Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε απορια το χω γιατί δεν εχει ανοιξει ακομα ενότητα Γονεις 2016??

Εγω στις 12/6 ειχα ανοιξει ηδη Καφε Φεβρουαρίου:confused::rolleyes::confused::rolleyes:

Αυτή την απορία ειχα κι εγω!

Μετα είδα οτι το καφέ Ιανουαρίου άνοιξε 1/6 οποτε λογικά ειναι θέμα ημερών :)

(Κράτησε το μικρό ο άντρας μου κ έκανα ένα σερί "ανιωτο" υπνο από τις 6 ως τις 9 άλλος άνθρωπος ξύπνησα!)

Καλημέρες!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αποριες που εχουμε ε???:tongue::tongue:

Εγω δεν κοιμηθηκα καλα ξύπνησε ο μεγαλος και ουρλιαζε κυριολεκτικά που δεν πήγαινε κανεις στο δωματιο του.εγω θηλαζα ο μπαμπας του ροχαλιζε.

Καπου γυρω στις 4νομιζω.Μεχρι της 5δεν ειχε κοιμηθει.σηκωθηκα ξύπνησα τον μπαμπα του και ειχε πια ξημερωσει οταν κοιμηθηκε.

Βεβαια εγω δεν κοιμαμαι μεχρι να εχει τελειως ησυχια..μετα ξυπνησε ο μπέμπης να θηλασει και δεν εκλαιγε το μαναρι μου επαιζε μονος του μιλαγε κραταει τα ποδαρακια του τωρα και κανει αγκου αγκου αγκου χαχαχα!Θηλασαμε κοιμηθηκαμε ξανα και μετα απο μια ωρα ηρθε ο μεγαλος και μας ξυπνησε.ευτυχως ηρθε στο σαλονι και επαιζε μονος του οποτε με ξαναπηρε ο υπνος κανα μισαωρο και ξύπνησα τρελαμενη γιατι βγαινει στο μπαλκόνι η μπορει να βαλει και φωτια στο σπιτ(που λεει ο λογος...)

Ευτυχως ολα οκ!

Αυτο το πραγμα ομως με εχει εξαντλησει κοριτσια μου,ξυπνα κοιμησου δεκα φορες.προτιμω να κοιμηθω 5ωρες και να ειναι σερι παρα αυτο το πραγμα.και ειναι και πολυ κακο για τον οργανισμο!!!

Συγνωμη πρωι πρωι για την γκρινια!

Να εχουμε ενα ομορφο Σ/Κ

Καλημεραααα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερες κοριτσια...μια ερωτηση,οι θηλαζουσες πως ειναι τα κακα του μωρου σας?Βλεπετε βλεννα?Εγω παρα την αποχη καθε μερα βλεννα κ κουκιδα κοκκινο αιμα..πολυ στενοχωρημενη..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Βλεννα και εγω αλλα ο παιδιατρος επιμενει οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο.Αιμα δεν εχω δει.

Τα δικα μας ειναι νερουλα αφρωδη καποιες φορες.

Το αιμα που βλεπεις σιγουρα ειναι απο αλλεργια?

Η πρωτεινη γαλακτος θελεις 2 εβδομάδες να βγει απο τον οργανισμο σου και αλλες δυο απο του μωρου.Συνολο εναν μηνα για να καθαρισετε.Η παιδιατρος τι σου λεει?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βλεννα και εγω αλλα ο παιδιατρος επιμενει οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο.Αιμα δεν εχω δει.

Τα δικα μας ειναι νερουλα αφρωδη καποιες φορες.

Το αιμα που βλεπεις σιγουρα ειναι απο αλλεργια?

Η πρωτεινη γαλακτος θελεις 2 εβδομάδες να βγει απο τον οργανισμο σου και αλλες δυο απο του μωρου.Συνολο εναν μηνα για να καθαρισετε.Η παιδιατρος τι σου λεει?

Κ μας νερουλα κ αφρωδη,αλλες φορες με σπορακια αλλες χωρις..ξερω γω τι ειναι το αιμα..?φρεσκο κοκκινο κουκιδιτσα..αν θελει εναν μηνα,ειναι μεχρι την επομενη τεταρτη..καπου διαβασα οτι μπορει κ 6 βδομαδες..η παιδιατρος λεει να συνεχισω την αποχη κ βλεπουμε..Αυτο που με αγχωνει ειναι οτι πριν αεριστει η ενεργηθει ειναι πολυ νευρικος..

F4oIp2.png

Πρέπει να εχουν σπορακια μην ανησυχεις γι αυτα.και για τα νερουλα γιατί μονο γαλα πινουν.μετα θα αλλαξουν θα δεις.Τα αφρωδη νομιζω υπερπαραγωγή ειναι αλλα παλι θα σου πω να μην αγχωνεσαι.το αιμα να κοιτάξεις.βεβαια ειναι λιγο αλλα παλι υπάρχει. Μηπως επειδη ζοριζεται τραυματιζεται?Η ειναι αλλεργια σιγουρα?Το μωρουλι ταλαιπωρείται γαμωτο.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε σήμερα; Εμείς ήσυχα, εδώ στο σπίτι...

Γκρέτα τι πακέτο είναι αυτό με τον μεγάλο! Γιατί κάνει έτσι; Το κάνει τώρα από ζήλεια ή το κάνε και πριν; Είναι σύμπτωση ή τα δεύτερα είναι πιο ήσυχα;

Κι εμένα το μωρό ξυπνάει και αρχίζει φλιτσ φλιτσ τρώει τα χέρια, δεν κλαίει! Κι όταν τη βάζω στο στήθος ορμάει!!!

Μαργαρίτα εύχομαι να είναι από τα γαλακτοκομικά και να τελειώσει σε λίγες μέρες... Βλακεία θα πω, έχεις σκεφτεί μήπως έχει αλλεργία κ σε κάτι άλλο π.χ. μοσχάρι; Η εξέταση που είχατε κάνει, Mayer νομίζω είχες πει, ήταν για όλα;

Βούλα ελπίζω να το χετε ρίξει στις βόλτες κ χάθηκες!

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Γκρέτα τι πακέτο είναι αυτό με τον μεγάλο! Γιατί κάνει έτσι; Το κάνει τώρα από ζήλεια ή το κάνε και πριν; Είναι σύμπτωση ή τα δεύτερα είναι πιο ήσυχα;

Κι εμένα το μωρό ξυπνάει και αρχίζει φλιτσ φλιτσ τρώει τα χέρια, δεν κλαίει! Κι όταν τη βάζω στο στήθος ορμάει!!!

Μαργαρίτα εύχομαι να είναι από τα γαλακτοκομικά και να τελειώσει σε λίγες μέρες... Βλακεία θα πω, έχεις σκεφτεί μήπως έχει αλλεργία κ σε κάτι άλλο π.χ. μοσχάρι; Η εξέταση που είχατε κάνει, Mayer νομίζω είχες πει, ήταν για όλα;

Η μαγερ κοιταει απλα για αιμα.απεχω απο παρα πολλα φαγητα κ μοσχαρι,ασε..

F4oIp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Η μαγερ κοιταει απλα για αιμα.απεχω απο παρα πολλα φαγητα κ μοσχαρι,ασε..

F4oIp2.png

Ναι βρε Μαργαριτα αληθεια!!χαρα στο κουράγιο σου κοριτσι μου!Μπράβο!Δεν ειναι ευκολο αυτο που κανεις!

Ιωάννα μου ηταν πάντα δυσκολος στον υπνο απο νεογέννητο! Φαντασου τωρα που εχω δευτερο παιδακι και συγκρινω λεω στον αντρα μου,απορω πως πηραμε το θαρρος και καναμε δευτερο παιδι.....Ειναι δυσκολος παντα ήταν τωρα ομως καταλαβαινω το ποσο!!Τωρα απλα η κατάσταση εχει ξεφυγει,νοιωθει μεγαλη ζηλια(ασχετα που ολοι ελεγαν οοοχι δεν ζηλευει)εγω το εβλεπα και ας μην το εδειχνε!!!Ε τωρα εχει αρχισει και το δειχνει.Προχθες δαγκωσε το μωρο στο μαγουλο,εγω θηλαζα και σκεφτηκα πλησιαζει να τον φιλησει κοριτσια το μωρο εμεινε δεν επερνε ανάσα. Σημερα εφυγε τελειως το σημαδι..Δεν θα σου πω αλλα παραδειγματα,φαντασου μονη σου...

Και πλεον ειμαι και σιγουρη οτι ειναι κακομαθημένος,αυτο που δεν ηθελα!Προσεξτε τους παππούδες αυτο εχω να σας πω μονο..

Οσο για τα δευτερα εαν ειναι ησυχα η οχι μου το ελεγαν πολλοί πριν γεννησω και μεχρι στιγμής το επιβεβαιωνω και εγω!Καθε μερα τετοια ωρα που ξαπλωνω εχοντας αφησει το μωρο στην κουνια(την στησαμε χθες) μονο του να αποκοιμηθει παρακαλαω να μην αλλαξει ο υπνος του!Ακούγοντας τις φωνές του μεγαλου απο μεσα(ενω νυσταζει τοοοοσο) και τον αντρα μου να προσπαθει να μεινει ψυχραιμος λεω ενταξει λυπησου με το δευτερο να παραμεινει ετσι......

Το απλωσα το σεντονακι,συγνωμη αν σας κουρασα!

Πρεπει καπου να τα λεω...

Που ειστε οι υπολοιπες?ελπιζω να ειναι ολα καλα!

Σας φιλω καλο βραδυ μπεμπακια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρες!! Τι κάνετε;;;!

Εγω εχω επέτειο γάμου κ το παιδι μου μας έκανε ήδη το δώρο του: σερί ύπνος από τις 11 ως τις 8! Τι αλλο να ζητήσει η δόλια η μάνα;;;! :)

Λέμε δε να βγούμε κ οικογενειακώς σε κανα Starbucks μιλάμε για ΤΕΤΟΙΑ μεγαλεία Λολ!

Γκρέτα δεν ξερω τι να σου πω για τπ μεγάλο.. ΣΙΓΟΥΡΑ θα του περάσει δεν το συζητάμε το θέμα ειναι από το γολγοθά θα περάσετε μέχρι να γινει! :(

Μαργαρίτα μου... Υπομονή κ κουράγιο. Ξέρεις οτι κανεις το καλύτερο για το παιδι σου κ ειναι σημαντικό!

Αυτα τε λίγα από μας , ήρθε η ωρα μας να φάμε! Αλήθεια εσάς το πρωι τρώει με το που ξυπνάει; Ο δικός μου συνήθως στην αρχη καθόλου παίζουμε κανα μισάωρο κ ξαφνικά θυμάται οτι πεινάει κ πατάει τις φωνές! Πιο πριν δεν ασχολείται (!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...