Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Θελω να παρω κατι κ δεν ξερω τι!;!;!

Μικροπράγματα να ομορφυνω το σπιτι... Ο αντρας μου; Μου υποσχέθηκε οτι αρχές φθινοπώρου θα το βάψουμε...οχι ολο το παιδικό κατα βάση κ ίσως το δικό μας ή το σαλόνι. Αλλά κατι θελω να παρω οτι να ναι!

Καταναλωτική μανία!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω θελω να παρω καλαθι απλυτων..ναι μην γελατε..τοσο καιρο τα βαζω σε δυο λεκανες,δικα μας και μωρουδιακα κ τις εχω πανω στην συρταριερα του μωρου επειδη δεν χωρουν στο μπανιο..εχετε κατι να προτεινετε?εγω παιδια ολο στο μωρο δινω τα λεφτα μου..τωρα πηρα παπλωμα δραστηριοτητων επειδη στον καναπε γυριζει κ μπορει να πεσει...το ρηλαξ το μισει..

F4oIp2.png

Μαργαριτα ετοιμασου γιατι μονο εκει θα δινεις λεφτα!!!Δεν τελειωνουν αυτα που χρειάζεται και θα χρειαζεται!!!

Μικρο μωρο μικρα βασανα..

Ακου εγω στην αρχη ειχα παρει στο ικεα ενα διχτυ στρογγυλό ψηλο με καπακι με σχρατς.αυτο ειναι για τα παιχνίδια τους κανονικα αλλα με βολεψε απιστευτα.και κανει 5? νομιζω.οχι σε γαλαζιο ροζ και λαχανί.Τωρα που εγιναν δυο πηραν εναν σακο για απλυτα μεγαλο και στο αλλο που σου λεω βαζω παιχνιδια.Παρτο προς το παρον.

Θα σε βολεψει

tqpkp3.png

PzUbp3.png

καλημέεερες !!

χαχα κι εγώ μόνο για τον μικρό ξοδεύω λεφτά τελευταία...

To πρώτο πράγμα στο οποίο προβλέπεται να ξοδέψω λεφτά για μένα είναι ένας μήνας γυμναστήριο τον Ιούλιο μπας και γίνω άνθρωπος γιατί με τα 1000 ζόρια πιάσαμε το 57.5 στα κιλά αλλά μέχρι το 50 στο οποίο πρέπει να φτάσω (άντε 52 θα είμαι ευχαριστημένη!) έχουμε δρόμο ακόμα και δεν βλέπω προκοπή!

Οπότε... Pilates και όργανα τον Ιούλιο (που θα μπορεί να μου το κρατάει η μάνα μου το μικρό, μαζί και με κανα μπάνιο) για να ξαναγίνω άνθρωπος! :)

O μικρός στο μεταξύ περνάει φάση που βάζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα χέρια του στο στόμα και βγάζει ΑΠΕΙΡΑ σάλια... Έχω βαρεθεί να του βγάζω το χέρι από το στόμα (τι παιδευομαι με την αποστείρωση δεν ξέρω δλδ!) και οι σαλιάρες που αναγκαστικά φοράει συνέχεια γίνονται μούσκεμα εξωφρενικά γρήγορα!

Είναι νορμάλ τώρα αυτό!?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα!

Τι ακούω; ψώνια; πω πω πόσο μακρινά μου ακούγονται όλα αυτά! Ευτυχώς που πέρυσι ψωνίστηκα και έχω και για φέτος.

Βρε κορίτσια τι περνάτε και εσείς με τα ονόματα, αν είναι δυνατόν! Εμένα τα πεθερικά μου συμβιβάστηκαν με το "Ελένη" αλλά τουλάχιστον να την φωνάζουμε Λένα (που και εμένα μου αρέσει περισσότερο). Βέβαια μετά από συζήτηση, κατάλαβα γιατί δεν το ήθελε το όνομα η πεθερά μου. Βλέπεις η μάνα της που το είχε, ήταν ολίγον bitchαρα και τους έβγαζε τον αδόξαστο και φοβάται μη πάρει τη χάρη η εγγονή χα χα..

Μαργαρίτα, καλάθια απλύτων έχει πολλά και στο praktiker. To βασικό είναι ότι και να χρησιμοποιήσεις να είναι διάτρητο. Εγώ π.χ. έχω ένα μεγάλο μακρόστενο ξύλινο σκαμπό του ΙΚΕΑ με μαξιλάρι από πάνω, δείχνει πολύ luxury αλλά στον πάτο σχισμή μεγάλη που παίρνει αέρα και δεν το κάνεις για καλάθι.

Greta thxs για τη συνταγή. Εκτυπώθηκε και μπήκε στη βαλίτσα :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα κόρες πολύ φοβάμαι ότι το πάμε να κάνουμε την κούνια αποθηκευτικό χώρο η μικρή πέρασε τα 3/4 της νύχτας στο υπερτέλειο κρεβάτι που δεν είναι άλλο από το τομάρι μου. Και δεν είναι ότι με ενοχλεί αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ έτσι όπως καταλαβαίνετε σήμερα είμαι ένα φοβερό και τρομερό mombie από τότε που την μετέφερα στην κούνια της ξυπνάει συνέχεια ενώ στο πορτ μπεμπέ κοιμόταν και συνεχόμενο 8ωρο (ειχε τύχει 2-3 φορές) και πλησιάζουν και τα δόντια και τα σκέφτομαι με τρόμο (έχει να χτυπήσει κόκκινο η αυπνία πάλι όπως πριν τον σαραντισμό).

Αθηνά μην του παίρνεις τα χεράκια από το στόμα κι η δικιά μου τα βάζει είναι φυσιολογικότατο αρχίζουν τα ουλάκια τους και πρήζονται και τα σάλια είναι εξίσου φυσιολογικό.

Και πείτε με μαζώχα αλλά ρε κορίτσια μου αρέσει τόσο όταν με πιάνει ή κοιμάται εξαντλημένη πάνω μου(είμαι μαζώχα την τραβάω την αυπνία τι να λέμε:rolleyes:)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αθηνά πες δόντι... αν έχει τόσα σάλια για εκεί το πάτε! Περιμένω να δω πότε θα σκάσει το πρώτο δόντι του Φεβρουαρίου, ποιος/ποια θα μας κάνει ποδαρικό. Γυμναστήριο ε; ααααχ ωραίες εποχές που πριν τη δουλειά πήγαινα πρωί γυμναστήριο, έκανα το ντουζάκι μου και μετά δουλειά με μια ενέργεια απίστευτη! Τώρα ξυπνάω το πρωι και φωνάζω καφεεεέεεε... Μου δίνω μια ευκαιρία να στρώσω τώρα στο καμπινγκ που έχουν κάθε μέρα δωρεάν πρόγραμμα γυμναστικής. Θα αφήνω (λέω τώρα) τη μπέμπα στη μαμά μπας και φτιάξω κορμί.

Αντιγόνη εμείς πάντως την κούνια την έχουμε για αποθηκευτικό χώρο παιχνιδιών. Να κοιμηθεί μόνη της αποκλείεται. Ξυπνάει το βράδυ, σηκώνει κεφάλι, κοιτάει δεξια μαμά, αριστερά μπαμπάς οκ, ξανακοιμάται. Τώρα που θα φύγουμε και θα μείνει ο μπαμπάς μας μόνος του, τον πιάνει στεναχώρια που δε θα βλέπει την κόρη του.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Χαιρομαι Βασω που σου αρεσε ;)

Αθηνά σε ζηλευω που θα ξεκινησεις γυμναστηριο.και εγω 5κιλα θελω να χασω αλλα δεν το βλεπω :(

Σαλακια παρρρρρα πολλα και εμεις εχω και 20σαλιαρες οι οποίες στο τριημερο εξαφανίζονται. Πρήζονται ουλα τωρα εμας εχουν κοκκινίσει τα πανω υπερβολικα.

Και εγω ειμαι περίεργη σε ποιο μωρακι θα σκασει δοντακι :D:D

Αντιγόνη ειναι θεμα η αλλαγη σε κουνια.πρεπει να γινει νωρις.εμας ευτυχως την συνηθισε

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Μολις το παρηγγειλα Γκρετα..ενα γαλαζιο..ατς το εχω αρχικα για απλυτα,ε?να βαζω τουλαχ.τα δικα μας,να μην τα αναπνεει...

Καλα εκανες θα σε βολεψει θα δεις ;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χαιρομαι Βασω που σου αρεσε ;)

Αθηνά σε ζηλευω που θα ξεκινησεις γυμναστηριο.και εγω 5κιλα θελω να χασω αλλα δεν το βλεπω :(

Σαλακια παρρρρρα πολλα και εμεις εχω και 20σαλιαρες οι οποίες στο τριημερο εξαφανίζονται. Πρήζονται ουλα τωρα εμας εχουν κοκκινίσει τα πανω υπερβολικα.

Και εγω ειμαι περίεργη σε ποιο μωρακι θα σκασει δοντακι :D:D

Αντιγόνη ειναι θεμα η αλλαγη σε κουνια.πρεπει να γινει νωρις.εμας ευτυχως την συνηθισε

Κι εγώ 4 μηνών την έβαλα αλλά φαίνεται είχε ήδη μάθει τον μικρό χώρο του πορτ άστα βράστα η κατάσταση επίσης εμένα αν είναι αγκαλιά μου μπορεί να κοιμάται άπειρες ώρες μέσα στην μέρα αλλιώς αν βγούμε ή την έχω κάπου αλλού και δεν με βλέπει γκρινιάζει καλά όταν βγαίνουμε έξω έχει ρίξει κάτι κλάματα κάποιες φορές δεν μπορούσα να την συνεφέρω δυστυχώς εγώ δεν είχα κανέναν γνωστό μου με μωρό να μου έδινε συμβουλές όλα τα ανακαλύπτω μόνη μου κι αυτό άλλοτε είναι τρομακτικό κι άλλοτε συναρπαστικό.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αθηνά πες δόντι... αν έχει τόσα σάλια για εκεί το πάτε! Περιμένω να δω πότε θα σκάσει το πρώτο δόντι του Φεβρουαρίου, ποιος/ποια θα μας κάνει ποδαρικό. Γυμναστήριο ε; ααααχ ωραίες εποχές που πριν τη δουλειά πήγαινα πρωί γυμναστήριο, έκανα το ντουζάκι μου και μετά δουλειά με μια ενέργεια απίστευτη! Τώρα ξυπνάω το πρωι και φωνάζω καφεεεέεεε... Μου δίνω μια ευκαιρία να στρώσω τώρα στο καμπινγκ που έχουν κάθε μέρα δωρεάν πρόγραμμα γυμναστικής. Θα αφήνω (λέω τώρα) τη μπέμπα στη μαμά μπας και φτιάξω κορμί.

Αντιγόνη εμείς πάντως την κούνια την έχουμε για αποθηκευτικό χώρο παιχνιδιών. Να κοιμηθεί μόνη της αποκλείεται. Ξυπνάει το βράδυ, σηκώνει κεφάλι, κοιτάει δεξια μαμά, αριστερά μπαμπάς οκ, ξανακοιμάται. Τώρα που θα φύγουμε και θα μείνει ο μπαμπάς μας μόνος του, τον πιάνει στεναχώρια που δε θα βλέπει την κόρη του.

Βάσω μακάρι να κοιμόταν κι εμένα δίπλα μου εμένα θέλει να κοιμάται πάνω μου αυτή είναι η διαφορά και πρέπει να κάθομαι σαν άγαλμα μη τυχόν και πάρει είδηση την παραμικρή κίνηση και ξυπνήσει :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κι εγώ 4 μηνών την έβαλα αλλά φαίνεται είχε ήδη μάθει τον μικρό χώρο του πορτ άστα βράστα η κατάσταση επίσης εμένα αν είναι αγκαλιά μου μπορεί να κοιμάται άπειρες ώρες μέσα στην μέρα αλλιώς αν βγούμε ή την έχω κάπου αλλού και δεν με βλέπει γκρινιάζει καλά όταν βγαίνουμε έξω έχει ρίξει κάτι κλάματα κάποιες φορές δεν μπορούσα να την συνεφέρω δυστυχώς εγώ δεν είχα κανέναν γνωστό μου με μωρό να μου έδινε συμβουλές όλα τα ανακαλύπτω μόνη μου κι αυτό άλλοτε είναι τρομακτικό κι άλλοτε συναρπαστικό.

Ουτε εγω ειχα ποτε!Κανα δυό φορες αν εχω παρει μωρο στα χερια!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Άμα ειναι δόντι ρε κορίτσια εκείνα τα μασητικα που του πήρα γιατι ούτε να τα φτύσει;;; Πάλι καλα που δεν πήρα τη σοφι δλδ να κλαίω τα λεφτά μου!

Αμα εχουν πρηστεί τα ούλα εγω δεν καταλαβαίνω θα ρωτήσω τη γιατρό την άλλη εβδομαδα που θα πάμε για εμβολιο !

Γκρέτα κι εγω τα ίδια... 10 σαλιαρες εχω κ νόμιζα που ηταν κ πολλές κ δεν τις προλαβαίνω!!

Εμάς εξακολουθεί να κοιμάται δίπλα μου στο babybay αλλα η αλήθεια ειναι οτι για να κοιμηθεί θέλει αγκαλιά.. Στην κουνια τον εχω αφήσει κανα δυο φορές μεσημέρι αλλα για νυχτα θα χουμε δράματα αφού αν ξυπνήσει πρέπει να ρθει πάνω μου κανα 10λεπτο για να κοιμηθεί...

Με βλεπω απο Σεπτέμβρη να τη βγάζω στην πολυθρόνα!!

Κι ι δικός μας ο μπαμπάς Βάσω με κατεβασμένα μούτρα ειναι που θα φύγουμε αλλα ειναι για το ... Καλο όλων μας αφού δεν δουλεύω ακομα να λείπω... Ιούλιος κ Αύγουστος στην Αθήνα για μενα ειναι ισοδύναμο κινεζικών βασανιστηρίων κ παντα ειμαι τσίτα τα νεύρα κ έτοιμη για καυγά. Φέτος κ με το παιδι μπορει κ να χωρίζαμε άμα δεν έφευγα δεν νομιζω οτι θα την πάλευα (οκ υπερβάλλω προφανώς :) )

Θα έρθει ομως να μας βρει τον Αύγουστο κ να γυρίσουμε όλοι μαζι Αθήνα :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...