Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Όχι δεν πήρα το εξάμηνο (long story) πήρα όλο το μειωμένο μαζεμένο συν άδεια 7 σεπτεμρη θα με μαζεύετε απο τα πατώματα που αφήνω το παιδι μου στα χέρια τα ξένα (δλδ των γονιών μου αλλα στιλ τα δικά μπυ δεν θα ειναι!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ καρδιά μου, πόσο σε καταλαβαίνω! Και εγώ έτσι είχα πει να κάνω και τώρα λέω ευτυχώς που δε δέχτηκαν και πήρα το εξάμηνο. Πάντως νομίζω ότι ακόμα προλαβαίνεις αν θέλεις να το πάρεις.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ωωωχ ψόφησα!

Σήμερα ειχαμε μια βάφτιση κ αμεσως μετα μια αλλη γάμο-βάφτιση...

Τα τακούνια με πέθαναν!! Ξεμαθα! Απο τις 18:00-21:30 ημουν όρθια... Ο γιος ευτυχως έτρεχε απο δω κ απο εκει με κατι αλλά παιδάκια που βρήκε κ η μπεμπα ποτε στο καρότσι ποτε στον μπαμπα της ποτε σε μενα...

Κ πολυ μυγάκια ρε κοριτσια!!! Χιλιάδες!!! Εκείνα τα Μικρούτσικα τα πράσινα, υπήρχαν παντού!!! Ολα επανω μας!!!

Ευτυχως γυρίσαμε σπιτι ο γιος κοιμήθηκε στο πιτς φυτίλι κ η μπουμπου επίσης...

Κ λεω να δούμε ταινιουλα εγω κ ο αντρας μ...

Σας διαβασα ολες!!

Για τα παιδια εχω να πω οτι κ εμείς οίκονοκικα δεν ήμαστε πλούσιοι ούτε πεινάμε, ήμαστε μια μέτρια κατάσταση... Αλλά παρόλα αυτα θα ηθελα κ αλλά παιδάκια (γαμω τις εγκυμοσύνες μ γαμω) θα μ αρεσε να τα βλεπω να τρέχουν να παίζουν να κανουν φασαρία να τσιρίζω εγω για να κανουν ησυχία! Πλάκα θα ειχε...

Αλλά μ την δίνει π με σταματάει η χάλια εγκυμοσυνη...

SalomiSofia ευχαριστούμε πολυυυυυ!!!! Οτι αλλο ξέρεις κ για τους επόμενους μήνες καλοδεχούμενο!

KMwEp3.png

Αθηνα μου θα σ λείπει... Κ θα στεναχωριέσαι... Αλλά θα ξεσκάσεις κιολας!!!

Στην αρχή ίσως να σ κακοφαίνεται μετα θα "καλό μάθεις" κ θα σ αρέσει κιολας πιστεύω...

Κ ο μικρός θα μάθει τους παππουδογιαγιαδες κ αργοτερα θα μπορει να μείνει μαζι τους για μια βραδινή έξοδο εσυ κ ο αντρας σ...

Να σ πω εμένα μ την δίνει ωρες ωρες π δεν μπορω να τα αφήσω κ να παω μια βολτα... Τον γιο τον κρατούσαν οταν πηγαίναμε στον γυναικολόγο οσο ημουν έγκυος κ αυτο οχι παντα...

Αλλά τωρα μπαααα... Κ τοσο πεισμωνω κ τους δείχνω οτι δεν εχω ανάγκη κανέναν τους!!! Κ οσο τους το δείχνω τοσο καμαρώνω που το καταλαβαίνουν!!

Τεσπα...τι να πεις...

KMwEp3.png

Καλημέρα!

Βούλα, φόρεσες ρε θηρίο τακούνι; Εγώ μέχρι allstar το έχω φτάσει, παραπάνω δε πάει!

Μωρέ τέλεια είναι τα πολλά παιδιά και κυρίως για τα παιδιά. Η κολλητή μου έχει 4 (2 αγόρια, 2 κορίτσια) και γενικά έχουν μία καταπληκτική οικογένεια που όλοι προσέχουν όλους και τους βλέπεις και ζηλεύεις. Αλλά είχε την πολυτέλεια να δουλεύει από το σπίτι. Τώρα όμως που μεγάλωσαν και ξεκινάνε τα μεγάλα τα φροντιστήρια, έφυγαν από Ελλάδα και πήγαν Αμερική. Με τα ίδια αναλογικά λεφτά ζουν σε τεράστιο σπίτι, τα παιδιά έχουν το καθένα το δωμάτιό του και επειδή είναι και πανέξυπνα έχουν σχεδόν σίγουρες τις υποτροφίες σε μεγάλα πανεπιστήμια. Είναι και τα πράγματα δύσκολα ρε γμτ εδώ, δεν υπάρχουν και κίνητρα για να κάνεις παιδιά. Εγώ αν κάνω 2ο είναι σίγουρο ότι θα χάσω τη δουλειά μου, ο εργοδότης μου δεν μπορεί να με χάσει ξανά για κοντά χρόνο! Ασ'τα βράστα!

23 Ιουνίου ανεβαίνω Θεσσαλονίκη με την μπέμπα, για κανά μήνα. Στεναχωριέμαι από τη μία γιατί ο άντρας μου θα μείνει πίσω και δεν έχουμε μάθει να είμαστε χωριστά, από την άλλη θα έχω τη μαμά μου και θα μπορώ να βγω καμιά βόλτα να ξεσκάσω λίγο. Ε μετά θα έρθει και ο σύζυγος να βγαίνουμε λιγάκι μπας και ξανανιώσουμε ζευγάρι! Έχω και τη μάνα μου που με ρωτάει συνέχεια αν κάνουμε σεξ και με βρίζει που δεν! Περισσότερο ενοχλεί τη μάνα μου από ότι τον άντρα μου!!!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βάσω τη μαμά σου τη βρίσκω πολύ προχωρημένη! Χαχαχαχα!

Πάντως νομίζω ότι μερικοί άντρες παθαίνουν κι αυτοί ένα σοκ με τη γέννα και αργούν να ... τολμήσουν ! Μια απόφαση είναι μωρέ, τι περιμένεις, το λέω να το ακούσω κι εγώ...

Βούλα καταρχήν τακούνι;;;!!!! Με το ζόρι ισορροπω στα φλατ! :tongue::tongue:

Και έχω κ μια άλλη απορία, σα συμπάσχουσα σε ρωτάω, δε θέλω να παρεξηγηθεις, αν δηλαδή πάρεις τηλ τη μαμά σου κ της πεις θα φέρω τον μικρό το απόγευμα γιατί πρέπει να πάω ....για ψώνια, μπορείς; Τι θα σου απαντήσει;

b5DEp3.png

Καλε Ιωάννα τι να παρεξηγηθώ;;;

Κοιτα υπάρχουν πολλές πιθανές απαντήσεις π μπορει να παρω:

1) ναι ναι φερτον! (Κ αν τυχόν γκρινιάξει αυτός κ θέλει να ερθει μαζι μου θα πει ελα μωρε κρίμα ειναι παρτον) αν ομως κάτσει.... ΧΑΑ! Την πάτησε!!

2) Αχ εχω δουλειές να κανω... Φερτον αυριο (π το αυριο δεν θ ερθει...)

3) γιατι δεν τον παιρνεις μαζι σ να ξεσκάσει κ αυτός λιγο;

Ομως Ιωάννα μ για να ρωτήσεις πρέπει να δεις κ απο τον αλλο ενα ενδιαφέρον, οταν δεν βλέπεις τπτ;;;

Εγω τουλάχιστον λεω δεν γουστάρω να νιώθει φόρτωμα το παιδι μ!

Οταν λες συμπασχουσα;;; Εσενα τι θα σ έλεγε;

KMwEp3.png

Μια φορα! Μια! Δεν μ εχει πει "φερτον ρε βούλα να ξεκουραστείς, να πας μια βολτα, να κανεις ο,τι θέλεις τελοσπαντων"...

Οταν παμε στο σπιτι των γονιών μ θα τον παρει να πάνε μεχρι το σούπερ μαζι αν χρειάζεται κατι... Αλλά κατα βάση ο μπαμπάς μ τον παίζει. Ο μπαμπάς μ θα τον παει στο πάρκο γενικοτερα η μαμα μ θέλει να τα βλεπει να τα παίζει αλλά για λιγο...

Ίσως να φταίει το οτι δουλεύει κ θέλει να ξεκουράζεται ή το οτι ξεπαιδιασε κ αυτη νωρίς κ τωρα θέλει να χαρεί την ζωή της (καταλαβαίνεις πως το εννοω)

Δεν ξερω... Πάντως άκρη μαζι της δεν θ βγάλεις!!!

KMwEp3.png

Λοιπόν...

Φερ την δε μου λεει ούτε μένα. Η μάλλον κάνει κάτι χειρότερο: όταν συζητάω με τον πατέρα μου προσπαθώντας να την καταλαβω, προφανώς της λέει αυτός και με παίρνει την επόμενη μέρα κ μου λέει: φερ την λίγο κι εδω, μια δύο ώρες να ξεκουραστείς!:shock:

Μετα, ξανά τίποτα.

Επίσης όταν πάω να την πάρω ΠΑΝΤΑ θυμάται να μου πει ότι η κόρη μου κουράστηκε νυσταξε, δεν καθόταν καλά, κλπ.. Α! Και βέβαια τη βάζει να βλέπει τηλεόραση ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!

Πάντως εγώ παρ ολ' αυτά όταν είμαι κουρασμένη την πηγαίνω κι ας μου σπάνε τα νεύρα μετά. Γι αυτό σε ρώτησα γιατί πιστεύω πως στην πρώτη κ στην τρίτη περίπτωση πρέπει να τον πηγαίνεις να ξεκουράζεσαι, να μην τον θέλει δεν παίζει, μπορεί απλά να βαριέται, τι να πω... τουλάχιστον για τη δικιά μου αυτό πιστεύω..

b5DEp3.png

Μια φορα! Μια! Δεν μ εχει πει "φερτον ρε βούλα να ξεκουραστείς, να πας μια βολτα, να κανεις ο,τι θέλεις τελοσπαντων"...

Οταν παμε στο σπιτι των γονιών μ θα τον παρει να πάνε μεχρι το σούπερ μαζι αν χρειάζεται κατι... Αλλά κατα βάση ο μπαμπάς μ τον παίζει. Ο μπαμπάς μ θα τον παει στο πάρκο γενικοτερα η μαμα μ θέλει να τα βλεπει να τα παίζει αλλά για λιγο...

Ίσως να φταίει το οτι δουλεύει κ θέλει να ξεκουράζεται ή το οτι ξεπαιδιασε κ αυτη νωρίς κ τωρα θέλει να χαρεί την ζωή της (καταλαβαίνεις πως το εννοω)

Δεν ξερω... Πάντως άκρη μαζι της δεν θ βγάλεις!!!

Μια απο τα ιδια με την μαδερ..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Χθες το βράδυ η μικρή κοιμήθηκε σερί απο τις 11 το βράδυ ως τις 6.45!!!! :D: Ωραίο να κοιμάσαι σερί, είχα ξεχάσει πώς είναι! Ελπίζω να το ξανακάνει! Κάποια στιγμή είχε πολλή γκρίνια ,έκλαιγε πολύ και όταν την πλησίασε ο αδερφός της άρχισε να ξεκαρδίζεται στα γέλια! Ήταν μαγική στιγμή...

Κορίτσια, θεματάκι και παράπονο είχα και εγώ με τη μαμά μου όταν είχα γεννήσει τον γιο μου. Πρώτη φορά που τον κράτησε για λίγες ώρες ήταν φέτος που ήταν άρρωστος, δεν τον είχα πάει στο σταθμό και εγώ έπρεπε να πάω στη δουλειά. Σκεφτείτε όμως οτι ήταν πια 1,5 έτους! Με είχε ενοχλήσει, αλλά δεν της το είπα ποτέ...με είχε πιάσει και ο εγωισμός μου! Σε άσχετες φάσεις το αναφέρει και η ίδια πως δε με είχε βοηθήσει καθόλου, τώρα όμως που έχω και τη μικρή όποτε μπορεί έρχεται και με βοηθάει. Έστω και μία φορά την εβδομάδα, είναι σημαντικό όχι τόσο για το πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης , αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Είχα απογοητευτεί απο την απουσία της και τώρα νιώθω πολύ καλύτερα! Νομίζω πάντως πως τα πράγματα θα ήταν πιο απλά αν της είχα εκφράσει πώς ένιωθα, γιατί οκ ο εγωισμός αλλά κάποιες φορές σερνόμουν κυριολεκτικά... Δε θα έβλαπτε λίγη βοήθεια, έστω και αν μου προσφερόταν κατόπιν παραγγελίας.

Ξύπνησε η μικρή, πολλά φιλιά!

Καλημέρα γαλιάντρες του σουκού δεν μου δίνετε τις μαμάδες σας να σας δώσω την δικιά μου που ανακατεύεται και που κάνω ομηρικούς καβγάδες μαζί της για να με αφήνει στην ησυχία μου;; Είστε τυχερές πιστέψτε με γιατί όπως και να το κάνουμε αν σας παρέχουν και βοήθεια θα έχουν και λόγο/γνώμη. Καλά Βούλα , Βάσω και Μαργαρίτα που λέτε δεν θα κάνετε άλλα παιδιά σας βλέπω με τουλάχιστον 3-4 εμείς που τα θέλουμε μένουμε με το 1 συνήθως :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Estel, είπες τη μαγική λέξη, εγωισμός. Τα ίδια παθαίνω και εγώ με τον άντρα μου, τα φτύνω, δε του ζητάω βοήθεια (του στυλ μα καλά δεν καταλαβαίνει) και μετά θυμώνω και από πάνω. Και μου λέει (και έχει δίκιο) "πες το βρε πουλάκι μου, τι προσπαθείς να αποδείξεις ότι είσαι ήρωας; άνθρωπος είσαι, πες δε μπορώ άλλο!"

Τελικά όλες τα προβλήματά μας έχουμε, άλλες μαμάδες βαριούνται, άλλες δε μιλάνε, άλλες παραχώνονται. Η δικιά μου ξέρω ότι θα βοηθούσε απίστευτα αλλά δυστυχώς είμαστε μακρυά. Αλλά θα χωνόταν σίγουρα!

Φτου, φτου μη τη ματιάσω, η δικιά μου τον ρίχνει τον ύπνο της με το παραπάνω. Συνήθως κοιμάται 21:00 - 07:00. Χθες το άργησε και την πήρε ο ύπνος στις 23:00 και ξύπνησε 08:30. Απλά επειδή κοιμόμαστε όλοι μαζί δεν πολυχωράμε και μας ζορίζει αλλά είναι τόσο τέλειο να ξυπνάμε μαζί της! Κοιμάται μπρούμυτα, σηκώνει το κεφαλάκι της σαν το χελωνάκι, της λέω καλημέρα και γελάει. Τι άλλο θέλει μια μάνα στον κόσμο!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα!!!

Καταρχάς βούλα να μην ξεχάσω ενα ευχαριστώ με Αυτο με την κουβέρτα στο πάτωμα μου έλυσες τα χέρια, κάθεται κ ο μικρός πιο άνετα δεν χρειάζεται να ειμαι κι εγω απο πανω συνεχως (μπορω να κάτσω σε έναν καναπέ πιο κι και παλι να τον βλέπω) γιατί δεν τον ειχα σκεφτει/κανει πιο νωρίς δεν μπορω να καταλαβω!!!

Και επίσης τις τελευταίες 2 ημέρες εχει κανει πραγματικά αλματα! Τον αφήνω οσο θέλει και στριφογυρνάει , πιάνει με τα δυο του χέρια πράγματα, αρχίζει να ανακαλύπτει τα πόδια του, κάθεται σα ... Βατράχι και παρατηρεί και επίσης εχει βρει τρελό παιχνίδι να τον βάζω μπρούμυτα να "παίρνει φορα" κ να γυρνάει ανάσκελα :cool:

Παλεύει κ το απο ανάσκελα μπρούμυτα αλλα μεχρι το πλάι φτάνει δεν τα καταφέρνει κ τσαντίζεται. :tongue:

Στο μεταξύ όσον αφορά τη βοήθεια να σας πω την αλήθεια ούτε εγω εχω (απο Σεπτέμβρη έρχονται γονείς και τα πεθερικά δεν ειναι αξία εμπιστοσύνης τον θέλουν αλλα πάμε επίσκεψη ας πούμε και τον παιρνουν αγκαλιά στο πρωτο Ουα μου τον δίνουν πίσω ή ξεκινάνε να παίξουν ασχολούνται 2 λεπτά και βαριυνται/κουράζονται) και αρκετές φορές η κούραση χτυπάει κόκκινο αλλα απο την αλλη και οι γονείς μου να ηταν εδω παλι δεν θα ήθελα να τον αφήσω... Μου βγαίνει ενα "εκτός απο μένα ποιος άλλος θα τον προσέξει και θα νοιαστεί οσο εγω" κ κατι τέτοια... Η αδερφή μου λέει οτι παω ντουγρου για υστέρω μάνα και ελπίζει οτι μολις παω στ δουλειά θα ίσιωσω αλλα για την ωρα μου βγαίνει πολύ έντονα αυτο το υπέρ προστατευτικό να το πω...

Tsufp2.png0RVqp2.png

23.00-06.45! Ααααχ... Ωραίες εποχές....

23.00-08.30! Ωραίες προ εγκυμοσύνης εποχές...

Εχθές η δικιά μου κοιμήθηκε 23.00-02.30 και 07.30-08.15!!!!

Και μαντέψτε τι ώρα ξύπνησε η μεγάλη... Ναι το βρήκατε! 07.30!

Θα το αποδώσω στο άλμα και θα περιμένω καλύτερες μέρες!!:P:p

Καλημέρααααα....

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...