Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημερες!

Καλο μηνα κοριτσια και καλη εβδομαδα!

Αθηνά μου να ζησετε κοριτσι μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι μαζι με το παιδακι σας!

Starbucks ακουω???Θα το ριξετε εξω... :tongue::tongue::tongue:

Καλυτερο δωρο παντως δεν μπορουσε να σου κανει ο μπεμπης!!!

Εμεις σημερα καλυτερα.Ο μεγαλος δεν ξυονησε καθολου αλλα ο μπεμπης καθε 2.5-3 ωρες ξυπνουσε.Δεν ειναι ήρεμος! Λετε να φταιει η αλλαγη στην κουνια?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Αθηνα μ να γιορτάζετε μαζι για τα επόμενα 100 χρόνια!!! Γέροι ν ειστε, ευτυχισμένοι, αγαπημένοι, ερωτευμένοι!!! Με το παιδάκι σας να σας γεμίζει χαρές κ αγαπη!!!

Εδω ήμαστε κ εμείς!!! Εχθες πάλι Χαλκιδική ήμασταν ειχε ο αντρας μ δουλεια κ πηγαμε κ εμείς! Σήμερα τον έπεισα να μην δουλέψει κ ναι! Τα κατάφερα! Ετοιμαζόμαστε για μια βολτα στον παιδοτοπο με ενα φιλαράκι τ γιου!!

Greta μου μήπως αρχίζει κ ανησυχεί κ απο κανα δόντι ο μικρός; Ή κ απο την ζεστη αυτο π ειπες; Ο μεγαλος τι να σ πω... Κουραγιο! Θα περάσει! Του γύρισε όλος ο κόσμος τούμπα! Προσπάθησε να τον καταλάβεις... Θα τ περάσει σιγα σιγα...

Α ρε μαργαρίτα Σ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑΑΑ!!

KMwEp3.png

Κορίτσια γεια σας και από μένα να ζήσετε Αθηνούλα να είστε για πάντα μαζί και να μην αφήνετε τίποτα να χαλάει την αγάπη σας :)

Τα χέρια μου έχουν γίνει τούβλα δεν αισθάνομαι τίποτα η μικρή μου κάνει καψόνια τις τελευταίες μέρες είναι συνέχεια αγκαλιά το τι έχει ακούσει ο άντρας μου ξεσπάω πάνω του ακόμα και το αυτί του να ξύσει τον έχω μουρλάνει. Τον βλέπω και λίγο μου λείπει κιόλας και είμαστε χέσε μέσα. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως σε κάποια χρόνια δεν θα θέλει να την παίρνω αγκαλιά συνέχεια ούτε να κοιμάται πάνω μου και τότε όλα όσα συμβαίνουν τώρα θα μου λείπουν. Σκέφτηκα να πάρω τις βιταμίνες pregnacare breastfeeding τις έχετε ακούσει κάνουν δουλειά ή μπα;;

Επίσης ακόμα περνάμε άλμα και το άλλο που έχω μου μυρίζουν παντού κακά χωρίς να έχει κάνει η μπέμπα ό,τι να'ναι..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας κορίτσια! Καλό μήνα!!!

Αθηνά να ζήσετε! Πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι!!

Ζήλεψα πολύ το δώρο! Εννιαωρο;!!!! Κι η δικιά μας η επέτειος αργεί πολυ ακόμα γμτ!!!

Γκρέτα καλά ρε συ, τον δάγκωσε;;!!! φαντάζομαι εσύ εγκεφαλικό έπαθες!!

Αντιγόνη δεν τελειώνει ποτέ αυτό το άλμα; Μπας κι είναι δόντια; Δοκίμασες κανένα μασητικο μήπως πονάει κ θέλει αγκαλίτσα;

Εμείς σήμερα πήγαμε βολτίτσα οικογενειακώς και ήταν πολύ ωραία! Τελικά μια απόφαση είναι! Άντε γιατί μέσα μέσα χάζεψα! Πρώτη φορά θήλασα σε καφετέρια! Έβαλα σεντονακι από πάνω, δε φαινόταν τίποτα!;)

Βούλα αυτά να τα διεκδικείς, αργίες να μη δουλεύει! Θα του λες συνέχεια σήμερα δε δουλεύει κανένας, όλα είναι κλειστά, κλπ μέχρι να το καταλάβει! Απ' ο,τι κατάλαβα στο ελεύθερο επάγγελμα είναι κι ο δικός σου, ε;

b5DEp3.png

Ναι Ιωάννα μ του ελεύθερου επαγγέλματος κ εμείς!!

Δεν πιάνει παντα αλλά σήμερα έπιασε επειδή δούλευε κ Σάββατο κ κυριακη κ τα παίξε! Τις άλλες φορές μ λεει κ τι θα φας;;; Τα παιχνίδια απο τα jumbo??

Ενταξει... Εχει εν μέρει ενα δίκιο γιατι δουλεύει μονο αυτός, αλλά δεν ξεκουράζεται καθολου ρε παιδι μ!

Οι υπόλοιπες ζουζούνες τι κανετε;;;

Ερωτηση!ερωτηση! Που ολο την ξεχνάω!!!

Τα σουτιέν θηλασμού μεχρι ποσο θ τα φοράμε;;; Τα σιχάθηκα!! Οτι μπλούζα κ να βάλω προεξέχουν απο παντού!!! Απο πίσω φαινεται απο πλάι φαινεται απο μπροστα φαινεται! Τι σκατα;!;! Κανένα πιο συμμαζεμένο δεν υπάρχει;;;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Ναι Ιωάννα μ του ελεύθερου επαγγέλματος κ εμείς!!

Δεν πιάνει παντα αλλά σήμερα έπιασε επειδή δούλευε κ Σάββατο κ κυριακη κ τα παίξε! Τις άλλες φορές μ λεει κ τι θα φας;;; Τα παιχνίδια απο τα jumbo??

Ενταξει... Εχει εν μέρει ενα δίκιο γιατι δουλεύει μονο αυτός, αλλά δεν ξεκουράζεται καθολου ρε παιδι μ!

Οι υπόλοιπες ζουζούνες τι κανετε;;;

Ερωτηση!ερωτηση! Που ολο την ξεχνάω!!!

Τα σουτιέν θηλασμού μεχρι ποσο θ τα φοράμε;;; Τα σιχάθηκα!! Οτι μπλούζα κ να βάλω προεξέχουν απο παντού!!! Απο πίσω φαινεται απο πλάι φαινεται απο μπροστα φαινεται! Τι σκατα;!;! Κανένα πιο συμμαζεμένο δεν υπάρχει;;;

Πάρε κανονικό κ βγάλε τη μπανελα, εγώ δε φοράω θηλασμού..

b5DEp3.png

Συγχωρήστε με για την βλακωδη ερωτηση... Αλλά η μπανελα ειναι το σιδεράκι απο κατω; Αν ναι, γιατι να την βγάλω; Τι ενοχλεί αυτη;

Καλημέρα!

Ναι αυτό το σιδεράκι είναι. Έψαξα λίγο γιατί δεν κάνει με μπανελα και βρήκα μια απάντηση της Αγλαΐας που λέει ότι δεν πειράζει αρκεί να μην είναι μικρό το σουτιέν γιατί τότε μπορεί να το πιεζει το στηθος και να κάνει μαστιτιδες κλπ.. Είδες, τελικά δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις!;)

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!! Γκρέτα ο γιος μου άρχισε τη συμπαράσταση στον δικό σου... Ησυχία δεν εχει μονο πάνω μου κοιμάται!

Παντως να...εξομολογηθώ κατι;; Το Σάββατο πήγαμε να δούμε τους παππούδες (πεθερικά μου) να μην τα πολυλογώ έπαθε μια κρίση κ ούρλιαζε ούτε να τους δει δεν ήθελε (ενώ προφανώς τους εχει ξαναδεί κ δεν ειχε θέμα) κ μονο στην αγκαλιά μου ησυχάζε... Ούτε τον πατέρα του καλα καλα. Κ όσο κάνανε σχόλια του τύπου " ε θέλει τη μάνα του", "κοιτά πως κοιτάζει τη μαμα" "είδες πως ησυχάζει μολις τον κρατάει η μάνα;" Τοσο εγω ...συγκινούμουν κ δεν καταλάβαινα ούτε κουραση ούτε ...γαντζωμα :)

Κ παρόλο που ψεύτο γκρίνιαζα οτι μου κόπηκαν τα χέρια κ "έλα βρε κάτσε λιγο κ με τη γιαγιά" κτλ στο βάθος βάθος χαιρόμουν που αυτο το πλασματάκι ησυχάζε μονο μαζί μου...

Να σας πω την αλήθεια νομιζω οτι αυτο το Σάββατο έγινα επιτελους μαμα ... :)

(Καταλαβαίνετε νομιζω πώς το λεω :) )

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα σας!! Γκρέτα ο γιος μου άρχισε τη συμπαράσταση στον δικό σου... Ησυχία δεν εχει μονο πάνω μου κοιμάται!

Παντως να...εξομολογηθώ κατι;; Το Σάββατο πήγαμε να δούμε τους παππούδες (πεθερικά μου) να μην τα πολυλογώ έπαθε μια κρίση κ ούρλιαζε ούτε να τους δει δεν ήθελε (ενώ προφανώς τους εχει ξαναδεί κ δεν ειχε θέμα) κ μονο στην αγκαλιά μου ησυχάζε... Ούτε τον πατέρα του καλα καλα. Κ όσο κάνανε σχόλια του τύπου " ε θέλει τη μάνα του", "κοιτά πως κοιτάζει τη μαμα" "είδες πως ησυχάζει μολις τον κρατάει η μάνα;" Τοσο εγω ...συγκινούμουν κ δεν καταλάβαινα ούτε κουραση ούτε ...γαντζωμα :)

Κ παρόλο που ψεύτο γκρίνιαζα οτι μου κόπηκαν τα χέρια κ "έλα βρε κάτσε λιγο κ με τη γιαγιά" κτλ στο βάθος βάθος χαιρόμουν που αυτο το πλασματάκι ησυχάζε μονο μαζί μου...

Να σας πω την αλήθεια νομιζω οτι αυτο το Σάββατο έγινα επιτελους μαμα ... :)

(Καταλαβαίνετε νομιζω πώς το λεω :) )

Καταλαβαινω απολυτως τι λες :tongue::tongue:!!!!!!Αυτο ελειπε να ησυχαζε στους αλλους και οχι σε εσενα!!!!9 μηνες μεσα σου!!!!!Ειναι το παιδακι σου και εισαι η μαμα του!!!

Θα καταλαβεις καλα οτι εισαι μαμα περα απ οταν θα σε φωναζει μαμα αλλα και οταν θα χτυπαει και θα σου λεει να το φιλησεις και θα περναει!!!Ε αυτο δεν υπαρχει!Να περνανε ολα με ενα φιλι :)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τις καλημέρες μας!!!!

Τι κανετε κοκονες; Πως ειστε εσείς κ τα μπεμπακια σας;

Εχθες συνειδητοποίησα οτι εχω πολυ λίπος στην κοιλιά μου κ θύμωσα!! Πως θα γίνει ρε γμτ να φυγει;!;!

Καλα ενταξει τρώω πολλές μλκιες...

Επίσης προχθες καταλαβα γιατι η κόρη μ κλαίει την ωρα π τρωει κ μ αφήνει το στήθος κ δεν το ξανά πιάνει. Γιατι νυστάζει κ θέλει πιπιλα για να κοιμηθει... Κ μ το εκανε κ δυο βραδυα, έφαγε χόρτασε αλλά για να κοιμηθει ήθελε πιπιλιτσα. Την γύρισα κ μπρούμυτα (καθως ετσι κοιμόμαστε) κ την χάιδευα κ κοιμήθηκε... Θεϊκό;!;! Βέβαια σαν καλός μπουφος άργησα να το καταλάβω κ παιδευομουνα αλλά.... Το καταλαβα!!!

KMwEp3.png

Δευτερομανες,θελω τα φωτα σας για βαφτιση..κουτι η βαλιτσα καλυτερα?αυτο το φερνει ο νονος στην εκκλησια?τα εσωρουχακια κ καπελακι τα φοραμε κατω απο τα βαφτιστικα ρουχα του?

F4oIp2.png

Koritsia kalispera! Tha mpw ligo sfina sto thema sas den kserw ean me thimaste!! Prin mia vdomada irthame spiti mas epitelous! Exw apories omws,

ta mikra den klaine para mono otan peinasoun, diladi kai na ksipnisoun kai na min peinane ean den eixa tin epikoinwnia den tha iksera oti einai ksipnioi! Den einai anisixitiko auto?

Episis poso trwne ta mikra sas? kai kathe poso?

Oses exete parko, ta vazete? Ta dika mou opou kai na ta valw menoun :confused: fovamai mipws paei kati lathos, ola ta alla mwra stin ilikia mas klaine sinexws!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...