Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Τι κάνετε τσούπρες;;;

Εγω ...αδιαθέτησα :(

Με ένα χρόνο ακριβώς καθυστέρηση :P

14 Ιουνίου του 2014 την περίμενα, 14 Ιουνίου του 2015 μου ρθε.

Η αλήθεια ειναι οτι ειχα ενοχλήσεις εδω κ 3 εβδομαδες αλλα μπορούσε η σκασμενη να περιμένει κανα δυο μήνες ακομα! Πάνω που την ξέχασα να τη φορτωθώ ρε γμτ καλοκαιριάτικα;; :P

Περιμένω να δω αν ισχύει Τουλ αυτο που λενε οτι πλεον θα ειναι πιο...ανώδυνη!

Κ επίσης αφού το αναπαραγωγικό σύστημα ειναι ..έτοιμο τέλος πάντων γιατι πονάει απαγορευτικά εκει κατω ακομα;!;!;! :(

Κατα τα αλλα ήρεμα είμαστε δεν μπορω να πω τα σουκου εχω κ βοήθεια οποτε είμαστε όλοι -κ ο μικρός- πιο ήρεμοι :)

Βάσω έκανα unfollow ήδη ένα, το αλλο εχει μερικά καλα για τη διατροφή οποτε εξακολουθώ να το παρακολουθώ αλλα μου κανει τρομερή εντύπωση πως κατι εν γενεί καλο (θηλασμος, υγιεινή διατροφή) καταλήγει να γίνεται...απεχθές ετσι που κάνουν ορισμενες(!).

Ειναι λες και η μητρότητα (ή η πατρότητα) ειναι ένας διαγωνισμός που μπαίνεις με το που γεννάς και.. Δεν βγαίνεις ποτέ κ προφανέστατα οτι και να κανεις...χάνεις πόντους!

Γέννησες με καισαρική; Χάνεις!

Δεν θήλαζεις θα αποκλειστικά; Χάνεις!

Δίνεις ρυζάλευρο; Χάνεις!

Γενικά βασικά ο,τι κ να κανεις ...χανεις(!)

Να μην μιλήσω για τον στενό κύκλο που μεγάλωσε ήδη παιδιά κ τα ξερει όλα!

Δεν ξερω απο τη μερα που γέννησα νιώθω λες κ όλοι -γνωστοί κ άγνωστοι!- εχουν γνώμη κ θα τα έκαναν καλύτερε απο μενα!!

Απο τη γεννά ακομα..."τι; Έκατσες 19 ωρες να γεννησεις; Γιατι τι προσπαθούσες να αποδειξεις;" (Ναι το άκουσα αυτο απο γνωστή λες κ η γέννα ειναι διαγωνισμός ξερω γω!!) μέχρι κ ..χτες που πήγαμε στο μολ και του έβγαλα τις κάλτσες γιατι έσκαγε κ βρέθηκε η άγνωστη (!) να μου κανει παρατήρηση "βάλτου βρε καλτσακια θα σου κρυώσει το παιδι!"

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα!!! Επίσης ερώτηση σος!

Πως αποθηκεύω τα μικρά ρούχα; Μπορει να χρειαστούν απο...του χρόνου έως ...ποτέ :)

Βάζω σκοροκτονα κ τετοια; Για πείτε σοφότερες! :)

(Το οτι έφτασε ήδη το παιδι μου να εχει ρούχα που του ειναι μικρά σαν ψέμα μου φαίνεται στο μεταξυ!!!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνά χαχαχαχα 😂😂

Παλι καλα που δεν σου υπέδειξε και πως να το αναθρεψεις!!ΕΛΕΟΣ!!Που θα κρυωσει???σε 35 βαθμους μαρη?Βαλτες εσυ τις καλτσες κυρα μου!!

Και συγνωμη δλδ αυτο με τις ωρες της γεννας δεν το καταλαβα παλι??τι επρεπε να κανεις???Α!!Ξερω!!!!Καισαρικη ε????Ε ναι ειναι και της μοδος!

Βασω αν μπορείς να θηλασεις καλως και αν δεν μπορεις παλι καλως!Εσυ πχ προσπαθησες πηγες σε μαθηματα και οταν γεννησες προσπαθησες..Τι να κάνουμε τωρα που δεν σου βγηκε?κοριτσια μην ακουτε κανεναν!Αυτοι που τα λενε μεγαλωσαν τα παιδια τους οπως γουσταραν?Το ιδιο καντε και εσεις!

Sofaki καλα ειναι τα παιδακια μου!Ο μεγαλος ετσι κ ετσι μια ειναι ηρεμος μια εχει ξεσπασματα...Τωρα μου δειχνει φουλ οτι ζηλευει..Το μπεμπε μου ειναι καλα το μωρουλι μου.

Χθες που λετε πηγαμε σε μια παιδικη χαρα στην Βουλα διπλα στην θαλασσα!Μαγεια αλλα ο μπεμπης ο οποιος ειχε 4μερες να ενεργηθει θυμηθηκε να τα κανει εκει!Χεσ@με τον κοσμο ολο και αντε να τον αλλαξω,τραγικο!

Γενικα το προγραμμα εχει τρεξιμο δουλειες δεν κου φτανουν 24ωρες ειλικρινα.ειμαι κομματια.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνά εγω τα ειχα βαλει απλα σε σακουλες αποθήκευσης και τωρα που τα χρειάστηκα μια χαρα ηταν.

Δεν ειχα βαλει σκοροκτονο αλλα βαλε για καλο και για κακο.ετσι κ αλλιως οοοοοοοταν τα ξαναχρειαστεις θα τα ξαναπλυνεις

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χαχαχαχα δεν έχεις και αδικο😆😆😆 άσε που έχει βρει δουλειά βυζι βυζι βυζι και τον κρατάω ήρεμο!

Ναι ναι ετσι κανουν το ξερω καλα αυτο...γι αυτο και στον δευτερο πιπιλα χαχα!Οχι μονο εγω οι περισσότεροι...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

lol μωρε δεν ειναι το τι να έκανα (ναι φαντάζομαι οτι εννοούσε καισαρική) μου έκανε ομως τρομερή εντύπωση οτι το παρουσίασε λες κ το έκανα για να ...πάρω πόντους μητροτητας ξερω γω (!) ή λες κ ηθελα να το παίξω έξυπνη (που η πλάκα ειναι Ότι αυτή με ειχε ρωτήσει πώς γέννησα κ οταν της είπα με φτ με ρώτησε ωρες κ απλως της απάντησα! Τι να προσπαθούσα να αποδείξω δλδ;!;;;)

Για αυτο λεω οτι ωρες ώρες νιώθω να κρίνομαι για τα...πάντα κ Ο,ΤΙ κ να κάνω κάποιος θα το βρει ζαβό κ θα το κράξει!

Lose lose η κατάσταση ρε παιδι μου!

Tsufp2.png0RVqp2.png

lol μωρε δεν ειναι το τι να έκανα (ναι φαντάζομαι οτι εννοούσε καισαρική) μου έκανε ομως τρομερή εντύπωση οτι το παρουσίασε λες κ το έκανα για να ...πάρω πόντους μητροτητας ξερω γω (!) ή λες κ ηθελα να το παίξω έξυπνη (που η πλάκα ειναι Ότι αυτή με ειχε ρωτήσει πώς γέννησα κ οταν της είπα με φτ με ρώτησε ωρες κ απλως της απάντησα! Τι να προσπαθούσα να αποδείξω δλδ;!;;;)

Για αυτο λεω οτι ωρες ώρες νιώθω να κρίνομαι για τα...πάντα κ Ο,ΤΙ κ να κάνω κάποιος θα το βρει ζαβό κ θα το κράξει!

Lose lose η κατάσταση ρε παιδι μου!

Εγω εχω καταλαβει οτι πάντα καποιος θα εχει κατι να σου πει, κατι κανεις σωστα κατι λαθος καποθ θα νοιωσεις ασχημα θα έρθεις σε δυσκολη θεση θα νοιωσεις περήφανη....

Παντα κατι θα μας λενε...και ισως θα πουμε και εμεις....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Ε καλα! Όλοι παντα κατι έχουν να πουν!

Γιαυτο κ εγω προσπαθώ (ελπίζω ν πετυχαίνει) οταν θελω να πω κατι σε κάποιον ή οταν κάποιος ζηταει την γνώμη μ, να την λεω οσο πιο όμορφα γινεται για να μην γίνονται παρεξηγήσεις!

Κ ειδικα οταν γεννάς κ πας σπιτι κ ξαφνικά κατι παθαίνεις κ κλαιαιαις... Κ αντί να σ πουν μια γλυκιά κουβέντα κ να σε αγκαλιάσουν (οποίος κ αν ειναι αυτός είτε ο αντρας σ είτε η μαμα σ είτε μια φίλη) σ λένε τι έπαθες! Καλα δεν ήσουν πριν; Κ στραβωνουν κιολας αν βλέπουν μουτρα!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Άι τι τα θυμήθηκα πρωι πρωι κ κατσουφιασα;;;

Κάτσε να σκεφτώ κατι ωραίο... Την σχολική γιορτή π εκανε εχθες ο Παιδικος Σταθμος του γιου κ ειπαμε το ποίημα μας χωρίς φόβο, δυνατά κ καθαρά! Κ κλαμα εγω! Κ ενα χαμόγελο υπερηφάνειας ο μπαμπάς μας! Κ αφού μας εκανε την χάρη η μικρη κ έκατσε ήσυχη μεχρι να τελειωσει το θεατρικό τ γιου μετα βγήκαν έξω με τον μπαμπα της να κοιμηθει κ εγω είδα κ τα προνήπια...

KMwEp3.png

Αχ αυτα διαβαζω κ λεω ποτε θα ξεπεταχτει κ ο δικος μου πια...εμεις θελουμε να παμε καπου ενα τριημερο τον αυγουστο,σκεφτομαι ναυπακτο που ειναι κοντα κ ολα μπροστα εκει... τωρα εχουμε βεβαια αλλο θεμα με τον μπεμπη.ενω μες την μερα τους υπνακους θα τους κανει στο καλαθι του,με λιγη γκρινια βεβαια διοτι προτιμα στηθος κ πανω μου.το βραδυ για να κοιμηθει στο καλαθι γινεται χαμος..θηλαζει,ψθλοαποκοθμιεται τον βαζω καλαθι κ μετα απο καναντεταρτο ουρλιαζει κ ηρεμει μονο στηθος κ παλι απο την αρχη.τι θα κανω??? Οταν καταφερει να κοιμηθει μετα οκ χτυπα εντεκαωρο με τρεις θηλασμους ενδιαμεσα...αλλα πως θα τον κανω να κοιμαται μονος?οταν ουρλιαζει καθομαι κ τον χαιδευωω αλλα τπτ...μπριζωνει περισσοτερο...τοσο δυσκολο μωρο εχω???δοκιμαζω την μεθοδο που δεν τοναφηνεις μονο να κλαιει αλλα τπτ...τα εχω παιξει κ εγω κ τα νευρα μου

F4oIp2.png

Γεια σας καιναπο.εμας!Παει και ο παιδιο καρδιολόγος! Ουφ ολα οκ!

Βουλα τι χαρα και συγκινηση ε???ανυπομονω και εγω για αυτες τις στιγμες...

Μαργαριτα μου ξεκινα να τον πηγαίνεις στην κουνια του.βαλε του και αυτα που γυρνανε και παιζουν μουσικουλες...να μαθει τον χωρο γιατι πρεπει να τον βαζεις σιγα σιγα..Εγω του εχω δυο τετοια γυρνανε εχουν μουσικη προτζεκτορες χιλια δυο και καθετε!μια εβδ νας πηρε να συνηθισουμε την κουνια!

Ο γιος σου μου θυμιζει τον μεγαλο μου!Σε νοιωθω ακριβως!!!!!!!!!!Και ακομα χειροτερα γιατι εμενα δεν κοιμοταν οπως λες..δεν έκανε μεγαλο υπνο.γι αυτο εχω παθει πλακα με το μωρουλι...δεν ηξερα τι σημαινει 5ωρο υπνου συνεχομενο μεχρι περυσι που εγινε 2!καταλαβαινεις????????

Πάντως κανενα μηνα σου δινω περιθωριο θα δεις θα αλλαξει πολυ....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...