Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ειναι αλμα το οτι δεν εχει κοιμηθει απο τις δεκα το πρωι σημερα????συνηθως μου κανει 3 40λεπτα μεχρι το βραδακι...ρα εχω παιξει

Τον βαζω στο καλαθι κ στριγγλιζει

καλώς ήρθες στη χτεσινή μου μέρα :)

χτες ξυπνησαμε 6:30 και μέχρι τις 11 το βράδυ φύγαμε από τα χέρια της μαμάς συνολικά 1 ώρα (κανονικά κοιμάται περισσότερο).

Εγώ το απέδωσα στο άλμα που βρισκόμαστε πάντως(!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αθήνα μου... Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Εμένα ετσι ο γιος έπεσε κιολας απο τον καναπέ τεσσάρων μηνων κ έτρεχε η μύτη τ αίμα...

Γιαυτο λεω κ ξανά λεω, πάπλωμα κ στο πατωμα! Ούτε φοβασαι ούτε τπτ!! Βάλε ενα παπλωματάκι κ ενα σεντονάκι απο πάνω (άμα λερωθεί να εχεις να αλλάζεις) κ αστον εκει! Αργοτερα ειδικα με εχει τον χώρο τ μα κουνιέται χωρίς όρια. Να στριφογυρίζει να εξασκηθεί στο μπουσουλημα κλπ. Μακράν καλύτερο απο ενα πάρκο π τα περιορίζει. Γνώμη μ ετσι μην παρεξηγηθώ κιολας, εμπειρικά το λεω...

KMwEp3.png

Αυτο θα κάνω ρε συ βούλα 1000 δικιά εχεις απλως ε ξέρεις ειχα αμελήσει παρόλο που στη θεωρία εχω αφήσει χώρο στο σπιτι οταν μετακομίσαμε (από οταν ήμουν 4ων μηνών έγκυος δλδ) για τέτοιο λόγο!

Εκει πάνω παντως δεν τον ξαναφηνω τετοια τρομάρα τι να πω!

Κ ναι ξερω πως παιδι ειναι κ θα πέσει κ θα χτυπήσει μεγαλώνοντας αλλα ε όχι κ να ανεβάζω μόνη μου τις πιθανότητες!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα μ δεν το ειπα για να σ την πω! Εχεις τον πόνο σ, δεν ηθελα να γίνω φορτική!

Απλά επειδή την πάτησα εγω γιαυτο προσπαθώ να μην την πάθετε κ εσείς.

Εννοείτε πως θα πέσει! Ουουου πόσες φορές... Στο ίσιωμα τρέχει κ σκοντάφτει! Τωρα που στο καλό σκοντάφτει, τρέχα γύρευε!

KMwEp3.png

Όχι βρε μην απολογείσαι!!! :)

Με τον εαυτό μου τα βάζω οταν εχω σκεφτεί να κάνω κατι (είτε από μόνη μου, είτε από σας, είτε το διάβασα κάπου) αμελω αμελω κ μετα κινδυνεύει να γινει κακό. :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Με φωνάξατε;

Οι Agnotis μου έστειλαν δείγμα 3 πάνες αφού γέννησα (τους το ζήτησα με mail). Τις είχα τις πρώτες μέρες και σε συγκριση με τις Pampers δε μου φάνηκαν τόσο καλές, αλλά τότε ήμουν και άπειρη μάνα (τι 'πα τώρα). Μάλιστα το σκεφτόμουν ξανά μήπως να παραγγείλω πάλι αλλά δεν το τόλμησα. Οι Libero επίσης δε με βόλεψαν. Δοκίμασα Babylino, αλλά το Νο2 μου φάνηκε σα να την στένευε τη μπέμπα, ενώ το Pampers είναι άνετο. Τα Pampers όμως μυρίζουν μια φαρμακίλα ρε παιδί μου και τα νιώθω το πρωί λίγο υγρά, ενώ τα Babylino μου φάνηκαν πιο μαλακά και δεν είχαν υγρασία. Γύρισα στα Pamper, μόνο λόγω εφαρμογής. Όταν αλλάξουμε νούμερο θα ξαναδοκιμάσω Babylino. Παραλληλα κοιτάω τις προσφορές σε ηλ. φαρμακεία μπας και γλυτώσουμε κανά φράγκο (διατριβή το έκανα το θέμα!).

Greta μαζί τις αγοράζαμε τις Σόφες! Θυμό μιλάμε που δεν μπορεί να την πιάσει όπως θέλει, νεύρα! Πολύ γέλιο!

Αυτό με το γυμναστήριο το έπαθα και εγώ, μόνο που ανάσκελα την άφησα, στο πλάι την βρήκα, ετοιμάζεται να μου γυρίσει μου φαίνεται. Πλέον κρατάει πολύ καλά όρθιο το κεφάλι της όταν είναι μπρούμυτα. Η λύση σου Βούλα, μου φαίνεται η καλύτερη.

Δεν ξέρω αν είναι άλμα αυτό που περνάμε, αλλά πολύ γκρίνια η δικιά μας και πολύ αγκαλιά. Μου έχει πέσει η μέση. Κατά τα άλλα, μου φαίνεται ότι μας βγήκε τσιρίχτρω! Ξυπνάει το πρωί και σηκώνει τον κόσμο από τη χαρά της με τσιρίδες!

Ανυπομονώ να αρχίσουμε τα φαγητά! Να τη πω την αμαρτία μου; Της έχω δώσει να γλύψει μήλο, μπανάνα, κεράσι, πορτοκάλι και βερύκοκο. Στο τελευταίο ενθουσιάστηκε, έτρεχαν τα σάλια της, κούναγε χέρια πόδια, μούγκριζε. Θα μας φάει όλους αυτό το παιδί!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Koritsia den sas prolavenw milame!! :tongue:

Koritsia emena sto parko menoun kai malista ean den tous vgalw apo moni mou den paraponiomaste (ektos ean peinasoume)! Vevaia tous kremasw paixnidia kai tous vazw kai mousiki kai kathonte kai kanw kai egw tis douleies mou.

Oli mou ti zwh doulevw me mwra toso isixa prwti fora eida! Alla kai ixous vgazoun kai xeria kai kefali kouname opote den kserw! Isws opws eipe kai i happy na einai pou exoun o enas ton allon!!

Apo panes pou lete, kai egw par'olo pou exei tou kosmou tis markes edw pali pampers pernw. Pira huggies ena kouti kai ena vradi pou tous tis evala meta apo kamia wra tous eida kai eixane kokkinisei kai den tis ksana evala!!

Quinsey fantazomai tin tromara sou!! Na vlepeis to mwraki sou etsi! Emeis exoume holding breath syndrome kai ama tous piasei idika to prwi pou eimai moni mou trelenomai!

Aurio tha pame tin prwti volta mas oikogeniakws. Exw valei panes (kamia dekaria) oles tis kremes, mantilakia ktl, ti formoula kai 4 mpimpera! Ti allo lete na xreiastw?

Kamia manoula pou tha valei mpros sintoma gia to epomeno!??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Καλε πιο επόμενο;;; Εδω το δευτερο κ για να περάσουν οι εννιά μήνες της εγκυμοσύνης αγανάκτησα!!!

Η αληθεια ειναι οτι θα ήθελα κ τρίτο κ τέταρτο... Αλλά δεν αντέχω την εγκυμοσυνη!! Εχω χάλια εγκυμοσύνες η μια χειρότερη απο την αλλη! Όποτε λεω να μείνω στα δυο...

KMwEp3.png

ΧΑΑ! Βασω το ιδιο ειχα κανει στον γιο! Τον εδωσα μπανάνα του ειχα δώσει ελαααααχιστο του ελαααχιστου! Κ οταν εκανε κακά ειχε μαύρες ίνες μεσα! Παίρνω π λες τηλ τον παιδιατρο μ λεει "τι έδωσες στο παιδι;" (Τότε ηταν 4,5 μηνων)

Του λεω τίποτα... (Οχι για να κρύψω οτι τ ειχα δώσει μπανάνα, αλλά γιατι το ειχα ξεχάσει κ γιατι η ποσότητα ηταν ντιπ για ντιπ ασήμαντη)

Μ λεει "ε πως, κατι τ έδωσες..." Κ μετα θυμήθηκα την μπανάνα κ του το λεω κ μ λεει "Α μπραβο! Απο αυτο ειναι!"

KMwEp3.png

Χαχα... Σύντομα για 2ο;;;

Εγω πώς; Με τον κρίνο;; Γιατι στην παρούσα φαςη με Αλλο τροπο δεν το βλεπω!!!

Να ρθει το αλλο το καλοκαιράκι κ άμα αντέχουμε (οικονομικώς, σωματικώς κτλ) για δεύτερο το συζητάμε τότε!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλα εχετε πλακα!!!!!

Δεν εχω προλαβει να μπω καθολου να σας διαβασω και ειπα να το κανω τωρα να χαλαρωσω και να σχολιασω αυριο!!Ε δεν αντεξα!!

SalomiSofia εγω εχω κλεισει!Το ειπα και στον αντρα μου αν θελει αλλο να παει με αλλη να το κανει!!Εγω εχω γινει αγχωτικη πολυ εχω χασει τον εαυτο μου φτανουν και περισσεύουν τα δυο!!

Αθηνά καθως σε διαβαζα ενοιωθα λες και αντίκρισα εγω το θεαμα αυτο!Εξυπνη δεν θελω να το παιζω βαση εμπειρίας ομως θα σου πω εχε τον νου σου γιατι δεν ξερεις ποτε θα σου την κανει.εγω φαντασου ουτε στο (υπερδιπλο) κρεβατι μου δεν τον αφηνω καθετα γιατι γυριζει μπρούμυτα και σερνεται(χαζομπουσουλαει) και αν ξεχαστω κανα δεκαλεπτο εχει φυγει κατω.

Και επειδη το χω ζησει και εγω το πεσιμο(λενε οτι δεν την γλιτωνει κανενα μωρακι και νομιζω ισχυει) 8,5μηνων ο δικος μου απ το κρεβατι μου παρακαλω δεν θα το ξεχασω ποτε.Το καλυτερο λοιπον ειναι να πας νοσοκομείο αν συμβει.Εμενα με ειχε συμβουλεψει ο παιδιατρος να τον παρακολουθησω ενα 24ωρο για υπνηλιες πυρετο εμετο.Δεν ειναι απλο!Μην νοιωθεις ασχημα αλλα προσεχε που τον αφηνεις.Καλυτερα να κλαψει στην κουνια του παρα να κλαις εσυ!

Βασω δεν εισαι η μονη!Σημερα του εδωσα αχλαδι και εκανε ακριβως οπως περιγράφεις οτι εκανε η δικια σου!Προσεξε ομως τι δινεις γιατι λενε συνηθως μονο μηλο αχλαδι μπανανα.Σου λεω τι εχει τυχει να ακουσω απο αλλους παιδιατρους(οχι τον δικο μου)

Και εγω ανυπομονω για στερεές απ την μια αλλα απ την αλλη ελεγα να τον κρατησω ακομα λιγο με αποκλειστικο.η να ξεκινησω 7μηνων αλλα για εναν μηνα μονο φρουτα ενα γευμα...θα δειξει ομως απλα το εχω σκεφτει!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαβασα το μνμ μου και μου φανηκε καπως!

Δεν θελω να μου παρεξηγηθει καμμια ειλικρινα εδω εμπειρίες λεμε...η καθε μανουλα ξερει τι ειναι καλυτερο για το παιδακι της!Δεν το παιζω ξερολας..

Σας καληνυχτιζω μουυυυτς

Υ.Γ.Σημερα εδιωξα τον αντρα μου γιατι κοιμαμαι με το μεγαλο αντρα μου!Μου κανε κατι δεκατα που ανεβοκατεβαίναν και τον πηρα να τον ελέγχω..

Βούλα θυμασαι στο mmr ο γιος σου αν σου εκανε πυρετο και ποτε??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...