Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Αν διαβάσεις καμια καλή συμβουλή... Γραψτην.

Αν κ να σ πω δεν τα πολυ εμπιστεύομαι τα βιβλία... Οταν δε, ειπες τον τίτλο "δαμαζοντας" μ κακοφάνηκε... Τι ειναι τα παιδια για να τα δαμάσουμε; Ασε π το κάθε παιδι ειναι εντελως διαφορετικό απο κάθε αλλο δεν γινεται ολα αυτα να κρίνονται απο ενα βιβλιο...

Δεν ξερω ίσως να ειμαι υπερβολική..

Αλλά για να λες οτι ειναι τοσο καλό εσυ π το διαβάζεις, κατι παραπανω θ ξέρεις απο μενα π δεν το διαβασα.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta μ γιατι ρωτάς τον παιδιατρο αν θ παει το δικό ΣΟΥ παιδι στο σχολείο... Οτι θέλεις εσυ θα κανεις. Οτι σε βολεύει εσενα.

Εμείς απλά π τα στέλνουμε τα μεγάλα παιδικό εκ πείρας λέμε οτι ειναι ο,τι καλύτερο. Κ για σενα αλλά κ για το παιδι... Κανει παρέες, φίλους ,παίζει, λύνεται η γλώσσα τ, μαθαίνει ουουου ποσά πραγματα!!

Σίγουρα οι ιώσεις ειναι ενα θεμα! Αλλά με πολλή πρόσοχη ( οταν γυρνάει πλένει χερια μουτρα, αλλάζει ρούχα κ λιγο μακρυά απο τον μικρο) ίσως να την γλιτώσει το μικρο...

Κ ίσως κ καμια δραστήριοτητα μερικά απογεύματα να ξεδίνει εκείνα τα μίζερα απογεύματα τ χειμώνα...

Είτε τον στειλεις φέτος είτε τ χρόνου πάλι σαν πρώτη σχολική χρόνια το ιδιο θα αρρωσταίνει...

Υ.Γ. Ολα αυτα δεν τα έγραψα για να σε πιέσω να τον στειλεις... Έγραψα απλά τα θετικά κ τα αρνητικά να τα εχεις στο μυαλό σ κ αποφασίζεις εσυ κ ο αντρας σ τι θα κανετε...

KMwEp3.png

Βουλα ναι ο τιτλος καπως φαίνεται αλλα δεν ειναι ετσι!

Αυτο που γελασες μολις το διαβασες συμβαινει σε καθε σελιδα!

Εχει παραδειγματα πολλα μεσα μιλαει για πολλες περιπτωσεις και με μια γλυκύτητα να το πω...?!

Εγω εχω διαβασει 2 κεφαλαια μεχρι στιγμης και δεν εχω νοιωσει οτι απειλουμαι!!Εμενα με βοηθαει πολύ,εχω ηρεμισει..Συμβουλες γραφει δεν σε πιεζει για κατι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εψαχνα σημερα για αιτησεις.δεν εχω ιδεα για την διαδικασία καθολου.Δεν εχω και κανεναν να με κατατοπισει.Στην ξαδερφη μου που φτιαχνει δικαιολογητικά (σε αλλον δημο) της ειπαν αν ο ενας γονιος ειναι ανεργος να μην μπει καν στον κοπο να κανει αιτηση!Και το αλλο το κουλο προηγούνται λεει τα ελληνόπουλα πρωτα!!!Ετσι παει ρε γαμωτο?δηλ εγω που δεν εργάζομαι θα φαω ακυρο?τι σχεση εχει?εξηγηστε μου λιγο,η επειδη εκεινο ειναι 1,5 και θα παει σε βρεφονηπιακο εχουν αλλους "νομους"?

Αρχιζω να σκέφτομαι σοβαρα να τον ξεκινησω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγω τον έστειλα με το ΕΣΠΑ

Κοιτα τι παίζει: παιρνούν πρώτα τις εργαζόμενες (καθως σ λεει αν δεν παρω το παιδι της π θα το αφήσει; Ενώ οι άνεργες κ να μην το παρω το έχουν σπιτι. Ομως δεν σκέφτονται οτι κ οι άνεργες για να βρουν δουλεια πρέπει να βγουν στους δρόμους κ για να το κανουν πρέπει να μην έχουν ενα παιδι μαζι τους)

Μετα παίρνουν τις πολύτεκνες κ μετα τις άνεργες.

Εγω δεν εργάζομαι εχω ομως κάρτα ανεργίας κ έκανα τα χαρτιά μ κ μας πηραν...

Κάνε τα χαρτιά σ για το ΕΣΠΑ δεν εχεις να χάσεις τπτ... Αυτο γινεται κατα τον Αύγουστο!

Τωρα για να παει προνήπια σε νηπιαγωγείο (κ οχι σε παιδικό) εγω πήγα στο νηπιαγωγείο π ανήκουμε κ μ ειπαν : αν καλυφθούν ολες οι θέσεις απο τα νήπια τότε δεν θ πάρουν κανένα προνήπιο δλδ τα νήπια ειναι αναγκαστικά. Τα παίρνουν ολα! Αν ας πούμε οι θέσεις τους ειναι 30 ομως αν τα νήπια π θα παν ειναι 25 μένουν 5 κενές θέσεις, εκει παίρνουν με κλήρωση 5 προνήπια. Η κλήρωση μ ειπαν εμένα θα γίνει ή τωρα ή τον Σεπτέμβρη κ θα μ πάρουν τηλ να μ πουν αν πληρωθήκαμε.

Θ κανω κ φέτος τα χαρτιά με το ΕΣΠΑ κ οτι γίνει...

Πάντως πέρυσι ειπα πει αν μας πάρουν με το ΕΣΠΑ καλώς αν οχι δεν πληρώνω 200? για να τον στέλνω παιδικό απο την στιγμη π δεν εργάζομαι κ μπορω να τον εχω σπιτι.

Φέτος ειπα τον αντρα μ οτι σε περίπτωση π δεν μας πάρουν ούτε με ΕΣΠΑ αλλά ούτε κ κληρωθούμε στο νηπιαγωγείο να σκεφτούμε πολυ καλα τι θα κανουμε...

KMwEp3.png

Καλημέρα!!!

Greta μ το ΕΣΠΑ ειναι ενα προγραμμα π επιδοτεί διαφορά...

Επιχειρήσεις, παιδικούς σταθμούς...

Το εξηγώ καλα ρε κοριτσια;

Αρα ο γιος σ θα παει παιδικό κ οχι προνήπια. Αν κανεις τα χαρτιά σ στο ΕΣΠΑ κ σε πάρουν επιλέγεις 4 παιδικούς σταθμούς απο οοοολους αυτούς π εχει κ αν σε πάρουν ο μικρός παει τσάμπα!

Υπάρχουν κ οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί π ειναι γύρω στο 80αρι το μηνα...

KMwEp3.png

Vre koritsia pali akira tha petaktw! Den vriskw wra na sas diavasw!! Eseis pou exete mikra kai megala pws ta katafernete?? Hrwides!!

Greta to exw to vivlio pou diavazeis! Eixa mia xronia 3 koritsakia stin taksi mou to ti ksilo kai ti zileia epefte....mi sas lew ntrepontousan an oi gwneis na tous ta lew alla ti na kanw?! Na mi sou pw giati to paidi sou kontepse na meinei me ena mati?! Telos pantwn ti sas lew kai esas twra :tongue: pantws h kaliteri methodos einai i apasxolisi, epikoinwnia, timwria. Kai den to lew na sou to paiksw kserolas, pros theou apla stenaxwriemai kai gia ton megalo sou!

Kaname party gia ta didima tou aderfou tou antra mou tin kiriaki kai akoma katharizw! Oxi den eimai aneprokopi alla irthe olo to soi!! Ta mikra mou exoun zwgrafisei olous tous toixous stin auli kai elpizw na vgoun me tin piesi tou nerou na min theloun tripsimo, fantastite na theloun tripsimo... tha ferw pisw tin sinifada mou :twisted:

Exw kathisterisi!! Lete?? Anteeee na doumeee!!

Filia pollaaaaaaaaa

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Salomi κ ΕΣΥ κ η συνυφαδα σου διδυμα;;

Μα καλα τι εχει τελος πάντων το νερό εκει που είστε;;; :tongue:

Εχεις αδιάθετησει ηδη καλε; Κ θες τόσο Τσακ μπαμ το επόμενο;; Μακάρι να είσαι αφού το θες αλλα... Χαρα στο κουράγιο σου!!!

Εγω εχω 1 οχι 2 κ παλι του λέω του άντρα μου πριν το καλοκαίρι του 2017 ούτε για πλάκα να σκεφτώ αλλα γεννητουρια!!!

Σε. Αλλα νεα εμείς δεν είμαστε κ πολύ καλα... Ο μικρός ειναι γκρίνια κ για μένα μετα απο 2 μήνες μαλλον ο θηλασμός με απο χαιρετάει... Δλδ τι μαλλον ηδη το παιδι δεν κάθεται (μονότονα βράδυ πριν κοιμηθει) κ όλη την υπόλοιπη μερ μετο θηλαστρο ως 40mlβγάζω .. Κ προφανώς η ποσότητα του συμπληρώματος ολο και μεγαλώνει...

Πλέον δεν το λες συμπλήρωμα δλδ βασική τροφή το λες!!!

Δεν ειμαι κ στα καλύτερα μου αλλα απο την αλλη έκανα οτι μπορούσα.πρωτοκολλο επαναγαλακτιδμου δεν μπορω να ακολουθήσω για διάφορους λόγους και οι 4 μήνες υποθέτω ειναι καλύτεροι απο το τπτ. Το στήθος μου με βαραίνει που κ που αλλα με το θηλαστρο ηρεμεί. Οκ 6μηνο ήθελα να θηλάζω τετράμηνο έκατσε τελικά... Καλή καρδιά υποθέτω... Θα μου περάσει... :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Vre koritsia pali akira tha petaktw! Den vriskw wra na sas diavasw!! Eseis pou exete mikra kai megala pws ta katafernete?? Hrwides!!

Greta to exw to vivlio pou diavazeis! Eixa mia xronia 3 koritsakia stin taksi mou to ti ksilo kai ti zileia epefte....mi sas lew ntrepontousan an oi gwneis na tous ta lew alla ti na kanw?! Na mi sou pw giati to paidi sou kontepse na meinei me ena mati?! Telos pantwn ti sas lew kai esas twra :tongue: pantws h kaliteri methodos einai i apasxolisi, epikoinwnia, timwria. Kai den to lew na sou to paiksw kserolas, pros theou apla stenaxwriemai kai gia ton megalo sou!

Kaname party gia ta didima tou aderfou tou antra mou tin kiriaki kai akoma katharizw! Oxi den eimai aneprokopi alla irthe olo to soi!! Ta mikra mou exoun zwgrafisei olous tous toixous stin auli kai elpizw na vgoun me tin piesi tou nerou na min theloun tripsimo, fantastite na theloun tripsimo... tha ferw pisw tin sinifada mou :twisted:

Exw kathisterisi!! Lete?? Anteeee na doumeee!!

Filia pollaaaaaaaaa

Μακάρι κορίτσι έτσι κοντά κοντά στο εύχομαι :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας κορίτσια!

Πριν απο λιγο ηρθαμε απο τον προληπτικο ελεγχο του παιδο-ορθοπεδικου!Ολα φυσιολογικοτατα τα βρηκε!

Βουλα καταλαβα!Ξερεις ποιο ειναι το θεμα μου οτι δεν εχω ποιος να τρεξει!Ο αντρας μου με το ζορι πέρνει αδεια φαντασου για να πάρει σημερα και Δεύτερα που εχουμε ραντεβου με παιδο-καρδιολογο εγινε χαμος.Και φυσικα επέστρεψε στην δουλεια του!

Πρεπει να το ψαξω αμεσα γαμωτο και θελω βοηθεια!

Τελος παντων σε ευχαριστω πολυ!

Sofia Θεωρω οτι ειναι πολυ καλο βιβλιο και δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με τον τιτλο που πολλους τρομαζει!Οσο για την περιοδο σου εχω να σου πω οτι ευχομαι να σου ερθει για λιγο καιρο ακόμα ειλικρινα γιατι δεν ξερεις τι σε περιμενει και με τα δυο παιδακια μαζι!!!!

Δεν εχουν ξεκινησει τα καλα ακομα!

Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου,καλοδεχουμενη η οποια συμβουλη οτι εχεις να μας γραψεις να μας το γραφεις!!!

Αθηνά εκανες οτι μπορουσες με τον θηλασμο και μπραβο σου!!Μην σκας ;) Ευχαριστησου το μωρακι σου...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...