Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Χρόνια πολλά κοριτσι να χαίρεσαι το ονοματακι σ!

Κορίτσια εχθές το φιλοσόφησα το θέμα κ είπα οοοοχι μετα απο 10 εβδομάδες έμετων κ αναγουλων είπα δεν θα με πάρει άλλο απο κάτω! Θα κανω υπομονή! Τα μωράκια Μ με χρειάζονται κ ο Αντρουλης Μ το ίδιο! Πρέπει να πιστέψω οτι τελείωσαν οι εμετοι μήπως κ τελειώσουν όντως! Σήμερα πάντως δεν έκανα! Άι σιχτιρ πια κ π κλαίω χειρότερο γίνομαι! Βέβαια η αλήθεια ειναι οτι δεν ξέρω ποσο θ κρατήσει αυτή η αισιοδοξία!

Βγήκαν κ τα αποτελέσματα τ ΕΣΠΑ εχθές κ ξεκινάει κ ο Γιοκας Μ παιδικό κ ειμαι πολύ χαρούμενη.

Νασια Μ καλώς ήρθες! Εύχομαι μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Έτσι μπράβο κορίτσι! Καλή σχολική σας χρονιά! :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχουμε δικό μας ασφαλιστικό φορέα... τον έχουμε ακόμη κρατήσει (να δούμε πόσο ακόμη) και δεν ανήκουμε στον ΕΟΠΥΥ. Ο γιατρός μου είναι συμβεμβλημένος με τον φορέα μας. Να φανταστείς οι περισσότερες φευγουν μολις διαπιστώνουν την εγκυμοσύνη... εμένα μου έλεγαν όλοι γιατί έρχομαι στη δουλειά..... :shock:

Δεν ξέρω σε ποιον ασφαλιστικό φορέα ανήκεις αλλά πρόσεξέ το με τις συνεχόμενες άδειες γιατί στο ΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ) τουλάχιστον είναι αρκετα σφιχτά τα πράγματα. Μπορεί ο γιατρός σου να είναι συμβεβλημένος ή να είναι νοσοκομείου ωστόσο αυτό για το ΙΚΑ δε σημαίνει και πολλά, καθώς θα πρέπει να περνάς από δικό τους γιατρό και στη συνέχεια επιτροπή για να γίνει δεκτή η άδειά σου. Επίσης δεν τους αρκεί απλή γνωμάτευση. Έχουν λέει αλλάξει πολλά. Προς Θεού δε θέλω να σε τρομοκρατήσω απλά ψάξ'το καλά.

Εκτός βέβαια και αν έχεις κάποιο "μέσο" και με κάποιο τρόπο τα παρακάμπτετε αυτά :rolleyes:

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Έχουμε δικό μας ασφαλιστικό φορέα... τον έχουμε ακόμη κρατήσει (να δούμε πόσο ακόμη) και δεν ανήκουμε στον ΕΟΠΥΥ. Ο γιατρός μου είναι συμβεμβλημένος με τον φορέα μας. Να φανταστείς οι περισσότερες φευγουν μολις διαπιστώνουν την εγκυμοσύνη... εμένα μου έλεγαν όλοι γιατί έρχομαι στη δουλειά..... :shock:

Μπράβο τότε, είσαι μια χαρά! Δίκιο έχουν οι συνάδελφοι, φύγε και ευχαριστήσου την εγκυμοσύνη σου! :D :D :D

Αλίμονο σε εμάς :cry: :cry: :cry:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Και για να γελάσουμε λίγο...

Γράφω ένα ερωτηματολόγιο στη δουλειά. Μία ερώτηση λέει:

-Θέλετε να υπάρχει δυνατότητα αλληλεπίδρασης με χρήστες περιορισμένης όρασης;

Και αντιγράφω:

-Θέλετε να υπάρχει δυνατότητα αλληλεπίδρασης με χρήστες περιορισμένης όρεξης;

Η εγκυμοσύνη με έχει βαρέσει κατακούτελα :shock:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπερα και απο εμενα.δυστυχως δεν καταφερα να τα διαβασω ολα αυτα που γραψατε.

Nasia με το καλο το αγορακι σου να πανε ολα καλα!

Τα νεα μου δεν ειναι και τοσο καλα.Σαββατο βραδυ ξεκινησαν πονοι χαμηλα.σαν σφαχτες.συνεχιστηκαν και το πρωι της Κυριακης οποτε πηγα στο νοσοκομειο που ευτυως εκει ηταν και ο γιατρος μου ο οποιος εφημερευε.το μωρο μια χαρα αλλα βγαινει στα ορια το μηκος το crl τραχηλου.μπορει ειπε ο γιατρος να κανει ενα μπλουμ και να φυγει το μωρο.ξεκινησα μαγνησιο και θα βαζω και μια αλοιφη κολπικη καθε βραδυ.επισης ξεκουραση οχι βαρη οχι οχι οχι....καταλαβατε!ο πονος εχει φυγει αλλα αν σηκωσω τον μικρο αμεσως ποναω χαμηλα.τωρα αναμενουμε την β'επιπεδου με μεγαλη αγωνια μπας και ειναι ψευδες το crl τραχηλου.αν δεν καλυτερεψω θα πρεπει να παω στον εμβρυολογο πιο πριν.

ψυχολογια στα πατωματα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Κάνε ότι σου πεί ο γιατρός σου για το παιδάκι σου.... ευτυχώς πρέπει να πλησιάζει η Β' Επιπέδου ... την έχετε προγραμματίσει ;;;

Καλησπερα και απο εμενα.δυστυχως δεν καταφερα να τα διαβασω ολα αυτα που γραψατε.

Τα νεα μου δεν ειναι και τοσο καλα.Σαββατο βραδυ ξεκινησαν πονοι χαμηλα.σαν σφαχτες.συνεχιστηκαν και το πρωι της Κυριακης οποτε πηγα στο νοσοκομειο που ευτυως εκει ηταν και ο γιατρος μου ο οποιος εφημερευε.το μωρο μια χαρα αλλα βγαινει στα ορια το μηκος το crl τραχηλου.μπορει ειπε ο γιατρος να κανει ενα μπλουμ και να φυγει το μωρο.ξεκινησα μαγνησιο και θα βαζω και μια αλοιφη κολπικη καθε βραδυ.επισης ξεκουραση οχι βαρη οχι οχι οχι....καταλαβατε!ο πονος εχει φυγει αλλα αν σηκωσω τον μικρο αμεσως ποναω χαμηλα.τωρα αναμενουμε την β'επιπεδου με μεγαλη αγωνια μπας και ειναι ψευδες το crl τραχηλου.αν δεν καλυτερεψω θα πρεπει να παω στον εμβρυολογο πιο πριν.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Αμάν βρε κορίτσι μου! Τέρμα τα σηκώματα του μικρού, μαχαίρι. Αν μπορείς οικονομικά, πάρε μία γυναίκα και μην κάνεις τίποτα εσύ. Ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού αλλά μη σε παίρνει από κάτω. Αν δεις και στο φορουμ του parents και άλλες κοπέλες είχαν παρόμοιο θέμα αλλά τελικά όλα καλά. Μήπως να πηγαινες νωρίτερα στον εμβρυολόγο για να ηρεμήσεις κιόλας; Περαστικά και γρήγορα σου εύχομαι!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Σας ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια...να στε καλα και εσεις και τα μωρακια σας!

Nasia ναι απο τις 15/9 θα μπορω να παω για β'επιπεδου.αυριο θα τηλεφωνησω στον εμβρυολογο να κλεισουμε ραντεβου!

Βασω μου μακαρι να γινοταν αλλα δεν γινεται..βοηθανε ολοι απο λιγο.και ας μεικουν και μερικες δουλειες μωρε πισω...

kashmam μην απογοητευεσαι με τις αναγουλες.αυτη την στιγμη που σου γραφω υποφερω!δεν ξερω γιατι δεν κανω εμετο! δεν εισαι μονη σου! υπομονη

boulitsa μου εσυ πως εισαι? σταματησε η αιμορραγία?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πώς πάμε σήμερα;

Απίστευτη βαρεμάρα έχω, δε κοιμήθηκα και καλά, έχω και την εξαγωγή φρονιμίτη το απόγευμα, πώς θα περάσει και αυτή η μέρα;

Greta, το ξέρω ότι δε γίνεται μωρέ, ήρεμα και σιγά-σιγά πες του μικρού ότι η μαμά είναι λίγο αρρωστούλα, κάτσε κάπου και μετά πάρτον αγκαλιά. Για το σπίτι δεν το συζητώ, κανείς δεν έπαθε τίποτα με λίγη ακαταστασία!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Greta Μ πως είσαι σήμερα με τους εμετους;

Vtgian άντε κοριτσι Μ θα βγει κ αυτός ο ερμος ο φρόνιμιτης κ θ ηρεμήσεις!απιστευτη βαρεμάρα κ εχει κ συννεφιά εδώ στη Θεσσαλονίκη π δεν βοηθάει καθόλου περιμένω να περάσει η μερα να ερθει το αύριο!

KMwEp3.png

Καλησπερα και απο εμας.

Βασω αστα να πανε.εγω εχω να κανω δυο σφραγισματα και ολο το αναβαλω.ευτυχως με βοηθαει η μαμα μου με τις δουλειες.

kashmam καλυτερα μεχρι στιγμης δεν εχω αναγουλες.εσυ? και Αθηνα τα ιδια ειναι ο καιρος!

Πολυ βαρεμαρα βρε κοριτσια..και νυστα πολυ!!!!

καποια στιγμη ειχαμε συζητησει για μαξιλαρια εγκυμοσυνης-θηλασμου.ειχα πει οτι δεν ειχα στον μικρο.ενοιωθα οτι δεν βολευουν.Τωρα λοιπον μου εδωσε η ξαδερφη μου το δικο της και εχω κατα βολευτει!!! δοκιμαστε το οσες εχετε προβλημα στον υπνο! (μαλλον ολες :P )

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta μου εγώ ευτυχώς συνέρχομαι ειναι η Τρίτη μερα χωρίς έμετους κ οι αναγουλες παλεύονται φοβάμαι να Πω πως φεύγουν σιγά σιγα... Η αλήθεια ειναι οι κ εγώ στον ύπνο δεν τα πολύ καταφέρνω αλλάζω τρία μαξιλάρια κατα την διάρκεια της νύχτας. Σήμερα μόνο κοιμήθηκα πολύ καλα!

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω επιτρέπεται άραγε να πούμε ποσά πέρνει ο γιατρός μας έτσι για να συγκρίνουμε;

KMwEp3.png

Συνεγκυουλες μου 1000 ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, ειλικρινά το εκτιμώ...

Η μεγάλη αιμορραγία έχει σταματήσει, αλλα τα καφέ παραμένουν σε μέτριο βαθμό και που κ που έχω περισσότερο κ κόκκινο... Με το που σηκωθώ η διαφορα φαίνεται αμέσως, αρχίζω ν πονάω κ ζαλιζομαι... Ασε π νιώθω κ σαν χόμπι με τόσα χάπια κ όλο κοιμάμαι...

Πάντως το ένστικτο μ μ λέει ότι η Γιατρος μ δν μ τα είπε καλά κ έχω κανονίσει αύριο να επισκεφτώ έναν μεγάλο γιατρό, τον Καπετανακη αν ξερετε, μήπως βγει άκρη και καταλάβω ακριβως τι πρέπει να κάνω κ τι να περιμένω... Όσο για τα λεφτά η δικιά μ παιρνει 50, αυτός που θα πάω αύριο θέλει 100 για πρώτη επίσκεψη κ μετα λιγότερα αλλα δν ξέρω ποσα.

Greta δν θελω να σε τρομάξω, αλλα μην αμελείς τα συμπτώματα.., καταλαβαίνω στο έπακρο ότι σου ειναι δύσκολο να κάτσεις, αλλα μη ρισκάρεις...

Κι εγώ πρέπει να περάσω επιτροπή, είπαν ότι θ με πάρουν τηλ, αλλα περνάνε οι μέρες κ τπτ...

Δύσκολα τα πράγματα βρε κορίτσια, προσπαθώ ν μν με πάρει απο κατω, η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο, αλλα ειναι πολυ δύσκολο...:(

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Και εγώ που δε σκοπεύω να κάνω και άλλο παιδάκι και γενικά προσέχω τρομερά ό,τι πάρω, τι θα το κάνω μετά; Βλέπω εδώ πολλές κοπέλες που τα πουλάνε, αλλά να τα αγοράζει κανείς δε βλέπω :?

Είναι όμως πανέμορφα τα άτιμα, εσείς οι έμπειρες λέτε ότι αξίζουν ε;

Ναι αξίζει, αν κ μπορώ ν σ πω ότι κάνουν κ πάνω απο 500.... Εμείς ήταν το πιο ακριβό πράγμα που πήραμε... Καλαθούνα π λες δν πήραμε, χρησιμοποιήσαμε το πόρτ μπεμπε απο το καρότσι κ με βόλεψε γιατί στο σπίτι το είχα πάνω στη βάση του κάροτσιου και με τις ρόδες τι πήγαινα όπου ήθελα παρά τους πόνους απο την καισαρικη... Επίσης, καρότσι βόλτας δεν πήραμε ποτε, γιατί αυτό εχει μαζί βάση που μπαίνει πάνω στις ρόδες και κάνει για όλες τις ηλικίες... Μόνο το κάθισμα αυτοκινήτου ήταν κάπως μικρό και το χρησιμοποιήσαμε λίγο, αλλα και πάλι όλο το σετ εχει βγάλει ήδη τα λεφτά του και θα το χρησιμοποιήσουμε και στο άλλο μπεμπε πρώτα ο θεός...

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...