Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημερα!

Ναι Ιωαννα μου οπως τα λες ειναι!Για εκεινα φταιμε τα εχουμε "προδωσει" ετσι διαβασα γι αυτι και κανουν τα πάντα να μας πονεσουν και να μας στεναχωρησουν.

Δεν υπάρχουν και πολλα να κανεις απ την στιγμη που δεν εκφράζονται. Εμενα δεν μπορει να μου πει ακομα ζηλευω η θυμωνω οποτε ολα γινονται πιο δυσκολα...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta μου τι εννοείς δεν μπορει να σ πει ζηλεύω ή θυμώνω; Δεν ξερει να εξηγήσει αυτο π νιώθει; Αν καταλαβα καλα μάθε του πως να τα εξηγήσει θα τον βοηθήσει πολυ... Κ εσενα.

Πχ οταν χαίρεται για κατι κ γελάει πες του: γελάς; Εισαι χαρούμενος που πήραμε το τάδε παιχνίδι;χαίρεσαι; Κ πες τ να επαναλάβει: ναι ειμαι χαρούμενος.

Αν κανει κατι στο μωρό πες τ: εισαι θυμωμένος με τον μπέμπη; Δεν σ αρέσει ο μπέμπης κ θυμώνεις;; Κ να επαναλάβει...

Κ ρωτάς τωρα εσυ γιατι θυμώνεις; Κ απαντάς παράλληλα: ζηλεύεις;

Κατάλαβες περίπου πως το εννοω τ δίνεις εσυ πιθανές απαντήσεις μήπως κ μπορέσει να εκφραστεί έστω με ενα ναι ή οχι. Κ παράλληλα τ δείχνεις τα συναισθήματα.

Σορρυ π σ αναλύω τι να κανεις, δεν θελω να σ υποδείξω τίποτα εσυ ξέρεις! Απλά δίνω ιδέες...γιατι στεναχωριεμαι κ για το ζορι π τραβάει ο μεγαλος σ...

KMwEp3.png

Greta μου τι εννοείς δεν μπορει να σ πει ζηλεύω ή θυμώνω; Δεν ξερει να εξηγήσει αυτο π νιώθει; Αν καταλαβα καλα μάθε του πως να τα εξηγήσει θα τον βοηθήσει πολυ... Κ εσενα.

Πχ οταν χαίρεται για κατι κ γελάει πες του: γελάς; Εισαι χαρούμενος που πήραμε το τάδε παιχνίδι;χαίρεσαι; Κ πες τ να επαναλάβει: ναι ειμαι χαρούμενος.

Αν κανει κατι στο μωρό πες τ: εισαι θυμωμένος με τον μπέμπη; Δεν σ αρέσει ο μπέμπης κ θυμώνεις;; Κ να επαναλάβει...

Κ ρωτάς τωρα εσυ γιατι θυμώνεις; Κ απαντάς παράλληλα: ζηλεύεις;

Κατάλαβες περίπου πως το εννοω τ δίνεις εσυ πιθανές απαντήσεις μήπως κ μπορέσει να εκφραστεί έστω με ενα ναι ή οχι. Κ παράλληλα τ δείχνεις τα συναισθήματα.

Σορρυ π σ αναλύω τι να κανεις, δεν θελω να σ υποδείξω τίποτα εσυ ξέρεις! Απλά δίνω ιδέες...γιατι στεναχωριεμαι κ για το ζορι π τραβάει ο μεγαλος σ...

Σε ευχαριστω πολυυυυ!!!:D :D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τι; Αληθεια χαρηκες; Σ αρεσαν δλδ;

Αχ πολυ χαίρομαι!! Μακάρι να σε βοήθησα!!!

Ναι αληθεια!!Γιατι υπαρχουν καποιες φορες που απογοητευεσαι στεναχωριεσαι χανεις την ψυχραιμια σου και αλλα πολλα και κολλαει το μυαλο σου και δεν μπορεις να κανεις ακομα και τα πιο απλα πράγματα!

Μιλαω με πολυ κοσμο τελευταια γιατι με προβληματιζει πολυ αυτο που συμβαινει στον μεγαλο μου γιο!

Επισης μου προτειναν και ενα βιβλιο του Κριστοφερ Γκριν(ελπιζω να το γράφω σωστα)το "Δαμαζοντας τα νηπια"και θα το αγορασω αμεσα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Ιωάννα το γαλιάντρες σημαίνει σουσουράδες αυτές που μιλάνε πολύ που λένε πολλά με λίγα λόγια και το έγραψα χαριτολογώντας εννοείται επειδή βγάλατε ύλη το σουκου

Θυμάστε που έψαχνα να μετακομίσουμε;; Ε ξαναψάχνω και δεν ξαναβρίσκω τίποτα ρε γμτ. Και όσο περνάει ο καιρός τόσο φουρτουνιάζω ακόμα πιο πολύ κι έχω και τους γονείς μου να με πρήζουν και λείπει και άπειρες ώρες ο άντρας μου στην δουλειά. Και όλα τα ωραία σπίτια ρε γμτ ή θα είναι πανάκριβα ή θα είναι στου διαόλου τη μάνα. Ρε κορίτσια με έπιασαν τα κλάματα προχθές γύριζα με την μικρή από το σούπερ και χάζευα τα σπίτια με τις βεράντες και τα παιδάκια που έπαιζαν σε αυτές και λέω εγώ γιατί να μην μπορώ να έχω ένα σπίτι της προκοπής να καλέσω 2 ανθρώπους να φάμε ή τελοσπάντων να μην κοπανιέμαι στις γωνίες και στα έπιπλα. Το ξέρω πως στεναχωριέμαι για μαλ#κία λόγο ενώ συμβαίνουν τόσα γύρω μας αλλά ήθελα να το γράψω να φύγει από μέσα μου.

Βλέπω κι εσείς τραβάτε η καθεμιά τα δικά της ζόρια ελπίζω να μην σας έπρηξα.

Α και να μην ξεχάσω Βούλα χάλιας αυτός ο πως τον είπες δεν μου άρεσε καθόλου δεν έχουμε ίδια γούστα στους άντρες :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αντιγόνη ευχαριστώ για την εξήγηση!!!

Ρε συ, για να το ρίξουμε κ λίγο στην πλάκα, μπας κι έχεις πολλά έπιπλα κ δεν είναι μικρό το σπίτι;;;;:tongue::D:tongue:

Οι δικοί σου για ποιο πράγμα σε πρήζουν; Για το σπίτι; Μήπως σε επηρεάζουν;

b5DEp3.png

Αντιγόνη ευχαριστώ για την εξήγηση!!!

Ρε συ, για να το ρίξουμε κ λίγο στην πλάκα, μπας κι έχεις πολλά έπιπλα κ δεν είναι μικρό το σπίτι;;;;:tongue::D:tongue:

Οι δικοί σου για ποιο πράγμα σε πρήζουν; Για το σπίτι; Μήπως σε επηρεάζουν;

Με έκανες και γέλασα :) η αλήθεια είναι πως αν βάλω τα έπιπλα που έχω σε κανονικό σπίτι τότε θα κάνω πατινάζ από τις άδεις πλάκες είναι χωροταξικό το θέμα :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα κορίτσια

Ιωάννα το γαλιάντρες σημαίνει σουσουράδες αυτές που μιλάνε πολύ που λένε πολλά με λίγα λόγια και το έγραψα χαριτολογώντας εννοείται επειδή βγάλατε ύλη το σουκου

Θυμάστε που έψαχνα να μετακομίσουμε;; Ε ξαναψάχνω και δεν ξαναβρίσκω τίποτα ρε γμτ. Και όσο περνάει ο καιρός τόσο φουρτουνιάζω ακόμα πιο πολύ κι έχω και τους γονείς μου να με πρήζουν και λείπει και άπειρες ώρες ο άντρας μου στην δουλειά. Και όλα τα ωραία σπίτια ρε γμτ ή θα είναι πανάκριβα ή θα είναι στου διαόλου τη μάνα. Ρε κορίτσια με έπιασαν τα κλάματα προχθές γύριζα με την μικρή από το σούπερ και χάζευα τα σπίτια με τις βεράντες και τα παιδάκια που έπαιζαν σε αυτές και λέω εγώ γιατί να μην μπορώ να έχω ένα σπίτι της προκοπής να καλέσω 2 ανθρώπους να φάμε ή τελοσπάντων να μην κοπανιέμαι στις γωνίες και στα έπιπλα. Το ξέρω πως στεναχωριέμαι για μαλ#κία λόγο ενώ συμβαίνουν τόσα γύρω μας αλλά ήθελα να το γράψω να φύγει από μέσα μου.

Βλέπω κι εσείς τραβάτε η καθεμιά τα δικά της ζόρια ελπίζω να μην σας έπρηξα.

Α και να μην ξεχάσω Βούλα χάλιας αυτός ο πως τον είπες δεν μου άρεσε καθόλου δεν έχουμε ίδια γούστα στους άντρες :rolleyes:

Πω πω βρε Αντιγονη σε καταλαβαινω απολυτα!Και εμεις σε ενοικιο ειμαστε αλλα ειναι του '06

Εχει βεραντα βεβαια αλλα τι να το κανεις εφ οσον ο γιος μου το μονο που σκέφτεται ειναι να σκαρφαλωσει στα καγκελα.... :shock::shock: και ειμαστε στον 4°

Εμεις εδω εχουμε θεμα υγρασιας στο δικο μου υπνοδωμάτιο,ξυλωσαμε ολοκληρη ντουλαπα αλλα δεν ειναι πισω της το προβλημα.τωρα περιμενουμε υδραυλικό μπας και βρει την διαρροη η οποια μαλλον ειναι απο το μπαλκονι εξω και εχει ολη η πολυκατοικία θεμα...

Και θα μου πεις γιατι παιδευσαι βρε κοριτσι και δεν ψαχνεις για αλλο??Γιατι πολυ απλα μας εχει κανει μειωση σε ενα ποσο που δεν παιζει να ξανα βρω νε τα ιδια λεφτα τετοιο σπιτι!!!

Και ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα....Προσπαθουμε να βρουμε το προβλημα για τα παιδια πανω απ ολα να ειναι σε ενα σωστο περιβαλλον.σε νοιωθω....

Μην το βαζεις κατω κατι θα βρεθει και μην κολλας να ζητησεις μειωση γιατι οι τιμες που ζητανε ειναι εξωφρενικες.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μολις καθησα και ξεκινησα να διαβαζω το "Δαμαζοντας τα νηπια" και πριν συνεχίσω σταματησα για να σας γράψω και να σας πω να τρεξετε να το αγορασετε και να το διαβασατε..και ειμαι μονο στην σελιδα Ν.4

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις μανούλες και στα υπέροχα μωρά μας!

Περιμένω να ξυπνήσει ή μικρή , να την ταΐσω και να πάμε για εξωτερικές δουλειές. Ελπίζω μόνο να μην βρέξει...

Γκρέτα, ελπίζω το βιβλίο να σε βοηθήσει και να σου δώσει ιδέες για το πώς θα αντιμετωπίσεις τη συμπεριφορά του μπόμπιρά σου. Σίγουρα μέσα από τις πράξεις του θέλει να εκφράσει τα συναισθήματα του...ζηλεύει, νιώθει παραγκωνισμένος, βαριέται ίσως γιατί δεν εκτονώσει την ενέργεια του! Ο δικός μου μπόμπιρας είναι πιο μικρός από τον δικό σου, 27 μηνών, και βλέπω ότι έχει πολλή ενέργεια και ανάγκη να ασχολείται κάθε φορά με κάτι διαφορετικό.Ειδικά αν πριν γεννηθεί ο μικρός σου είχε συνηθίσει πολύ διαφορετικά πχ βόλτες και ατέλειωτο παιχνίδι, τότε σίγουρα έχει το δίκιο του. Ο δικός μου όταν θέλει να κάνουμε κάτι και πχ θηλάζω και δεν μπορώ, μου λέει να τη βάλω για νάνι!!! Είναι πολύ απαιτητικό από μέρους μας να ζητάμε την κατανόηση τους σε τέτοια θέματα. Βέβαια, καταλαβαίνω ότι τα νεύρα μας γίνονται κρόσι και χάνουμε την μπάλα κάποιες φορές... Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να τον στείλεις παιδικό. Θα περάσει όμορφα και θα είναι πιο εύκολο και για σένα. Οι ιώσεις μέσα στο πρόγραμμα είναι!

Πολλά φιλιά!

"Το νηπιο ειναι ενα ενδιαφερον ανθρωπακι,ηλικιας μεταξυ 1 εως 4 ετων.Μερικοι ανθρωποι αποκαλουν αυτη την περιοδο"τα τρομερα δυο" αλλα δεν ειναι τρομερα-στην πραγματικότητα ειναι μια εποχη γλυκιας αθωοτητας,εξαρτησης και ενος μαγικου μυαλου.

Τα νηπια ειναι κατασκευασμενα βασει ενος σχεδιου που ειναι τελειο σε ολες του τις λεπτομέρειες ,εκτος απο ενα μειονεκτηματακι- εχουν ολη τη δραση ενος διεθνους αεροδρομιου,αλλα ο πυργος ελεγχουν ειναι εκτος λειτουργειας."

Βουλα ετσι αρχιζει,γελασα πολυ με αυτο.Δεν υπαρχει σελιδα που να μην εχει μια δοση χιούμορ!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εστελ το ξερω στην αρχη ναι όντως δεν βγαιναμε τοσο αλλα τωρα προσπαθουμε οσο μπορουμε να τον βγαζουμε.

Και για τον παιδικο το εχω σκεφτει μην νομιζεις,αλλα μου την σπαει που δεν μου εξηγησε ο παιδιατρος τους λογους εστω και αν τον ρωτησα δυο φορες.Μου ειπε απλα δεν ειναι μονο θεμα ιώσεων αν εσυ μπορεις να τον κρατησεις και εναν χρονο να το κανεις!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...