Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Πηρα παναντολ έξτρα! 2! Μ τον έριξαν τον πυρετό...

Ενα ρίγος...

Πονάνε κ τα κοκαλάκια μου...

Η μικρη ολο κοιμαται. Ζαβλακωθηκε απο τα δέκατα. Την έδωσα ντεπόν τωρα πριν κοιμηθει μήπως κ αυριο ειναι καλυτερα...

Κ ήθελε ο αντρας μ να παει κ για δουλεια Χαλκιδική αυριο... Αμ δε! Π να κατσω εγω ετσι κ με τα δυο άρρωστα;;;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Βούλα , ελπίζω σήμερα να είστε καλύτερα! Άρρωστη μανούλα και παιδάκια ταυτόχρονα πρέπει να είναι πολύ ζόρικο!

Μαργαρίτα, και εμείς ξυπνάμε το βράδυ! Γύρω στις 04.30 - 05.00...Ελπίζω σύντομα να σταματήσει και να κοιμόμαστε σερί, πόσο μου έχει λείψει αυτό....

Μπάνιο στη θάλασσα θα κάνουμε λογικά! Η παιδίατρος λέει να έχουμε γίνει 6 μηνών και με την προϋπόθεση της καθαρής θάλασσας και φυσικά όχι τις ώρες που ο ήλιος τσουρουφλάει! Αντηλιακό εμείς θα χρησιμοποιήσουμε της frezyderm.

Αυτό πάντως βρε παιδί μου που ο κάθε παιδίατρος έχει τη δική του κοσμοθεωρία σε απλά πράγματα, είναι απίστευτο!!!!

Καλημερα

Βουλα τι να σου πω!οτι και αν σου πω....δεν εχεις βοηθεια?

Αχ ρε κοριτσακια μου ειλικρινα ακομα πιστευω οτι ηταν λαθος να στειλετε τα μεγαλα παιδικο.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα σας!

Βούλα, τουλάχιστον σκέψου ότι η μικρή παίρνει αντισώματα. Είναι μανίκι πάντως να είσαι άρρωστη και να έχεις μωρό. Το πέρασα με την γαστρεντερίτιδα τον Μάρτη, μαύρα χάλια.

Συζητούσα με κάτι γνωστούς το θέμα του παιδικού και μου έλεγαν ότι και τα 2 παιδιά τους τα έστειλαν από Απρίλη και μετά ακριβώς για να μην τους φέρουν ιώσεις. Εμείς προσανατολιζόμαστε στην ιδέα μια κοπέλας να την κρατάει από τη στιγμή που θα γυρίσω στη δουλειά, μέχρι να ξεπεταχτεί λίγο και να την στείλω παιδικό μόλις καθαρίσει.

Εμάς πάλι μας είπε για την θάλασσα φυσικά να είναι καθαρή και ζεστή, πρωινές ή αργά απόγευμα στις μεγάλες ζέστες, καλό ξέπλυμα και με καπέλο και αντηλιακό. Αν την δω να τρέμει, εννοείται την βγάζω και εννοείται ότι για κανά δεκάλεπτο το πολύ. Και πάντα με ρουχάκια. Εντάξει, Χαλκιδική έχει ζεστές θάλασσες και καθαρές, οπότε δε φοβάμαι. Σκεφτόμουν αν όχι θάλασσα, να έχω μία πισινούλα με θαλασσινό στον ήλιο να ζεσταθεί και μετά να την φέρνω κοντά μας στον ίσκιο.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Στην μπεμπα εχθες το βράδυ πριν κοιμηθει έδωσα ντεπόν κ απο τότε έπεσε κ δεν ξανά ανέβηκε!! Εγω μεσα στην νύχτα ανέβασα 2 φορές κ τωρα αλλη μια. Ειμαι με 38,3 κ περιμένω μα δράσουν τα παναντολ!

Ό γιος πολυ καλυτερα! Η μπεμπα πολυ μύξα κ βήχα! Κ μάλλον κολλήσαμε κ τον μπαμπα μας!!

Βοήθεια;;; Χαχαχα!!! Ξέρεις τι μ ειπαν; Να μην ερθουμε για να μην κολλήσουμε!! (Ενταξει μπορει να έχουν κ δίκιο!)

Αχ γαστρεντερίτιδα περάσαμε πριν κανα 2-3 εβδομαδες εγω κ ο γιος! Αρρωσταίνω πανεύκολα!! Δεν ξερω γιατι...απο οταν έμεινα έγκυος άρχισα να αρρωσταίνω με το παραμικρό! Λέτε να πρέπει μα αρχίσω καμια βιταμίνη;; Θα ρωτήσω παιδιατρο-γυναικολόγο.

KMwEp3.png

Α! Για την θάλασσα μας ειχε πει εμάς να γίνει 6 μηνων! Τον γιο π 6 μηνων ηταν Ιούνιος τον βουτούσαμε συνεχεια! Κ οχι μονο για δέκα λεπτα! Κ βουτιές τον έκανα κ η μύξα ετρεχεεε! Ειχα παρει ενα σωσίβιο π εχο θεση να κάθεται κ τα ποδαράκια τ ηταν μεσα στο νερο! Εννοείτε καπέλο! Κ αντηλιακό! Να σ πω την αληθεια ας ηταν ζεστασιαρης όποτε μονο με το μαγιό έμπαινε...

Στον αρμενιστη πηγαίναμε π η θάλασσα ηταν τελεια!

Τωρα η μπεμπα 6 μηνων θα ειναι Αύγουστο κ ειναι κ κρυουλιαρα όποτε δεν ξερω κατα ποσο θα την βουτήξουμε!

KMwEp3.png

Greta μου ο Παιδικος ειναι υπέροχο πράγμα! Το τι μαθαίνουν τα παιδια! Οτι ξεφεύγουν απο το σπιτι κ περνάνε υπέροχα!! Οι γιορτουλες π κανουν κ λένε κ ποίημα! Η ζωγραφιές π κανουν κ μ τις φέρνει στο σπιτι!

Κ εγω ξεκουράζομαι οταν λείπει!

Ενταξει ηταν λιγο κ δικό μ λάθος π κόλλησε η μπεμπα γιατι ο γιος ολο θέλει να την αγκαλιάζει κ να την φιλάει κ εγω δεν ηθελα να του λεω φύγε κ φύγε!

KMwEp3.png

Ναι Βουλα μου το ξερω αλλα ειλικρινα φρικαρεω με τον πυρετο και τις ιωσεις.Εχουμε νοσηλευτεί δυο φορες παιδων με τον μεγάλο. Μωρο και πυρετός η ιωση βαρια σημαινει νοσοκομείο αν πρεπει να δωθεί αντιβιωση,γιατι μόνο ενδοφλεβια γινεται στα μωρα γι αυτο φοβάμαι

Θα τον εχω σπιτι αλλον έναν χρονο...ξερω οτι ειναι δυσολο εγω θα τραβηξω το λουκι αλλα φοβαμαι

Κανονικα απο του χρονου πανε νηπιο αυτο ειναι το σωστο.τεσσαρων ετων.εμενα ακομα δεν εχει κλεισει τα 3..

Και εγω αρρωσταινω ετσι σας το εχω πει,απο τοτε που εγινα μανουλα.δεν νομιζω να φτιαχνεται....ετσι και η μαμα μου

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μεχρι ν μείνω έγκυος στη μπεμπα ειχα να αρρωστήσω... Ουουου!! Στην εγκυμοσυνη τ γιου ούτε μετα δεν αρρωσταινα με τίποτα! Όσες αρρώστιες κ αν πέρασε αυτός εμένα με άφησαν άθικτη!

Απο την εγκυμοσυνη στην μπουμπου εχω αρρωστήσει 15000 φορές!! Βαρέθηκα!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, μήπως έχει πέσει η άμυνα του οργανισμού σας λόγω κούρασης; Υπάρχουν άραγε τίποτα συμπληρώματα (βιταμίνες πχ) συμβατά με τον θηλασμό; Οι σταγόνες εχινάκειας ή γκρέιπφρουτ πάντως, σε εμάς κάνουν δουλειά. Με το που παει να μας πιάσει κρύωμα, τσουπ πλακωνόμαστε και μας περνάει ξώφαλτσα.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρες!!!

Βούλα πολύ χαίρομαι που ειστε καλύτερα!!!

Για την υπερπαραγωγή δεν ξερω πως το καταλαβαίνεις (πώς θα μπορούσα άλλωστε!!! :) ) αλλα αν θυμάμαι σωστά το μωρό τρώει περισσότερο από το πρώτο "αραιό" γάλα κ χορταίνει κ σταματάει πριν φταςει στο θρεπτικό "λιπαρό" οποτε δεν παίρνει τελικα όλα όσα χρειάζεται. Κατι τέτοιο μπορει να κάνω κ λάθος ομως...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;

Εμεις ήρεμα τπτ το...συνταρακτικό ήρεμο Σαββατοκύριακο γενικά. Εγω λιγο εχω αρχίσει να ζαλίζομαι οταν παω να σηκωθώ (το ειχα παθει κ τις τελευταίες μερες της εγκυμοσύνης) τότε μου ειχε περάσει με έξτρα ξεκούραση τωρα...ενας θεός ξέρει :)

Άντε καλή μας εβδομαδα!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρες!!!

Βούλα πολύ χαίρομαι που ειστε καλύτερα!!!

Για την υπερπαραγωγή δεν ξερω πως το καταλαβαίνεις (πώς θα μπορούσα άλλωστε!!! :) ) αλλα αν θυμάμαι σωστά το μωρό τρώει περισσότερο από το πρώτο "αραιό" γάλα κ χορταίνει κ σταματάει πριν φταςει στο θρεπτικό "λιπαρό" οποτε δεν παίρνει τελικα όλα όσα χρειάζεται. Κατι τέτοιο μπορει να κάνω κ λάθος ομως...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;

Εμεις ήρεμα τπτ το...συνταρακτικό ήρεμο Σαββατοκύριακο γενικά. Εγω λιγο εχω αρχίσει να ζαλίζομαι οταν παω να σηκωθώ (το ειχα παθει κ τις τελευταίες μερες της εγκυμοσύνης) τότε μου ειχε περάσει με έξτρα ξεκούραση τωρα...ενας θεός ξέρει :)

Άντε καλή μας εβδομαδα!!!

Κ εγω εχω αρχίσει ν ζαλίζομαι, μάλλον λόγω τ θηλασμού τόσους μήνες πρέπει ν κάνω καμία εξέταση για σίδηρο κλπ...

Έπεισε το με το blw που λέτε το έψαξα κ μ άρεσε τρέλα σαν ιδέα. Θ ήθελα πλ ν το ακολουθήσω γτ με τη μεγάλη π τρώγαμε κρέμες κ ολα αυτά τα σιχαμερά π λένε οι παιδίατροι, τώρα εχει φτάσει 2 χρόνων κ δν τρώει απο το δικό μας φαγητό με τπτ, ακόμα με βραστά τη βγάζει...

Όμως επειδή προϋποθέτει θηλασμο όλη μερα ενδιάμεσα στα γεύματα, πως θα γίνει με τη δουλειά;

Επίσης θα πέσουν όλοι να με φάνε κ η παιδίατρος σίγουρα θ ειναι άσχετη με το θέμα... Καμία ιδέα;

Βούλα ελπίζω ν ειστε καλα τώρα!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...