Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Kalispera ki app mas!

Pigame parko simera liastikame gia ti vitamini D mas to euxaristithikame paiksame Kai twra girisame Kai mpam amesws nani. Tha ftiaksw vevaia gala an tous taisw twra gia na koimithoun mexri tis 4 na mageirepsw, na kanw Kai ena mpanio giati vromaw :P

Dontakia akouw, poio mwraki tha ta skasei prwto aragee? Pantws nomizw mexri kai sto xrono panw mporei ba skasei prwto dontaki e?! Apo salia Kai meis ta idia mono pou kanoun xazomares kai ta ftinoun trigirw, kamia fora petixenoun Kai o enas ton allon. Xeria den vazoun sto stoma alla vazoun paixnidia distixws pou einai epikindino! Apostirwsi kanw mono Kai mono prooliptika logw prowrotitas.

Tetoia zesti simera popo! Kontomanika Kai sortsakia forame epiteloouuuus! Sta mikra evgala Kai tis kaltses Kai meta pou kokkinisan ta magoulakia mas evgala kai zaketes!

Vre koritsia signwmi kiolas alla den ksanalete mia ta onomata sas giati exw mperdeutei :tongue::oops:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθηνά ουτε να την φτυσει την Σοφι!

Ο μεγαλος τα μασητικα δεν τα ηθελε ποτε και τον μπεμπη στον ιδιο δρομο τον βλεπω...τον εκνευριζουν ολα!

Ρε κοριτσια εσας ιδρωνουν?εμενα μουσκεμααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γκρέτα κι η δικιά μου ιδρώνει μην ανησυχείς

Σαλώμη εγώ είμαι η Αντιγόνη :rolleyes:

Καλά η μάνα μου γυρνάει και μου λέει τι νομίζεις ότι σε μερικά χρόνια θα θέλεστε όπως τώρα;; :(

Κι εσάς οι δικιές σας έτσι σας λένε;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Na ste kala tha prospathisw na ta thimamai!!!

Antigoni i dikia mou den mperdeuetai poli se auta ta themata! Den kserw poso kairo eiste mazi me ton antra sou alla nomizw thelei prospatheia Kai apo tous dio...Kai gia tin epikoinwnia...Kai gia to sex! Giati sto leei kali mou auto h mama sou omws?

Greta sou lew egw simera evgala kaltses kai zaketes sto parko! Eixane anapsokikkinisei apo ti zesti!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Ενταξει ευχαριστώ κοριτσια!!

Salomi τον εφτυσε ειπες χιχι γελαω μονη μου!

Αντιγόνη για τον αντρα σου στο λεει η για την κορη σου???Να σου πω σαν πολυ δεν σε πρηζει η μανα σου?δεν εχει αλλη δουλεια να ασχολείται? Σορυ κι ολας αλλα ολο σου λεει σου λεει δεν καταλαβαινω γιατι στο κανει αυτο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Na ste kala tha prospathisw na ta thimamai!!!

Antigoni i dikia mou den mperdeuetai poli se auta ta themata! Den kserw poso kairo eiste mazi me ton antra sou alla nomizw thelei prospatheia Kai apo tous dio...Kai gia tin epikoinwnia...Kai gia to sex! Giati sto leei kali mou auto h mama sou omws?

Greta sou lew egw simera evgala kaltses kai zaketes sto parko! Eixane anapsokikkinisei apo ti zesti!

Με τον άντρα μου είμαστε 3,5 χρόνια μαζί και παντρεμένοι σχεδόν 1 χρόνο η μάνα μου δεν της αρέσει που δεν είμαι στέκα και λέει πως αν δεν αδυνατίσω δεν θα με θέλει για πάντα έτσι μου βάζει συνεχώς φυτιλιές γενικά δεν πιστεύει και πολύ στον έρωτα νομίζει πως όλα είναι θέμα εμφάνισης (με τον καλό τον λόγο μονίμως είναι :( )

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Να σου πω κατι?εγω ημουν κοκκαλο.57kg 1.68 υψος και τωρα ειμαι 66 κιλα!κυτταριτιδα μπολικη κοιλια γενικα μετα απ την δευτερη γεννα δεν με βλεπω καλα.....και ολο γκρινιαζω στον καλο μου ο οποιος μου λεει οτι του εχω κανει δυο υπεροχα παιδια και με λατρευει και ετσι να μεινω!!!!Και του αρεσει αυτο που βλέπει... Και δεν κανει πλακα εγω χαλιεμαι χαχα

Που θα παει θα χασω κ αλλα 5 ομως

Πες στην μανουλα σου πως το σωμα θελει εναν χρονο να επανέλθει!!!! Και ο αντρας σου θα σε αγαπαει και με λιγα παραπάνω κιλα!Ολοκληρη κορακλα του εκανες,τωρα αν σε αφησει ε δεν αξιζε!Στο καλο..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω κατι?εγω ημουν κοκκαλο.57kg 1.68 υψος και τωρα ειμαι 66 κιλα!κυτταριτιδα μπολικη κοιλια γενικα μετα απ την δευτερη γεννα δεν με βλεπω καλα.....και ολο γκρινιαζω στον καλο μου ο οποιος μου λεει οτι του εχω κανει δυο υπεροχα παιδια και με λατρευει και ετσι να μεινω!!!!Και του αρεσει αυτο που βλέπει... Και δεν κανει πλακα εγω χαλιεμαι χαχα

Που θα παει θα χασω κ αλλα 5 ομως

Πες στην μανουλα σου πως το σωμα θελει εναν χρονο να επανέλθει!!!! Και ο αντρας σου θα σε αγαπαει και με λιγα παραπάνω κιλα!Ολοκληρη κορακλα του εκανες,τωρα αν σε αφησει ε δεν αξιζε!Στο καλο..

Καλέ Γκρέτα ο άντρας μου δεν με γνώρισε αδύνατη με γνώρισε με περιττά κιλά έτσι με αγάπησε έτσι με ερωτεύτηκε θα μπορούσε να έχει πάει με μοντέλες κανονικές αλλά προτίμησε εμένα η μάνα μου έχει κάλο στο κεφάλι επειδή εκείνη ήταν πάντα συλφίδα κι εγώ 1.68 ύψος έχω και κιλά πάνω από 70 (σοκαριστήκατε ε;; ) αλλά ποσώς με ενδιαφέρει αυτό που με στεναχωρεί είναι που κάθεται η μαμά μου και μου βάζει διαρκώς φυτιλιές ότι θα χαθεί το πάθος μετά από χρόνια και χίλιες δυο μπούρδες το έχω ξαναγράψει δεν τους μπορώ τους γονείς μου ακριβώς γιατί είναι μονίμως με το τουφέκι μην μου ξεφύγει κάτι τέσπα δεν σας ζαλίζω τον έρωτα άλλο :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Simfwnw apolita me tin Greta!! Kai ti simasia exei p den aresei sti mana sou?! Ton antra sou mporei na ton ftiaxnei!! Ean den niwtheis ok tote na adinatiseis gia ton eauto sou oxi gia tous girw sou.. Kai episis auto p leei kai i Greta auta p niwtheis esi gia esena na ta les ston antra sou, autos Kai esi eiste to zeugari!

Episis ta kila den paizoun rolo tha elega sta sexualika! Egw ton antra mou ton gnwrisa otan imoun 3 Salomes toulaxiston mazi :tongue: Simasia nomizw exei na min ton "diwxneis" makria epidi nomizeis oti den tou areseis.. To poso gineka eisai den exei na kanei me to ti size foras!! Pros theou mi trelathoume twra!! Mou pure polla xronia na to katalavw auto giati megalwsa arketa gematoula Kai nomiza ean den eisai kokkalo den exeis ston ilio mira me tous antres!

Episis to poso glikia eisai exei simasia! Ean eimaste oli tin wra me ti fwni Kai to parapono den tha tou rthei tou allou i oreksi..

Toulaxiston auta exw katalavei apo to diko mou gamo..alles kopeles mporei na to vlepoun alliws! Min pareksigithw! :rolleyes:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Simfwnw apolita me tin Greta!! Kai ti simasia exei p den aresei sti mana sou?! Ton antra sou mporei na ton ftiaxnei!! Ean den niwtheis ok tote na adinatiseis gia ton eauto sou oxi gia tous girw sou.. Kai episis auto p leei kai i Greta auta p niwtheis esi gia esena na ta les ston antra sou, autos Kai esi eiste to zeugari!

Episis ta kila den paizoun rolo tha elega sta sexualika! Egw ton antra mou ton gnwrisa otan imoun 3 Salomes toulaxiston mazi :tongue: Simasia nomizw exei na min ton "diwxneis" makria epidi nomizeis oti den tou areseis.. To poso gineka eisai den exei na kanei me to ti size foras!! Pros theou mi trelathoume twra!! Mou pure polla xronia na to katalavw auto giati megalwsa arketa gematoula Kai nomiza ean den eisai kokkalo den exeis ston ilio mira me tous antres!

Episis to poso glikia eisai exei simasia! Ean eimaste oli tin wra me ti fwni Kai to parapono den tha tou rthei tou allou i oreksi..

Toulaxiston auta exw katalavei apo to diko mou gamo..alles kopeles mporei na to vlepoun alliws! Min pareksigithw! :rolleyes:

Πες τα Σαλώμη άντε πια πόσο δίκιο έχεις με εμψύχωσες :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Συφωνωωωωωω 👍👌

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...