Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χα κ απο ανάσκελα μεχρι το πλάι φτάνουμε κ μετα αφού δούμε οτι δεν καταφέρνουμε ν συνεχίσουμε για μπρούμυτα τσακιζόμαστε κ κλαίμε...

Άσχετο είδα εχθες τις 50 αποχρώσεις τ γκρι... Γέλασα!!! Κ μαπαααααα...

KMwEp3.png

Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση (μη γελάσετε!):

Αν το παιδι μου ουρλιάζει μες την νυχτα μπορούν να με μηνύσουν για διατάραξη κοινής ησυχίας;;

(Καλα δεν εννοω να το βγάλω στο μπαλκόνι κ να το αφησω κανα δίωρο(!) αλλα αν τύποις Τουλ πρέπει να κόψω το κεφάλι μου αν ξυπνήσει μες την νυχτα να μην ακουστεί κιχ )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Για διατάραξη κοινής ησυχίας όχι, δεν μπορούν να σου κάνουν μύνηση αν το παιδί κλαίει. Μπορούν όμως να φωνάξουν την αστυνομία για να δει τι συμβαίνει. Συνέβη στη γειτονιά μας με παιδί που έκλαιγε υστερικά για πολλή ώρα, και ήρθε η αστυνομία αλλά επειδή ο κόσμος ανησύχησε (τελικά μάθαμε ότι το παιδί είναι αυτιστικό και είχε πάθει κάποια κρίση).

Και εμάς τα ίδια η μπέμπα, από ανάσκελα φτάνει πλάγια και επειδή δεν μπορεί να γυρίσει μπρούμυτα και την παίρνει η φόρα και γυρίζει πάλι ανάσκελα, εκνευρίζεται. Επίσης πλέον βάζει τις τσιρίδες είτε από χαρά, είτε από γκρίνια και μόνο άμα φτάσει στο αμήν κλαίει.

Γιατί γέλασες Βούλα; Εμένα για αρλεκινοκατάσταση μου κάνει και δεν μπαίνω στον κόπο.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Εεεε βασω μ εν ολίγης αρλεκιν ειναι...

Ρομαντικό Δράμα το παρουσιάζουν στο imdb.

Εγω γελούσα με τους διαλόγους... Κ σε όλη την πορεία της ταινίας ειχα ν χαζό χαμόγελο στα χείλη μ!

Κοιτα καμια σχέση με το βιβλίο... Στο βιβλίο ειναι ολα περίγραφικότατα κ στην ταινία, ε ενταξει... Κανουν ο,τι κανουν αλλά δεν δείχνουν κ πολλα. Τσάμπα ο ντόρος π γινοτανε οταν βγήκε η ταινία...

Ασε οι ηθοποιοί... Στην θεση τ πρωταγωνιστή θα προτιμούσα τον ματτ μπομερ (πολυ καλύτερος) κ στης γυναίκας... Ακόμα σκεφτομαι.

Ενταξει να το δεις μια φορα καλό ειναι τπτ σπουδαίο,ετσι για να λέμε οτι το είδαμε.

Αλλά κατα τα αλλά...μπαααα...

Ολόκληρη ανάλυση έκανα... Χαχαχααχαχα

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνα μ κ εγω χωρίς να ξερω αυτο π λεει η βασω θα σ έλεγα οτι να καλέσουν αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας δεν παίζει αλλά για να δουν μήπως συνέβη κατι...

Επίσης εχω την εντυπωση πως η μπεμπα εχει μια αδυναμία... Στον μπαμπα της!!

Την βλεπω πως τον κοιτάζει πως του γελάει κ χαρές κανει στην αγκαλια τ! Ενώ ο γιος στην ηλικία της ηταν (και ειναι) μαμάκιας!

Κ οχι τπτ αλλο αλλά αν τ εχει αδυναμία θα της λείπει πολυ αργοτερα λόγω δουλειάς π θα φεύγει πρωι κ θα γυρνάει αργά το απογευμα...

Επίσης εχθες π φύγανε μπαμπάς κ γιος η μικρη εχω την εντυπωση πως τους έψαχνε... Αν οχι αυτούς καθεαυτους ίσως την φασαρία... Γιατι καθόταν στην αγκαλια μ κ κοιτούσε απο δω κ απο κει σαν κατι να έψαχνε... Κ το βλέμμα της σταματούσε στα μάτια μ για λιγο κ μετα πάλι ψαχνοτανε...

Αν ισχύει θα τρελαθώ... Το κοριτσι μ!!!

SalomiSofia εσυ π ξέρεις για πες παίζει κατι τετοιο;;;

KMwEp3.png

Αχ επειδή μπορει να διαβαστεί λάθος η γνώμη μ για την ερωτηση της Αθήνας την ξαναγράφω.

Αθηνα μ κ εγω χωρίς να ξερω. Κ εγω αυτο π λεει η βασω θα σ έλεγα... Κλπ

Μην παρεξηγηθούμε κ απο το τίποτα... Βασω συγγνωμη!

KMwEp3.png

Αχ επειδή μπορει να διαβαστεί λάθος η γνώμη μ για την ερωτηση της Αθήνας την ξαναγράφω.

Αθηνα μ κ εγω χωρίς να ξερω. Κ εγω αυτο π λεει η βασω θα σ έλεγα... Κλπ

Μην παρεξηγηθούμε κ απο το τίποτα... Βασω συγγνωμη!

KMwEp3.png

Χαχαχα καλε μη τρελαίνεστε!!

Απλως πέτυχα μια στο ασανσέρ που μου είπε (μέσα σε αλλα) " μπλα μπλα ναι το ακούμε το μωράκι σας κ τη νυχτα καμία φορα..." Κ επειδή εχει τύχει να κλάψει μες τη νυχτα (όπου περνάει απο το "ξύπνησα" στο "βοήθεια άνθρωποι εχω 3μερες να φάω" κλάμα σε χρόνο μικρότερο απο τον απαιτούμενο για να σηκωθώ κ ξεκινήσω το τάισμα!), κ επειδή μου φάνηκε πως το είπε "κάπως" (ενοχλημένη) κ επειδή η μάνα μου τωρα στα εγγόνια της βγαίνει το " ε παιδι ειναι τι θα κανει θα κλάψει κ λιγο" εμάς μας ...νουθετουσε 1 ωρα οταν ήμασταν μικρά πριν βγούμε εξω "μην κανεις φασαρία, μη φωνάξεις, μη πηδήξεις, μη τρέξεις" κτλ κτλ με πιάνει ένα "πωπω ενοχλούμε τον κοσμο ντροπή μας!", "πωπω τι θα σκέφτονται τωρα για μενα που αυτός κλαίει" κ διαφορά τετοια...

Τωρα ο άντρας μου που ηταν μπροστά το άκουσε με τελειως άλλη χροιά (εγω το άκουσα "επιθετικό" αυτός όχι) οποτε μπορει απλως να παραλογίζομαι μη μου δίνετε σημασία φταίει που άρχισαν μεταμεσονύκτια ξυπνηματα πάλι κ άρχισε να μου λείπει ύπνος πάλι :/

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Gretaaaaaa!

Καλημερα Βουλα μου εδω ειμαι!!

Ολα καλα απο υγεια εγω ειμαι στα down μου και δεν σας γραφω!Σας διαβαζω ομως καθε μερα!!!

Νεα:Γυρναμε και απο μπρούμυτα ανασκελα επιτελους!Γυρναμε όλη την ωρα!Θα ήθελα να εβαζα και εγω παπλωμα κατω και να τον αφηνω(το εκανα στον μεγαλο)αλλα τωρα φοβαμαι γαμωτο γιατι ο Αλέξανδρος θα ειναι ολη την ωρα πανω του..

Α!ειδα και εγω τις αποχρώσεις μαπα το καρπουζι!

Παντως η ηθοποιός μου αρεσε ο αλλος πιο κρυοκωλος δεν παιζει να ηταν

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τον νΙωσατε το σεισμό;;;

Τα χρειάστηκα....

Πλακα μου κανεις?με ελουσε κρυος ιδρώτας... Που και ποσα ρίχτερ?

Οσο για την γειτόνισσα ντροπη της!Μονο αυτο εχω να πω..ειναι δυνατόν????

Τα 90% των μωρών κλαινει!!!!!!!!Συγνωμη κι ολας δλδ αλλα τι να κανεις που το βρεφος κλαίει??Ελεος ομως!Δεν εχω τι αλλο να πω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα Φεβρουαριομανουλες!!!! Ολο ξεχναω οτι ειμαι και γω μια απο αυτες! Θα μεγαλωσαν τα καμαρια σας τώρα ε???? Εμεις εχουμε γοπ τελικα.... δυσκολο δυστυχώς! !

Κοριτσι μου πως ειστε?Και εμεις εχουμε μην σε αγχωνει τα περισσοτερα μωρακια.και ο μεγαλος μου είχε στρωνει λιγο η κατασταση οταν ξεκινησουν οι στερεές!

Να μας γραφεις οταν μπορεις φιλια πολλα στον γιγαντακο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...