Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαβασα το μνμ μου και μου φανηκε καπως!

Δεν θελω να μου παρεξηγηθει καμμια ειλικρινα εδω εμπειρίες λεμε...η καθε μανουλα ξερει τι ειναι καλυτερο για το παιδακι της!Δεν το παιζω ξερολας..

Σας καληνυχτιζω μουυυυτς

Υ.Γ.Σημερα εδιωξα τον αντρα μου γιατι κοιμαμαι με το μεγαλο αντρα μου!Μου κανε κατι δεκατα που ανεβοκατεβαίναν και τον πηρα να τον ελέγχω..

Βούλα θυμασαι στο mmr ο γιος σου αν σου εκανε πυρετο και ποτε??

Ειδα MMR και ειπα να απαντησω εγω :-D το καναμε προσφατα τον απριλιο μου εκανε πυρετο 9 μερες μετα το εμβολιο για 3 μερες 37,5- 38

ειναι το μονο εμβολιο που και οι δυο γιοι μου εκαναν πυρετουλη

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε μανούλες? Εμείς κάνουμε κάτι ανακαινίσεις στο σπίτι και τα έχω παίξει!

Τα μωρά μας έχουν μεγαλώσει και θαυμάζουμε τα κατορθώματα τους, ε? Εμένα η μικρή χθες τράβηξε μόνη της το φεγγαράκι που της έχω κρεμασμένο στην κούνια και έβγαλε μουσική!!! Ενθουσιάστηκα! Μπρούμυτα δεν της αρέσει να είναι, αλλά θα δοκιμάσω την πρόταση της Βούλας! Φαίνεται πολλή καλή ιδέα!

Πάνες χρησιμοποιώ τις babylino! Μου αρέσει που θυμίζουν βαμβάκι και τις θεωρώ πιο υγιεινές. Το μόνο μειονέκτημα τους είναι ότι έχουν περισσότερο όγκο σε σχέση πχ με τις pampers!

Όταν διάβασα το θεματάκι για επόμενο παιδάκι έμεινα κάπως έτσι :shock:!!!! Εγώ είμαι οκ με τα δύο! Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα! Ο σύζυγος ευτυχώς συμφωνεί και όταν του λέω για πλάκα να κάνουμε και άλλο , ταράζεται! Είναι σίγουρα ωραίο να έχεις πολλά παιδάκια ( 2+) ,αλλά ζόρικο απο πολλές απόψεις! Θεωρώ πολύ γενναίες αυτές που το τολμούν! Και επειδή εγώ προέρχομαι απο οικογένεια με 6 παιδιά, δεν περνάει μέρα που δεν σκέφτομαι πώς κατάφερε η μαμά μου να μας μεγαλώσει!

Μαργαρίτα , κάπου είχες ρωτήσει για βαλίτσα ή κουτί βάπτισης... Ψηφίζω δαγκωτό βαλίτσα! Στον γιο μου είχαν διαλέξει οι νονοί μία της delsey και την βρήκα πολλή πρακτική. Άσε που επειδή έχει ρόδες είναι απο τα πιο αγαπημένα παιχνίδια του μικρού! Έχει κάνει άπειρα χιλιόμετρα μέσα στο σπίτι :tongue:

Γκρέτα περαστικά! Εμένα ο μεγάλος δεν είχε κάνει πυρετό. Πάντως ,μεταξύ μας, σίγουρα δε θέλω να αρρωσταίνει ο μικρός αλλά όταν συμβαίνει και κοιμόμαστε μαζί τρελαίνομαι! Τον χαζεύω! Τώρα ειδικά που μου φαίνεται τεράστιος σε σχέση με την μικρή, αντράκι...

Αυτά προς το παρόν , sorry για το μεγάλο μνμ! Να έχουμε μια υπέροχη μέρα!:P αν και έχει συννεφιά και μου τη δίνει λίγο!

Ειδα MMR και ειπα να απαντησω εγω :-D το καναμε προσφατα τον απριλιο μου εκανε πυρετο 9 μερες μετα το εμβολιο για 3 μερες 37,5- 38

ειναι το μονο εμβολιο που και οι δυο γιοι μου εκαναν πυρετουλη

Καλημερα σ ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοππ να μου απαντησεις!!Χθες 9η μερα και εμας και κανει δεκατα οπως τα λες!Μακαρι να μείνει εκει και να μην μου κανει τιποτα αλλο!!Δεν ειμαι κατα των εμβολιων αλλα αυτο πραγματικα μ εχει τρομοκρατήσει.. Φαντασου τωρα καναμε την πρωτη δοση,λογικα ειδες στο τικερακι την ηλικια του.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Greta μου δεν περνάνε οι μήνες επιτέλους να ερθει η ωρα να φάμε κ εμείς!!

Το θεωρώ μεγαλο κατόρθωμα... Μετα σαν να μεγαλώνουν κ γίνονται παιδάκια... Κάθονται κιολας στον πωπω τους, τρώνε, παίζουν πιο καλα... Εγω το εχω σαν στάδιο ανάπτυξης.

KMwEp3.png

Greta μου εμείς την πρώτη δόση την κάναμε 17 μηνων κ την δεύτερη θα την κανουμε 5 χρόνων... Όποτε δ θυμαμαι αν ειχε κανει πυρετό... Σορρυυυυυ...

Ενταξει δεν πειραζει :)

Greta μου δεν περνάνε οι μήνες επιτέλους να ερθει η ωρα να φάμε κ εμείς!!

Το θεωρώ μεγαλο κατόρθωμα... Μετα σαν να μεγαλώνουν κ γίνονται παιδάκια... Κάθονται κιολας στον πωπω τους, τρώνε, παίζουν πιο καλα... Εγω το εχω σαν στάδιο ανάπτυξης.

Μα ειναι,γι αυτο και τα αλματα!!Με αυτο το αλμα που περναμε ηδη εχω δει τρελες αλλαγες!!!!

Βρε μην νομιζεις και εγω θελω να ξεκινησω τροφη αλλα οσο πιο αργα τοσο καλυτερο για εκεινα!Αυτο μου το εχει πει και ο παιδίατρος μας!

Παντως οταν καθονται ειναι τρελα!!!!!!!:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Koritsia kalimera!

Prwti volta simera kai exoume eksasiastei. Diladi egw eksasiastika kai tous ekana kai autous tourbo me tis mousikes :tongue: tous "kourasa" na koimithoun twra gia na apolausoun tin volta..

Koritsia gia ta almata anaptiksis ean exete apories edw! Den thelw na to paiksw ksekolas alla auti einai i douleia mou kai ean mporw na voithisw meta xaras!

Thelw ki allo mwro egw koritsia, kai ean paroume ipopsin oti gia ta didima mou pire dio xronia na meinw egkios kalitera na valw mpros...twra! Diladi oxi twra twra giati akoma ta mikra koimounte mazi mas. Eseis ta exete akoma mazi?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

γεια σας κοριτσαρες!λοιπον εγω θελω να μου εξηγησει καποια απο εσας τι ειναι αυτα τα αλματα αναπτυξης καθοτι πρωτη φορα τα ακουσα εδω και λεω τι εννοουν οι κοπελιες????εγω γιατι δεν τα ξερω??ειμαι λιγακι ανημερωτη...εν τω μεταξυ να σας πω οσον αφορα ρυζαλευρα φρουτοκρεμες κτλ εγω πριν κανα δυο βδομαδες ξεκινησα ρυζαλευρο με γευση βανιλια της nestle το οποιο το καταευχαριστηθηκε!την πρωτη φορα φαγαμε 4-5 κουταλιτσες την δευτερη το μισο την τριτη την δοση που εχει οταν αρχιζεις δηλ με 125 γρ νερο κ μετα με 150 γιατι της αρεσε πολυ και ηθελε και αλλο!!τι γινεται ομως?ο αντρας μου οταν πηγαμε στην παιδιατρο ειπε οτι το αρχισα το μωρο και εκεινη μας το απαγορευσε γιατι λεει θα κοψει το γαλα!ειναι δυνατον??εγω κατι τετοιο δεν ειδα αλλα αναγκαστηκα να το σταματησω μεχρι να κλεισει τον 4ο .πολυ στεναχωρεθηκα!πανω που αρχισε να τρωει !αλλα την δινω και δοκιμαζει ψωμακι βουτηγμενο σε λαδι και διαφορα αλλα απο λιγο βεβαια!δεν ξερω ρε κοριτσια αν ειμαι υπερβολικη αλλα εμεις τι παθαμε δηλ που οι μαμαδες μας μας ταιζαν τα παντα απο πολυ νωρις???????αυτα απο εμας!

IGvSm12.png

salomisofia εγω την εχω στο κρεβατι της κανονικα μονη της στο δωματιο αφου σαραντησε και μετα!μπρουμητα και επειδη σηκωνε το κεφαλι της με το που γεννηθηκε δεν φοβομουν καθολου!Α και κοριτσια και εγω θελω οσο τιποτα και αλλο μωρακι οσο το δυνατον συντομοτερα αλλα ο γιατροσ μου ειπε απο σεπτεμβρη-οκτωμβρη λογω καισαρικης.....................:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

IGvSm12.png

Διαφημίσεις

Πάντως εμείς στα άλματα ανάπτυξης ακολουθούμε τις εβδομαδες π λεει το ιντερνετ. Ακριβώς ομως!!! Τωρα λεει 15-16-17-18-19. Σημαίνει οτι για 5 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ εβδομαδες θα ειναι μες στη γκρίνια ή κάποιες μερες; Πχ 2-3 μερες απο την κάθε εβδομάδα;

SalomiSofia τι εννοείς αυτη ειναι η δουλεια σ;;

Εεε διαφώτισε μας ντε για αυτα τα άλματα ανάπτυξης!!

Tina μ άλματα ανάπτυξης εννοούμε μια περίοδο στη ζωή των μωρών π ετοιμάζονται ν κανουν κατι πχ να γυρισουν απο μπρούμυτα ανάσκελα ή ανάποδα ή να μπουσουλησουν ή να περπατήσουν ή έστω να σηκωθούν στα πόδια τους... Κατάλαβες πάνω κατω...

Κ λένε οτι σε αυτη την περίοδο νιώθουν λιγο ανασφαλή κ αυτο τα αναστατώνει κ γίνονται γκρινιαρικα κ θέλουν ν θηλάζουν περισσότερο κ πολλεεεεες αγκαλιές!

Αυτα ξερω εγω...

SalomiSofia τα φώτα σ!!

KMwEp3.png

SalomiSofia να πεις οτι ξερεις τα πάντα!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένω να σε διαβασω οπωσδήποτε!

Και ειλικρινα χαρα στο κουράγιο σου που θες και 3° και σου ευχομαι να το αποκτησεις!Προσεχε μονο γιατι δεν εχει σημασια ποσο αργα εμεινες εγκυις την πρωτη φορα γιατί παιζουν πολλοι παράγοντες, ειδικα το αγχος!Και επειδη τωρα εχεις ξε αγχωθει μπορει να μεινεις με την πρωτη!Σιγουρα θα τα ξερεις ολα αυτα....

tina η γνωμη μου ειναι να μην ξεκινησεις τοσο νωρίς. Ειναι ανωριμο ακομα το "συστημα" του μωρου σου...Βασικη του τροφη μεχρι τον χρονο ειναι το γαλα!!!

Οι αλλες τροφες πρέπει να δινονται σιγα σιγα και οχι πολλα γευματα.Ναι μπορει να σταματησουν το γαλα.

Σε ιδια περιπου ερωτηση στον παιδιατρο μας η απαντηση που πηρα ηταν οτι ολοι εμεις που φαγαμε αυγό 4-5-6 μηνων:shock: εχουμε γαστρεντερολογικα πρόβληματα.Προβληματα με το στομαχι με το εντερο...Αλλοι πιο σοβαρα αλλοι πιο απλα.Ολα εχουν να κανουν με το μετα...Βαζουμε γερες βάσεις για το μελλον!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγω αν ολα πανε οπως θελω με τον θηλασμο λεω μετα τον 6° ιδανικά τον 7° να ξεκινησω με φρουτα τον 8° με λαχανικα 9° να βαλω μοσχαρι,κοτοπουλο καο λιγο αργοτερα και τριτο γευμα ρυζαλευρο αλλα θα το φτιαχνω εγω!και οσο θα μεγαλωνει θα προσθέτονται τροφες!.δεν ρωταω κανεναν παιδιατρο και κανεναν γενικα,εξ αλλου εχω και εμπειρια απο το αλλο μου παιδακι!

Μακαρι το μωρο να παιρνει ικανοποιητικο βαρος και αργοτερα ωστε να μπουν σιγα σιγα οπως θελω οι τροφες!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βουλα εγω μπορω να πω οτι δεν ειναι 5 εβδομάδες μεσα στην γκρινια.Μια γκρινιαζει εχει ανησυχο υπνο την αλλη πιο ηρεμος.Για παραδειγμα χθες κοιμηθηκε 10 και ξυονησε 5:30!!Ενοιωσα αλλος ανθρωπος παρ ολο που ξυπνουσα καθε μια ωρα να θερμομετρω τον μεγαλο...

Και σημερα ειναι σχετικα ηρεμος την ημερα...

Χθες το απογευμα ομως βγηκαμε βόλτα και στο αμαξι χτυπιοταν.τετοιο κλαμα!!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...