Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια είμαι με 4,5 ώρες ύπνο σήμερα η μικρή το βράδυ με το που την άφηνα στην κούνια ξύπναγε μέχρι να ξεραθεί ξεραθεί πήγε 4 μετά ξύπνησε 7 και κάτι και μετά 9.30 και από τότε τέρμα ύπνος. Είμαι ένα κανονικότατο ζόμπι αλλά δεν τρώω αίμα ακόμα τουλάχιστον. Και για τις αποχρώσεις που λέτε δεν έχω διαβάσει το βιβλίο αλλά νομίζω πως ο Κρίστιαν την αγάπαγε την τύπισσα δεν θυμάμαι το όνομά της τώρα. Πέρα από το σεξουέξ δηλαδή νομίζω πως αυτή τον άλλαξε τον έκανε λίγο άνθρωπο και Γκρέτα διαφωνώ ωραίος άντρας είναι σε ομορφιά το σώμα δεν το κοιτάω ποτέ.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μου αρεσε Αντιγονη το βλεμμα του ηταν μονιμως παγωμένο θεωρω επρεπε να βαλουν αλλον ηθοποιό ενω αυτη μου αρεσε..να πω ομως την αληθεια μου θελω να δω το δεύτερο το περίμενω..

Εσυ γιατι λες δεν κοιτας σωμα?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ααααα θα με κάνετε να το δω κι εγώ! Τόση ανάλυση κι εγώ δεν ξέρω τίποτα... Πάντως το τρέιλερ που είδα δεν με ενθουσίασε.. Εμένα ούτε η γυναίκα ούτε ο άντρας με εντυπωσίασαν κι έλεγα πως κι έβαλαν αυτούς αλλά ίσως έχει σχέση με το concept ότι είναι χαμηλών τόνων τύπου τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι... Μάλλον καλύτερα λέω να διαβάσω το βιβλίο!

Γκρετουλα γιατί είσαι down? Πες τα εδώ να ξεθυμανεις...;)

Αντιγόνη απορία: τι εννοείς γαλιαντρες του σουκου; Ντάξει το σκ το κατάλαβα.:tongue:

b5DEp3.png

Δεν μου αρεσε Αντιγονη το βλεμμα του ηταν μονιμως παγωμένο θεωρω επρεπε να βαλουν αλλον ηθοποιό ενω αυτη μου αρεσε..να πω ομως την αληθεια μου θελω να δω το δεύτερο το περίμενω..

Εσυ γιατι λες δεν κοιτας σωμα?

Εννοώ δεν κοιτάω τις αναλογίες δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος έχει κοιλίτσα ή όχι αρκεί να βγάζει γλυκύτητα το πρόσωπο του τώρα θα μου πεις αυτός δεν έβγαζε γλυκύτητα αλλά εντάξει είχε ωραία χαρακτηριστικά

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εννοώ δεν κοιτάω τις αναλογίες δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος έχει κοιλίτσα ή όχι αρκεί να βγάζει γλυκύτητα το πρόσωπο του τώρα θα μου πεις αυτός δεν έβγαζε γλυκύτητα αλλά εντάξει είχε ωραία χαρακτηριστικά

Ενταξει καταλαβα!

Εμενα παντως δεν μ αρεσουν ουτε οι φουσκωτοι ουτε οι παχουλοι...Νορμαλ καταταση ας πουμε!Ας εχει και λιγο κοιλιτσα που λες και εσυ αλλα με μετρο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ααααα θα με κάνετε να το δω κι εγώ! Τόση ανάλυση κι εγώ δεν ξέρω τίποτα... Πάντως το τρέιλερ που είδα δεν με ενθουσίασε.. Εμένα ούτε η γυναίκα ούτε ο άντρας με εντυπωσίασαν κι έλεγα πως κι έβαλαν αυτούς αλλά ίσως έχει σχέση με το concept ότι είναι χαμηλών τόνων τύπου τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι... Μάλλον καλύτερα λέω να διαβάσω το βιβλίο!

Γκρετουλα γιατί είσαι down? Πες τα εδώ να ξεθυμανεις...;)

Αντιγόνη απορία: τι εννοείς γαλιαντρες του σουκου; Ντάξει το σκ το κατάλαβα.:tongue:

Και εγω ηθελα να διαβασω το βιβλιο πρωτα αλλα δεν ετυχε με κοροιδευε ο αντρας μου ο οποιος ελεγε και ξανα ελεγε ευτυχως που γενναμε οταν βγαινει η ταινια γιατι δεν την παλευε να την δει..

Την ειδα σπιτι μονη μου..αλλα στην δευτερη δεν το γλιτωνει θα παμε σινεμα!

Οσο για το τι εχω αφορα τον μεγαλο μου γιο.Ο οποιος το μονο που κανει ειναι να φωναζει να ουρλιαζει να κλαιει να νευριαζει και αλλα πολλα.Τιμωριες ολη μερα αλλα δεν βλεπω διαφορα.Ειλικρινα απορω γιατι δεν εχουν παρει ακομα την αστυνομια οι γείτονες. Θα νομιζουν ότι κατι του κανω και ειλικρινα τις περισσοτερες φορες ουτε που μιλαω.Εχω δοκιμασει τα παντα χωρις διαφορα.

Και απλα νομιζω οτι οσο παει ο καιρος ζηλευει ολο και πιο πολυ τον αδερφο του,στον οποιο δινουμε σημασια οταν κοιμαται ο μεγαλος η στα κρυφα η χαμηλοφωνα!Δεν ειναι καρμτασταση αυτη.Εχουμε αγανάκτησει με τον αντρα μου δεν εχουμε πια υπομονη. αυτα.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και εγω ηθελα να διαβασω το βιβλιο πρωτα αλλα δεν ετυχε με κοροιδευε ο αντρας μου ο οποιος ελεγε και ξανα ελεγε ευτυχως που γενναμε οταν βγαινει η ταινια γιατι δεν την παλευε να την δει..

Την ειδα σπιτι μονη μου..αλλα στην δευτερη δεν το γλιτωνει θα παμε σινεμα!

Οσο για το τι εχω αφορα τον μεγαλο μου γιο.Ο οποιος το μονο που κανει ειναι να φωναζει να ουρλιαζει να κλαιει να νευριαζει και αλλα πολλα.Τιμωριες ολη μερα αλλα δεν βλεπω διαφορα.Ειλικρινα απορω γιατι δεν εχουν παρει ακομα την αστυνομια οι γείτονες. Θα νομιζουν ότι κατι του κανω και ειλικρινα τις περισσοτερες φορες ουτε που μιλαω.Εχω δοκιμασει τα παντα χωρις διαφορα.

Και απλα νομιζω οτι οσο παει ο καιρος ζηλευει ολο και πιο πολυ τον αδερφο του,στον οποιο δινουμε σημασια οταν κοιμαται ο μεγαλος η στα κρυφα η χαμηλοφωνα!Δεν ειναι καρμτασταση αυτη.Εχουμε αγανάκτησει με τον αντρα μου δεν εχουμε πια υπομονη. αυτα.

Α ρε γαμωτο, αυτά είναι ζόρια... Είναι και μικρούλης ο δικό σου και δεν καταλαβαίνει ο,τι του λες. Πέρασε κι η δικιά μου μια φάση, κι ακόμα περνάει αλλά έχει λίγο ηρεμήσει...

Το μόνο που φάνηκε να πιάνει (μια φίλη μου μου το είπε) ήταν όταν έκανε κάτι δεν της έλεγα η μαμά στενοχωριεται, ή ο μπαμπάς στενοχωριεται, γιατί αυτός ήταν ο στόχος της. Της έλεγα λοιπόν ότι όσα κάνει έχουν επιπτώσεις μόνο στην ίδια, Π.χ. : φωνάζεις- θα σε πονέσει ο λαιμός, κλαις γιατί δε θες να γυρίσεις σπίτι- δε θα σε ξαναπάμε βόλτα, πιέζεις τη μπέμπα στην κοιλιά- θα βγάλει γαλατακι κ θα σε λερώσει. Με αυτά νομιζω "έσπασε" λίγο Ι εγωισμός της και ηρέμησε γιατί όλα τα αλλά φαινόταν να χαιρόταν κιόλας που της τα έλεγα. Μπορεί να φαίνεται σκληρό αυτό που λέω αλλά από τη ζήλεια είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο παρανοιας αφού τραγουδούσε είμαι κακό παιδί και κάνω ο,τι θέλω κλπ...

b5DEp3.png

Ιωαννα μου σοβαρα μιλας???

Προσπαθω να μην γελασω αλλα απο την αλλη ειναι τοσο αστεια....

Εγω εχω καταλαβει οτι αυτο θελει να μας πονεσει να μας στεναχωρισει ειναι απιστευτο αυτο!

Φαντασου τωρα ζωγραφιζουμε και πηρε τις μπογιες και βουρ στον μπεμπη ενω εγω του αλλαζα πανα!Πηγαινε την ξυλομπογια προς το κεφαλι του και του λεω μη γιατι θα λερωθει ο μπεμπης μονο στο χαρτι ζωγραφιζουμε και μου λεει θα τον ζωγραφισω για να κλαψει :cry::twisted::evil:

Μολις μου ζωγραφισε και τον καναπε και τον τοιχο :cry:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Α ρε Greta μου πολυ στεναχωριεμαι με αυτα π περνας...

Αν τον επιανες μια μερα τον μεγαλο κ τ μιλούσες όμορφα κ ήρεμα...

Να τον ρωτούσες... Γιατι τον κανεις ετσι τον μπέμπη; Δεν τον θες; Αφού δεν σε ενοχλεί γιατι δεν τον θες; Εγω στον έκανα για να κανετε παρειτσα κ να παίζετε μαζι...

Αν τ παρεις κ κανένα δώρο κ το βάλεις επανω στα χεράκια τ μπέμπη ταχα οτι του το πήρε αυτός; Ή αλλιώς κατι π κανω κ εγω... Οταν κοιμαται η μπεμπα λεω τον γιο να κανει λίγη ησυχία... Οταν παει ο μεγαλος για ύπνο λεω κ την μπεμπα οταν παει να γκρινιάξει "σουτ μπεμπα ησυχία τωρα ο κασσανδρος θέλει να κοιμηθει..."

Κατάλαβες πως το εννοω;

KMwEp3.png

Ιωάννα μ μικρός δεν ειναι μια χαρά καταλαβαίνει...

Θέλει να μην καταλαβαίνει... Αλλά κ αλλά αμεσως τα καταλαβαίνουν οτι ομως δεν τους βολεύει...

Greta μ μην παρεξηγηθείς δεν το λεω για κακό...

KMwEp3.png

Ιωάννα μ μικρός δεν ειναι μια χαρά καταλαβαίνει...

Θέλει να μην καταλαβαίνει... Αλλά κ αλλά αμεσως τα καταλαβαίνουν οτι ομως δεν τους βολεύει...

Greta μ μην παρεξηγηθείς δεν το λεω για κακό...

Τι να παρεξηγηθω παιδι μου?ουτε καν!

Το ξερω δεν ειναι καθολου μικρος μας παιζει ολους..

Καταλαβαινω και την Ιωαννα πως το ειπε το μικρος,οντως ειναι μικρος αλλα οχι τοσο ωστε να μην καταλαβαινει!

Λοιπον Βουλα τα εχω κανει ΟΟΟΛΑ ομως αυτα που λες!ΟΛΑ!Και σουτ μπεμπη κανει νανι ο Αλέξανδρος και πω πω ο μπεμπης μας τρελανε και ολο κλαιει και ολο γκρινιάζει και δεν μας αφηνει να παιξουμε...Του λεω ο μπεμπης σ αγαπαει και οντως πως τον χαζεύει κοριτσια κατι γελια που του σκαει και μετα τον πιανει τον φιλαει τον αγκαλιαζει.Αργοτερα παλι τα ιδια..

Μονο αυτο με το δωρο δεν εχω δοκιμασει

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Το σίγουρο είναι ότι θέλουν να μας αποσπάσουν την προσοχή. Από τη μια λέω κρίμα είναι, τους έχουν έρθει τα πάνω κάτω, από την άλλη όλα τα παιδάκια περνάνε ένα σοκ και μετά συμβιβάζονται με το γεγονός ότι έχουν αδερφάκι. Στο κάτω κάτω για το καλό τους είναι, να μην είναι μόνα.

Πάντως αυτήν την τακτική εφάρμοσε την δεν έχεις τίποτα να χάσεις, αλλά συνεννοήσου κ με τον άντρα σου να λέτε τα ίδια.

Καλό βράδυ.....

b5DEp3.png

Ναι δεν το διατύπωσα σωστά. Τα πάντα καταλαβαινουν. Ήθελα να πω (ούτε τώρα θα το πω σωστα:?) ότι σ αυτήν την ηλικία ίσως εκφράζεται περισσότερο με πράξεις και λιγότερο με λόγια, δεν είναι τόσο εύκολο δηλαδή να κάνεις μια συζήτηση μαζί του που να σου απαντήσει κιόλας αυτά που θέλει και σκέφτεται...

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...