Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Επίσης η νύφη τ πεθερού μου (μεγάλη λέρα) ποτε δεν χωνέψε οτι τον μικρο δεν τον βγάλαμε Γιάννη κ ομως οοοοοταν τον βλεπει το πιστεύετε οτι τον φωνάζει Γιάννη!! Κ της λέμε εμείς κασσανδρος! Ααα ναι καλε το ξέχασα! Δεν υπαρχει!!!

Να της δώσεις ενα ανάποδο χαστούκι να κανει πέντε σβούρες!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα !!

Αχ βρε κορίτσια τι τραβατε...!!!

Τι κόσμος... Βέβαια δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά που λέτε, κι εγώ αν έκανα αγόρι ασυζητητί θα έπαιρνε το όνομα του πεθερου! Τη γλίτωσα όμως χι χι χι!! Την πεθερά την ετσουξε λίγο που δεν έβγαλα το δικό της αλλα δεν μπορεί να κάνει κάτι..:tongue::tongue:

Καλά ο άλλος ο παππούς από τη μια γράφει στο fb κι από την άλλη τόσο οπισθοδρομικος; Πώς γίνεται;;

Αν τους "απειλουσατε" ότι δεν θα κάνετε βάφτιση καθόλου μήπως φοβηθούν ότι θα μείνει το παιδί ....αβαφτιστο και ...υποχωρήσουν!? Αφήστε τους να ψηθούν κάνα χρόνο κ το βαφτίζετε του χρόνου, που θα πάει, θα αγχωθουν!:twisted: Εγώ τους έχω κάνει κάτι τέτοια ...καψονια και πιάνει! Αλλα εγώ είμαι κ λίγο ..κακιστρω!! Χι χι!

b5DEp3.png

Σιγα μην ακυρωσω την βαφτιση..ο συζυξ το εφερε αλλιως..του ειπε οτι δενθελει να ειναι μαλωμενοι κ του προτεινε η εστω τον εκανε να νομιζει οτι μετρα η γνωμη του,αν δεχεται δυο ονοματα..κ ειπε θα μιλησει με την κουνιαδα κ θα του πουν.κ οτι πρνλ εχει με τον συζυγο οχι με τκ μωρο κ δεν εννοουσε οτι δεν θαντο αγαπα..οτι ναναι..κ οτι η πεθερα πριν πεθανει του ειχε ταξει οτι το παιδι θα παρει το πνομα του κ το ειχε υποσχεθει ο δικος μου στη μανα του..κατι που ποτε δεν εγινε..

F4oIp2.png

Επίσης η νύφη τ πεθερού μου (μεγάλη λέρα) ποτε δεν χωνέψε οτι τον μικρο δεν τον βγάλαμε Γιάννη κ ομως οοοοοταν τον βλεπει το πιστεύετε οτι τον φωνάζει Γιάννη!! Κ της λέμε εμείς κασσανδρος! Ααα ναι καλε το ξέχασα! Δεν υπαρχει!!!

Να της δώσεις ενα ανάποδο χαστούκι να κανει πέντε σβούρες!

Χαχαχαχαχα εντάξει τα ακουσα ολα!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις που δεν τα βαφρισαμε καν χαχα!!!

Εννοείται δεν μιλαει κανεις(ειναι και ο αντρας μου βεβαια που ειναι μαζι μου οτι κ αν πω..) αλλα να δειτε σε καμμια συζήτηση πως το φερνουν......

Ε να μωρε τα παιδακια κριμα!!!!Θα τα κοροϊδεύουν στο σχολειο,δεν θα τα γραψουν στο σχολειο :shock::shock:

Και λεω ωραια οταν ερθει η ωρα εκεινη στο σχολειο αφηστε το πανω μου!Ο εκβιασμος στο μεγαλειο του μιλαμε!Λεω πολυ απλα αφηστε με να μεγαλωσω τα παιδια μου οπως θελω εγω!

Η μανα μου ξενερωσε λιγο που λεγαμε να βγαλουμε το μωρο Οδυσσέα δεν της αρεσε αλλα εφτιαξε αυτο χαχα τελικα θα βγει Αγγελος σας το ειπα.

Και μαλιστα λεει ο αντρας μου τα καταφερατε και ποσο μου την δινει γιατι ειλικρινα κοριτσια δεν ειμαι ανθρωπος που θα ακουσω γενικα γνωμες..αν μου κολλησει κατι τελος η θα γινει η θα καταστραφει ο κοσμος ολος,ειδικα με τα παιδια!

Δεν του δινω λοιπον σημασια και τελειωνει εκεί!!

Πατηστε λιγο ποδι ρε γαμωτο και δεν λεω στους αντρες σας(εδω ειμαι της επικοινωνιας και οχι ο καθενας να κανει και να λεει οτι του καπνισει) ελεος με τον καθε κομπλεξικο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια εμείς ευτυχώς θα βάλουμε όνομα αρχαιοελληνικό που το διαλέξαμε εμείς και κανείς δεν έχει θέμα. Η πεθερά μου στο θέμα του ονόματος είναι προχώ σε άλλα μας ψήνει το ψάρι στα χείλη τέλοσπαντων. Αυτές τις μέρες δεν είμαι στα καλύτερα μου με έχουν φάει και τα σκατοκούνουπα και χ#σε μέσα είναι η κατάσταση.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καταλαβα!Εξετασεις αιματος δεν μπορουν να γινουν?

Βασικα απ την αλλη ο υπνος θρεφει τα μωρα......δηλ θελω να πω οτι σαν νεογέννητα τωρα κοιμουνται συνέχεια

Ειναι πολυ μικρουλια ακομα τα μωρα μου!

Για πες πως ειναι?κοιμούνται στην ιδια κουνια?να φανταστω ειναι τεραστια?:tongue:

Πω πω σε λιγο θα πειράζουν ο ενας τον αλλον!Μπορει να μην ηθελα ποτε να κανω διδυμα (η με την προϋπόθεση να μετακομισει η μαμα μου εδω χεχε) αλλα δεν παυω να θεωρω οτι ειναι τρελα να τα βλεπεις και τα δυο μαζι!!!!Ειναι θαυμα!!

Aimatos nomizw tha prepei na paw egw ekei gia na ginoun. Den kserw omws den to skeftika na to rwtisw :/

Koimounte akoma to vradi se ena krevataki to opoio enwnete me to diko mas alla ama mas deis to vradi eimai egw sti mia gonia o antras mou apo panw mou kai ta mikra se olo to allo krevati! To prwi tous vazw se mia kalatha kai pote tous afinw panw sto stand tis pote tous fernw katw. Exw vevaia diaxwristiko stin kalatha..akoma xorame!!

Ola einai sto mialo Greta! Opws dio mwra exeis twra dio mwra tha eixes kai se didima. Vevaia egw xilies fores euxaristw ton antra mou giati xwris auton den tha antexa na ftasw edw pou eimai!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Kalisperaaa ki apo emas!

Simera einai i mera tis gkrinias apo ta emvolia. Olo to vradi kathe misi wra eklaige o enas ksipnouse kai o allos! den prolavename na tous koimisoume pali klamaaa isteriko o laos. Ta panta dokimasame tipota, mexri pou pira ton giatro kai irthe kai tous eide kai mas edwse antipiretiko. Tipota den einai leei 1-2 meres kai meta tha epanelthoume! Tou leei kai o antras mou egw gia na epanelthw apo to apopsino thelw kamia vdomada! Gelouse o kaimenos o giatroulis.

Auta me ta onomata vre koritsia, sas ponaei i kardia mou!! Lew egw ftina tin glitwsa!

kashmam eixa mia theitsa etsi! Epidi den pira to onoma tis giagias me fwnaze me allo onoma kai kala ipokoristiko tou Salomi to opoio itan kai ipokoritsiko oooolws tixews kai tis giagias mou hahaha Me eixe daskalepsei vevaia i mana mou kai elega panta "Salomi vre theia Salomi grafei i tautotita!" mexri pou pethane i kaimeni kai kathomouna kai skeftomouna "E kai pou me fwnaze Pitsa ti me peiraze?!"

happy_ kali i idea sou! Den to 'xa skeftei kai pistevw kai egw eimai poli megali kakistro hahaha ma ti skeftomaste thee mou gia na vaftisoume ta paidia mas!!

enseignante ti epathes kali mou?? Ektos apo ta kounoupia? Gia ta kounoupia vale sitronela kai fenistil! To ena gia prin to allo gia meta to tsimpima :tongue:

Allo thema twra asxeto ws sinithws apo ta dika mou! Piga misi wra sto gimnastirio pou exw na paw para poli kairo (kai niwthw kai tipseis pou piga!) kai erxonte dio kiries (pelatisses tou antra mou kai i mia prosfati manoula) kai mou lene oti exw adinatisei poli kai oti fenonte ta kokkala mou kai fenomai san anoreksikia, kai den tha eimai kalo paradeigma gia ta paidia mou...Eilikrina eniwsa toso asxima pou efiga, oute gimnastiki den ekana. Kai twra klaine ta mikra klaiw kai 'gw mazi tous!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Salomi κοιτα δεν ξερω τον σωματότυπο σου αλλα δεν εχει σημασια αν εσυ νοιωθεις καλα με το σωμα σου.ηοως ηταν λιγο παχουλουλες και ζηλεψαν οι κυριες?χιχι

Εσυ γιατί εχεις τυψεις?τα μπεμπουλια σου εχουν περασει κολικους?τι γινεται στην περιπτωση σας?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κορίτσια άσχετη ερώτηση για λεκέδες από λάδι , σοκολάτα , αίμα ή κρασί τι απορρυπαντικό χρησιμοποιείτε και να κάνει δουλειά :confused: ;; Εγώ μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ σκιπ υγρό αλλά ήθελα να πάρω και τις δικιές σας γνώμες :rolleyes: Επίσης οι Αθηναίες ψωνίζετε ή έχετε ψωνίσει από τα ρεγκίνα να μου πείτε τι είδους προσφορές βάζουν;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Salomi κοιτα δεν ξερω τον σωματότυπο σου αλλα δεν εχει σημασια αν εσυ νοιωθεις καλα με το σωμα σου.ηοως ηταν λιγο παχουλουλες και ζηλεψαν οι κυριες?χιχι

Εσυ γιατί εχεις τυψεις?τα μπεμπουλια σου εχουν περασει κολικους?τι γινεται στην περιπτωση σας?

Greta 1.53 kai 48 kila..ti na zilepsoun to mpoi mou??! :tongue: haha

Exw tipseis na feugw Kai na ta afinw, nai me ton patera tous alla kai pali.

Kolikous eixame kanei ligous stin entatiki kai tous allaksame formoula. Twra mono kamia fora gkriniazoun sta kakakia alla tipota idietero. O giatros eipe kana me dekata gia auto to antipiretiko.

Eseis ti kanete stous kolikous??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπέρα όμορφες!!

SalomiSofia εμείς στον γιο π ειχε κολικούς αφόρητους έδινα το infacolic αλλά σκατουλες! Τπτ δεν εκανε! Μετα εδωσα το biogaia και σαν να εκανε δουλεια... Ομως καμια βδομαδουλα μετα σαραντισαμε κ οι κολικοι κόπηκαν μαχαίρι, αρα στην ουσία δεν ξερω αν έφταιγαν οι σταγόνες biogaia ή οτι μας αποχαιρετούσαν οι κολικοι... Η μπεμπα δεν ειχε καθολου!!! Το κοριτσι μ σκέτη ξεκούραση ειναι...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...