Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλήμερα!Βούλα Χαρίλαου? ?χάθηκε να μένετε μια Τούμπα??όπως καταλαβαίνεις φανατικοί παοκτσιδες! Χάχα!ναι ρε γαμώτο δ μένω μέσα στην πόλη αλλά ευτυχώς ειναι κοντά.Γκρέτα κ εμείς κάναμε λίγο κ πυρετό αλλά είμαστε εντάξει τώρα.κατα τα αλλά είχαμε ήσυχη νύχτα δ ξύπνησε το μόνο πρόβλημά ειναι ότι την βάζω στο κρεββάτι της κ αυτή μετά από λίγο ανεβαίνει ανεβαίνει ψηλά κ φοβάμαι μην χτύπησει το κεφαλι της στο ξύλο κ βάζω εμας μαξιλάρι. Τι φαίνεται κάνατε σήμερα??εγώ να πω την αλήθειά μου δ έχω κάνει τίποτα κ ούτε κ θέλω!ο καιρός ειναι μόνο για ύπνο!

IGvSm12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνω μαζι σου!!!!πολυ ύπνο ομως χιχι

Περισσεύματα απ την εβδομαδα σημερα..

Εμενα το μωρο δεν εκανε πυρετο ευτυχώς μονο γκρινια!

Απο αυριο και για δεκα μέρες πρεπει να εχω τον νου μου στον μεγαλο-μικρο:tongue: γιο μου για πυρετό γιατι εκανα και στα δυο εμβόλια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τι κάνετε ;εγω σκ@τ@. Χτες είχε πόνους στην κοιλιά κ μέχρι τις 4 που ξύπνησε πια για φαΐ ήθελε συνέχεια μασάζ στην κοιλιά για να ηρεμεί γιατι πεταγόταν στον υπνο του..

Μετα αφού έφαγε ηρέμησε λιγο αλλα εγω μέχρι τις 7 ξημέρωσα με κλάμματα κ τύψεις που το Σεπτέμβρη θα γυρίσω στη δουλεια κ οταν θα λείπω κ θα κλαίει ποιος θα το ηρεμεί που η μανούλα θα λείπει κ ποια ξένα χέρια (που ειναι μαχαίρια κατα το λαϊκό άσμα) θα εχουν το παιδι μου..

Που οι γονείς μου θα τον κρατάνε (για 2-3 χρονια θα μετακομίσουν πρακτικά εδώ) οποτε ξένα χέρια δεν το λες ακριβώς αλλα δεν θα ειναι... Της μάνας.

Ε 8:30 ξανά ξύπνησε τουτος κ έκτοτε είμαστε στο ποδι :/

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα! Ουφφφ! Ευτυχώς δεν είμαι η μόνη που βαριέται να μαγειρέψει σήμερα...

:tongue::tongue:

Έχουν περισσέψει φακές κ θα κάνω την αθώα: "θέλεις φακές από χθες ή να πάρουμε κάτι απ' έξω;;;;;":D:D

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα το'χει η μουντάδα της μέρας φαίνεται είμαι χάλια ψυχολογικά οι γονείς μου δεν αντέχονται πραγματικά γκρίνια γκρίνια και πάλι γκρίνια (την σταμάτησε η μικρή και είπαν να την αρχίσουν οι δικοί μου). Αυτές τις μέρες θέλω μόνο τον άντρα μου(ανέκαθεν δηλαδή αλλά τώρα ακόμα περισσότερο) να με κρατάει αγκαλιά και να μου δίνει κουράγιο. :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα! Ουφφφ! Ευτυχώς δεν είμαι η μόνη που βαριέται να μαγειρέψει σήμερα...

:tongue::tongue:

Έχουν περισσέψει φακές κ θα κάνω την αθώα: "θέλεις φακές από χθες ή να πάρουμε κάτι απ' έξω;;;;;":D:D

Ε οχι και εσυ φακες!!τρελενομαι!!!

Εγω δεν τον ρωταω γιατι προχθες που της έφτιαξα εφαγε με το αφεντικο του πιτσα!!!

"Ε ναι ρε μωρο μολις εφτασα μου ειπε θα καθησεις να φαμε,τι να κανω να του πω οχι??"

Σημερα δεν μαγειρεψα ομως και δεν θα του πω τίποτα φυσικα,αι στο καλο μονο εγω μαγειρευω καθε μερα!!!!!!(στον κυκλο μου)τι λεχωνα τι με μωρο τι εγκυος τι φαγητα στο ψυγειο...και μονο εγω πεταω!ε τερμα πια!:mad:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γεια σας κι από μένα το'χει η μουντάδα της μέρας φαίνεται είμαι χάλια ψυχολογικά οι γονείς μου δεν αντέχονται πραγματικά γκρίνια γκρίνια και πάλι γκρίνια (την σταμάτησε η μικρή και είπαν να την αρχίσουν οι δικοί μου). Αυτές τις μέρες θέλω μόνο τον άντρα μου(ανέκαθεν δηλαδή αλλά τώρα ακόμα περισσότερο) να με κρατάει αγκαλιά και να μου δίνει κουράγιο. :(

Αχ βρε κοριτσι μου δυστυχως την οικογενεια δεν μπορουμε να την διαλεξουμε...κριμα ειναι όμως να σε παιδευουν και να σε στεναχωρουν!Γονείς σου ειναι!!

Προσπαθησε να μην χαλιεσαι με αυτα που σου λενε..

Ειναι ευχάριστο τουλάχιστον που εχεις τον αντρα σου και το παιδι σας!Να αντλεις δυναμη απ την οικογενεια σου!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τι κάνετε ;εγω σκ@τ@. Χτες είχε πόνους στην κοιλιά κ μέχρι τις 4 που ξύπνησε πια για φαΐ ήθελε συνέχεια μασάζ στην κοιλιά για να ηρεμεί γιατι πεταγόταν στον υπνο του..

Μετα αφού έφαγε ηρέμησε λιγο αλλα εγω μέχρι τις 7 ξημέρωσα με κλάμματα κ τύψεις που το Σεπτέμβρη θα γυρίσω στη δουλεια κ οταν θα λείπω κ θα κλαίει ποιος θα το ηρεμεί που η μανούλα θα λείπει κ ποια ξένα χέρια (που ειναι μαχαίρια κατα το λαϊκό άσμα) θα εχουν το παιδι μου..

Που οι γονείς μου θα τον κρατάνε (για 2-3 χρονια θα μετακομίσουν πρακτικά εδώ) οποτε ξένα χέρια δεν το λες ακριβώς αλλα δεν θα ειναι... Της μάνας.

Ε 8:30 ξανά ξύπνησε τουτος κ έκτοτε είμαστε στο ποδι :/

Καταλαβαινω ακριβως αυτο που λες και εχεις απολυτο δικιο!ΑΛΛΑ το πολυ μια εβδομάδα θα σε πειραζει πιστεψε με!Θα ξεφευγεις θα ασχολεισαι και με τον εαυτο σου.Θα περασει θα δεις εδω ειμαστε και θα θυμηθεις το μηνυμα μου μια μερα...μακαρι να υπηρχε μια δουλεια να περιμενει και εμενα!Δεν λεω 8μηνες ειναι νωρις το ιδανικο θα ηταν εκει στον χρονο και με μειωμενο ωραριο.

Αλλα καλυτερα να δουλευεις να νοιωθεις οτι προσφερεις

κι ολας στο παιδι σου.Αφου θα στο κρατανε και οι γονεις σου ολα θα περασουν ανωδυνα :P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ε οχι και εσυ φακες!!τρελενομαι!!!

Εγω δεν τον ρωταω γιατι προχθες που της έφτιαξα εφαγε με το αφεντικο του πιτσα!!!

"Ε ναι ρε μωρο μολις εφτασα μου ειπε θα καθησεις να φαμε,τι να κανω να του πω οχι??"

Σημερα δεν μαγειρεψα ομως και δεν θα του πω τίποτα φυσικα,αι στο καλο μονο εγω μαγειρευω καθε μερα!!!!!!(στον κυκλο μου)τι λεχωνα τι με μωρο τι εγκυος τι φαγητα στο ψυγειο...και μονο εγω πεταω!ε τερμα πια!:mad:

Καλά εσύ χαλάς την πιάτσα! Μέχρι κ το σίδηρο άρχισα για να αυξήσω αντοχές αλλά μπαααα! Και φυσικά φάγαμε σουβλάκια... Όλοι ίδιοι....

Εγώ συνήθως μαγειρεύω για δύο μέρες, ε τη δεύτερη λίγο στραβώνει αλλά τρώει δεν μπορώ να πω.. Μ' ένα μωρό στο βυζι όλη μέρα, πάλι πολλά κάνω (δικαιολογουμαι μόνη μου):tongue:

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Καταλαβαινω ακριβως αυτο που λες και εχεις απολυτο δικιο!ΑΛΛΑ το πολυ μια εβδομάδα θα σε πειραζει πιστεψε με!Θα ξεφευγεις θα ασχολεισαι και με τον εαυτο σου.Θα περασει θα δεις εδω ειμαστε και θα θυμηθεις το μηνυμα μου μια μερα...μακαρι να υπηρχε μια δουλεια να περιμενει και εμενα!Δεν λεω 8μηνες ειναι νωρις το ιδανικο θα ηταν εκει στον χρονο και με μειωμενο ωραριο.

Αλλα καλυτερα να δουλευεις να νοιωθεις οτι προσφερεις

κι ολας στο παιδι σου.Αφου θα στο κρατανε και οι γονεις σου ολα θα περασουν ανωδυνα :P

Το ξερω μωρε συ Γκρέτα οτι κλαίω άδαρτη κ οτι ειμαι τυχερή κ που εχω τους γονείς μου κ πρόθυμους κ διαθέσιμους κ..ικανούς να με βοηθήσουν (τπτ από τα 3 δεν ειναι δεδομένο!) κ φυσικα δεν γκρινιάζω καθόλου που εχω δουλεια (!) απλως υποθέτω οτι πλεον ισχύει αυτο που έβλεπα σε άλλους συναδέλφους κ δεν το καταλάβαινα πιο παλια... Πλεον ο,τι κ να συμβαίνει στη δουλεια ένα κομμάτι του μυαλού μου θα ειναι πάντα στο σπιτι :)

Θα συνηθίσω υποθέτω :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Το ξερω μωρε συ Γκρέτα οτι κλαίω άδαρτη κ οτι ειμαι τυχερή κ που εχω τους γονείς μου κ πρόθυμους κ διαθέσιμους κ..ικανούς να με βοηθήσουν (τπτ από τα 3 δεν ειναι δεδομένο!) κ φυσικα δεν γκρινιάζω καθόλου που εχω δουλεια (!) απλως υποθέτω οτι πλεον ισχύει αυτο που έβλεπα σε άλλους συναδέλφους κ δεν το καταλάβαινα πιο παλια... Πλεον ο,τι κ να συμβαίνει στη δουλεια ένα κομμάτι του μυαλού μου θα ειναι πάντα στο σπιτι :)

Θα συνηθίσω υποθέτω :)

Δεν ηθελα να σε στεναχωρησω,δεν ειχα τετοια προθεση..ουτε να στην πω!Στα εγραψα αυτα για να μην στεναχωριεσαι και κλαις!Το μονο σιγουρο οτι πολλα κομματια σου θα ειναι στο μωρο!!!

Η αλλη πλευρά (η δικια σας που εργαζετε )θεωρει εμενα τυχερη,και εγω με θεωρω μην νομιζεις αλλα ρε γαμωτο ειναι καλο να κανεις κατι και για σενα!!!!

Θα συνηθισεις θα δεις!Ενα μεγαλο φιλι(καλα το οτι εισαι μεγαλύτερη μου και σε συμβουλευω εγω ασχολιαστο:tongue:)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλά εσύ χαλάς την πιάτσα! Μέχρι κ το σίδηρο άρχισα για να αυξήσω αντοχές αλλά μπαααα! Και φυσικά φάγαμε σουβλάκια... Όλοι ίδιοι....

Εγώ συνήθως μαγειρεύω για δύο μέρες, ε τη δεύτερη λίγο στραβώνει αλλά τρώει δεν μπορώ να πω.. Μ' ένα μωρό στο βυζι όλη μέρα, πάλι πολλά κάνω (δικαιολογουμαι μόνη μου):tongue:

Καλα και εγω μονη μου ειμαι και τα κανω ολα μονη.ο αντρας μου οτι βοηθεια μου δινει στον μεγαλο μονο.

Καλα κανεις και μαγειρευεις για δυο μερες!Για πολλους λογους!

Εμενα εφαγε φακες και δεν ειπε τιποτα!!!!! Χιχιχι

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Δεν ηθελα να σε στεναχωρησω,δεν ειχα τετοια προθεση..ουτε να στην πω!Στα εγραψα αυτα για να μην στεναχωριεσαι και κλαις!Το μονο σιγουρο οτι πολλα κομματια σου θα ειναι στο μωρο!!!

Η αλλη πλευρά (η δικια σας που εργαζετε )θεωρει εμενα τυχερη,και εγω με θεωρω μην νομιζεις αλλα ρε γαμωτο ειναι καλο να κανεις κατι και για σενα!!!!

Θα συνηθισεις θα δεις!Ενα μεγαλο φιλι(καλα το οτι εισαι μεγαλύτερη μου και σε συμβουλευω εγω ασχολιαστο:tongue:)

Ναι αλλα εσυ εχεις την εμπειρία !!! :tongue:

Μουτς!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ελα βρε Αθηνα χαχαχα με εκανες και γελασα!Και κοκκινησα:oops::oops::oops::oops:

Να δειτε τι νοικουρα που ειμαι!!!!!!!Ολοι κοιμουνται καο εγω περιμενω να ψηθει η πρασσοτυροπιτα για αυριο!!!!!!!

Δεν μπορω να πω οτι δεν νυσταζω...και αργει η ατιμη αλλα χαλαλι για τους αντρες μου :P:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...