Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κι εμένα παιδιά στο κλαμπ με τα μαλλιά τα νύχια κ τα ταξίδια με τα λεφτά του τζόκερ! Α κ για το μέλλον του παιδιού μου!

Απλως το σπιτι το μεγάλο κτλ θα το παιρνα στην κερκυρα αν δεν πειράζει :P

Ρε συ Βάσω το ξερω αλλα οταν διαβάζεις συνέχεια ιστορίες "α εγω θήλασα για 637 χρονια δεν μπορω να καταλάβω τι μαμάδες ειναι αυτές που δίνουν δηλητήρια" κ δεδομένου οτι δεν ηταν επιλογή μου ε με παίρνει λιγο απο κατω..

Μου περνάει δεν λεω αλλα ε θα ηθελα να ειχα φταςει το εξάμηνο...

Βεβαια οταν σταμάτησε στους 2 μήνες να παίρνει βαρος κ το γυρισαμε στη μεικτή δεν περίμενα οτι θα φτάναμε εδώ (ειχα πει οτι θα ειμαι ευχαριστημένη να πιάσουμε το τρίμηνο) οποτε απο αυτή την πλευρά ...τα πήγα καλύτερα :)

Συνεχίζω να του δίνω κ την ...τεράστια ποσότητα των 80-90ml που αντλώ μες τη μερα μέχρι να...σταματήσει κ αυτο (ή να μειωθεί ή βασικά να σταματήσει να με ενοχλεί το στήθος)

Απο την άλλη... Επιτελους θα πιω καφέ άφοβα που τον εχω κόψει κοντά ένα χρόνο τωρα :P

Κ θα πιω κ κανα κρασάκι επιτελους! :)

Στο μεταξυ μετα απο έναν ομηρικό καυγά με τον άντρα για το οτι δεν την παλεύω 24/7 αποκλειστική ευθύνη παιδιού (κ με τη βοήθεια του ίδιου του παιδιού που εχει αρχίσει να επικοινωνεί λιγο) εδώ κ 1 εβδομαδα πατέρας κ γιος πανε μόνοι βόλτα καμία ωρα στο πάρκο δίπλα κ εμένα...αδειάζει το κεφάλι μου...

Το αγαπάω το παιδι μου αλλα αυτή η ωρα... Αξία ανεκτίμητη!!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

H paidiatros ti sou eipe?? Auto exei simasia!! Kai episis ta mwra opws kai emeis oi megaloi erxonte se polla megethoi!! Alloi eimaste kontoi alloi psiloi! O mesos oros edw einai 62cm kai 6,5 kg! Efoson einai Kai psilos kai sin sta kila igeiestatos mou akougete!!

η παιδιατρος μου ειπε οτι ο.κ. ειναι ενα μεγαλο παιδακι αλλα ενω στην αρχη χαρηκα που παιρνει τοσο βαρος μονο με αποκλειστικο θηλασμο εχω αρχισει και αναθεωρω βλεποντας οτι ειναι αρχιζει να υπερβαινει τις καμπυλες...οπως κ ναχει ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση.

υγ. καποια να μου ανοιξει τα ματια με αυτα τα στικερακια δεν ξερω που τα επισυναπτω...:wink:

Vanilla καλώς ήρθες να χαίρεσαι το παιδάκι σου!! Ειμαι η βούλα.. Κ εγω εχω δυο παιδάκια ο γιος 3,5 χρόνων κ η μικρη... Βλέπεις 3,5 μηνων... Μην αγχώνεσαι για το μωράκι σ κ μενα ο γιος στους τρεις μήνες τοσο ηταν 67 πόντους κ γύρω στα 7 κ κατι απλά θ γίνει ψηλός! Κ θ φαινεται μεγαλύτερος απο την ηλικία τ!

KMwEp3.png

Έλληνες θα ειχα κ θα ήμασταν φίλοι! Φίλοι π μου κανουν τις δουλειές τ σπιτιού μ μαγειρεύουν μ καθαρίζουν με πάνε βόλτες... Χιχι!

Κ θα κάναμε κ παρέα... Κάπως ετσι...

Σημερα έπαιξα ΚΙΝΟ μπάς και... 8? εδωσα 2? πηρα! Πλούτισα!!! Ψάχνω υπηρέτη!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα , σορυ για το ακρο ποστ μου ειμαι μανουλα του μαρτιου (9/3) αλλα ποτε δεν εγραψα σε καποιο ποστ, αλλα τωρα με το μπεμπακο μου μου βγαινουν ολες οι ακυρες ανασφαλειες.

σασ διαβασα και αγχωθηκα λιγο για τα κιλα του μπεμπη μου.Πηγαμε στην παιδιατρο στους τρεις μηνες και μας βρηκε 7020 κιλα και 67 ποντους. Ρε κοριτσια μηπως παραειναι μεγαλοσωμος?

Καλημερα!Μην αγχωνεσαι καλε εμενα ηταν 7,5κιλα και δεν ειχε κλεισει καν τους 4μηνες με αποκλειστικο θηλασμο!

Γιατι αγχωνεσαι?Είναι ενα μεγαλο και αφρατουλικο μωρο!!:):):)

Δεν λες παλι καλα που το θηλαζεις γιατι θα σε ειχε ξεκληρωσει στην φορμουλα :tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Έλληνες θα ειχα κ θα ήμασταν φίλοι! Φίλοι π μου κανουν τις δουλειές τ σπιτιού μ μαγειρεύουν μ καθαρίζουν με πάνε βόλτες... Χιχι!

Κ θα κάναμε κ παρέα... Κάπως ετσι...

Σημερα έπαιξα ΚΙΝΟ μπάς και... 8? εδωσα 2? πηρα! Πλούτισα!!! Ψάχνω υπηρέτη!!

Τα λεφτα παμε στα λεφτα αγαπη μου!Μην το ψαχνεις τα λεω και στον αντρα μου που ολο τον χειμωνα με τοσα που ξοδεψε στο τζοκερ θα ειχα ανανεωθει πληρως:tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

η παιδιατρος μου ειπε οτι ο.κ. ειναι ενα μεγαλο παιδακι αλλα ενω στην αρχη χαρηκα που παιρνει τοσο βαρος μονο με αποκλειστικο θηλασμο εχω αρχισει και αναθεωρω βλεποντας οτι ειναι αρχιζει να υπερβαινει τις καμπυλες...οπως κ ναχει ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση.

υγ. καποια να μου ανοιξει τα ματια με αυτα τα στικερακια δεν ξερω που τα επισυναπτω...:wink:

Θα σταματησει να περνει τοσο βαρος θα δεις!Μην αγχωνεσαι και ο μεγαλος μου γιος ετσι ηταν και αν τον δεις τωρα ειναι ενα νορμαλ παιδι.

Για τα τικερακια τωρα πατα πανω σε ενα δικο μας φτιαξε και ψαξε το bb code.αντεγραψε το και κανε επικόλληση στην επεξεργασια υπογραφης!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Good morning!!!

Δεν ξύπνησα κ πολυ κεφάτη απο ενα σκατο όνειρο π με ξύπνησε αλλά θα το ξεπεράσω!!!

Βαριέμαι...

Εχθες το βράδυ πηγαμε σε ενα μαγαζι π άνοιξε ένας φίλος ουζερί κ ακριβώς δίπλα εχει πάρκο π εχει γύρω γύρω κάγκελα πολυ ωραίο εμείς κάτσαμε φάγαμε κ ο μικρός ηταν στο πάρκο κ έπαιζε τελεια! Αλλά πήγαμε κατα τις 21:00 κ φύγαμε πολυ γρηγορα για να μπουν κ τα δυο για ύπνο. Αλλά έστω αυτο το λιγο κ το οτι δεν χρειαζόταν να κυνηγάω τον γιο σαν να με ανανέωσε! Κ ειπαμε θα ξανά παμε αλλά πιο νωρίς να το ευχαριστηθούμε περισσότερο! Θα παρουμε κ φίλους με παιδια μαζι να παίζουνε τα παιδια. Τι ωραια βραδυα η χθεσινή...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Kalisperaaaaaa!! Oute egw ksipnisa me oreksi, nomiza tha exei ilio kai exei sinnefia pali!

Greta Kalimera kalisperaaaa pws pane oi mpompires?

kashmam kai 'gw variemai! Doulevei o antras mou kai den exw ti na kanw, tha dw kamia tainia nomizw! Kamia kali na protinete??

wraio akougete! Niwthoun kai ta mikra eleftheria na paiksoun ama den ta kinigas xalarwneis kai 'si! Tzi tzi katastasi gia olous :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημερα!Μην αγχωνεσαι καλε εμενα ηταν 7,5κιλα και δεν ειχε κλεισει καν τους 4μηνες με αποκλειστικο θηλασμο!

Γιατι αγχωνεσαι?Είναι ενα μεγαλο και αφρατουλικο μωρο!!:):):)

Δεν λες παλι καλα που το θηλαζεις γιατι θα σε ειχε ξεκληρωσει στην φορμουλα :tongue:

Χαχαχαχα δεν έχεις και αδικο😆😆😆 άσε που έχει βρει δουλειά βυζι βυζι βυζι και τον κρατάω ήρεμο!

Vanilla καλώς ήρθες να χαίρεσαι το παιδάκι σου!! Ειμαι η βούλα.. Κ εγω εχω δυο παιδάκια ο γιος 3,5 χρόνων κ η μικρη... Βλέπεις 3,5 μηνων... Μην αγχώνεσαι για το μωράκι σ κ μενα ο γιος στους τρεις μήνες τοσο ηταν 67 πόντους κ γύρω στα 7 κ κατι απλά θ γίνει ψηλός! Κ θ φαινεται μεγαλύτερος απο την ηλικία τ!

Άντε μακάρι γιατί αΝ πάρει από το σόι του άντρα μου....άστα να πάνε...ευτυχώς Ο άντρας μου γλύτωσε. ...

Καλημέρες!

Πως ξυπνήσατε σήμερα! Εγώ είμαι μέσα στη νύστα, δε με έπιανε ο ύπνος με τίποτα! Μα να κοιμάται η μπέμπα και εγώ δεν! Το Σάββατο τα ξημερώματα δε, με ξύπνησε ο άντρας μου γιατί με είχε πιάσει από τα μαλλιά και με τράβαγε. Έβλεπε εφιάλτη ότι είχε πιάσει μια κλέφτρα από τα μαλλιά και με βούτηξε!!! Και να μη με αφήνει!!! Μετά βέβαια έριξα ένα γέλιο!

Σήμερα θα πάμε βόλτα στη Δραπετσώνα στο παλιό εργοστάσιο λιπασμάτων που έχει μία καντίνα μπροστά στη θάλασσα και θα γίνει μια εκδήλωση μιας φίλης. Πέρυσι τέτοιο καιρό τέλη Μάη είμαστε εκεί και μετά έμεινα έγκυος και πολύ το αγαπάω αυτό το μέρος.

Αθηνά, το πόσο σε καταλαβαίνω δεν ξέρεις. Η λύση είναι μία. Απέχεις από τέτοια group στο facebook και μαθαίνεις να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και το παιδί σου. Το θέμα είναι να είναι ευτυχισμένο το παιδάκι σου και να αναπτύσσεται. Ειδικά στο facebook έχει καταντήσει αηδία το θέμα. Ρωτάς κάτι άσχετο, λες ότι δίνεις φόρμουλα και σου την πέφτουν όλοι "μα γιατί;"! Α. Άλλο ρώτησα Β. Έλα εσύ κυρά μου και μίλα μου για αποκλειστικό όταν είστε αυτοκόλλητοι με το μωρό όλη μέρα, δε δίνεις πιπίλα, παιδεύεσαι με θήλαστρα και το βρεφούδι κλαίει γιατί εξακολουθεί και πεινάει. Κάτσε εσύ να το ακούς και να επιμένεις "όχι, θα φας βυζί" και ασ'το να σπαράζει. Ουφ πια!

Όπως τα λέει η Greta είναι! Τα λεφτά στα λεφτά. Αλλά εγώ ρε κορίτσια πιστεύω στο κάρμα, αν είσαι δίκαιος και βοηθάς ακόμα και από το υστέρημά σου, κάποια στιγμή θα γυρίσει αυτό, είμαι σίγουρη (λέει στον εαυτό της μπας και το πιστέψει :? )

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα κοριτσια!Εβαλε πολλη ζεστη,ε?Εγω σκαω οπως οταν ημουν εγκυος!!Κοριτσια εχετε να προτεινετε καποιο καρεκλακι φαγητου?Τι αλλο θα χρειαστουμε τοτε?Πιατακια?Μπλεντερ?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...