Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Το blw το δοκιμασα στον μεγαλο!Ξεκινησα με μπανανα.

Την κοβεις στην μεση και βαζεις το δαχτυλο σου το μικρο στην μεση και χωριζεται σε 3μπαστουνακια.του αφηνα ενα ενα τα μπαστουνακια,μια χαρα τα καταφερνε!

Οταν ηταν ενος ετους ο παιδιατρος μου ειχε πει τελος τα αλεσμενα,δινεις οτι τρωτε.Εννοείται σε μικρα κομματάκια και το μοσχαρι λιγο προσοχη.Ολα εγιναν ανωδυνα!Μακαρι να συμβει το ιδιο και με τον μπεμπη.Αν και εγω ειμαι λιγο απολυτη βασικα και σκληρη.Τελος,τωρα τρωμε!Δεν εχει μα μου σου του!!!Οπως τα μαθεις ειναι τα παιδια!

boulitsa τι εννοεις θα σου λενε οι γυρω διάφορα?? Γιατι επιτρεπεις?εγω περα απ τον μπαμπά τους δεν τωταω ουτε ακουω κανεναν.Και αν μου λεει κατι καποιος απλα λεω οχι ετσι θα γινεται.Ειναι αυτο που σου λεω ομως ,ειμαι απολυτη!Ολοι με ρωτανε για να του δωσουν κατι.Και δεν μιλαω για συνομήλικους, μιλαω πχ για πεθερικα που ειναι 60 και ανω!Δεν θα επιτρεπεις!Εσυ ξερεις τελος!!

Α!Το ο παιδιατρος το ειπε πιανει πολυυυυυυυυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζαλαδες ελαχιστες καποιες φορες οταν ειμαι εξαντλημενη.Δεν αποχωριζομαι τον σιδηρο.κανονικα πρεπει μεχρι να αποθηλασουμε.Πρεπει να περνετε συμπληρωμα κοριτσια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εγω πάντως δεν ζορίστηκα καθολου με το φαγητό 5,5 μηνων ξεκινήσαμε αλεσμένα στον όγδοο μηνα μ ειπε πατημένα με το πιρούνι κ μεχρι τον χρόνο ηδη έτρωγε κανονικά όπως εμείς! Κ απο ολα... Ίσως κάποιο Σπανακορυζο ή καμια φακή κιγο να τσινουσε αλλά ηταν μεχρι να φάει μια μπουκιά άπαξ κ την έτρωγε δεν σταματούσε μετα. Ειναι καθαρά στο παιδι πιστεύω.

KMwEp3.png

Α καλα γκρετα μ σε κάποιους ανθρώπους δεν πιάνει ούτε το "ο Παιδιατρος το ειπε" παντα εκείνοι ξέρουν καλυτερα!

Boulitsa μου κ γιατΙ πρέπει να δώσεις λογαριασμό για το πως τρωει το παιδι σ; Σε ερωτηση ξεκινήσατε τα φρούτα; Ναι τα ξεκινήσαμε! Ούτε πως ούτε τι ούτε τπτ παραπανω δεν χρειάζεται. Αν σε δουν τότε μπορείς να πεις ετσι θελω! Ετσι κανω! Ετσι βολευόμαστε!

Βρε αιντε απο δω π θα σκεφτομαι κ τι θ πρέπει να πω στους άλλους για το παιδι ΜΟΥ!

Εμενα το blw δεν μ αρέσει γιατι θα πρέπει να την αφήνω 100000 ωρες μεχρι να φάει ικανοποιητικά κ γιατι κ εγω με το φαγητό ειμαι περίεργη. Τρωει ποσότητες π τρωει ο μπαμπάς μας όλοι όσοι βλέπουν την ποσότητα π τ βαζω λένε γιατι τ έβαλες τοσο πολυ κ οταν τους λεω γιατι το τρωει δεν με πιστεύουν μολις ομως το αδειάσει το πιάτο τ δεν λεν κουβέντα! ( δλδ τι λεω ψέματα; ΦΕΝ μπορω να καταλάβω ρε παιδι μ;!;!) κ παρόλο π τρωει πολυ, αν δεν φάει καμια φορα κ την τελευταια κουτάλια εγω στεναχωριέμαι. Όποτε πουουου να αφήσω την μπεμπα να φάει λιγο...καρδιά θα πάθω!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες

Βούλα ευτυχώς είστε καλύτερα γιατί να κόψεις τον θηλασμό δεν θα σου λείπει μετά όλο αυτό το δέσιμο και σου πάει η καρδιά να δώσεις σκόνη;; Εγώ σκέφτομαι μέχρι τον χρόνο να δίνω δικό μου και μετά έχει ο Θεός μπορεί να δίνω γάλα γαιδούρας ή σόγιας

Boulitsa συμπάσχω μαζί σου το τι ακούω για τον θηλασμό και γενικά για μένα ειδικά από τους γονείς μου και πριν το παιδί δηλαδή εύχομαι να μην γίνω κι εγώ δεσποτική σαν μητέρα αν και δεν μου αρέσει και εντελώς να το έχω απείθαρχο το παιδί αλλά θα δείξει επίσης πολύ χαίρομαι που σου έδωσα έναυσμα με το blw :rolleyes:

Κατά τα άλλα εμείς ομορφαίνουμε θα αλλάξω και παιδίατρο θα πάω στον τρίτο κατά σειρά θέλω έναν να είναι συνεργάσιμος και επεξηγηματικός όχι να μας ξεπετάει. Σε άντρα θα πάω αυτή την φορά.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσιαααα! Τα φώτα σας!

Απο το πρωι ο παιδι μου κανει το εξής ζαβό:

Τρώει ενα λεπτό απο το στήθος αρχίζει να χτυπιέται κ...το πετάει..

Μολις το πετάξει ηρεμεί κ...κάθεται κ το κοιταει(!)

Λέω οκ χόρτασε δεν θέλει άλλο κ παω να μαζευτώ. Με το που φεύγει το στήθος απο μπροστά του: Κλάμματα κ οδύρμοι. Του το ξαναδίνω... Μια απο τα ιδια(!)

Αυτη τη στιγμή κλεινουμέ..μισάωρο που απλώς το κοιτάμε χωρις διάθεση να φάμε! Προσπαθήςα να τον αποσπάσω έπιασε για... Μισή ωρα κ μετα έκανε πάλι κινήσεις οτι πεινάει, τον ξανα έβαλα κ παλι τα ιδια!

Το χετε ξανασυναντήσει αυτο;!;!;!;!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Κοριτσιαααα! Τα φώτα σας!

Απο το πρωι ο παιδι μου κανει το εξής ζαβό:

Τρώει ενα λεπτό απο το στήθος αρχίζει να χτυπιέται κ...το πετάει..

Μολις το πετάξει ηρεμεί κ...κάθεται κ το κοιταει(!)

Λέω οκ χόρτασε δεν θέλει άλλο κ παω να μαζευτώ. Με το που φεύγει το στήθος απο μπροστά του: Κλάμματα κ οδύρμοι. Του το ξαναδίνω... Μια απο τα ιδια(!)

Αυτη τη στιγμή κλεινουμέ..μισάωρο που απλώς το κοιτάμε χωρις διάθεση να φάμε! Προσπαθήςα να τον αποσπάσω έπιασε για... Μισή ωρα κ μετα έκανε πάλι κινήσεις οτι πεινάει, τον ξανα έβαλα κ παλι τα ιδια!

Το χετε ξανασυναντήσει αυτο;!;!;!;!

Καλησπέρα! Μήπως εφαγες κάτι που δεν αρέσει στον μικρό???? Αυτό Συμβαίνει καποιες φορές όταν αλλάζει για κάποιο λόγο η γεύση στο γάλα. Αυτό μπορεί να το προκαλέσει πχ: ασκήσεις για το στήθος, λόγω συγκέντρωσης γαλακτικού οξέος, καποιο συστατικο του φαγητού οπως το σκόρδο.

Επίσης εμένα η μικρή κανει το ίδιο αυτές τις μέρες ,επειδή είναι βουλωμένη η μυτούλα της. Ενώ πεινάει, τρώει λίγο και μετά κλαίει επειδή δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά!

Μπορεί βέβαια να μη συμβαίνει και τίποτα απο τα παραπάνω! Άβυσσος η ψυχή των μωρών!!!! Εσύ την ώρα που θηλάζεις προσπάθησε να παραμένεις ήρεμη, γιατί αντιλαμβάνονται την ένταση που νιώθουμε και επιδεινώνεται η κατάσταση!!!

Χμμμμ τι να πω.. Το μονο διαφορετικό από συνήθως ειναι οτι δεν είχαμε γάλα σπιτι κ χτες κ σήμερα το πρωι έφαγα ψωμί με βούτυρο κ μέλι αντί για γάλα με κορν φλεικς! Να τον ενόχλησε αυτο;;;

Με τα χίλια ζόρια φάγαμε τελικα αλλα πραγματικά κάναμε 100 ωρες κ με ...πολύ παρατήρηση (!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Χμμμμ τι να πω.. Το μονο διαφορετικό από συνήθως ειναι οτι δεν είχαμε γάλα σπιτι κ χτες κ σήμερα το πρωι έφαγα ψωμί με βούτυρο κ μέλι αντί για γάλα με κορν φλεικς! Να τον ενόχλησε αυτο;;;

Με τα χίλια ζόρια φάγαμε τελικα αλλα πραγματικά κάναμε 100 ωρες κ με ...πολύ παρατήρηση (!)

Μην στεναχωριεσαι ειλικρινα!Μπορει να τον ενοχλουν πολλα πράγματα! θα φαει αν πειναει δεν γινεται διαφορετικα!Και μενα αυτο το μωρουλι μου κανει τρελα πραγματα στον θηλασμο αλλα πραγματικα εχει παψει να με ενοχλει!

Χιλια δυο μπορει να του συμβαίνουν.. Εμενα παλι το αλλο το κουλο δεν θελει να θηλάζει πουθενα αλλου εκτος απο ξαπλα.Ξαπλωνουμε για να θηλαζει καταλαβαινεις?δεν τρωει διαφορετικά! Και ολο αυτο γιατί ζεσταίνεται, και εχει και γοπ και κανονικ δεν κανει να θηλάζει ξαπλα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αααα δεν ξερω αν θυμάσαι αλλά το ιδιο μ το εκανε κ μενα κάποιες φορές έτρωγε κανα πεντάλεπτο κ μετα έκλαιγε κ δεν ήθελε τπτ ούτε πιπιλα ούτε τπτ ήθελε μονο το δάχτυλο μ! Κουλό;!;! Κ ομως ξέρεις γιατι το ήθελε; Γιατι ηταν σκληρό κ την πονάνε τα ούλα της γιατι ετοιμαζόμαστε για δόντι το ειδε ο Παιδιατρος...

Όποτε προφανώς θα την κανει κανένα πόνο ωρες ωρες κ γιαυτο γκρινιάζει... Για δοκίμασε να βάλεις ενα (καθαρό) δάχτυλο κ να τριψεις τα κατω ούλα θ ηρεμήσει;;;

KMwEp3.png

Αχ Αντιγόνη μου να σ πω την αληθεια δεν νιώθω κάποιο σπουδαίο δέσιμο. Νιώθω τα ιδια π ένιωθα με τον γιο κ αυτον δεν τον θήλασα...

Αν το παρατείνω θ ειναι γιατι θ εχω βολευτεί με τον τροπο π θα την κοιμίζω το βράδυ...

Δεν ξερω αν ακούγομαι κακιά ή παρτακιας ή περίεργη αλλά εχω ακόμα ενα π πρέπει να φροντίζω όποτε δεν απολαμβάνω κάποιο δέσιμο τ θηλασμού!

Μαρεσει π θηλάζω! Νιώθω περήφανη π τα κατάφερα! Αλλά ενταξει... Μεχρι εκει... Ξερω γω... Μήπως κατι δεν παει καλα με μενα;;

KMwEp3.png

Καλημερα κοριτσια..εχει παει καμια το μωρο στην κουνια?εμας μαλλον παρακουνιεται στο πορτ μπεμπε..πως το βαζουμε στην κουνια?την παντα?εμρνα που εχει μαθει κ με κουνημα??αφηστε τα νεα τρελσ του,θελει πιπιλα το στηθος γμτ...

F4oIp2.png

Μολις καναμε εμβολιαααααα

Ο μεγάλος εκανε το mmr :(

Ο μπεμπης 7.5 κιλα πολυ καλος αλλα ουτε εκει ενθουσιαστικα,τον μπεμπη δεν τον εξετασαν και κανονικα απαγορεύεται.. Άσχετα που το ειπα πολλες φορες,μετα μου ειπαν την επομενη φορα.

Ανησυχω για τον μεγαλο βασικα αλλα τεσπα μην σας πριζω.

Σε κουνια Θα τον βαλω προσεχως εγω.

Παντα σφήνα..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...