Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

kashmam nai kale! exei twra 4 mines pou gennisa! kai min ksexnate egw den eixa 40 evdomades panw mou, alla mono 26 distixws!

oute gala den eixa na dwsw, oso ligo eixa to evgala kai petaktike!.. Dio meres kathisterisi den paei na pei oti eimai kai egkios alla iparxoun oi pithanotites!! Einai kai to allo pou o antras mou kontevei ta 40 kai ton exei piasei mia mikro krisi na ta kanei ola prin..!

Quinsey den einai to nero!! einai klironomiko kiriws! Ama sou pw posa didima exoume stin oikogeneia tha trelatheis :tongue:

enseignante s'euxaristw kali mou!! 1-1misi xrono diafora thelw na ton exoun!

Akiro alla to Tha ginoume goneis 2016 den tha anoiksei? Ti ginete? Vlepw tis kopeles Ianouariou '16 edw!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Πριν απο λιγο ηρθαμε απο τον προληπτικο ελεγχο του παιδο-ορθοπεδικου!Ολα φυσιολογικοτατα τα βρηκε!

Βουλα καταλαβα!Ξερεις ποιο ειναι το θεμα μου οτι δεν εχω ποιος να τρεξει!Ο αντρας μου με το ζορι πέρνει αδεια φαντασου για να πάρει σημερα και Δεύτερα που εχουμε ραντεβου με παιδο-καρδιολογο εγινε χαμος.Και φυσικα επέστρεψε στην δουλεια του!

Πρεπει να το ψαξω αμεσα γαμωτο και θελω βοηθεια!

Τελος παντων σε ευχαριστω πολυ!

Sofia Θεωρω οτι ειναι πολυ καλο βιβλιο και δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με τον τιτλο που πολλους τρομαζει!Οσο για την περιοδο σου εχω να σου πω οτι ευχομαι να σου ερθει για λιγο καιρο ακόμα ειλικρινα γιατι δεν ξερεις τι σε περιμενει και με τα δυο παιδακια μαζι!!!!

Δεν εχουν ξεκινησει τα καλα ακομα!

Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου,καλοδεχουμενη η οποια συμβουλη οτι εχεις να μας γραψεις να μας το γραφεις!!!

Αθηνά εκανες οτι μπορουσες με τον θηλασμο και μπραβο σου!!Μην σκας ;) Ευχαριστησου το μωρακι σου...

Mpravo kale!! giati na min einai ola kala?! Kanoun ola ta mwra ekei proliptikous elegxous? Emas edw ean den ta trekseis ta paidia sou den sou lene kai tipota!

Kai gw auto elpizw! 3-4 mines akoma na mou rthei den me xalaei, auto pou fovamai einai mi ginei san tin proigoumeni fora, kathe fora 3-4 meres kathisterisi kai meta tipota... Ta polla kai zoira paidia den me tromazoun!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Mpravo kale!! giati na min einai ola kala?! Kanoun ola ta mwra ekei proliptikous elegxous? Emas edw ean den ta trekseis ta paidia sou den sou lene kai tipota!

Kai gw auto elpizw! 3-4 mines akoma na mou rthei den me xalaei, auto pou fovamai einai mi ginei san tin proigoumeni fora, kathe fora 3-4 meres kathisterisi kai meta tipota... Ta polla kai zoira paidia den me tromazoun!

Αθηνα ειμαι εγω εσυ που εισαι?Βασικα και αυτοι μου ειπαν ειναι σχολαστικος ο παιδιατρος σου!!Και εγω θελω να τον αλλαξω φαντασου γιατι καθε φορα που έρχεται για εμβολιο δεν τα εξεταζει(αυτια,ακροαστικα,λαιμο)

Κοιτα σιγουρα δεν σε φοβαμαι γιατι εσυ ξερει πολλα παραπανω απο εμας και λογικα και να τα πειθαρχεις τα παιδακια σου αργοτερα!

Η μαμα μου εμεινε εγκυος(καταλαθος)στον αδερφο μου οταν ημουν 6μηνων!!!:shock::shock:

Απο τοτε που εγινα μαμα την ρωταω καθε μερα πως τα καταφερες???????????:rolleyes::rolleyes:

Εχω βρει μόνη μου την απάντηση.Δεν ασχολιόντουσαν τοσο τοτε με εμας!Εμενε και με τα πεθερικα οποτε φαντασου!Βεβαια λεει ζορικα ηταν αλλα δεν παραπονιέται!

Εγω παλι μεσα στην γκρινια ολη μερα!Γιατι ηταν η χειρότερη στιγμη να μεινω εγκυος!Οντως πρεπει η πολυ νωρις η οταν κλεισουν τα 3!Αυτο το λεει και στο βιβλιο φαντασου..Εγω αν με ρωτας ηθελα να κλεισει τα 3ο γιος μου και μετα να ξεκινησουμε αντι για περυσι φετος δλδ αλλα εγινε λιγο πιο γρηγορα :oops::oops: ανυπόμονος ο σύζυγος!

Αν εσυ μπορεις και εχεις βοηθεια γιατι οχι???Και δεν πιστευω να ζηλευουν τα παιδια σου γιατι ηδη θα εχουν μαθει να σε μοιράζονται!

Αλλα φανταζεσαι να κανεις παλι δίδυμα???:shock::shock:

Ποσα εχετε στην οικογενεια?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κ εμένα ο αντρας μ δίδυμα με τον αδερφό τ ειναι κ παρακαλούσα οταν ημουν έγκυος στον γιο να εχω δίδυμα. Οταν ξανά έμεινα έγκυος τωρα στην κόρη παρακαλούσα να ΜΗΝ ειναι δίδυμα... Χαχα!

SalomiSofia φαντάζεσαι να σ βγουν τρίδυμα!;

KMwEp3.png

Αχ Greta μ κ εγω με το γιο κ έγκυος με τους κωλο εμετούς έτρεχα αρον ΟΑΕΔ για να κανω τα χαρτιά...

Αντε μωρε! Ωρες ωρες θα ηθελα να εχω υπηρέτες!!!!! Όπως οι πλούσιοι! Έναν μάγειρα έναν σοφέρ (γιατι δεν οδηγώ κιολας) μια νταντά μια να καθαρίζει....

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Greta Agglia emeis! Ti ennoeis den ta eksetazei? Apla ta emvoliazei kai meta se stelnei allou? Mipws ean tou edeixnes fotografies tou megalou apo otan itan ekeinos mwro pou ton exeis agkalia? kai tou eksigiseis oti tha megalwsei ki o mikros tha ginoune antrakia kai tha ginei san ekeinon kai tha trexoune kai tha paizoun? Den kserw ikasies kanw, mipws etsi ton glikaneis oti kai kala koita esi isouna tosos da kai se eixa stin agkalia mou kai twra egines palikaraki olokliro!

O antras mou koritsia voithaei poli eutixws! kai h mana mou oso mporei! H pethera mou eutixws pou menei makria giati oute egw oute i sinifada mou tin theloume!

kashmam mi to meletas! :tongue: O giatros eipe mia fora didima polles fores pithana polidima!

Apo didima h giagia mou h mia gennise didima, h alli mou giagia exase didima o pateras tou antra mou einai didimos, o antras mou didimos, kai i sinidafa mou didima ekane apo ekswswmatiki omws! H sinifada mou kai h pethera mou pantws xasane 2 koritsakia prin kanoun tous gious kai egw exasa didima prin tous gious..

(Simera exei repo o antras mou gia auto exw polilogisei :tongue: !!)

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Sofia α καλα τωρα ειδα England LOL

Δεν τα εξεταζει καθολου,τρυπάει και φευγει.

Μωρε δεν υπαρχει τιποτα που να μην του εχω πει συνέχεια τα ιδια ολη μερα!!!!!!!!!!Θελω για ενα 24ωρο να παω καπου να μην ακουω κανεναν και να ΜΗΝ μιλαω!!!

Βούλα και στις δυο εγκυμοσύνες στον πρωτο υπερηχο ημουν έτσι: Πειτε μου οτι ΔΕΝ εχω διδυμα???χαχα κατσε καλε μου λεγε ο γιατρος να δω αν εχεις οντως κατι..χαχαχα και μετα μετραμε ποσα ειναι!!

Εγω παλι δεν θα ηθελα υπηρετες δεν μπορω να γυρνανε αλλοι στα ποδια μου ουτε να επιβαλλομαι!Τρελη ε??

Ξερεις ποιο ειναι το θεμα που δεν μπρω να τρεξω?Οτι εδω δεν ειναι διπλα μου τα δημοσια αυτα κτίρια, θελεις αυτοκίνητο να πας!Και με το αυτοκινητο ο αντρας μου παει δουλεια!

Πριν κανα μην ππυ επρεπε να ανανεωσω βιβλιάρια υγειας επειδη ο αντρας μου ειχε τρεξει και δεν ειχε τελειωσει έπρεπε να παω εγω.Πήρα το αμαξι εκεινος το ποδηλατο.

Πηρα και τον μπαμπα μου κρατησε σειρα με κατεβηκε στο αμαξι και εγω ανεβηκα να τελειωσω!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ax Greta εγώ κανω όνειρα... Ενα μεγαλο σπιτι (ώστε ν μην ειναι μες στα πόδια μου οι υπηρέτες) με εσωτερικό μπαλκόνι... Α! Δεν θ έδινα διαταγές θα ήξεραν όλοι τις δουλειές τους. Δεν θ χρειαζόταν να μιλήσω... Θα ειχα κ έναν προσωπικό κομμωτή κ μια μανικιουρίστα...

Ααααα ωραια ονειρεύομαι... Ωρα να ξυπνησω παω να πλένω πιάτα!

KMwEp3.png

Ax Greta εγώ κανω όνειρα... Ενα μεγαλο σπιτι (ώστε ν μην ειναι μες στα πόδια μου οι υπηρέτες) με εσωτερικό μπαλκόνι... Α! Δεν θ έδινα διαταγές θα ήξεραν όλοι τις δουλειές τους. Δεν θ χρειαζόταν να μιλήσω... Θα ειχα κ έναν προσωπικό κομμωτή κ μια μανικιουρίστα...

Ααααα ωραια ονειρεύομαι... Ωρα να ξυπνησω παω να πλένω πιάτα!

Χαχαχαχα 😂😂

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Koritsia m pire o antras m mia lampa kai vernikia gia na ftiaxnw ta nixia m me gel, kanei na to xrisimopoihsw omws twra pou exw ta mikra? Oxi makria nixia vevaia!!

Kashmam egw na deis ti oneira ekana mia vdomada pou kathariza... Oti leei tha ksipnousa kai tha itan ola lampiko! Ha! Pali egw ta ekana :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Αχ ωραία πράγματα ακούω, υπηρέτες, μπαλκόνια... Να το πω το κρίμα μου; Μια φορά μας είχαν καλέσει σε σπίτι για δείπνο και επειδή το φυσούσαν το χρήμα, είχαν υπηρέτες που μας σερβιραν. Ένιωσα πολύ άσχημα ρε κορίτσια. Δε ξέρω, μου έβγαλε κάτι πολύ άσχημο η εικόνα, αισθάνθηκα πολύ χάλια για τους φιλιππινέζους που έτρεχαν πέρα δώθε και όλοι τους μιλούσαν φιλικά αλλά με έναν αέρα του στυλ έτσι δε μιλάω ούτε του σκύλου μου.

Το αποφάσισα, δε θέλω υπηρέτες. Να πιάσω το ΛΟΤΤΟ (που δεν παίζω) να αποκτήσω ένα νέο σπίτι με μεγάλη βεράντα και κήπο και να μη χρειάζεται να δουλέψω. Τα λεφτά θα τα φάω σε νύχια-μαλλιά-ρούχα-εμφάνιση, ιδιωτικό σχολείο για την κόρη και πολλά ταξίδια. Και εγώ με τη σειρά μου τώρα, πάω να πλύνω τα μπιμπερό :D:D:D

Καλέ Αθηνά, ξεκόλλα! Για κάθε μαμά που θηλάζει αποκλειστικά και είναι στο internet υπάρχουν άλλες τόσες που δεν γράφουν και δίνουν φόρμουλα. Άμα ήταν η ευτυχία και η υγεία των παιδιών μας να εξαρτιόταν μόνο από το γάλα που θα πιουν τους 6 πρώτους μήνες, θα τα είχαμε λύσει τα προβλήματά μας!

SalomiSofia μπορείς άφοβα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Γεια σου Βασω μας ελλειψες!!

Και εγω σε νύχια μαλλια ρουχα ταξιδια παπούτσια τσαντες θα τα χαλουσα!!

Δεν μας τα δινει εμας τα λεφτα αγαπη μου,ουτε υπηρετες δεν μπορουμε να εχουμε χαχα!!

Να ρωτησω βρε κορίτσια θελω να πλυνω ολα τα πλαστικα παιχνίδια του μεγαλου γιατι ορμάει ο μπεμπης και εχω καιρο να τα πλυνω:oops:

Μπορω να τα βαλω στο πλυντήριο πιατων με ταμπλετα??

Η την παλια εναλλακτική σε λεκανη με καυτο νερο και προδερμ?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σου Βασω μας ελλειψες!!

Και εγω σε νύχια μαλλια ρουχα ταξιδια παπούτσια τσαντες θα τα χαλουσα!!

Δεν μας τα δινει εμας τα λεφτα αγαπη μου,ουτε υπηρετες δεν μπορουμε να εχουμε χαχα!!

Να ρωτησω βρε κορίτσια θελω να πλυνω ολα τα πλαστικα παιχνίδια του μεγαλου γιατι ορμάει ο μπεμπης και εχω καιρο να τα πλυνω:oops:

Μπορω να τα βαλω στο πλυντήριο πιατων με ταμπλετα??

Η την παλια εναλλακτική σε λεκανη με καυτο νερο και προδερμ?

Se lekani me kauto tha sou protina kai antisiptiko elaxisto ean exeis h igro. Eixa valei egw sto nipiagwgeio sto plintirio kai merika kserhoriasan alla itan metalika!! Fantazomai ean einai mono plastika den exei fovo!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

κοριτσια καλησπερα , σορυ για το ακρο ποστ μου ειμαι μανουλα του μαρτιου (9/3) αλλα ποτε δεν εγραψα σε καποιο ποστ, αλλα τωρα με το μπεμπακο μου μου βγαινουν ολες οι ακυρες ανασφαλειες.

σασ διαβασα και αγχωθηκα λιγο για τα κιλα του μπεμπη μου.Πηγαμε στην παιδιατρο στους τρεις μηνες και μας βρηκε 7020 κιλα και 67 ποντους. Ρε κοριτσια μηπως παραειναι μεγαλοσωμος?

κοριτσια καλησπερα , σορυ για το ακρο ποστ μου ειμαι μανουλα του μαρτιου (9/3) αλλα ποτε δεν εγραψα σε καποιο ποστ, αλλα τωρα με το μπεμπακο μου μου βγαινουν ολες οι ακυρες ανασφαλειες.

σασ διαβασα και αγχωθηκα λιγο για τα κιλα του μπεμπη μου.Πηγαμε στην παιδιατρο στους τρεις μηνες και μας βρηκε 7020 κιλα και 67 ποντους. Ρε κοριτσια μηπως παραειναι μεγαλοσωμος?

H paidiatros ti sou eipe?? Auto exei simasia!! Kai episis ta mwra opws kai emeis oi megaloi erxonte se polla megethoi!! Alloi eimaste kontoi alloi psiloi! O mesos oros edw einai 62cm kai 6,5 kg! Efoson einai Kai psilos kai sin sta kila igeiestatos mou akougete!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...