Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Kashman έτσι μπράβο! Σιγά σιγά θα αραιώνουν τα συμπτώματα. Μη σε πάρει από κάτω αν σε ξαναπιάσει, τα διαστήματα που θα είσαι καλά όλο και θα μεγαλώνουν.

boulitsa η σκέψη μας είναι σε σένα και στην Greta. Σας στέλνω θετική ενέργεια να πάνε όλα καλά.

Σχετικά με την αμοιβή γιατρού, μέχρι στιγμής πληρώνω 36 ευρώ την επίσκεψη (απογευματινά στο Έλενα), τη συμμετοχή μόνο για αιματολογικές/ούρων και 170 ευρώ για αυχενική και κυστική ίνωση στον εμβρυολόγο. Ο μαιευτήρας δεν μου έχει πει τίποτα για αμοιβή αν και έχουμε ξεκαθαρίσει ότι τον θέλω για τον τοκετό. Από φόρουμ βέβαια και άλλες κοπέλες μαθαίνω ότι δεν ζητάει χρήματα. Κάτι θα του δώσω εννοείται αλλά θα το σκεφτώ αργότερα αυτό.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταρχας την θετικη μου σκεψη στα 2 μας κοριτσια που εχουν καποια θεματακια παραπανω!

Στις υπολοιπες,πως τα πατε?Αντε να φτασει η ωρα να σταματησουμε απο τη δουλεια!!

Ερωτηση στις δευτερομανουλες, το μωρο απο το μαιευτηριο το πηρατε σε καθισμα αυτοκινητου?Το φοβαμαι ρε γμτ..:shock:

F4oIp2.png

Καταρχας την θετικη μου σκεψη στα 2 μας κοριτσια που εχουν καποια θεματακια παραπανω!

Στις υπολοιπες,πως τα πατε?Αντε να φτασει η ωρα να σταματησουμε απο τη δουλεια!!

Ερωτηση στις δευτερομανουλες, το μωρο απο το μαιευτηριο το πηρατε σε καθισμα αυτοκινητου?Το φοβαμαι ρε γμτ..:shock:

Ευχαριστούμε πλ που μας σκεφτεσΤε, το χρειαζόμαστε....

Αυτό π λες ειναι ένα θέμα για το οποίο τσακώθηκα με τον άντρα μ τη μέρα που έβγαινα απο το μαιευτήριο. Εγώ έλεγα κάθισμα αυτοκινήτου κ εκείνος πόρτ μπεμπε... Τελικά φωνάξαμε τη μαία για να λύσουμε τη διαφωνία... Είπε ότι το σωστό τυπικά ειναι κάθισμα αυτοκινήτου, αλλα ουσιαστικά το μωρό δεν κάνει να ειναι ούτε σε ημικαθιστη θέση για τόση ώρα και τελικά μας συνέστησε μέχρι 40 ημερών να το βάζουμε στο πόρτ μπεμπε, το οποίο θα δέσουμε με τη ζώνη και να κρατάμε το μωρό μέσα για να μην κουνιέται πολυ....

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Ναι αξίζει, αν κ μπορώ ν σ πω ότι κάνουν κ πάνω απο 500.... Εμείς ήταν το πιο ακριβό πράγμα που πήραμε... Καλαθούνα π λες δν πήραμε, χρησιμοποιήσαμε το πόρτ μπεμπε απο το καρότσι κ με βόλεψε γιατί στο σπίτι το είχα πάνω στη βάση του κάροτσιου και με τις ρόδες τι πήγαινα όπου ήθελα παρά τους πόνους απο την καισαρικη... Επίσης, καρότσι βόλτας δεν πήραμε ποτε, γιατί αυτό εχει μαζί βάση που μπαίνει πάνω στις ρόδες και κάνει για όλες τις ηλικίες... Μόνο το κάθισμα αυτοκινήτου ήταν κάπως μικρό και το χρησιμοποιήσαμε λίγο, αλλα και πάλι όλο το σετ εχει βγάλει ήδη τα λεφτά του και θα το χρησιμοποιήσουμε και στο άλλο μπεμπε πρώτα ο θεός...

Ναι αξιζουν.εννοειται.εμας εκανε 550? και εκπτωση στην εκπτωση βγηκε καπου στα 400?.και ηταν οτι πιο ακριβο πηραμε.

Βασω θα βρεις να τα πουλησεις.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ευχαριστουμε παρα πολυ κοριτσια.♡♡

boulitsa ευχομαι να πανε ολα καλα.και θα πανε θα το δεις.

το μωρο και εμεις το ειχαμε στην καλαθουνα για αρχη και το δεναμε με ζωνη και εμεις.

οσο για τον γιατρο μου, μου πηρε 600?.και 100 η αναισθησιολογος.δεν πληρωνω επισκεψη οταν τον επισκεφτομαι.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Boulitsa κ Greta σας εύχομαι μέσα απο την καρδιά Μ ολα να πανε πολύ πολύ καλα κ τον Φεβρουάριο να χαρείτε τα μπεμπακια σας!

Εμένα ο γιατρός Μ παίρνει 1200? Μαζί με τις επισκέψεις οι οποίες ειναι καθε 15 μέρες.κ Μ φάνηκε καλή τιμή!

KMwEp3.png

Αχ αυτοί οι άντρες! Και εμένα επιμένει ότι το μωρό θα το πάρουμε από το μαιευτήριο με τη καλαθούνα. Και ότι επίσης, ότι καρότσι και να πάρουμε θα το χρησιμοποιήσουμε ελάχιστα γιατί το μόνο που είναι βολικό είναι τα ελαφρυά τύπου μπαστούνι. Και όχι τίποτα άλλο αλλά μου το παίζει και έξυπνος γιατί αυτός έχει εμπειρία με την κόρη και δε μπορώ να πω τίποτα :evil:

Λέω να πάω μια βόλτα από τα παιδιά που έχουν τα sling (αστεράκι) μιας και είναι στη γειτονιά μου και είδα ότι σου δείχνουν αναλυτικά πως τα χρησιμοποιείς (έχουν κούκλες ομοιώματα μωρών και σε αίσθηση και σε βάρος). Έχουμε βέβαια καιρό ακόμα!

Έφυγε ο φρονιμίτης ο οποίος είχε 4 ρίζες (πράγμα σπάνιο σύμφωνα με τον οδοντίατρο). Με ταλαιπώρησε λίγο γιατί η μία ρίζα είχε σπάσει και ήθελε δουλίτσα για να βγει. Ευτυχώς δεν πόνεσα στην εξαγωγή αλλά τώρα έχει αρχίσει από λίγο λίγο και δεν το γλυτώνω το depon αν θέλω να κοιμηθω :(

A81Mp3.pngk1NRp2.png

kashmama λογικη τιμη μου φαινεται.

Βασω ναι οκ ειναι κατι που εχει ξανά ζήσει αλλα εχουν περασει και καποια χρονια και εχουν αλλαξει πολλα πραγματα.

Επισης και sling θα εχω απο την ξαδερφη μου.στον μικρο δεν ειχα.αυτα κατα βολευουν.πας παντου θηλαζεις παντου (βασικο γιατι εγω δεν ηθελα να θηλαζω εξω και δεν εβγαινα)

αν κατφερω να το βαλω σωστα το μωρο με αυτο θα το βγάλω απ το μαιευτήριο.. (αν ειμαι καλα γιατι στον μικρο σερνομουν λογω καισαρικης)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βρε κορίτσια θα σας το χαλασω με τα slings... Λίγο πριν γεννήσω μια φίλη μου έκανε ένα τέτοιο δώρο, το αυθεντικό. Το είχε και η ίδια και μ είπε πως να το χρησιμοποιώ, αλλα δεν τα κατάφερα. Μετα είδα δεκάδες βίντεο και φωτό που έχουν στο site τους και μια δυο φορές το κατάφερα, αλλα να θηλασω δεν μπόρεσα ποτε με αυτό και ένιωθα ότι το μωρό μου σκάει και ειναι πολυ στριμωγμένο... Έτσι, αυτή τη φορα λέω να πάρω κανονικό μαρσιπο να ησυχάσω...:confused:

7qw0p2.pngbIK3p3.png

[/b]boulitsa[/b] εγω εχω μαρσιπο και δεν το χρησιμοποιησα ποτε.το sling βλεπω οτι το χρησιμοποιουν πολλες.ελπιζω να τα καταφερουμε και να μας βολευει.οηγες σε αλλον γιατρο τελικα?

οι υπολοιπες πως ειστε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα κορίτσια ο μαρσιπος με βόλεψε παρα πολύ δεν ξέρω αν έφταιγε κ το γεγονός οτι ήταν χειμώνας Δεκέμβριος οπότε φόβο μόλυνα να τον βάλω στο καρότσι μήπως κρυώσει κ έτσι τον εβαζα στο μαρσιπο τον τυλίγω με το μπουφάν Μ έτσι μεχρι τον τέταρτο βέβαια δεν θηλαζα κιόλας μόνο για τις βόλτες το είχα.

KMwEp3.png

Πήγα σήμερα στο δεύτερο γιατρό και αισθάνομαι ψυχολογικά πολυ καλύτερα! Μου έλυσε κάποιες απορίες και πήρα μια δευτερη γνώμη, μου είπε κ κάποια πραγματα επιπλέον... Να σας πω την αλήθεια μαζί του ένιωσα πιο ασφαλής, αλλα λίγο απόμακρα... Με τη γιατρό μου είμαστε πιο κοντά, αλλα νιώθω ότι ειναι κάπως χύμα... Δεν ξέρω τι να κάνω, λέω αν καλυτερέψω να παραμείνω στη γιατρό μ, αν δεν νιώθω καλά να αλλάξω και να παω σε αυτόν που εχει μεγαλύτερη εμπειρία... Απο την άλλη ειναι και λίγο κουλό στο 5ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης να αλλάξω γιατρό η όχι? είμαι μπερδεμένη ρε γμτ...:confused:

Α, μ είπε και για μια εξέταση π η δικιά μ δεν είχε αναφέρει καν... Α τεστ λέγεται και γίνεται στην 16 εβδομάδα, ειναι για κάποιες χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Καμία σχέση με το Papp a που γίνεται με την αυχενικη, τον ρώτησα. Την έχετε κάνει η πρόκειται να την κάνετε?

Τώρα δεν ξέρω πως να ρωτήσω τη δικιά μου σχετικά.... Επίσης μ είπε κ για μια ένεση π έπρεπε να κάνω λόγω της αιμορραγίας για τα αντισώματα επειδή έχω άλλο ρέζους απο τον άντρα μ. Την είχα κάνει και όταν γέννησα...

Μπέρδεμα τρελοοοοοοοοοο!!!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο στο Αστεράκι, να περάσω να δω πως θα μου φανεί. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Boulitsa kαλά νέα λοιπόν, μπράβο!:D

Σχετικά με το Test A και τις διαφορές του από τη συνολική εξέταση Α'επιπέδου (Papp-A, Αυχενική διαφάνεια κλπ) μπορείς να δεις εδω

Επίσης μπορείς να δεις μία σχετική συζήτηση εδώ

Από τα λίγα που κατάλαβα, αν έχεις καλή 'Α επιπέδου και δεν υπάρχει στην οικογένεια ιστορικό με down δεν χρειάζεται να την κάνεις. Προσωπική μου άποψη, αν σε αγχώνει τόσο πολύ, καλύτερα κάνε harmony. Πάντως, πλησιάζει η Β' επιπέδου που ετσι και αλλιώς θα το δείτε εκει.

Για την αλλαγή γιατρού που ανεφερες, προσωπικά δε θα δίσταζα να αλλάξω γιατρό σε οποιαδηποτε φαση της εγκυμοσυνης. Την υγεια μας και το παιδί μας του εμπιστευομαστε! Αν κατι δε σου αρέσει, γιατι να πιεστεις; Η φίλη μου πάντως που είναι και αυτή για Φεβρουάριο, μόλις άλλαξε τον δικό της και θα δει τον δικό μου. Κουλό δεν είναι πάντως.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...