέας (μοσχάρι/κοτόπουλο).

Συμπληρώνουμε με γάλα το γεύμα τις 3 πρώτες μέρες της εισαγωγής κάθε γεύματος.

Άρα χοντρικά, στο τέλος Αυγούστου, τρώμε 3 γεύματα φαγητό και πρωί-βράδυ γάλα.

Νερό δίνουμε βρασμένο μου είπε.

Διαφώνησα με το έτοιμο ρυζάλευρο που μου πρότεινε, συμφώνησε στο να κάνω δικό μου, ή βιολογικό. Φυσικά και μου πρότεινε για αργότερα να το αντικαταστήσω με γιαουρτάκια (έτοιμα) της είπα πως δεν θέλω οπότε θα δούμε τι θα κάνω. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον δεν είναι αρνητική σε αυτά που της λέω.

Αλήθεια, εσείς με τα μεγαλύτερα, για το νερό τι δίνατε; Μπιμπερό; Εκπαιδευτικό ποτηράκι; Καλαμάκι;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...