Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Kalimeraaaaa!!

Ta mikra den exoun akoustei ksipnisane to prwi stis 5 me ton patera tous, tous taise Kai apo tote tipota!! Den tous ksipnaw omws AMA peinousan tha ksipnousan e?! H mipws na tous ksipnisw??

Adiathetisa! Ton pira Kai ton giatro mou Kai me malwse leei oooolo douleies kanw den tha piasoume etsi paidi pou nai Kai gkriniara h mitra mou! Ase me tou lew ton allo mina exe m rantevou!

Exw kai gw neura polla! me ton antra mou! Exei repo kai ton pirane na paei kai den eipe oxi!! Tous kakomatheneis tou lew kai neuriase! :twisted: e tha parw kai gw tous gious (aaaama ksipnisoun) na liastoume sto parko giati duo meres eixe sinnefia Kai vroxa!

Little krima p vasanizeste!! Den ksana eixa mikra opote den Kserw na se simvoulepsw apotelesmatika!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

SalomiSofia ποσο σε καταλαβαίνω... Ο αντρας μ εχει έναν πελάτη π τ χρωστάει λεφτα κ κάθε φορα π ο αντρας μ τον παίρνει τηλ εκείνος δεν το σηκώνει κ αλλά τετοια κ κάθε φορα ο αντρας μ θυμώνει! Ε την κυριακη τον πήρε τηλ αυτός να περάσει απο το μαγαζι τ να του πει οτι θέλει να τ κανει κ ακόμα μια δουλεια ο αντρας μ. Κ ο δικος μ θυμωμένος μ ειπε: παω να δω αν θ μ δώσει λεφτα κ δεν τ κανω καμια αλλη δουλεια! Κ Έρχομαι! Δεν θα αργήσω...

Πέρασαν 3 ωρες κ τον παίρνω τηλ κ που ηταν; Σε μια ταβέρνα!! Αν εχεις τον θεό σ! Ηταν σε ταβέρνα κ τρώγανε!!! Οταν μ το ειπε έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Τ έκλεισα το τηλ στα μουτρα!

KMwEp3.png

SalomiSofia ποσο σε καταλαβαίνω... Ο αντρας μ εχει έναν πελάτη π τ χρωστάει λεφτα κ κάθε φορα π ο αντρας μ τον παίρνει τηλ εκείνος δεν το σηκώνει κ αλλά τετοια κ κάθε φορα ο αντρας μ θυμώνει! Ε την κυριακη τον πήρε τηλ αυτός να περάσει απο το μαγαζι τ να του πει οτι θέλει να τ κανει κ ακόμα μια δουλεια ο αντρας μ. Κ ο δικος μ θυμωμένος μ ειπε: παω να δω αν θ μ δώσει λεφτα κ δεν τ κανω καμια αλλη δουλεια! Κ Έρχομαι! Δεν θα αργήσω...

Πέρασαν 3 ωρες κ τον παίρνω τηλ κ που ηταν; Σε μια ταβέρνα!! Αν εχεις τον θεό σ! Ηταν σε ταβέρνα κ τρώγανε!!! Οταν μ το ειπε έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Τ έκλεισα το τηλ στα μουτρα!

Entaksi mi nomizw oti eimai kai treli pou kanw moutra!!

Den einai genika etsi na pw oti exw megaaaalo parapono alla twra teleutea den kserw ti ton exei piasei!! Ama pw kai tipota mou leei ti thes mwre Salomi na meinw xwris douleia?! To opoio den eustathei, alla ante ti na kanw..

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Αχχχχ το ιδιο μου λεει και εμενα οταν γκρινιαζω που παει Σαββατα και Κυριακες!!

Τι θα φαμε μου λεει?

Τα περισσοτερα ζευγαρια τα ιδια βρε κοριτσια...

Αν κερδιζαμε αυτο το τζοκερ που λεγαμε προχθες θα φροντιζα να δουλευε 2-3 ωρες μονο γιατι δεν θα αντεχε να καθετε!!Ολη μερα λειπει μου την δινει :(:(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κοριτσάκια όμορφα!

Βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω μεταξύ αντιβίωσης και δύο σιροπιων για βήχα, ένα για τη μικρή κι ένα για τη μεγάλη...

Γκρέτα και Βούλα πόσο δίκιο έχετε... Μπράβο σας πάντως που είστε κ μικρουλες (χι χι) και σκέφτεστε τόσο σωστά! Θα εξηγήσω τι εννοώ:

Έχει τύχει πολλές φορές να με ενοχλήσει/τσατισει κάτι που έχει πει κάποιος για το παιδί μου αλλά κι εγώ με εντελώς καλή πρόθεση λέω κάποια πράγματα και δεν έχω σκεφτεί όμως ότι μπορεί να τα πάρει στραβά ο άλλος... Ίσως τελικά να μην πρέπει να τσατιζομαστε τόσο, μπορεί οι άλλοι να μας τα λένε με καλή πρόθεση, επειδή προσπαθούν να βοηθήσουν.

Salomi κ Βούλα κι εγώ έχω τσακωθεί με τον άντρα μου πολλές φορές για τη δουλειά αλλά μερικές φορές το μετανιωνω, γιατί στο κάτω κάτω αυτός έχει την ευθύνη και τι θα γίνει αν πάει κάτι στραβά; Επίσης νομίζω ότι με τη γέννα αγχώνονται κι αυτοί για το οικονομικό όπως εμείς αγχωνομαστε για όλα τα αλλα, μπορεί και γι αυτό να δουλεύουν κ πιό πολύ..

Όσο για την ταβέρνα, γι αυτούς είναι σαν γραφείο, η ταβέρνα, η καφετέρια, το καφενείο, όπου τον πετύχουν τον άλλο! Άμα ειναι να πάρουν κ λεφτά....

Α! Και όσα είπα τα είπα με καλή πρόθεση....:tongue::P:tongue:

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

σως τελικά να μην πρέπει να τσατιζομαστε τόσο, μπορεί οι άλλοι να μας τα λένε με καλή πρόθεση, επειδή προσπαθούν να βοηθήσουν.

Το ύφος πάντα παίζει ρόλο! Κ δεν ξερω αν πάντα κάποια πράγματα γίνονται με καλή πρόθεση...

Βρες μου πχ την καλή πρόθεση οταν το μωρό μου κλαίει, απο επιλογή δεν δίνω πιπίλα (όσο αντέχω :tongue:, αν κ δεν δείχνει να την πολύ θέλει κιολα) και την ωρα που το παιδι μου κλαίει (για οποίο λόγο εκείνη την ωρα) ξεκινάς κ μου λες " εμ είδες με το να μην δίνεις πιπίλα; Του λείπει η παρηγοριά του! Να δω τι θα καταλάβεις ετσι που τον κακομαθαίνεις στην αγκαλιά!"

Που εγω μαζι σου ρε παιδι μου, έναν τον εχω, τον έκανα μεγαλούτσικη (άρα πιθανότατα εχω άλλες αντοχές αλλα κ άλλες φοβίες) και τον κακομαθαινω με πολλές αγκαλιές κ χωρίς πιπίλα. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΗΣΩ πως στον άνεμο με βοηθάς;;; :tongue:

Το αλλο που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι άπαξ κ κανεις παιδι γίνονται όλοι αυτόκλητοι σωτήρες, ακομα κ με καλή διάθεση.

Όχι να γκρίνιαξω για κατι κ να μου πούνε, ούτε αυτοί που τους ρωτάω φυσικα, εννοω όλοι οι αλλοι που ειναι στο στυλ "ααα μωρό! Να σου πω πως μεγάλωσα εγω το δικό μου να το κανεις κ ΕΣΥ!"

Εχμμμ hello δεν θελω ας πουμε;;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Το ύφος πάντα παίζει ρόλο! Κ δεν ξερω αν πάντα κάποια πράγματα γίνονται με καλή πρόθεση...

Βρες μου πχ την καλή πρόθεση οταν το μωρό μου κλαίει, απο επιλογή δεν δίνω πιπίλα (όσο αντέχω :tongue:, αν κ δεν δείχνει να την πολύ θέλει κιολα) και την ωρα που το παιδι μου κλαίει (για οποίο λόγο εκείνη την ωρα) ξεκινάς κ μου λες " εμ είδες με το να μην δίνεις πιπίλα; Του λείπει η παρηγοριά του! Να δω τι θα καταλάβεις ετσι που τον κακομαθαίνεις στην αγκαλιά!"

Που εγω μαζι σου ρε παιδι μου, έναν τον εχω, τον έκανα μεγαλούτσικη (άρα πιθανότατα εχω άλλες αντοχές αλλα κ άλλες φοβίες) και τον κακομαθαινω με πολλές αγκαλιές κ χωρίς πιπίλα. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΗΣΩ πως στον άνεμο με βοηθάς;;; :tongue:

Το αλλο που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι άπαξ κ κανεις παιδι γίνονται όλοι αυτόκλητοι σωτήρες, ακομα κ με καλή διάθεση.

Όχι να γκρίνιαξω για κατι κ να μου πούνε, ούτε αυτοί που τους ρωτάω φυσικα, εννοω όλοι οι αλλοι που ειναι στο στυλ "ααα μωρό! Να σου πω πως μεγάλωσα εγω το δικό μου να το κανεις κ ΕΣΥ!"

Εχμμμ hello δεν θελω ας πουμε;;;

Καλά όταν ακούω αυτή τη βλακεία ότι κακομαθαινουν τα μωρά στην αγκαλιά, βγάζω καπνους, κάπως έτσι :evil::evil::evil:

Δηλαδη τι να τα κάνουμε να τα βάλουμε να περπατήσουν;;;; Αγκαλίτσα θέλουν τα μωράκια!!!

Γραψτους όλους κ άκου μόνο αυτούς που θελεις και σιγά σιγά ξεκινά να τους απαντάς, δεν καταλαβαίνουν κάποιοι αλλιώς!

b5DEp3.png

Όταν έλεγα ότι κάποιοι μπορεί να έχουν καλή πρόθεση δεν εννοούσα όλοι και φυσικά δεν εννοούσα πεθερές θειτσες κλπ, να το ξεκαθαρίσουμε αυτο, χα χα χα! Ειδικά οι πεθερές!!!:tongue::tongue:

b5DEp3.png

Ξερετε ποιο ειναι το θεμα?

Οτι και καλοπροαίρετα να θελει καποιος να βοηθήσει, και να βλεπει το λαθος που πας να κανεις πρεπει να σε αφησει να το κανεις!!!Κανεις δεν ειναι τέλειος! Κανένας ανθρωπος κανενας γονιος...Ολοι κανουμε λάθη!

Εγω προσωπικα δεχομαι καποιος να μου πει επ αυτο το κανεις λαθος θα εχει συνεπειες..Λεω ευχαριστώ και κανω αυτο που θελω εγω!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εμενα αλλο μου την δινει τωρα(αλλο θεμα)

Λογω του μεγαλου παω σε κουνιες παιδοτοπους παντου δυστυχως.Ε ρε κοριτσια ερχονται ολα τα παιδακια στον μπεμπη και οι γονεις Φεεεεεεεεεεεεετα!Δλδ ελεος ακουμπανε το μωρο τα πιο μικρα δε τα χερακια κατ ευθειαν στα ματια και πρεπει εγω να βαζω ταξη σε ξενα παιδια!Εγω τον μεγαλο μου γιο και απαγορευω να τον πιανει τον μπεμπη οταν ειμαστε εξω ποσο μαλλον τα ξενα!Και το αλλο που ολοι οι ασχετοι ερχονται και λενε αααααααα μωρακι στεκονται στον δρομο ενω εσυ παλευεις να τον βαλεις στο καρότσι να φυγεις,ενω εισαι απ εξω απ το αμαξι και ξεσκατιζεις ενω εισαι σουπερ ενω εισαι με τον αντρα σου και βρηκατε χρονο να πειτε δυο γλυκολογα σ ενα παγκακι ελεος!!!

Μπορει καποιες να με κραξετε αλλα ειλικρινα ποτε στην ζωη μου δεν εχω κανει κατι αντιστοιχο και ποτε ο γιος μου δεν εχει ακουμπησει μωρακια!Μα ΠΟΤΕ!

Ουφ!το ειπα!Γιατι ο αντρας μου με θεωρει υπερβολικη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Ax Greta ax!! Auto me ta alla mwra mou tin dinei kai emena sta parka!! Idika otan einai mamades mwrwn pou eixa stin taksi mou kai erxonte na mou poune ena geia re paidi mou kai mpastakononte ekei me tis wwwwwwwres...! Den thelw re paidaki mou na paiksw me ta dika sou ta mwra me ta dika mou vgika mia volta na liastw!

happy_ idika oi petheres!! Den kserw gia esaaas alla me ti dikia mou kai apo makria pali agapimenoi den eimaste :tongue:

Otan ta lene san simvoules, kai einai kai kapoios pou kserei kai ton empistevomai den me enoxlei! alla otan ta lene san diatages 'h to ti kraksimo exw faei pou den thilasaaa (les kai itane kai epilogi mou kserw 'gw!!) tote apantaw den ginete na meinw apo katw :oops: mou leei kai o antras mou min tous akous kane oti theleis! E ma ti na min tous akouw afou ta lene gia na ta akousw!! :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γκρέτα καθόλου υπερβολική δεν σε βρίσκω σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Πάμε βόλτα κάθε απόγευμα σε ένα πάρκο που εχει κ κούνιες κτλ εδω δίπλα και ένα άγχος το χω παντα... Δεν λεω ειναι κ σωστοί γονείς/παππούδες αρκετοί που εχουν το νου τους και φέρονται κ τα παιδάκια σωστά (δεν αγγίζουν ή μονο λιγο χαμηλά στο ποδι κ αυτο μονο με έγκριση κτλ) αλλα ειναι κ μερικά που δεν ξερεις πως να φερθείς γιατι ε αυτο που λες δεν μπορείς να κανεις κουμάντο στα παιδιά του άλλου!

Καλα για τους άσχετους τπτ δεν θα πω το Σάββατο τα έζησα μετα απο 2.5 ωρες αυτός μια γκρίνια να εχω στείλει τον άντρα να παρει απο ένα μαγαζί κατι που θέλαμε σιγουρα κ να παλεύω με ένα μη συνεργάσιμο παιδι και να εχω και τα "αααχου το πωπωπω το καλο... Α μωρε μωράκι"

Εκ των υστέρων γελάω αλλα εκείνη την ωρα ηθελα να τους φέρω τπτ στο κεφάλι!!

( πωπω μήπως εχω γινει ιδιότροπη τελευταία; Άρχισαν κ οι ζεστές που δεν την παλεύω γενικώς ... Πίκρα :tongue: )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερααα

Χαχα ναι εμεις το χουμε το προβλημα!!!

Καλα να δειτε ο αντρας μου οταν το παρακανουν τι τους λεειιιι

Που ειναι η μαμα σου?

Να εκει!

Πηγαινε γρηγορα γιατί πηγε να στην παρει αλλο παιδακι!!

Και τρεχουυυυν.....Σταματα βρε του λεω χαχαχα

Τι ζεστη κοριτσιαααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα γκρινιάρες (και εγώ μέσα σε αυτές!) :)

Κορίτσια προσωπικά προσπαθώ να τους γράφω όλους ότι και αν μου λένε. Το δυσκολότερο είναι με τη μάνα μου γιατί έχουμε μια σχέση πολύ πολύ κοντινή και επηρεάζομαι πολύ, οπότε ευτυχώς που είναι μακρυά.

Σχετικά με τα πάρκα, εμάς εδώ ευτυχώς είναι όλα πολύ απασχολημένα για να ασχοληθούν με το μωρό οπότε είμαστε καλά. Βέβαια είμαι και εγώ στον κόσμο μου λίγο με το θέμα "πιάνω το μωρό" την αποστείρωση ίσως να έπρεπε να την είχα κόψει ήδη αλλά τέλος πάντων...

Χθες κάναμε το 3ο μας εμβόλιο (2η δόση του πρώτου) έχουμε φτάσει τα 6100γρ και 64 πόντους και η παιδίατρος μας έδωσε και πλάνο διατροφής από 5,5 μηνών. Εννοείται ρυζάλευρο και της ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να δώσω έτοιμο σκεύασμα. Πρέπει να πέσει μελέτη... Την αποστείρωση την κόβουμε στους 5 μήνες (yay!) και αλλάζουμε και το γάλα.

Άντε να δούμε...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...