Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αν οι στέρεες ξεκινήσουν στους 5,5 μήνες, στους 7 θα τρώτε ολα τα γεύματα! Γάλα πρωι βράδυ μονο... Εμάς τουλάχιστον ετσι έγινε με το προγραμμα διατροφής τ παιδιάτρου μας.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέεερες!!!

Εμένα πάλι το βλαστάρι μου μάτι γαρίδα όλη νύχτα και στις 7 τσοοουπ γλαρώνουμε και κοιμόμαστε ακόμα!

Ωραία νύχτα έρχεται το βλέπω ... :?

Στο μεταξύ εμείς έχουμε να πάμε σε βάφτιση αύριο στις 12 το μεσημέρι στου ...διαόλου τη μάνα (37km από το σπίτι...45λεπτά μου το βγάζει το google maps βάλε ότι δεν την ξέρουμε και την περιοχή απο κει άρα πρέπει να φύγουμε πιο νωρίς...) από τις 8 στο πόδι με βλέπω για να προλάβουμε να ετοιμαστούμε ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ οτι

α) ο καιρός θα είναι έτσι όπως σήμερα οπότε δεν θα ...βαλαντώνουμε στο κλάμα/γκρινιάζουμε/πεινάμε/γενικώς κάνουμε οτιδήποτε εκτός από το να ετοιμαζόμαστε

β) τούτος εδώ θα είναι σε καλή διάθεση και δεν θα σηκώσουμε στο πόδι την εκκλησία πιο πολύ από τη μπέμπα που βαφτίζεται!

και όχι δεν γίνεται να μην πάμε (πολύ θα ήθελα!) είναι συγγενείς και παίζει παρεξηγηση αμα δεν...

ΕΓΩ πότε θα ετοιμαστώ (το μαλλί σε άθλια κατάσταση έχω να κουρευτώ από τον...Οκτώβρη!, νύχια καλά έχω ξεχάσε τι σημαίνει μανικουρ!) δεν ξέρω...

Επίσης θα φορέσω τακούνι (12ποντο παρακαλώ :tongue: ) ελπίζω να μην με ψάχνετε σε κανα χαντάκι :tongue::tongue::tongue:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αν οι στέρεες ξεκινήσουν στους 5,5 μήνες, στους 7 θα τρώτε ολα τα γεύματα! Γάλα πρωι βράδυ μονο... Εμάς τουλάχιστον ετσι έγινε με το προγραμμα διατροφής τ παιδιάτρου μας.

Κοριτσι θηλαζεις?Δεν θυμαμαι..εμεις 6μηνων θα ξεκινησουμε..κ ειπε ο θηλασμος ειναι βασικη τροφη και τα αλλα συμπληρωμσατικα..γιαυτο αγχωνομαι..

F4oIp2.png

Με τον μεγαλο οταν ηταν μωρακι πριν μπουν τροφες ειχαμε παει ολοι μαζι κομμωτήριο! Εγω θηλαζα και εμπαινα μεσα και ο αντρας μου απ εξω στο αμαξι μαζι του χαχα!!!Παιζει κανα τετοιο ενδεχομενο?η κομμωτρια στο σπιτι?δεν εχεις καμμια??

Ολοι μαζι δεν παιζει...θα μεινει σπιτι με το μωρο.. στο σπιτι δεν ξερω...θα γεμισουμε τριχες κλπ...ειμαι κ παραξενη βλεπεις,δεν καθαριζω εγω,ο αντρας εχει αναλαβει..

F4oIp2.png

Κορίτσια ξαναγεια σας με τι φρούτα ξεκινάμε τις στέρεες μπανάνα , μήλο και πορτοκάλι τα λέω καλά;; Επίσης τα βράζουμε πριν ή όχι;; Και ξέρω πως προσθέτουμε φρούτο κάθε 4 μέρες το προσθέτουμε όμως στο αρχικό φρούτο ή το δίνουμε μόνο του;; Και 2 γεύμα πότε μπαίνει περίπου; Σόρι για τις μαζεμένες ερωτήσεις μου αλλά σε 1,5 εβδομάδα ξεκινάμε και είμαι όλο απορίες :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Σύμφωνα παντα με το προγραμμα τ παιδιάτρου κ πως έκανα στον γιο...

5,5 μηνων ξεκινήσαμε φρούτα πρώτα μήλο (μονο του) 3 μερες μετα μπανάνα (μαζι με το μήλο) κ 3 μερες μεα κ το αχλάδι κ οοοολο μαζι έγινε ενα γεύμα κ χωρίς γάλα μετα.

Κ δυο εβδομαδες μετα βάλαμε με τον ιδιο τροπο πατάτα καρότο κολοκύθι κ το κοτόπουλο ή το μοσχάρι.

Τωρα σ φαίνονται δύσκολα μολις το ξεκινήσεις θα το παίζεις στα δάχτυλα!

Μαργαρίτα μ στον γιο π έπινε γάλα σε σκόνη (δεν ξερω άμα παίζει ρόλο) αντικατάστασισαμε εντελως το γάλα με το φαγητό. Δεν ξερω αν στον θηλασμό παει κάπως αλλιώς.

Βασικά μήπως κατάλαβες λάθος; Χωρίς παρεξήγηση ετσι;;; Μήπως το φαγητό ειναι η κυρία τροφή κ απο πίσω αν θέλει το παιδι να θηλάσει συμπληρωματικά;;

Ναι εγω θηλάζω, αλλά όπως εχω ξαναπεί θελω κ τωρα το γάλα να αντικατασταθεί εντελως απο φρουτοκρεμα λαχανικά κ κρέμα...

KMwEp3.png

Σύμφωνα παντα με το προγραμμα τ παιδιάτρου κ πως έκανα στον γιο...

5,5 μηνων ξεκινήσαμε φρούτα πρώτα μήλο (μονο του) 3 μερες μετα μπανάνα (μαζι με το μήλο) κ 3 μερες μεα κ το αχλάδι κ οοοολο μαζι έγινε ενα γεύμα κ χωρίς γάλα μετα.

Κ δυο εβδομαδες μετα βάλαμε με τον ιδιο τροπο πατάτα καρότο κολοκύθι κ το κοτόπουλο ή το μοσχάρι.

Τωρα σ φαίνονται δύσκολα μολις το ξεκινήσεις θα το παίζεις στα δάχτυλα!

Μαργαρίτα μ στον γιο π έπινε γάλα σε σκόνη (δεν ξερω άμα παίζει ρόλο) αντικατάστασισαμε εντελως το γάλα με το φαγητό. Δεν ξερω αν στον θηλασμό παει κάπως αλλιώς.

Βασικά μήπως κατάλαβες λάθος; Χωρίς παρεξήγηση ετσι;;; Μήπως το φαγητό ειναι η κυρία τροφή κ απο πίσω αν θέλει το παιδι να θηλάσει συμπληρωματικά;;

Ναι εγω θηλάζω, αλλά όπως εχω ξαναπεί θελω κ τωρα το γάλα να αντικατασταθεί εντελως απο φρουτοκρεμα λαχανικά κ κρέμα...

Οχι,σιγουρα το ειπε η γιατρος ετσι..θηλασμος μεχρι το πρωτο ετος ειναι βασικος..μαν θελω να θηλασω τοσο...αλλιως αποθηλαζω σταδιακα βαζοντας σκονη..

F4oIp2.png

Βούλα όντως τα διαφορά σάιτ και/ή ομάδες στο Facebook που στηρίζουν το θηλασμό αυτο λενε οτι (βάση ΠΟΥ) οι στέρεες λειτουργούν συμπληρωματικά ως προς το μητρικό (ή βρεφικό ) γάλα.

Τωρα τι να σου πω κ εγω περιμένω απο βδομάδα να δω τι εχει να πει κ η παιδίατρος...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Βουλα συμφωνω σε ολα μαζι εκτος για το γαλα πρωι-βραδυ!

Η βασικη τροφη του μωρου ειναι το γαλα τα αλλα ειναι συμπληρώματα γι αυτι και δεν επιμενουμε-πιεζουμε!

Υπαρχουν μωρα(ο μεγαλος μου)που τρωνε ολο τα γευμα τους και παλι θηλαζουν!Υοαρχουν αλλα που δεν θελουν οποτε δεν θηλαζουν εκτος πρωι-απογευμα-ολο το βραδυ!

Ειναι αναλογα στο μωρο!Αλλα αν θελει γαλα και ας εχει φαει του σκασμου θα θηλασεις!!Βεβαια με την σκονη ισως να μην ισχυει αυτο,εγω λεω οτι ξερω με τον θηλασμο!

Αθηνα και εμεις ειχαμε βάφτιση πριν απο εναν μηνα περιπου στην Κορινθο!Τα καταφεραμε!!!Την προηγουμενη μερα ηρθε η ξαδερφη εφτιαξε μαλλι(κομμωτρια) εγω εβαψα νυχι ποδιου γιατι εβαλα πλατφορμα δεν γινοταν αλλιως!Καλα πήγε μονο που το μωρο νυσταζε και ο παππας μας απαγορεψε το καροτσι μεσα στην εκκλησία. Οποτε βγαλαμε το καθισμα που ειναι ενσωματωμένο στο κορατσι(αυτο που μπαινει και στο αμαξι)και τον κράτησα ετσι μεχρι που ξύπνησε και εκλαιγε!Βγηκα εξω γιατι με στραβοκοιτουσαν!!!!!!!!!!!Θηλασα στο αμαξι και καθησα εξω!Φυσικα και στα δυο ειχα αλλα ρουχα στην διαδρομη και τα καλα τα φορεσαμε λιγο πριν βγουμε απ το αμάξι.Ασχετα οτι ειχαμε a/c εγιναν παπί!!

Αυτα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ολοι μαζι δεν παιζει...θα μεινει σπιτι με το μωρο.. στο σπιτι δεν ξερω...θα γεμισουμε τριχες κλπ...ειμαι κ παραξενη βλεπεις,δεν καθαριζω εγω,ο αντρας εχει αναλαβει..

Αυτα ειναι :tongue::tongue:

Μην αγχωνεσαι!Ενα δίωρο το χεις πιστευω απ την στιγμη που θηλασεις και φυγεις αμεσως

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Τι εννοείς δεν άφηνε ο παπάς καρότσι στην εκκλησία;; (Ετοιμάζομαι να ανεβάσω πίεση στο λεω!)

Καλα για ρούχα εννοείται αυτο!! Αλλιως δεν θα φτάσουν τα "καλα" μας ως την εκκλησία το εχω ψυλλιαστεί κ εγω(!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Για να το λέτε τότε ετσι θα ειναι!

Αρα το οτι εγω θελω μολις ολοκληρώνεται ενα γεύμα να φεύγει κ ένας θηλασμός ειναι κακιά;

Ενταξει φαντάζομαι οτι αν την βλεπω την μικρη να ζηταει έντονα θηλασμό έστω κ μετα απο ενα ολοκληρωμένο γεύμα θα της δωσω το στήθος, αλλά αν δεν το ζηταει κ πολυ πολυ δεν θελω να τη την θηλάζω. Ειναι κακό; Ειμαι απαράδεκτη; Της κανω κακό; :(

KMwEp3.png

Εχεις ακουσει πουθενα 2.5 ωρες το μυστηριο??Εχε χαρη που ηταν ο ανηψιος του αντρα μου αλλιως θα ειχα σηκωθει και θα χα φυγει!!!!45' εξηγουσε την τελετη της βάφτισης... Και μετα βεβαια παλι εξηγουσε!Δεν μου χει ξανα τυχει αυτο!!!Φυσικα γυρισαμε σπιτι μας δεν πηγαμε στο τραπεζι!Και που πήγα με βρεφος νομιζω πολυ ηταν!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Για να το λέτε τότε ετσι θα ειναι!

Αρα το οτι εγω θελω μολις ολοκληρώνεται ενα γεύμα να φεύγει κ ένας θηλασμός ειναι κακιά;

Ενταξει φαντάζομαι οτι αν την βλεπω την μικρη να ζηταει έντονα θηλασμό έστω κ μετα απο ενα ολοκληρωμένο γεύμα θα της δωσω το στήθος, αλλά αν δεν το ζηταει κ πολυ πολυ δεν θελω να τη την θηλάζω. Ειναι κακό; Ειμαι απαράδεκτη; Της κανω κακό; :(

Ε οχι και κακια!Απλα δεν θα μπορεις να πεις οχι μωρε...θα την λυπασαι θα δεις!Αλλα πχ ο δικος μου ετρωγε το απογευμα και ηθελα να παω καπου?Δεν θηλαζα εφευγα!Αν εβλεπα οτι ειχε φαει.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...