Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κορίτσια βρήκα τι με ψιλό ανακουφίζει,τα goodys καθε φορά π έτυχε να φάω ήμουν καλυτερα οπότε αποφάσισα να τρώω μόνο goodys τι να κάνουμε;

Σήμερα το πρωί ακομα δεν έκανα εμετο κ το στομάχι Μ δεν ειναι τοοοοοσο σκ@τ@!

Εύχομαι να περάσουν ολα γιατι βαρεθηκα μα ειμαι έτσι αλλά συγχρόνως δεν μπορώ να κανω τπτ για να το αλλάξω.θελω μόνο να κλαίω! Το τι συμπαράσταση Μ δείχνει ο Αντρουλης Μ δεν περιγράφεται ευτυχώς αλλά ποσο ακομα να αντέξει και αυτός...;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια βρήκα τι με ψιλό ανακουφίζει,τα goodys καθε φορά π έτυχε να φάω ήμουν καλυτερα οπότε αποφάσισα να τρώω μόνο goodys τι να κάνουμε;

Σήμερα το πρωί ακομα δεν έκανα εμετο κ το στομάχι Μ δεν ειναι τοοοοοσο σκ@τ@!

Εύχομαι να περάσουν ολα γιατι βαρεθηκα μα ειμαι έτσι αλλά συγχρόνως δεν μπορώ να κανω τπτ για να το αλλάξω.θελω μόνο να κλαίω! Το τι συμπαράσταση Μ δείχνει ο Αντρουλης Μ δεν περιγράφεται ευτυχώς αλλά ποσο ακομα να αντέξει και αυτός...;

Χα χα χα αχ βρε κορίτσι, τι τραβάς! Προφανώς κάτι από αυτά που έφαγες στα Goodys σου στρώνει το στομάχι. Πολλοί υδατάνθρακες ίσως (π.χ. πατάτες τηγανιτές). Επίσης, πόσες ώρες ήταν άδειο το στομάχι σου πριν φας; Όλα παίζουν ρόλο.

Άντε κορίτσια, και άλλη στο club των διασήμων στον τέταρτο μήνα. Θεοφανία Παπαθωμά (και τη σιχαίνομαι ρε γαμώτο!) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Vtgian το hamburger μ φτιάχνει το στομάχι, το μοναδικό κρέας π μπορώ να φάω! Άντε ρε γμτ με πιάνουν τα νεύρα Μ πολύ έντονα όμως! Βαρεθηκα να ειμαι εγκυος! Δεν αντέχω άλλο με τις κωλοαναγουλες κ τους εμετους! Βαρεθηκα να κλαίω σε όποιον με ρωτάει πως ειμαι! Προχθές έκλαιγα με έναν στην τηλεόραση που ειπε καλό καλοκαίρι κ εγώ άρχισα να κλαίω κ να μιλάω στην τηλεόραση...ειναι ωρες ώρες για γέλια η κατάσταση αλλά δεν μπορώ να γελασω αυτό Μ την δίνει πιο πολύ απο ολα!οτι δεν γελάω πια! Βάση της προηγούμενης εγκυμοσυνης θα έπρεπε να έχουν περάσει ολα υτα εδώ κ δυο εβδομάδες! Ειναι δύσκολα τα πράγματα για μένα! Δεν εχω διαβάσει καμία απο σας να παραπονιέται πως τα καταφέρνετε;;;εγώ μόνο γκρίνια...κ δεν Μ φταίτε σε τπτ να σας πρήζω!

KMwEp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Είμαι και εγώ εγκυούλα 16 εβδομάδων σήμερα σε αγοράκι με ΠΗΤ 15/02/15!!! Άργησα να γράψω στο τόπικ γιατί είχαμε κάνει μαζί με την αυχενική και λήψη τροφοβλάστη, επειδή έχουμε και οι 2 μας στίγμα. Δόξα το θεό πήγαν όλα καλά και το παιδάκι μας έχει πάρει μονο το στίγμα του μπαμπά του και επιτέλους χαίρομαι την εγκυμοσύνη μου!!!

Να πάνε όλα καλά σε όλες μας και να έχουμε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.... :D :D

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Είμαι και εγώ εγκυούλα 16 εβδομάδων σήμερα σε αγοράκι με ΠΗΤ 15/02/15!!! Άργησα να γράψω στο τόπικ γιατί είχαμε κάνει μαζί με την αυχενική και λήψη τροφοβλάστη, επειδή έχουμε και οι 2 μας στίγμα. Δόξα το θεό πήγαν όλα καλά και το παιδάκι μας έχει πάρει μονο το στίγμα του μπαμπά του και επιτέλους χαίρομαι την εγκυμοσύνη μου!!!

Να πάνε όλα καλά σε όλες μας και να έχουμε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.... :D :D

Καλώς όρισες Nasia και συγχαρητήρια! Σου εύχομαι μία τελειόμηνη και εύκολη εγκυμοσύνη με ένα υγιέστατο αγοράκι στα χέρια σου!

Πληθαίνουν τα αγοράκι της ομάδας! :D :D :D

kashmam είπαμε, μη το σκέφτεσαι ότι μας πρήζεις. Εδώ είμαστε για να μας τα λες. Όλες λίγο πολύ κάτι περνάμε, μη νομίζεις. Εγώ π.χ. δυσκολεύομαι πολύ στον ύπνο και όλη μέρα είμαι σαν το ζόμπι. Το Σάββατο με έχασε η οικογένεια, όλη μέρα κοιμόμουνα!

Αν σε ανακουφίζει το μπιφτέκι του burger, κάνε μερικά, έχε τα στη κατάψυξη να τρως χωρίς να επιβαρύνεις το πρόγραμμα της οικογένειας. Δεν είναι κακή διατροφή το χειροποίητο burger αν το συνδυάσεις με σαλάτα! Σκέψου θετικά! Κάθε μέρα που περνάει, είσαι πιο κοντά στο μπεμπέ σου! Εσύ μπορεί να υποφέρεις αλλά τα τόσα συμπτώματα δείχνουν ότι το μωράκι σου μεγαλώνει υγιέστατο. :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Και το νέο πινακάκι μας...

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015

Papagalia: 06/02/2015 ♀

greta: 08/02/2015 ♀

boulitsa: 12/02/2015 ♂

D_Nasia: 15/02/2015 ♂

Little_Star: 17/02/2015 ♂

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 ♀

Quinsey: 20/02/2015 ♂

aik: 22/02/2015

kashmam: 25/02/2015 ♀

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα σε όλες!

D_Nasia καλως ήρθες!!!

Επιστροφή και για μένα από τις διακοπές με (πολύ) βαριά καρδιά αλλά...τι να γίνει :|

Επίσης με αφορμή την ονομαστική μου γιορτή σήμερα που έφερα γλυκά "έσκασα" και την ανακοίνωση στη δουλειά (ήταν λίγο οριακό από πλευράς κοιλιάς... πόσο έφαγα δλδ στις διακοπές :tongue:)

Ντάξει καλά το πήραν, αν και πρέπει λέει να στείλω και επισήμως ένα e-mail στο hr για να με πάρει η κοπέλα να με ενημερώσει για τα option μου ή κάτι τέτοιο δν το έπιασα ακριβώς...

well αργότερα υποθέτω ;)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα σε όλες!

D_Nasia καλως ήρθες!!!

Επιστροφή και για μένα από τις διακοπές με (πολύ) βαριά καρδιά αλλά...τι να γίνει :|

Επίσης με αφορμή την ονομαστική μου γιορτή σήμερα που έφερα γλυκά "έσκασα" και την ανακοίνωση στη δουλειά (ήταν λίγο οριακό από πλευράς κοιλιάς... πόσο έφαγα δλδ στις διακοπές :tongue:)

Ντάξει καλά το πήραν, αν και πρέπει λέει να στείλω και επισήμως ένα e-mail στο hr για να με πάρει η κοπέλα να με ενημερώσει για τα option μου ή κάτι τέτοιο δν το έπιασα ακριβώς...

well αργότερα υποθέτω ;)

Καλημέρα και καλό μήνα (χειμώνα δε λέω ακόμα)! Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου και του χρόνου παρέα με το μπεμπέ :D Προφανώς θα θέλει να σου πει για τα δικαιώματά σου σχετικά με την άδεια κύησης, λοχείας και ανατροφής. Αλήθεια, το έχεις σκεφτεί καθόλου; Είσαι ΙΚΑ ή σε άλλο ταμείο;

Εγώ του το έσκασα του αφεντικού ότι πέρα από τις 8+9 εβδομάδες το μόνο που θέλω είναι να πάρω μαζεμένο το μειωμένο ωράριο (3,5 μήνες με πλήρης αποδοχές) + την άδεια και έτσι από Σεπτέμβρη 2015 (πάνω κάτω) να γυρίσω. Μετά θα πάρει το 9μηνο + άδεια ο άντρας μου (Δημόσιο) και μετά βλέπουμε για παιδικό. Η 6μηνη του ΟΑΕΔ είναι πολύ λίγα χρήματα (σχεδόν 500ευρώ) και δε με συμφέρει, άμα θέλει επειδή είμαι πολύ κοντά στο γραφείο, στους 3,5 μήνες να περνάω 1-2 φορές για κανά 4ωρο, αν με χρειάζονται. Επίσης το μειωμένο τι να το κάνω; Δεν εξυπηρετεί πουθενά. Καλά το πήρε ευτυχώς. Πάντως είναι πολύ βολικές οι ημερομηνίες μας αφού πρακτικά σταματάμε τα Χριστούγεννα :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Εγώ του το έσκασα του αφεντικού ότι πέρα από τις 8+9 εβδομάδες το μόνο που θέλω είναι να πάρω μαζεμένο το μειωμένο ωράριο (3,5 μήνες με πλήρης αποδοχές) + την άδεια και έτσι από Σεπτέμβρη 2015 (πάνω κάτω) να γυρίσω. Μετά θα πάρει το 9μηνο + άδεια ο άντρας μου (Δημόσιο) και μετά βλέπουμε για παιδικό. Η 6μηνη του ΟΑΕΔ είναι πολύ λίγα χρήματα (σχεδόν 500ευρώ) και δε με συμφέρει, άμα θέλει επειδή είμαι πολύ κοντά στο γραφείο, στους 3,5 μήνες να περνάω 1-2 φορές για κανά 4ωρο, αν με χρειάζονται. Επίσης το μειωμένο τι να το κάνω; Δεν εξυπηρετεί πουθενά. Καλά το πήρε ευτυχώς. Πάντως είναι πολύ βολικές οι ημερομηνίες μας αφού πρακτικά σταματάμε τα Χριστούγεννα :D

Μισθωτή είμαι οπότε αυτά είναι δικαιοδοσίας ΙΚΑ αν και το κύριο ταμείο μου [σύνταξης] είναι ΤΣΜΕΔΕ. Αυτό με το μειωμένο να το πάρω όλο μαζί θέλω να το κάνω κι εγώ αλλά δεν ξέρω, με το μάνατζερ μου το κανονίζω? Με το HR? Τα ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τα διαδικαστικά... Αλλά θέλω να το τραβήξω κι εγώ να επιστρέψω Σεπτέβρη [και γιατί γενικά οι καλοκαιρινοί μήνες είναι δύσκολοι και ... γιατί όχι δλδ?!] αλλά δεν ξέρω... Έτσι όπως τα έχω υπολογίσει 24/12 τους...χαιρετώ μέχρι νεωτέρας και πολύ θα ήθελα (αν και συμπαθέστατοι όλοι :P) να μην τους ... ξαναδώ μέχρι ... περίπου ένα χρόνο από σήμερα...

edit: α καλά το baby brains ήρθε πολύ νωρίς τελικά.... :P

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΕΕΕΣ :D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Quinsey, έχω την εντύπωση ότι με το ΤΣΜΕΔΕ ισχύει ότι και με το ΙΚΑ ή ίσως λίγο καλύτερα. Το σίγουρο είναι ότι δικαιούμαστε άδεια 8 εβδομάδες πριν την ΠΗΤ (που θα σου δώσει σε χαρτί γιατρός του ΙΚΑ νομίζω) και 9 εβδομάδες μετά. Αν γεννήσεις μετά την ΠΗΤ, ο χρόνος παραμένει 9 εβδομάδες.

Μετά μπορείς να κάνεις χρήση της άδειας ανατροφής του ΟΑΕΔ (6 μήνες). Πληρώνεσαι όμως μόνο από τον ΟΑΕΔ και βγαίνει γύρω στα 500ευρώ/μήνα. Πρέπει να συμφωνήσει ο εργοδότης.

Στη συνέχεια (ή αν δεν πάρεις το 6μηνο), μπορείς να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω:

-1 ώρα μειωμένο ωράριο για 30 μήνες

-2 ώρες μειωμένο ωράριο για 1 χρόνο και 1 ώρα μειωμένο για 6 μήνες

-3,5 μήνες άδεια με κανονικές αποδοχές χωρίς δικαίωμα για μειωμένο (στο τελευταίο πρέπει να συμφωνήσει ο εργοδότης).

Όλα αυτά με επιφύλαξη καθώς έτσι τα έχω διαβάσει και συζητήσει με συναδέλφους που έμειναν πρόσφατα έγκυες και έχουν παιδάκι. Κάθε μέρα και άλλο πράγμα βγάζουν στη χώρα που ζούμε!

Λογικά όλα αυτά τα συζητάς πρώτα με το HR για να δεις ποιες επιλογές σου δίνουν. Στη συνέχεια μιλάς με τον manager σου για να δεις τι ανάγκες έχει το τμήμα. Τέλος, κοινοποιείς την απόφασή σου στο HR.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για την θερμή υποδοχή!!!!!!

Εγώ σήμερα επέστρεψα από τις διακοπές, δουλεύω σε Τράπεζα και σταματάω ευτυχώς την άλλη βδομάδα!!!! Μου έγραψε ο γιατρός επαπειλούμενη μηνιαία που θα την ανανεώνουμε κάθε μήνα μέχρι να γεννήσω... το χρειαζόμουν γιατι με τον αντρούλη μου ειμαστε μακρια και τώρα θα έχω επιτέλους και βοήθεια!!!

Με τα 9μηνα κτλ δεν τα εχω ψαξει αλλά θα δούμε μέχρι τότε.... ;)

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια και ευχαριστώ πολύ για την θερμή υποδοχή!!!!!!

Εγώ σήμερα επέστρεψα από τις διακοπές, δουλεύω σε Τράπεζα και σταματάω ευτυχώς την άλλη βδομάδα!!!! Μου έγραψε ο γιατρός επαπειλούμενη μηνιαία που θα την ανανεώνουμε κάθε μήνα μέχρι να γεννήσω... το χρειαζόμουν γιατι με τον αντρούλη μου ειμαστε μακρια και τώρα θα έχω επιτέλους και βοήθεια!!!

Με τα 9μηνα κτλ δεν τα εχω ψαξει αλλά θα δούμε μέχρι τότε.... ;)

Δεν ξέρω σε ποιον ασφαλιστικό φορέα ανήκεις αλλά πρόσεξέ το με τις συνεχόμενες άδειες γιατί στο ΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ) τουλάχιστον είναι αρκετα σφιχτά τα πράγματα. Μπορεί ο γιατρός σου να είναι συμβεβλημένος ή να είναι νοσοκομείου ωστόσο αυτό για το ΙΚΑ δε σημαίνει και πολλά, καθώς θα πρέπει να περνάς από δικό τους γιατρό και στη συνέχεια επιτροπή για να γίνει δεκτή η άδειά σου. Επίσης δεν τους αρκεί απλή γνωμάτευση. Έχουν λέει αλλάξει πολλά. Προς Θεού δε θέλω να σε τρομοκρατήσω απλά ψάξ'το καλά.

Εκτός βέβαια και αν έχεις κάποιο "μέσο" και με κάποιο τρόπο τα παρακάμπτετε αυτά :rolleyes:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Κορίτσια, τί κάνετε;Nasia καλώς ήρθες! Boulitsa, είσαι καλύτερα;;;

Kashmam, σε καταλαβαίνω, πρέπει να είναι πολύ χάλια όλες αυτές οι αναγούλες...Αφού σου αρέσουν τα μπιφτέκια, δοκίμασε και άλλες στεγνές τροφές, μήπως και βρεις άκρη..

Όσο για το τί χρειάζονται οι νέες μαμάδες, νομίζω ότι το νούμερο ένα που πρέπει να δείτε για αρχή είναι το τριπλό καρότσι. Δεν συμφέρει καθόλου να τα πάρει κάποιος ξεχωριστά. Άλλωστε, στην αρχή το μωράκι μια χαρά κοιμάται στο πορτ μπεμπε του καροτσιού. Οπότε, το λίκνο είναι μάλλον περιττή αγορά, εκτός αν δεν χωράει η κούνια στο υπνοδωμάτιό σας.

Εμάς μας βόλεψε πολύ το τριπλό της peg perego. Δεν έχει πάθει τίποτα, αν και το χρησιμοποιήσαμε πάρα πολύ!!!!

Όσο για την κούνια, νομίζω ότι μεγαλύτερη σημασία έχει το στρώμα που θα διαλέξετε. Προσοχή θέλει στο κενό ανάμεσα στα καγκελάκια, να μην είναι πολύ μεγάλο, για να μην σφηνώσει το κεφάλι του μωρού...Επίσης, τα καγκελα είναι καλό να μένουν σταθερά και να κατεβαίνει το στρώμα 3 θέσεις, όσο μεγαλώνει το μωρό. Αυτά θυμάμαι μου είχαν πει τότε...

Επιπλέον θα χρειαστείτε, αν θηλάσετε, ένα καλό θήλαστρο. Πάρτε και κανένα μπιμπερό για ώρα ανάγκης. Και έναν αποστειρωτή για το μπιμπερό, τις πιπίλες και τα εξαρτήματα του θηλάστρου.

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Χρόνια πολλά κοριτσι να χαίρεσαι το ονοματακι σ!

Κορίτσια εχθές το φιλοσόφησα το θέμα κ είπα οοοοχι μετα απο 10 εβδομάδες έμετων κ αναγουλων είπα δεν θα με πάρει άλλο απο κάτω! Θα κανω υπομονή! Τα μωράκια Μ με χρειάζονται κ ο Αντρουλης Μ το ίδιο! Πρέπει να πιστέψω οτι τελείωσαν οι εμετοι μήπως κ τελειώσουν όντως! Σήμερα πάντως δεν έκανα! Άι σιχτιρ πια κ π κλαίω χειρότερο γίνομαι! Βέβαια η αλήθεια ειναι οτι δεν ξέρω ποσο θ κρατήσει αυτή η αισιοδοξία!

Βγήκαν κ τα αποτελέσματα τ ΕΣΠΑ εχθές κ ξεκινάει κ ο Γιοκας Μ παιδικό κ ειμαι πολύ χαρούμενη.

Νασια Μ καλώς ήρθες! Εύχομαι μια καλή κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!

KMwEp3.png

Γεια σου Papagalia μας! Πως πάτε εσείς;

Κορίτσια ένα έχω να πω! Μόλις γύρισα από το φαρμακείο και αισθάνομαι επίσημα συνταξιούχος! Ασβέστιο, σίδηρος, μαγνήσιο (από τον 5ο), Rulid για το ουρεόπλασμα (καταραμένο!), Amoxil για την εξαγωγή φρονιμίτη (πάω αύριο ωχ ωχ), UltraLevure για να μην κάνω μύκητες από την αντιβίωση, δε θα βγάλω παιδί εγώ, τον Ράμπο θα βγάλω :shock: :shock: :shock:

Από φίλες που γέννησαν πρόσφατα πάντως έχω καταλάβει ότι έχεις την καλαθούνα (με την οποία παίρνεις το μωρό από το μαιευτήριο) και μετά πας απευθείας στη κούνια (κρεβατάκι με κάγκελα δηλαδή). Πάντως ρε γαμωτο κάτι 500αρες που ακούω για καρότσι μου φαίνονται πολλά (δε μιλάω για εκείνα που φτάνουν το χιλιάρικο). Βολικό βέβαια αλλά α) θα χωράει στο αυτοκίνητο β) είναι σίγουρο ότι θα τα χρειαστώ όλα; (π.χ. η μεγάλη σε port bebe δεν κάθισε καθόλου, δε το ήθελε).

Και εγώ που δε σκοπεύω να κάνω και άλλο παιδάκι και γενικά προσέχω τρομερά ό,τι πάρω, τι θα το κάνω μετά; Βλέπω εδώ πολλές κοπέλες που τα πουλάνε, αλλά να τα αγοράζει κανείς δε βλέπω :?

Είναι όμως πανέμορφα τα άτιμα, εσείς οι έμπειρες λέτε ότι αξίζουν ε;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...