Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Βασω μου οπως καταλαβαινεις με ενα μεγαλυτερο παιδι στο σπιτι η αποστειρωση σε εμας ειναι ανουσια!

Δεν αποστειρωσα ποτε.Ο μεγαλος ουτε που ξερω που βαζει τα χερια του και μετα στο μωρο κατ ευθειαν!Βαρεθηκα να κανω τον αστυνόμο!

Μπραβο για την αναπτυξη σας,για το ρυζαλευρο εχω και εγω μια συνταγή αν θες σου βαζω το λινκ.

Εβαλα μπιφτεκια να ψηνονται με πατατουλες και εχουμε μετακομισει στο υπνοδωμάτιο. Δεν υπαρχει η ζεστη αυτη δεν παλευεται..σ/κ λεμε να παμε για μπανιο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimeraaaaa!!

Greta kala o antras sou den paizete haha den klaine ta kaimena?! O dikos mou paizei me ola einai i xara tou parkou.. Tou lew se ligo tha mas plirwnoun gia baby sitting!

Pali mou tous ksipnise stis 5 Kai tous taise Kai twra ta idia me xthes... Ipnos tou kalou kairou! Stis 1 tha rthei Kai o giatros!

Xthes to vradi koritsia exasa 20 xronia ap'ti zwh mou! Kata tis 12 akouw apo tin endoepikoimwnia mia tsirida lew apo mesa mou auto einai kati pathan ta paidakia mou!! Petaktikame kai gw kai o antras mou elatiria.. Telika eixe girisei o enas den kserw pws ta katafere kai ekatse etsi mproumita sto diaxwristiko pou tous exw kai tou pipilage o allos to xeri! Ase mou leei o antras mou na vgaloume mia anamnistiki! Katalavenete.... :tongue:

Egw twra tha faw santouits, to vradi p tha rthei o antras mou tha kanw kotopoulo lemonato me glikopatates sto fourno.

Steilte Kai ligiiii zestiiii apo dw!!! Xthes koimithika me makrimaniko kai kaltses :oops:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Ναι ναι θέλω συνταγή οπωσδήποτε! Εμείς σήμερα έχουμε ψαράκια. Το air-condition δουλεύει στο φουλ και το απόγευμα πάω για laser (αουτς). Η μικρή είναι ζαβλακωμενη από το εμβόλιο, της έδωσα αντιπυρετικο και τώρα κοιμάται.

Είχα παραγγείλει στο μεταξύ πάνες να μου τις στείλουν Θεσσαλονίκη που θα ανέβω την άλλη εβδομάδα, και οι βλακες τις έστειλαν εδώ!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Προσθέστε άλλη μια ζαβλακωμενη εδω!

Πήγα απο τα jumbo να αλλάξω κατι που το χουν βαλει στόχο όσοι θέλουν να μας πάρουν κατι (αλλα πόσες ΙΔΙΕΣ κουδούνιστρες της fp χρειάζεται τέλος πάντων ένα παιδι;!;!) και δεν ηθελα να φυγω ετσι ...άδεια κ δροσερά που ηταν! :)

Απο την ωρα που γυρισαμε κλειστηκαμε στην κρεβατοκάμαρα με το αίρ κοντισιον.

Ηθελα να ρωτήσω στο μεταξυ... Κανει το αίρ κοντισιον; Πρέπει μα αφήνω ανοιχτά; Να το βάζω μονο για λιγο; Παιδίατρο έχουμε την άλλη εβδομαδα για το εμβολιο κ θα ρωτήσω αλλα ετσι να δω τι κάνετε εσεις...

29/6 στο μεταξυ φεύγω για κερκυρα κ δεν κρατιέμαι!!! :D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Αρχισαν τα οργανα για το ονομααα...τοσο καιρο ελεγα του αντρα μου να πει του πατερα του αυτο που σθμφωμησαμε,οτι θα εχει δυο ονοματα,δλδ ασχετο και πεθερου κ θα το φωναζουμε με το ασχετο.χτες λοιπον μου ειπε οτι σκοτωθηκαν στο τηλ.επειδη τον ρωτησε ο δικος μου τι αποψη εχει για τα ο ονοματα κ την παραδοση και ειπε μα φυσικα ταδε θα βγει το παιδι.κ ειπε ο δικος μου οτι δεν υπαρχει τπτ φυσικα κ θα εχει ασχετο ονομα.αρχισε λεει να φωναζει,να κλαιει να τον λεει αχαριστο που τπν μεγαλωσρ τον σπουδασε κ του πηρε και σπιτι ενω τα λεφτα ηυαν για την κουνιαδα μου..τετοια ωραια...ο δικος μου απαντουσε οτι ειναι δικη μας αποφαση κ επειδη θα κανουμε μονο ενα παιδι ειναι αδικο κ για τον αλλο παππου που ειναι αυτος που τρεχει κιολας για μας..δεν ακουγε τπτ,ελεγε του το ειχε υποσχεθει η μανα πριν πεθανει τωρα πριν 3 μηνες..κ μετα τα πηρε κ η κουνιαδα κ του ελεγε οτι εχουν τραβηξει τοσα ως οικογενεια κ ειναι αχαριστος κλπ..α,ξεχασα,ειπε οτι αν δεν βγει το ονομα δεν θα ερθει στη βαφτιση δεν θα εχει σχεση με το παιδι και δεν καλει κανεναν διοτι ολοι του λενε να σου ζησει ο ταδε...

F4oIp2.png

Κ φυσικα εγω με κατι τετοια τα παιρνω περισσοτερο..ο δικος μοθ δεν θελει να εχει ασχημη ατμοσφαιρα με τους δικους του κ λογικο ειναι..αλλα εγω του λεω εχω χασει 2 μωρα ως τωρα εγκυμοσυνες κ δεν υπαρχει περιπτωση

F4oIp2.png

Καλα ρε παιδια τι ειναι αυτα που ακουω παλι?

Πως γίνεται για ενα ονομα να γινονται τετοιοι σκοτωμοι εξηγηστε μου!!!Να αποκληρωνουν οι γονεις τα παιδια τους?δλδ γιατι ντε και καλα να περιμενει ο πεθερος το ονομα του?

Πρεπει να τελειωνουμε με αυτες τις παραδόσεις....

Salomi τι γλυκια εικονα μωρε τα ζουζουνια μου χαχα,ακου πιπιλαγε το δαχτυλο γελασα πολυ!

Ζεστη παρε παρε στειλε λιγη δροσια!!!!

Αθηνά φευγεις πουλακι μου ε??Να πω δεν σε ζηλευω???????Σε ζηλευω πολυ αληθεια εμας δεν μας βλεπω να πηγαινουμε πουθενα φετος,τον Σεπτέμβριο γινοναστε και κουμπαροι και γενικώς πολλα εξοδα :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ναι ναι θέλω συνταγή οπωσδήποτε! Εμείς σήμερα έχουμε ψαράκια. Το air-condition δουλεύει στο φουλ και το απόγευμα πάω για laser (αουτς). Η μικρή είναι ζαβλακωμενη από το εμβόλιο, της έδωσα αντιπυρετικο και τώρα κοιμάται.

Είχα παραγγείλει στο μεταξύ πάνες να μου τις στείλουν Θεσσαλονίκη που θα ανέβω την άλλη εβδομάδα, και οι βλακες τις έστειλαν εδώ!

http://www.e-mama.gr/sintagi-gia-rizalevro/

Ποσο βλακες θεε μου?????θα κουβαλας και πανες τωρα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Α ρε συ μαργαρίτα πόσο σε καταλαβαίνω... Τουλάχιστον ΕΣΥ εχεις κοινό μέτωπο με τον άντρα...

Εμένα τη χαρα για το παιδι μου μου την καταστρέφει ο ίδιος ο άντρας που προτιμά το όνομα έναντι της δικιας μου επιθυμίας...

Κ ναι ούτε το επιχείρημα "μου καταστρέφεις της χαρα του παιδιού μου" δεν τον πτόησε...

Αν ο παππούς δεν θέλει σχέσεις απο αυτο (δεν ειναι ο μόνος που εχω ακουσει με τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις) δεν αξίζει ειλικρινά...

Κ σε μας ο παππους που θα του βγει το όνομα ειναι..διακοσμητικό στοιχείο στο παιδι σε αντίθεση με τον αλλο που σκίζεται κ η δικιά μου η στάση εχει παγώσει υπερβολικά λόγω αυτού του κολλήματος. Θα πάρουν το όνομα κ θα χάσουν το εγγόνι. Αν δεν μπορούν να καταλάβουν τι ειναι σπουδαίο σε αυτή τη ζωη κ τι όχι δεν θα τους το μάθεις εσυ... Δυστυχώς απλως θα λούζεσαι την ηλιθιότητα του κόσμου στο κεφάλι... :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Κ μου ειπε κ το αλλο,επειδη ειδε την μανα του στον υπνο που δεν την ειχε δει απο το θανατο της κ ηταν θυμωμενη μαζι του,φοβαται μην ριξει καταρα...η μανα του να διευκρινισω ηταν πολυ θρησκα και γενικα πνευματικη..εγβ του ειπα οτι μανα που καταριεται το παιδι της,την καταριεται ο ιδιος ο Θεος

F4oIp2.png

Α ρε συ μαργαρίτα πόσο σε καταλαβαίνω... Τουλάχιστον ΕΣΥ εχεις κοινό μέτωπο με τον άντρα...

Εμένα τη χαρα για το παιδι μου μου την καταστρέφει ο ίδιος ο άντρας που προτιμά το όνομα έναντι της δικιας μου επιθυμίας...

Κ ναι ούτε το επιχείρημα "μου καταστρέφεις της χαρα του παιδιού μου" δεν τον πτόησε...

Αν ο παππούς δεν θέλει σχέσεις απο αυτο (δεν ειναι ο μόνος που εχω ακουσει με τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις) δεν αξίζει ειλικρινά...

Κ σε μας ο παππους που θα του βγει το όνομα ειναι..διακοσμητικό στοιχείο στο παιδι σε αντίθεση με τον αλλο που σκίζεται κ η δικιά μου η στάση εχει παγώσει υπερβολικά λόγω αυτού του κολλήματος. Θα πάρουν το όνομα κ θα χάσουν το εγγόνι. Αν δεν μπορούν να καταλάβουν τι ειναι σπουδαίο σε αυτή τη ζωη κ τι όχι δεν θα τους το μάθεις εσυ... Δυστυχώς απλως θα λούζεσαι την ηλιθιότητα του κόσμου στο κεφάλι... :(

Καλα δεν εχουμε κοινο μετωπο διοτι κ αυτος το αλλο ονομα θελει,αλλα στους αλλους θελει να εθμαστε ενωμενοι κ καλα κανει.εχω ξενερωσει,μου ειπε κιολας να μην αναφερω το συμβαν στους δικους μου..ο πατερας μου μου ελεγε μην τολμησει κ δεν βγαλεις το ονομα του πεθερου κλπ κλπ... πως θα χασουν το εγγονι ομως?δεν μπορω να πω του αντρα μου να μην βλεπουν το παιδι παππους και θεια..εγω δεν θελνω ουτε ζωγρςφιστους μετα απο αυτο..κ ας εχω υποχρεωση στην κουνιαδα που με φροντισε στο μαιευτηριο,αλλα ειναι κολλημενο μυαλο δυστυχως..ετσι μου ερχεται να ακυρωσω την βαφτιση..

F4oIp2.png

Auta gia ta onomata koritsia den einai fisiologika! Kai egw malwsa, h mallon o antras mou giati i pethera mou ithele na vgei to onoma tou petherou, o opoios stin arxi den ton enoiaze kai meta ton zalise i pethera kai eixame gio-patera na malwnoun gia xari tis manas!!!!! E oxi lew kai gw piga kai pira kati formakia me kentimena ta onomata kai tous eipa olous auta einai ta onomata aaaama sas aresei :tongue:

Quinsey pou stin Oualia?? Emeis apenanti apo tin Oualia sto Bristol alla o kouniados mou me tin oikogeneia tou Oualia!!

Kaname emvolia simera! Kanoun dio emvolia mazi oi giatroi ginete?? Emas dio o kathenas kai gkrinia!! Klapsame, ouarliaksame, ftisame kai to giatro alla ta kataferame! Ftasoume kai ta 3 kila pou den to perimena me tipota, nomiza kapou sta 2500 tha imastan!

Greta stin eklepsa kai gw tin sintagi!! Marese! :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Αχ Salomiii 3kg ειναι ο καθενας μωρε???τα μικρουλια μου αγαπες μου!!Δωσε τους απο ενα φιλακι μοοοουτς!Θα παρουν τοσο γρήγορα βαρος τωρα θα παθεις πλάκα! Καλα εκανες για την συνταγη και μενα μου αρεσε η συγκεκριμένη, εψαξα πολλες!Θα το κανω κ εγω!

Αθηνά και Μαργαρίτα τι να πω??Δεν εχω λογια!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...