Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθηνά και Μαργαρίτα τι να πω??Δεν εχω λογια!!!

Τίποτα να μην πεις να το αφήσεις να πέσει κατω...

Στο επόμενο λέει (γιατί το χουμε κ σίγουρο που θα κάνουμε επομενο(!) ) να κανω οτι θελω (μιλάμε για τέτοια μεγαλοκαρδία!)... Εχει (προφανώς) αλλα καλα για αυτο το καταπίνω στην τελική (όπως είπα κ του ίδιου) δεν φταίει αυτός που η οικογένεια του τον μεγάλωσε να νομίζει οτι η αγάπη κ ο σεβασμός φαίνεται απο τέτοιες μ@λ@κιες... Αυτο που του δήλωσα ειναι οτι του απαγορεύω κ ναι ειναι λόγος χωρισμού να περάσει τέτοιες απόψεις στο παιδι μου (καθότι υιός κ αυτός βεβαίως βεβαιως!) το οποίο θα ειναι ελεύθερο να βγάλει οτι ονόματα θέλει αν αποφασίσει να κανει παιδιά και σε κάθε περίπτωση σίγουρα οχι το δικό του...

Όπως με μεγάλωσαν δλδ εμένα οι δικοί μου γονείς κ βλέποντας αυτά (κ αλλα πολύ χειρότερα πχ παππού να γ@μοσταυριζει μέσα στην εκκλησία επειδή ο πρωτότοκος υιός του γιου του βαφτίστηκε (όνομα παπου)-(άσχετο ονομα)).

Η γενιά μας ακομα το παλεύει με αυτές τις βλακείες ας ελπίσουμε οτι αυτη των παιδιών μας θα εχει απαλλαγεί πλέον!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Quinsey pou stin Oualia?? Emeis apenanti apo tin Oualia sto Bristol alla o kouniados mou me tin oikogeneia tou Oualia!!

Lol απο το Bristol ξερω...το αεροδρόμιο :tongue:

Κ εχω πετάξει απο κέι αλλα κανει κ στάση το λεωφορείο απο το heathrow που παίρνω οταν έρχομαι στην αδερφή :)

Swansea μένει ατελείωτο το ταξίδι 5 ώρες να φτάσω κάθε φορα! :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Salomi τι σου ειπε ο παιδιατρος που κοιμουνται πολυ?ολα οκ?

Koita na deis m leei ton anisixei alla tous eksetase eksonixistika kai den vrike kamia kathisterisi anaptikiaki (ektos varous pou einai fisiologiko!) kai etsi m eipe ean kleisoume kai to 5o (dld akoma duo mines) kai eimaste akoma etsi tha dwsoume vitamines. Pros to paron leei xreiazete gia auto pirame Kai toso varos!

3 kilaa apisteuto m fenete! Fantastite ta dika sas otan ta gennisate? E etsi einai oi mpempides twra!! :tongue:

Greta h sintagi sou gia rizaleuro gialise ston antra mou! Leei ean tin tropopoihsei ligo tha einai teleia gia tous pelates tou! Katalaveneis tha taizoume tin agglia rizaleuro twra hahaha

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Lol απο το Bristol ξερω...το αεροδρόμιο :tongue:

Κ εχω πετάξει απο κέι αλλα κανει κ στάση το λεωφορείο απο το heathrow που παίρνω οταν έρχομαι στην αδερφή :)

Swansea μένει ατελείωτο το ταξίδι 5 ώρες να φτάσω κάθε φορα! :)

Ela mwre ti einai 5 wres! :tongue: 5 wres Kane exw ama paw kipro haha

Swansea den exw paei pote!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Koita na deis m leei ton anisixei alla tous eksetase eksonixistika kai den vrike kamia kathisterisi anaptikiaki (ektos varous pou einai fisiologiko!) kai etsi m eipe ean kleisoume kai to 5o (dld akoma duo mines) kai eimaste akoma etsi tha dwsoume vitamines. Pros to paron leei xreiazete gia auto pirame Kai toso varos!

3 kilaa apisteuto m fenete! Fantastite ta dika sas otan ta gennisate? E etsi einai oi mpempides twra!! :tongue:

Καταλαβα!Εξετασεις αιματος δεν μπορουν να γινουν?

Βασικα απ την αλλη ο υπνος θρεφει τα μωρα......δηλ θελω να πω οτι σαν νεογέννητα τωρα κοιμουνται συνέχεια

Ειναι πολυ μικρουλια ακομα τα μωρα μου!

Για πες πως ειναι?κοιμούνται στην ιδια κουνια?να φανταστω ειναι τεραστια?:tongue:

Πω πω σε λιγο θα πειράζουν ο ενας τον αλλον!Μπορει να μην ηθελα ποτε να κανω διδυμα (η με την προϋπόθεση να μετακομισει η μαμα μου εδω χεχε) αλλα δεν παυω να θεωρω οτι ειναι τρελα να τα βλεπεις και τα δυο μαζι!!!!Ειναι θαυμα!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τίποτα να μην πεις να το αφήσεις να πέσει κατω...

Στο επόμενο λέει (γιατί το χουμε κ σίγουρο που θα κάνουμε επομενο(!) ) να κανω οτι θελω (μιλάμε για τέτοια μεγαλοκαρδία!)... Εχει (προφανώς) αλλα καλα για αυτο το καταπίνω στην τελική (όπως είπα κ του ίδιου) δεν φταίει αυτός που η οικογένεια του τον μεγάλωσε να νομίζει οτι η αγάπη κ ο σεβασμός φαίνεται απο τέτοιες μ@λ@κιες... Αυτο που του δήλωσα ειναι οτι του απαγορεύω κ ναι ειναι λόγος χωρισμού να περάσει τέτοιες απόψεις στο παιδι μου (καθότι υιός κ αυτός βεβαίως βεβαιως!) το οποίο θα ειναι ελεύθερο να βγάλει οτι ονόματα θέλει αν αποφασίσει να κανει παιδιά και σε κάθε περίπτωση σίγουρα οχι το δικό του...

Όπως με μεγάλωσαν δλδ εμένα οι δικοί μου γονείς κ βλέποντας αυτά (κ αλλα πολύ χειρότερα πχ παππού να γ@μοσταυριζει μέσα στην εκκλησία επειδή ο πρωτότοκος υιός του γιου του βαφτίστηκε (όνομα παπου)-(άσχετο ονομα)).

Η γενιά μας ακομα το παλεύει με αυτές τις βλακείες ας ελπίσουμε οτι αυτη των παιδιών μας θα εχει απαλλαγεί πλέον!

Γαμωτο μην τσακωνεστε μεταξυ μας :(

Εμενα μου κανει εντύπωση ας πούμε που δεν μπορουν να επιβληθούν στπυς γονεις και να πουνε ΟΧΙ δεν θα βγαλω το ονομα σου βρε ανθρωπε μου,δεν μου αρεσει δλδ πως θα γινει???Με το ζορι??Σε καταλαβαινω απολυτα!Εγω δεν ξερω τι θα εκανα..ουτε να σου το παιξω έξυπνη θελω,σιγουρα ειναι δυσκολη κατάσταση!

Ειλικρινα εύχομαι να μην περαστουν τετοια μνμ στο παιδι σου!!!Πρεπει οντως να τελειωνουμε με αυτες τις βλακειες!!

(Θυμασαι που μεχρι την β επιπεδου ηξερα οτι ειναι κοριτσι??Ειχα πει στην μαμα μου οτινθελω να βαλω το ονομα της!Και μου ειπε οχι δεν θελω να το κανεις αυτο!!!!!!!Γελα χαχα)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ απο εμάς!

Τι πράγμα ειναι αυτο με τα ονόματα επιτέλους;;

ετσι κολλημένο έχουμε έναν φίλο π εκανε κοριτσι(ήθελε αγόρι για να βγει το ονομα τ μπαμπα τ) ομως αφού βγήκε κοριτσι έδωσε το ονομα της πεθεράς τ γιατι επειδή θέλουν να κανουν κι αλλο εχει μια ελπίδα για αγόρι για να δώσει τ μπαμπα τ.

Κ οταν τ ειχαμε πει εμείς οτι τον γιο θα τον πούμε κασσανδρο κ οχι Γιάννη (πεθερός μου) θύμωσε! Οχι ο πεθερός... Ο φίλος μας! Κ μ έλεγε κ ποτε θα ξανά υπάρξει στην γενιά σας το ονοματεπώνυμο "Γιάννης τάδε" κ τ λέγαμε δεν μας νοιάζει! Κ δεν το καταλάβαινε!!!

Επίσης η ξαδέρφη μ εκανε γιο κ εβγαλε τ πεθερού της κ στην επόμενη εγκυμοσυνη π ηταν δίδυμα εβγαλε τα ονόματα των γονιών της! Τα πεθερικά... Δεν εμφανίστηκαν στην βάφτιση γιατι δεν εβγαλε κ της πεθεράς το ονομα!!

Αυτα ειναι ντροπής πραγματα!!

Δλδ το εγγόνι το αγαπάς επειδή εχει το ονομα σ;;;

KMwEp3.png

Μα τι μας κραταει πια???Αν φέρονται ετσι παππούδες θειοι θειες τοτε δεν ειναι άξιοι να ειναι στην ζωη του παιδιου!Καλυτερα να γινονται ετσι τα πραγματα να μενουν οσο πιο μακρια!!!

Δλδ για το ονομα ενδιαφερονται μονο οχι για το εγγονι τους!!!!!!Τρελενομαι τωρα!Ακου εκει να μην ερχονται στην βαφτιση!Ξεφτιλα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τι πράγμα ειναι αυτο με τα ονόματα επιτέλους;;

Για πείτε μου κι εμένα ρε τσούπρες!

Μεγάλωσα ΤΟΣΟ διαφορετικά που δεν μπορώ να το καταλάβω καθόλου!!!

Και ναι δεν θα πω ψέμματα κι εγώ το όνομα της γιαγιάς έχω (όπως και η αδερφή μου και μάλιστα με τη ... σωστή σειρά :evil: ) αλλά εμενα με μεγάλωσαν με το "άλλοι καιροί άλλα έθιμα τότε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κολλάς σε τέτοιες αναχρονιστικές αηδίες" οπότε έχω μείνει ... παγωτό τώρα...

[Και δεν είναι λόγια του αέρα η αδερφή μου έβγαλε άσχετο όνομα στον ανηψιό μου και τον λατρεύουν!]

Από την άλλη ... μόνο εγώ μάλλον δεν το περίμενα η μάνα μου ας πουμε που το συζητούσα όταν πρωτοξεκίνησε ο σαματάς (στις 40 μέρες που ... αφήστε μην ξεκινήσω να πω τι έκαναν γιατί θα συγχιστώ πάλι και έχω πλέον ηρεμήσει...) το είχε δεδομένο ότι έτσι θα γίνει από τη στιγμή που... έμαθε ότι είμαι έγγυος (πριν καν μάθουμε φύλο)...

Μάλλον εγώ ήμουν στο ροζ συννεφάκι μου...

Κ μ έλεγε κ ποτε θα ξανά υπάρξει στην γενιά σας το ονοματεπώνυμο "Γιάννης τάδε" κ τ λέγαμε δεν μας νοιάζει! Κ δεν το καταλάβαινε!!!

Με όλο το συμπάθειο αλλά ο Γιάννης Ταδε είναι από βασιλική γενιά και δεν πρέπει να χαθεί το σόι;;;;

[για την ιστορία αυτή την ατάκα την λέω κάθε ... δευτερη μέρα πλέον ΚΑΙ μπροστά στα πεθερικά και με ειρωνία στη φωνή... θα μου πείτε και;; ΑΥτοί θα πάρου τελικά αυτό που θέλουν κι εγώ θα μείνω να ...βράζω... ε τουλάχιστον εκτονώνομαι...

Αφήστε δε που το όνομα δεν έχει καν υποκοριστικό και στις 17/2 που γεννήθηκε ο μικρός ρε γμτ δεν γιορτάζει κανένας άγιος να το ρίξω στη θρησκοληψία τους και να κοτσάρω και κανα 2ο όνομα γκρρρρ!]

Μα τι μας κραταει πια???Αν φέρονται ετσι παππούδες θειοι θειες τοτε δεν ειναι άξιοι να ειναι στην ζωη του παιδιου!Καλυτερα να γινονται ετσι τα πραγματα να μενουν οσο πιο μακρια!!!

Δλδ για το ονομα ενδιαφερονται μονο οχι για το εγγονι τους!!!!!!Τρελενομαι τωρα!Ακου εκει να μην ερχονται στην βαφτιση!Ξεφτιλα

Αυτα ειναι ντροπής πραγματα!!

Δλδ το εγγόνι το αγαπάς επειδή εχει το ονομα σ;;;

Δυστυχώς έχετε δίκιο...

Γνωστός μεγαλύτερης ηλικίας την ημέρα τησ βάφτισης του εγγονού του (πήρε άλλο όνομα) έγραψε στο φβ:"Τάδε Ταδόπουλος του Δείνα. Ο τελευταίος της γενιά του...

Σήμερα εβαπτίστηκε ο (Άσχετο όνομα) Ταδόπουλος του Δείνα...

Όχι δεν δέχομαι συγχαρητήρια, ευχαριστώ..."

Φίλοι των γονιών μου με 2 παιδιά (αγόρια) που λέγονται (έτυχε) Γιώργος και Γεωργία έχουν 3 εγγόνια(2 από το ένα παιδί και 1 από το άλλο): το Γιώργο, το Γιώργο και τη ... Γεωργία...

και ναι θα ηταν casus beli να μην βγάλει ΓΙώργο ΚΑΙ Γεωργία ο ένας γιος ή να μην ξαναβγάλει το Γιώργος ο άλλος...

Τα εγγόνια τους τα λατρεύουν... Αλλά με τέτοιες συμπεριφορές αναρωτιέμαι αν όντως τα αγαπάνε και αν θα τα αγαπούσαν αν λέγονταν κάπως αλλιώς...

Νισάφι ποια με τις "βασιλικές γενιές" του κ@λου εδώ στην Ελλάδα...

(ντάξει τα'πα και ξαλάφρωσα!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλε εδω ο πεθερός μ π ειναι 78 χρόνων ο πιο "παλιός" δλδ κ δεν εχει κανένα απολύτως πρόβλημα!!!

Και μάλιστα οταν κάποιος (οσο ημουν έγκυος ) τον ρώτησε "ο μικρός Γιαννάκης;" (Για το μωρό στην κοιλιά μ ετσι;;;; Τ απάντησε ας ειναι γερό κ ας τον πούνε όπως τους αρέσει! Κ το βούλωσαν οι άλλοι!

Κ οι γονείς μ μ είχαν πει κάντε οτι θελετε!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...