Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα γεια σου κι από μένα εγώ την έβαλα αρχές Απριλίου στην κούνια χωρίς σφήνα μόνο με πάντα σε όλη την έκταση της κούνιας ήταν τότε 3 μηνών τις πρώτες μέρες δεν κοιμόταν καθόλου μέχρι να συνηθίσει τον μεγάλο χώρο αλλά μετά από πολλές προσπάθειες του τύπου την αφήνω ξυπνάει την παίρνω αγκαλιά ξανακοιμάται την συνήθισε και τώρα κοιμάται μια χαρά το βράδυ ξυπνάει 3 φορές μάξιμουμ για φαγητό και μετά ξυπνάει κατά τις 12-12.30 το μεσημέρι.
ι

Πως το ειπες αυτο με τον υπνο????12το μεσημερι???σλδ τι ωρα πεφτει?εμενα πεφτει κατα τις 8μισι κ 8ειμαστε στο ποδι με 3 ταισματα ενδιαμεσα..

F4oIp2.png

Τι κάνετέ κοπελιές??δ ξέρω αν με θυμάστε καν τόσο καιρο που έχω να γράψω αλλά λόγο του ότι μετακομισαμε Θεσσαλονίκη δ ειχα χρόνο /κ ίντερνετ.τα νέα μου λοιπόν:γέννησα 24/2 με καισαρική μετά από 15την ώρες προσπάθειάς για φυσιολογικό γτ η μπέμπα ήταν τυλιγμένη 2 φορές με τον ομφάλιο.3300 γεννηθήκαμε κ πριν από ένα μήνα φτάσαμε τα 5300.σήμερα έχουμε κ το δεύτερο εμβόλιο να δούμε κ ποσό μεγαλώσαμε!ένα μήνα είχαμε κ κολικους αλλά ευτυχώς πέρασαν γρήγορα!κ ειναι ίδια εγω!τα κατάφερα καλα!αυτά από εμας! Ελπίζω τώρα να τα λέμε πιο συχνά!

IGvSm12.png

ΣυνονομΑτη welcome back!!!

Να τη χαίρεσαι την κορακλα!!!

Περιμένουμε τα νέα σου!!!

Είδες βούλα δεν πρόλαβες να το προτείνεις κ εμφανίστηκε αυτή που το έκανε πράξη!!! :)

(Πριν ένα μηνα 5300... Wow! Για πες κ ύψος!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ απο μενα! Εδω βρέχει κ φυσάει κ εβγαλε κ κρυοοοο...

Κ εγω εχθες κουράστηκα πολυ! Απο την ωρα π έφτασα στην μαμα μ μεχρι να φύγω (6-8:30) ενα κλαμα η μπεμπα αλλο πράγμα! Πρώτη φορα! Ειχε κ μύξα βέβαια, ήθελε κ να κοιμηθει κ δεν μπορούσε απο την μύξα, ήθελε κ να φάει αλλά μολις την έβαζα την έπαιρνε ο ύπνος, την ρουφούσα την μύξα συνεχεια κ εχω βαλει κ ενα σορό φυσιολογικό όρο!! Κ ειχα κ την μαμα μ μην την ρουφας δυνατά! Μην την ρουφας δυνατά! Φτάνει φτάνει πολυ κλαίει! 100 φορές μ το ειπε κ αυτη κ ο μπαμπάς μ κ τον ειπαν κ στον αντρα μ να μ το πει οταν παμε σπιτι να μην την ρουφάω δυνατά! Κ οταν γυρίσαμε με ξανά πήρε τηλ κ μ λεει οτι ηταν ματιαγμενη πολυ! Αλλά κ εσυ μην γη ρουφας τοσο δυνατά! Αχ Χριστέ μου... Ενταξει ρε μαμα της λεω πόσες φορές δλδ πρέπει να μ το πείτε; Το καταλαβα δεν ειμαι χαζή! Μ το είπατε μια, μ το είπατε δυο, φτάνει! Τι δλδ καλύτερο ειναι να την αφήσω με την μύξα κ να μ πάθει κ Κάμια ωτίτιδα;; Ειπαμε ρουφάω τοσο ώστε να βγει η μύξα οχι ο εγκέφαλος!! Ενταξει ενταξει μ λεει δεν θ στο ξαναπώ... Απλά λεει στεναχωριομουνα ετσι π την άκουγα να κλαίει...

Τρέχα γύρευε!!!

Γενικοτερα νευραααα σήμερα! Στραβά κοιμηθηκα! Στραβά ξύπνησα!

KMwEp3.png

Καλημέρα κ απο μενα! Εδω βρέχει κ φυσάει κ εβγαλε κ κρυοοοο...

Κ εγω εχθες κουράστηκα πολυ! Απο την ωρα π έφτασα στην μαμα μ μεχρι να φύγω (6-8:30) ενα κλαμα η μπεμπα αλλο πράγμα! Πρώτη φορα! Ειχε κ μύξα βέβαια, ήθελε κ να κοιμηθει κ δεν μπορούσε απο την μύξα, ήθελε κ να φάει αλλά μολις την έβαζα την έπαιρνε ο ύπνος, την ρουφούσα την μύξα συνεχεια κ εχω βαλει κ ενα σορό φυσιολογικό όρο!! Κ ειχα κ την μαμα μ μην την ρουφας δυνατά! Μην την ρουφας δυνατά! Φτάνει φτάνει πολυ κλαίει! 100 φορές μ το ειπε κ αυτη κ ο μπαμπάς μ κ τον ειπαν κ στον αντρα μ να μ το πει οταν παμε σπιτι να μην την ρουφάω δυνατά! Κ οταν γυρίσαμε με ξανά πήρε τηλ κ μ λεει οτι ηταν ματιαγμενη πολυ! Αλλά κ εσυ μην γη ρουφας τοσο δυνατά! Αχ Χριστέ μου... Ενταξει ρε μαμα της λεω πόσες φορές δλδ πρέπει να μ το πείτε; Το καταλαβα δεν ειμαι χαζή! Μ το είπατε μια, μ το είπατε δυο, φτάνει! Τι δλδ καλύτερο ειναι να την αφήσω με την μύξα κ να μ πάθει κ Κάμια ωτίτιδα;; Ειπαμε ρουφάω τοσο ώστε να βγει η μύξα οχι ο εγκέφαλος!! Ενταξει ενταξει μ λεει δεν θ στο ξαναπώ... Απλά λεει στεναχωριομουνα ετσι π την άκουγα να κλαίει...

Τρέχα γύρευε!!!

Γενικοτερα νευραααα σήμερα! Στραβά κοιμηθηκα! Στραβά ξύπνησα!

Α ρε Βούλα πεθαίνω με τις περιγραφές σου!!!

Σόρι που γελάω με τον πόνο σου αλλά τα λες πολύ ωραία!!

Προσθέστε κι εμένα στις ξενυχτισμενες- στραβο..ξυπνημενες.. !

Σκέφτομαι να αρχίσω τον καφέ. Εσείς κορίτσια πίνετε κανονικά; Ξέρω ότι επιτρέπεται απλά φοβάμαι μην αρχίσουμε τις αϋπνίες και μετά άντε να ξαναστρωσουμε...

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Καλήμερα και από εμας..μπορούμε κ εμείς να μπούμε στην λίστα των ξενυχτησμενων.πρώτη φορά ξύπνησε μέσα στην νύχτα 3:30 κ κοιμήθηκε 6 .την σήκωσα να φάει τίποτα ομως ξανακοιμηθηκε κ τώρα περιμένω να ξυπνησει μήπως φιλοτιμηθεί κ φάει. Βούλα μένω Λαγκαδά έξω από την Θεσσαλονίκη λογικα γνωρίζεις .εσύ?

IGvSm12.png

Γεια σαςςςςς τι κάνετε?

Ξενυχτι βλεπω...εμεις εχουε μια γκρινια αλλο πράγμα! Μικροί μεγαλοι!!!!!!

Βρεχει παααααρα πολυ εχω να πω και αστραπες και μπουμπουνητα κ απ ολα!Φθινόπωρο η κατασταση θυμιζει..

Εχει ερθει και η μανουλα μου να μας δει!

Δεν εχω νεα.Το μωρο ευτυχώς δεν εκανε πυρετο απ το εμβολιο.Περιμένω παρενέργειες του μεγαλου!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...