Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αααααχ ηρθε ο καλος.μου αντρουλης και πήρε τον μεγαλο και φυγαν για το παρκο!!!!

Εκανα μπανιο το μωρο τωρα θηλαζει και ηδη εχει αποκοιμηθεί! Εχω ενα μισαωρο να ηρεμισει το κεφαλι μου!!!Εχω 3 εβδομάδες επισης που δεν εχω καμμια απολυτως βοήθεια! Ουτε ο μπαμπας μου ουτε η μαμα μου έρχονται και την εχω ακουσει!

Salomi εσυ εχεις βοηθεια περα απ τον αντρα σου?

Εγω προχθες τον εβαλα και σιδερωσε :P αλλα δεν γινόταν αλλιώς γιατι επρεπε να κοιμησω το μωρο λαι συνεχισε αυτος!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααααχ ηρθε ο καλος.μου αντρουλης και πήρε τον μεγαλο και φυγαν για το παρκο!!!!

Εκανα μπανιο το μωρο τωρα θηλαζει και ηδη εχει αποκοιμηθεί! Εχω ενα μισαωρο να ηρεμισει το κεφαλι μου!!!Εχω 3 εβδομάδες επισης που δεν εχω καμμια απολυτως βοήθεια! Ουτε ο μπαμπας μου ουτε η μαμα μου έρχονται και την εχω ακουσει!

Salomi εσυ εχεις βοηθεια περα απ τον αντρα σου?

Εγω προχθες τον εβαλα και σιδερωσε :P αλλα δεν γινόταν αλλιώς γιατι επρεπε να κοιμησω το μωρο λαι συνεχισε αυτος!

Greta oxi den exw alli voitheia!! Otan erxete i mana m apo kipro nai. Ta petherika mou makria Kai agapimenoi pou lene!

Emeis exoume kanei to allo, exoume ena pinakaki sto psigeio Kai grafoume kathe vradi prin ton ipno ti prepei na ginei tin epomeni Kai sizitame ti prolavenei na kanei o kathenas. 5 lepta sizitisi! Etsi kserw ean exei pei tha valei plintirio, to plintirio tha mpei Kai tha to aplwsei alliws exei pantofla :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλεεεεεεε δεν σας προλαβαίνω!:D

Μια μέρα έμεινα χωρίς internet.....

Salomi εγώ είμαι η Ιωάννα.;) Είδα λίγο την πόλη σου σε φωτογραφίες κ μου άρεσε πάρα πολύ! Πολύ γραφική κ πολύ πράσινο! Είναι όντως τόσο ωραία;

Αντιγόνη συμφωνώ σε όλα με τις προλαλησασες και αν μου επιτρέπεις, να σου πω κ κάτι που σκεφτόμουν καθώς σε διάβαζα.. Να προσπαθείς να μη μεταφέρεις στον άντρα σου τις βλακείες που σου λένε άλλοι. Δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με βλακείες! Γενικά νομίζω δεν κάνει καλό να μπαίνουν λόγια στο ζευγάρι. Αν κάνω λάθος διορθώστε με..

Γκρέτα κι εμένα έχει λιώσει από τη ζέστη, μονίμως ιδρωμενη είναι..!:(

b5DEp3.png

Κι εγω θα συμφωνήσω με όλες τις προηγούμενες σε όλα :)

(Σαλώμη εγω ειμαι η Αθηνά :) )

Εχω δει γάμους να δίαλυονται κ ας ηταν τα κιλα σωστα, αλλα κ γάμους που ειναι μαζι κ αγαπημένοι κι ας μην εχουν αναλογίες μοντέλου!

Αρκετά έχουμε στο κεφάλι μας για την ωρα ας μην ειναι κ τετοια άγχη για όνομα δλδ!!!

Πς. Γκρέτα κι εμένα μούσκεμα και γκρίνιαρικο (δεν την παλεύει!) ειναι με τη ζέστη :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ναι ναι τρελη γκρινιααααα δεν υπαρχει αυτο!και δεν κανει το κλιματιστικό εκει που κοιμούνται αυτο ξερω.

Δλδ στο σαλονι θα το βαζω που ειναι ενιαιος με κουζινα αλλα υπνοδωμάτιο και να κοιμομαστε με αυτο,οχι!

Με ανεμιστήρα μας βλεπω!και ηδη η θερμοκρασία 29° γιατί το χτυπαει ηλιος ολη μερα...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Κ εμένα ιδρώνει η μικρη ειδικα οταν θηλάζει καλα για τον μεγαλο...σαν να τον ποτισες γινεται οταν κοιμαται!

Αυτο το πράγμα ρε παιδι μ δεν το καταλαβαίνω... Τι θέλουν κ χώνονται οι γονείς στα .... Κρεβάτια μας;; (Να μην πω κατι αλλο) στον γιο π έκανα να ξανά βρεθώ με τον αντρα μου μετα την γεννά ενα δίμηνο μ έλεγε: καλα ακόμα; Τι περιμένετε;

Η μαμα μ γενικοτερα το να ειναι ενεργό σεξουαλικα το ζευγάρι το θεωρεί υγεία! Κ ειναι δεν αντιλέγω αλλά οταν απο το πρωι μεχρι το βράδυ ειναι μόνη μ να φροντίζω δυο παιδια κ το βράδυ π έρχεται ο αντρας κανω σε μια ωρα οτι προλαβαίνω μετα ποσο κουραγιο να εχω εγω κ ποσο ο αντρας μ ώστε νααααα... Ασε με κυρα μ στην ησυχία μ! Εγω δεν ξερω; Εσυ πρέπει να μ πεις ποτε να κανω σεξ; Όποτε γουστάρω! Ενταξει κ μενα δεν μ αρέσει π ακόμα δεεεεν αλλά μεχρι να αποκοιμηθούν τα παιδια τα μάτια μ έχουν αρχίσει να κλείνουν...

Κ μ λεει εμείς οταν σας ειχαμε... Ε δεν με νοιάζει ο έκανες εσυ! Εγω ειμαι εγω! Κ εγω θα κανω ο,τι θελω!!

KMwEp3.png

Καλα ναι αυτο το οταν κοιμηθουν τα παιδια μωρο μου....και μετα ψοφας στον υπνο πρεπει να σταματησει!χαχα

Καληνυχτα κοριτσαρες μου!

(Υ.Γ.Βουλα και μενα ο μεγαλος ετσι ακριβως.Αφου περιμενω οταν τον παρει ο υπνος να τον αλλαξω μετα απο καμμια ωρα.Οι μπλουζες του ειναι οπως οταν βγαινουν απ το πλυντηριο!!!Καμμια υπερβολη,μουσκεμα!και ο μπεμπης οταν θηλαζει σταζει..τρεχουν οι σταγονες :()

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βοηθάμε εσυ όπως πρέπει κ οσο πρέπει να μην τρέχω απο δω κ απο κει, χάρισε μ στιγμές ηρεμίας κ χαλάρωσης ώστε το βράδυ να μην πέφτω στον καναπέ να δω ενα έργο κ στα μισά με παίρνει ο ύπνος... Κ θα ...ιεμαι απο το πρωι ως το βράδυ!!!

Αιντε! Τα ειπα κ ξαλαφρώσα!!!

Σορρυ π τα λεω τοσο ωμά...

KMwEp3.png

Βοηθάμε εσυ όπως πρέπει κ οσο πρέπει να μην τρέχω απο δω κ απο κει, χάρισε μ στιγμές ηρεμίας κ χαλάρωσης ώστε το βράδυ να μην πέφτω στον καναπέ να δω ενα έργο κ στα μισά με παίρνει ο ύπνος... Κ θα ...ιεμαι απο το πρωι ως το βράδυ!!!

Αιντε! Τα ειπα κ ξαλαφρώσα!!!

Σορρυ π τα λεω τοσο ωμά...

Θεέ μου, λυπησου μας βρε Βούλα!!!

Μ αυτό το ....ιεμαι κλαίω!

:D:D

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Καλε τι ειναι το σεξ??Το εχω ξεχασει..προτιμω το νανι!!!Λοιπον σημερα συνεβη κατι που δεν θα ξανασυμβει λογικα..κοιμηθηκε 9μισι με 9 το πρωι...σερι...χωρις να θηλασει.... καλα,ξυπνησα φουλ πρησμενη..

F4oIp2.png

Αχ Μαργαριτα τυχερηηηηηηηη εμενα με εχει ξεκανει πολυ γκρινια στον υπνο του..καθε 2 ωρες θηλαζε!Γιατι?

Κ μενα ως τωρα ετσι ηταν..γιαυτο λεω οτι ετυχε...σημερα βεβαια καθε μια ωρα στηθος...αναπληρωνει της νυχτας μαλλον...εντψμεταξυ το σαββατο εχω γαμο κ πρεπει να σουλουπωσω μαλλι...δεν εχω παει απο γεναρη κομμωτηριο..θα καταφερω λιγο κοψιμο ουρες και ενα γρηγορο χτενισμα?για τριωρες ανταυγειες ουτε λογος...να δω τον σεπτεμβρη στη βαφτιση θα με αφησει να τα βαψω?θα ειναι κ 7 μηνων ελπιζω να τρωει κατι παραπανω απο μια κρεμα

F4oIp2.png

Με τον μεγαλο οταν ηταν μωρακι πριν μπουν τροφες ειχαμε παει ολοι μαζι κομμωτήριο! Εγω θηλαζα και εμπαινα μεσα και ο αντρας μου απ εξω στο αμαξι μαζι του χαχα!!!Παιζει κανα τετοιο ενδεχομενο?η κομμωτρια στο σπιτι?δεν εχεις καμμια??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...