Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Koritsia kalispera! Tha mpw ligo sfina sto thema sas den kserw ean me thimaste!! Prin mia vdomada irthame spiti mas epitelous! Exw apories omws,

ta mikra den klaine para mono otan peinasoun, diladi kai na ksipnisoun kai na min peinane ean den eixa tin epikoinwnia den tha iksera oti einai ksipnioi! Den einai anisixitiko auto?

Episis poso trwne ta mikra sas? kai kathe poso?

Oses exete parko, ta vazete? Ta dika mou opou kai na ta valw menoun :confused: fovamai mipws paei kati lathos, ola ta alla mwra stin ilikia mas klaine sinexws!

Εννοείται πως σε θυμόμαστε!!!

Ηρθαν σπίτι τους τα μωρακια σου????τι καλα!!

Να σου ζήσουν να ειναι γερα και καλοτυχα!

Οσο για τις αποριες σου νομιζω απλα οτι εισαι απο τις τυχερες!!!!Οποτε κατσε και απολαυσε τα και μην σκέφτεσαι βλακειες!!!!!!:tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

SalomiSofia καλώς τα δεχτήκατε λοιπόν!' Εύχομαι τα καλυτερα!!!

Θ συμφωνήσω με την προλαλησασα οτι εισαι τυχερή κ ειναι ήρεμα τα μπεμπακια σ!!!

Επειδή θηλάζω εμένα τρωει ανα διωρο για κανα δεκάλεπτο ειναι κ το μητρικό πιο εύπεπτο...

Οσο για το πάρκο δεν την βαζω... Στρώνω κατω ενα πάπλωμα αραδιάζω κ παιχνίδια κ ποτε την εχω μπρούμυτα, ποτε ανάσκελα κ κανω κ δουλειές δεν εχω τον φόβο μην πέσει απο καναπέ κλπ... Στο πάρκο (απο εμπειρία) δεν κάθονται... Ίσως να νιώθουν "στριμωγμένα" πατωμα κ πάλι πατωμα!! Αααααπλααααα...

KMwEp3.png

Καλημερα!!!

Ναι η Βάσω της ειχε αναφέρει δεν ξερω αν τις αγόρασε τελικα την έχουμε χάσει κ τελευταία να μας πει :)

Κι εγω τις σκέφτομαι αλλα θα ηθελα ρε γμτ να ειχα τη δυνατότητα για ένα δείγμα/μικρό πακέτο... Αν δεν μου κάνουν για οποίο λόγο τι να τις κάνω μετα;;

Αλήθεια ποιες πάνες χρησιμοποιείτε; Εγω παίρνω Pambers ως τωρα αλλα σκεφτόμουν να το γυρίσω σε Babylino που κ ελληνικές λέει ειναι, κ τις βρίσκω συχνά πυκνά σε προσφορά στο σούπερ μάρκετ (τις Pambers ποτέ!). Γνώμες;;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα και απο εμας!!!

Τι κανετε πως ειστε?

Αθηνα pampers active fit και εγω η baby dry..

Για τα babylino εχω ακούσει τα καλυτερα!

Και εγω θα ηθελα ενα δειγμα ρε γαμωτο!Κανονικα επρεπε να στελνουν σε οποιον ενδιαφέρεται!

Κατι αλλο την γωριζεται την Sophie the Giraffe?

Ειναι μασητικο το αγορασαμε το Σαββατο.ψαξτε λιγο στο ιντερνετ και δειτε αν σας ενδιαφερει.Τσουζει λιγο αλλα ειναι χειροποιητο

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Good morning!!

Κ εμείς pampers baby dry. Ενίοτε κ babylino. Τα libero δεν με πολυβολευουν...

Βέβαια σε καμια καλή προσφορά θα παρω οτι ειναι...

Αχ το κοριτσι μ μεγαλώνει κ πλέον οταν ειναι μπρούμυτα απλώνει τα χεράκια της για να πιάσει παιχνιδάκια... Αντε λιγο ακόμα ν αρχίσει να κάθεται κ στον πωπω της γιατι θα σκάσει! Αν ειναι ξάπλα (εντελως ή με ανάκληση) ζορίζεται να σηκωθεί σαν να κανει κοιλιακούς κ σκούζει κιολας!! Ειναι τελεια!

Αυτές οι πάνες τι διαφορετικό έχουν;;;

KMwEp3.png

Καλα Βουλα και μενα με τρελενει...οταν ειναι μπρούμυτα στο κρεββάτι μπουσουλαει φτανει τερμα!Ξεπεταχτηκε κ αυτος!

Να σου πω εσυ δεν ειχες πει οτι θηλαζει κανα δεκάλεπτο το πολυ?Και εμενα ετσι ρε γαμωτο πολυ γρηγορα πλεον

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ρε συ Greta ανέκαθεν 10 λεπτό έτρωγε... Ειναι λιγο εεε;;;

Προχθες την ειχα στο κρεββάτι μπρούμυτα κ τουρλωνε τον πωπω αλλά πήγαινε κατα πίσω... Σερνόταν δλδ με την όπισθεν! Γρηγορα θα μας τα κανουν ολα μα το δεις...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεεεραααα!

Τι κάνετε; Εμείς περνάμε άλμα κ όλη τη μέρα θηλαζουμε μετά ξαναθηλαζουμε και μετά θηλαζουμε λίγο ακόμα, έτσι για σιγουριά.... :-P

Salomisofia καλώς τα δεχτηκες!!! Είναι ήσυχα, ε; Μήπως επειδή έχουν ο ένας τον άλλον, τα ηρεμεί αυτό; Πάντως όπως κ να χει απόλαυσε το γιατί σε λίγο καιρό θα τρέχεις να τα πιάσεις!!!:tongue:

Γκρέτα κ Βούλα τι ταλιμπανακια είναι τα μωράκια σας! Ζηλεύω... Άντε ν' αρχίσουμε μπουσουλημα, έχει πολύ γέλιο!

Πάνες εγώ babylino έχω, μου φαίνονται πιο απαλές από τις άλλες...

Αυτό το μασητικο φαίνεται πολύ καλό, αλλά κ 16 ευρώ πολλά είναι, θα ταίριαζε κάποιος να το φέρει για δωράκι..

b5DEp3.png

Βουλα χαχα οχι καλε δεν εισαι μπουφος εγω δεν το εξηγησα :P

Ναι ειμαι σιγουρη οτι θα τα κανουν ολα γρήγορα γιατι βλεπουν τα αδερφακια τους!

Ιωαννα ναι ειναι φοβερο για δωρο!!!Εμενα το κραταει με τα χερια το βαζει στο στομα αλλα εκνευρίζεται πιθανόν γιατι δεν μπορει να το χρησιμοποιήσει οπως θελει!

Εν τω μεταξυ εχω φρικαρει έχω κανει χιλιες δουλειες με το ζόρι στεκομαι δεν εχω κοιμηθει ουτε 6ωρες το μωρό χαλια υπνο γκρινια κλαμα.Τα κώλο αλματα εκει που φτιάχνουμε προγραμμα σκ@τ@ παλι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κορίτσια στο παρατσακ γλύτωσα το εμφραγμΑ! Αφήνω το μικρό στο γυμναστήριο (το οποίο βρίσκεται πάνω σε καναπέ) για ...ε δεν ξερω όση ωρα χρειάζεται ενας άνθρωπος να παει τουαλέτα :)

Τον ακούω που γκρινιάζει λιγο αλλα δεν δίνω πολύ σημασία αμέσως γιατι πάντα γκρινιάζει λιγο σε μια μαϊμού που ειναι κρεμασμένη (δεν έχουμε διευκρινίσει από που πηγάζει το μίσος για αυτή τη μαϊμού! :) )

Επιστρέφω στο σαλόνι (μιλάμε για λιγότερο από 2 λεπτά υπόθεση) κ το παιδι μου εχει γυρίσει κάθετα κ το κεφάλι κρέμεται στο κενό :s

Αφού γλύτωσα το εγκεφαλικό!

Κ βεβαια από την τρομάρα τον άρπαξα απότομα τον τρόμαξα κ ήμασταν μισή ωρα στο ...βυζι για να ηρεμήσουμε :)

Άαααχ νομιζω αρχίζει η εποχή "εδώ θα τον αφήνεις 3 δωμάτια πιο πέρα θα το. Βρίσκεις!" Κ για μας!!! :s

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...