Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι κανονικα πρέπει να το εξετασει.

Στην ξαδερφη μου(σε αλλη περιοχη)τον ειχαν εξετασει τον μπεμπη.τα παντα ολα!!!

Απλα βαριουνται εχουν μαθει ολοι στο χρημα στα σπίτια η στα ιατρεια τους..

Κατα τ'αλλα ομως με επρηξε εδω να ερθεις την επομενη φορα και να αλλαξουμε σχημα.να μην τρεχει καθε μηνα.να κανουμε καποια εξαπλα και καποια αλλα διπλα.και της λεω και γιατι να επιβαρυνω τον οργανισμό του βρεφους με τοσα πολλα???προτιμω να ερχομαι καθε μηνα.και δεν μιλησε. δεκα φορες φορες μου ειπε σε περιμενω μην ξεχασεις....

Μετα μου λεει θες να ερχεται συμβουλος υγειας στο σπιτι

σου να σε καθοδηγησει με το μωρο για την διατροφη αργότερα κτλ.. Δωρεαν μου λεει.

Της ειπα οχι(φυσικά) ξερω τι προγραμμα θα ακολουθησω..οτινα ναι ετσι?!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μαργαρίτα γεια σου κι από μένα εγώ την έβαλα αρχές Απριλίου στην κούνια χωρίς σφήνα μόνο με πάντα σε όλη την έκταση της κούνιας ήταν τότε 3 μηνών τις πρώτες μέρες δεν κοιμόταν καθόλου μέχρι να συνηθίσει τον μεγάλο χώρο αλλά μετά από πολλές προσπάθειες του τύπου την αφήνω ξυπνάει την παίρνω αγκαλιά ξανακοιμάται την συνήθισε και τώρα κοιμάται μια χαρά το βράδυ ξυπνάει 3 φορές μάξιμουμ για φαγητό και μετά ξυπνάει κατά τις 12-12.30 το μεσημέρι.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γκρέτα κι εγώ ψάχνω καινούριο παιδίατρο τον 3ο κατά σειράν αυτή που πήγαινα δεν μου τα λέει πολύ καλά με το θηλασμό και γενικά εγώ δεν θέλω να αποθηλάσουμε τόσο νωρίς (πριν τον χρόνο δηλαδή) και ψάχνω κάποιον να είναι υπέρ του θηλασμού και επεξηγηματικός να μην μας ξεπετάει. Αν έχεις κάποιον υπόψιν σου στείλε μου σε π.μ. το όνομά του.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Εννοείται ότι πρέπει να τα εξετάζουν τα μωρά κάθε μήνα. Δεν είναι μόνο να τα ζυγίζουν, ελέγχουν κ την ανάπτυξη. Δηλαδή πηγές πρώτη φορά σ αυτήν την παιδίατρο, κατάλαβα καλά; Και το εξαπλο υπερβολή μου φαίνεται άντε το διπλό να το καταλάβω.. κι εμείς κάναμε

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Εντελώς ότι να ναι ο σύμβουλος διατροφής, δηλαδή τι να σου πει, βάλε πρώτα την πατάτα κ μετά το καρότο; χα χα χα! Εντάξει το παρατραβηξα λίγο αλλά κατάλαβες τι θέλω να πω...

Αντιγόνη εμένα η γνώμη μου είναι ο παιδίατρος να είναι γνώστης σε θέματα υγείας του παιδιού κ να τον εμπιστευσαι και στο θέμα του θηλασμού δε χρειάζεται να ταυτίζονται κ οι απόψεις σας, έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να σου πει μη θηλαζεις.

b5DEp3.png

Γκρέτα εγω δεν καταλαβα γρι από οτι είπες! Οποτε θα πω μονο: ελπιΖω να πήγαν όλα καλα με το εμβολιο και γουαου(!) 7,5 κιλά!!!

Ααα κ άμα βρείτε αξιόπιστο παιδίατρο.. Κι από δω σε μένα παρακαλώ!

Αλήθεια ερώτηση: θα κλείνατε ραντεβού σε παιδίατρο για... Εξέταση; ΕΝνοω να το εξεταςετε εςεις αν σας... Κανει. Ειναι μια παιδίατρος η οποία ειναι κυριολεκτικά δίπλα στο σπιτι αλλα δεν ξερω κανέναν που να πηγαίνει σε αυτή (κ στο παρεντς πχ βρήκα μονο μια κοπέλια που την ειχε ακουστά κ σκεφτόταν να παει συν οτι εμφανίστηκε στο μια της Τατιάνας κ μίλησε για το μητρικό θηλασμό).

Αλλα ψιλό ντρέπομαι να παω έτσι κ τι να της πω; Θελω να δω αν μου κάνετε; Κ αν δεν μου κανει κ γυρίσουμε στην παλια αν εχει σημειώσει κατι αυτή στο βιβλιάριο του παιδιού δεν θα παρεξηγηθεί η άλλη;;

Στο μεταξύ ο μικρός απέκτησε νέα συνήθεια. Πλεον ούτε για πλάκα να θηλάζουμε ξάπλα λυγίζω πόδια κ τα κάνω ορθή γωνία και τον βάζω να κάτσει ανάμεσα (σαν καθισματάκι) κ μονο έτσι στο "όρθιο" τρώμε πλέον! Σε οποιαδήποτε άλλη θέση χτυπιόμαστε κ το πετάμε το στήθος (!) τι να πω whatever fits! Αφού τρώει ας τρώει κ έτσι. Όσο αντέξει η μέση μου βεβαια!!! :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

ΓιΑ κούνια εγω όχι ακομα να πω την αλήθεια μου μετα το καλοκαίρι (κατα 15υγουστο που γίνεται 6 μηνών σκεφτόμουν.

Μου φαίνεται τοσο μικρούλι ακομα κ όσες φορες τον ακούμπησα στην κούνια μου φάνηκε οτι "χάθηκε" εκει μέσα (!)

Για την ωρα παραμένουμε στο babybay μας που ούτως ή άλλως μας χωράει μέχρι να πάρουμε άλλους 20 πόντους :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Greta 7,5 κιλα;!; Ουαου!!!! Τελεια!

Κ εμείς απο την αρχή στην κούνια της την έχουμε. Εχει κανα δυο εβδομαδες π οταν την παίρνει π ύπνος κ την αφήνω συνεχίζει τον ύπνο της. Ποτε για λιγο κ ποτε για πολυ! Το θετικό ειναι οτι δεν ξυπνάει... Κ επειδή ακριβώς δεν ξερω σε πόση ωρα θ ξυπνήσει με το π την αφήσω τρεχωωωωω να προλάβω τ πανταααα!!!

Α ρε κοριτσια να βάζαμε μια κάμερα να μας έγραφε όλη μερα κ μετα να το "τρέχαμε" στο γρήγορο κ να το βλέπαμε... Θα ειχε πολυ γέλιο!

KMwEp3.png

Greta 7,5 κιλα;!; Ουαου!!!! Τελεια!

Κ εμείς απο την αρχή στην κούνια της την έχουμε. Εχει κανα δυο εβδομαδες π οταν την παίρνει π ύπνος κ την αφήνω συνεχίζει τον ύπνο της. Ποτε για λιγο κ ποτε για πολυ! Το θετικό ειναι οτι δεν ξυπνάει... Κ επειδή ακριβώς δεν ξερω σε πόση ωρα θ ξυπνήσει με το π την αφήσω τρεχωωωωω να προλάβω τ πανταααα!!!

Α ρε κοριτσια να βάζαμε μια κάμερα να μας έγραφε όλη μερα κ μετα να το "τρέχαμε" στο γρήγορο κ να το βλέπαμε... Θα ειχε πολυ γέλιο!

:-P:razz::-P

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα

Κοριτσια πηγα στο κεντρο μανας και παιδιου του εοππυ.

Εκει εχουν και παιδιατρο.και δεν εξετασαν το μωρο.αναπτυξη ακροαστικα αυτια.τιποτα.αυτο εγραφα πιο πανω αλλα ειχα νευρα και τα γραφα γρηγορα.

Παιδιατρο θα δοκιμασω εναν αλλον τον αλλο μηνα.εχω ξανά παει μια φορα.Θα ηθελα να ξανα παω.το θεμα ειναι οτι ειναι Πειραια.θα βολευε οποια μενει εδω κοντα.οι παιδιατροι πρεπει να ειναι κοντα σας κοριτσια..δεν μπορειτε να τρεχετε στην αλλη ακρη της Αθηνας με ενα παιδι πχ να ψηνετε στον πυρετο.

Αθηνά εγω ηδη θα ειχα παει στην παιδιατρο που λες!

Και δεν κατάλαβα γιατι να παρεξηγηθει η αλλη?

Κοριτσια δεν ξερω ουτε εναν που να κατεληξε σε παιδίατρο με την πρωτη!Ουτε καν με την δευτερη!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Οσο για τα κιλα μας ειπαμε ο μπεμπης ειναι ο σωματοφύλακας της παρεας :tongue::tongue::tongue::tongue:

Χαζευα χθες το βιβιαριο του μεγαλου και ειδα οτι 4μηνων ηταν 7.400γρ μαλλον κανω αφρατουλικα μωρα χιχι

(Ευτυχως δεν καναμε πυρετο με το εμβολιο)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες!!

Εμείς απο παιδιατρο με την πρώτη καταλήξαμε. Κ σκέψου οτι είδα απλά την διεύθυνση οτι ειναι παρά πολυ κοντα μας (παω κ με τα πόδια καμια φορα) κ μετα αφού ειχαμε παει είδα ιστοσελίδα άρθρα κλπ...

KMwEp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες!!

Εμείς απο παιδιατρο με την πρώτη καταλήξαμε. Κ σκέψου οτι είδα απλά την διεύθυνση οτι ειναι παρά πολυ κοντα μας (παω κ με τα πόδια καμια φορα) κ μετα αφού ειχαμε παει είδα ιστοσελίδα άρθρα κλπ...

Με αυτον τον παιδιατρο και εγω με την πρωτη θα κατεληγα :):D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...