Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημέρα!Τι θα γίνει ρε παιδιά μ' αυτό τον καιρό; Δε θα φτιάξει ποτέ;; Τα νεύρα μου!

Εμείς είμαστε με πυρετό, βήχα κ αντιβίωση... Η μεγάλη δηλαδή, ευτυχώς η μπέμπα είναι καλά μέχρι στιγμής! Γκρέτα με αυτά που ακούς από μας βλέπω να πηγαίνει ο γιος σου κατευθείαν γυμνάσιο!!:shock::P:p

Αντιγόνη πώς είστε με το άλμα, αντέχεις; Βλέπω η 17η είναι η πιο δύσκολη... Εμείς τώρα είμαστε στη 15η και δε θέλω να σκέφτομαι τι μας περιμένει.. Ήδη άρχισε τους μαραθωνιους στο στήθος...

Ιωάννα (καλά δεν το λέω το όνομα :rolleyes: ) τώρα μπήκαμε στην 18η αλλά νομίζω μέχρι και την 19η περνάμε άλμα απλά της 17ης ήταν πιο δύσκολο. Καλά γενικά παιρνάμε όλη σχεδόν την ώρα αγκαλιά εκτός αν είμαστε έξω σε εμπορικό ή στο σούπερ εκεί μας αποσπούν την προσοχή οι γύρω και καθόμαστε στο καρότσι μας.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο εμας!

Γκρέτα, το έκανε χθες ο μεγάλος το εμβόλιο και σήμερα έχει 38 πυρετό... Ευτυχώς είναι σε καλή διάθεση με λίγη γκρίνια... Τι να σου πώ, εγώ αποφάσισα να το κάνει κυρίως λόγω του παιδικού. Προβληματίστηκα η αλήθεια είναι, αλλά τελικά το έκανε! Η μικρή ευτυχώς με το prevenar, μέχρι στιγμής είναι οκ!

Βούλα και Ηαρρy , περαστικά σας! Πολλές ιώσεις ακόμα γμτ.... Υπομονή!

Μαργαρίτα, μπράβο! Τουλάχιστον η ταλαιπωρία σου με τη διατροφή έχει αποτέλεσμα!

Αθηνά, μπράβο και σε εσάς! Ελπίζω να ανακουφίστηκες που περάσατε τα 5! Εμείς είμαστε 6.300 , αλλά όπως σου έχω ξαναπεί δε θα γινόταν να ήμαστε λιγότερο , αφού είμαστε οι σωματοφύλακες της παρέας!

Καλό μεσημέρι σε όλες!

Κοριτσάρες δεν μου λέτε κυρίως οι ήδη μανούλες εφαρμόσατε baby led weaning ή δώσατε αλεσμένες στα παιδάκια σας;; Μπαίνουμε στις στέρεες σε 1 μήνα και είμαι μπερδεμένη έχω πάρει να διαβάσω και το βιβλίο του Παπαβέντζη αλλά ακόμα δεν έχω βρει χρόνο για πείτε την γνώμη σας :confused:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμας!

Γκρέτα, το έκανε χθες ο μεγάλος το εμβόλιο και σήμερα έχει 38 πυρετό... Ευτυχώς είναι σε καλή διάθεση με λίγη γκρίνια... Τι να σου πώ, εγώ αποφάσισα να το κάνει κυρίως λόγω του παιδικού. Προβληματίστηκα η αλήθεια είναι, αλλά τελικά το έκανε! Η μικρή ευτυχώς με το prevenar, μέχρι στιγμής είναι οκ!

Βούλα και Ηαρρy , περαστικά σας! Πολλές ιώσεις ακόμα γμτ.... Υπομονή!

Μαργαρίτα, μπράβο! Τουλάχιστον η ταλαιπωρία σου με τη διατροφή έχει αποτέλεσμα!

Αθηνά, μπράβο και σε εσάς! Ελπίζω να ανακουφίστηκες που περάσατε τα 5! Εμείς είμαστε 6.300 , αλλά όπως σου έχω ξαναπεί δε θα γινόταν να ήμαστε λιγότερο , αφού είμαστε οι σωματοφύλακες της παρέας!

Καλό μεσημέρι σε όλες!

Δεν ξερω αν εχουμε βελτιωση..νομιζω ειναι λιγη η αυξηση βαρους,με τι σταγονομετρο..να δω ποτε θα πιασουμε τα εξι κικα

.κ μενα θελει ολο αγκαλια αλλα δεν την παλευω,ποναω ολοκληρη κ μου εχουν κοπει τα χερια..ας νιαουρισει κ λιγο,να αποκοιμιετσι κ λιγο μονος του επειδη οσο ειναι ξθπνιος δεν καθεται λεπτο μονος..ποτε παιζουν μονα τους??κ κατι αλλο,η γραμμη στην κοιλια ποτε φευγει??ο αφαλος μου ειναι αηδιαστικα μαυρος ρε γμτ..

F4oIp2.png

Μολις εκανε την εμφάνιση τ ο πυρετός!!!

Κ μυυυυξα;!;! Με το τσουβάλι!!! Γμτ ειμαι τοσο θυμωμένη π αρρώστησε η μικρη μ!

Ειχα συνηθίσει το "μεγαλο" το παιδί οταν αρρωσταίνει οτι ειναι αλλιώς κ τωρα με την μικρη 3 μηνων στεναχωριέμαι απίστευτα πολυ...

Κωλο αρρώστιες!!!

KMwEp3.png

Μολις εκανε την εμφάνιση τ ο πυρετός!!!

Κ μυυυυξα;!;! Με το τσουβάλι!!! Γμτ ειμαι τοσο θυμωμένη π αρρώστησε η μικρη μ!

Ειχα συνηθίσει το "μεγαλο" το παιδί οταν αρρωσταίνει οτι ειναι αλλιώς κ τωρα με την μικρη 3 μηνων στεναχωριέμαι απίστευτα πολυ...

Κωλο αρρώστιες!!!

Τι λες βρε Βουλα μου?το μωρο πυρετο?σοβαρα μιλας?

Απ το εμβολιο η επειδη κολλησε απ τον μεγαλο?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!

Βούλα, πώς είναι τα μικρά σου; Η κορούλα σου έχει πυρετό; Μύξες έχει και η δική μου εδώ και δύο βδομάδες, την κόλλησε ο μεγάλος... Τους βάζω συνέχεια ορό, αλλά η μύτη δεν λέει να καθαρίσει! Υπομονή...

Μαργαρίτα, σημασία έχει ότι το βάρος αυξάνεται έστω και με αργούς ρυθμούς. Και η δική μου , παρόλο που είναι 6.300, σε ένα μήνα πήρε μισό κιλό. Εφόσον είναι μέσα στις καμπύλες μην αγχώνεσαι! Όσο για την απαίσια γραμμή της κοιλιάς, περιμένω και εγώ να την δω να εξαφανίζεται γιατί μου τη δίνει στα νεύρα!!!! Σε συνδυασμό μάλιστα με την κοιλιά ,που ακόμα δεν έχει μαζευτεί, ....μπλιαχ:

Αντιγόνη, το blw ούτε εγώ το ήξερα! Με αφορμή το μήνυμά σου το έψαξα λίγο, αλλά δε νομίζω να με αντιπροσωπεύει. Ωραία η ιδέα του να μάθει το μωρό να μασάει, αλλά πολύ προχωρημένο το εγχείρημα...για μένα τουλάχιστον. Ειδικά το γεγονός ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνεις και να αφήσεις το μωρό να πειραματιστεί και αν φάει καλώς ,αν όχι πάλι οκ είναι....δεν ξέρω με αγχώνει! Οπότε θα ακολουθήσω την παραδοσιακή μέθοδο των αλεσμένων.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Βούλα, περαστικά σας! Τελικά τι αποφάσισες για την βάφτιση; Σού έκανε καμία από τις ιδέες μου;

Μαργαρίτα, μια χαρά πάτε βρε! Το σημαντικό είναι αυτό που είπαν και τα κορίτσια, να παίρνει βάρος! Άλλωστε δεν παίρνουν συνέχεια το ίδιο. Εμένα μένει μόνη της το πολύ για μισάωρο στο relax (εννοείται με εμένα από δίπλα να της μιλάω). Στο γυμναστήριο θα μείνει κανά τέταρτο. Τώρα πήραμε το jumbaroo, ελπίζω να κάθεται και εκεί, προς το παρόν την ενδιαφέρει αλλά το φοβάται και λίγο.

Αθηνά, μέρες τώρα ήθελα να σου γράψω αλλά δεν προλάβαινα. Την ίδια διάθεση είχα και έχω κατά διαστήματα, άσ'τα να πάνε. Άσε που βλέπω και εφιάλτες συνέχεια τα βράδυα και ξυπνάω (ενώ η μικρή κοιμάται του καλού καιρού). Δεν ξέρω, είναι ίσως γιατί εμείς οι "γριούλες" είχαμε μάθει τόσα χρόνια σε ένα είδος ανεξαρτησίας και τώρα μας πέφτει λίγο βαρύ. Προσωπικά δεν είναι ότι νιώθω ότι το παιδί μου στερεί "καλοπέραση" αλλά αισθάνομαι τρελή ευθύνη, ίσως περισσότερο από όσο πρέπει. Εννοώ π.χ. θα κλάψει το παιδί όταν είναι με τον μπαμπά του; Θα τρέξω να δω τι γίνεται και ας πρέπει να κάνω μπάνιο ενώ ξέρω ότι μια χαρά θα το αντιμετωπίσει ο άντρας μου χωρίς εμένα. Θα τρέξω λοιπόν και μετά θα αισθάνομαι και αίσχος που είμαι άπλυτη. Και ένα μπούχτισμα του στύλ "ε και τι θα γίνει τώρα, ούτε μπάνιο δε θα κάνω;" Για τις τύψεις δε που δε θηλάζω αποκλειστικά, δεν το συζητώ! Όταν βέβαια ξεκαθαρίζει το μυαλό μου λέω, έχεις ένα παιδί μια χαρά, ξεκόλλα! Θα βρεθεί τρόπος για όλα!

Εμάς το εμβόλιο μας έκανε μια μέρα πυρετό και λίγο αδιαθεσία. Γενικά, από το πρώτο, πιο εύκολα μας πέρασε. Στα άλλα, είμαστε 5580γρ και 63εκ. Η παιδίατρος μας βρίσκει κανονικές. Στο βάρος είμαστε σε χαμήλη καμπύλη, σ ύψος στην ψηλή (σύμφωνα με τις καμπύλες του ΠΟΥ). Αλλά δεν έχει σημασία είπε, αρκεί να παραμένει και να μην πέφτει καμπύλη στο βάρος.

Αντιγόνη, το BLW είναι όντως ενδιαφέρον αλλά ούτε και εμένα νομίζω μου ταιριάζει α. δεν έχω την υπομονή αλλά και τον χρόνο, 10 μηνών θα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά και θέλω να είμαι σίγουρη για το τι τρώει β. δεν μπορώ το άγχος μη μου πνιγεί.

Greta, στο θέμα των εμβολίων, προσωπικά είμαι κάθετη. Τόσο εγώ όσο και η ξαδέλφη μου κυριολεκτικά σωθήκαμε λόγω εμβολίων. Για το καινούριο της μηνιγγίτιδας δεν έχω ρωτήσει την γιατρό μου αλλά αν μου το προτείνει, θα το κάνω. Και στη μεγάλη, το εμβόλιο για τον HPV το κάναμε.

Περιμένω να κάνουμε και το επόμενο εμβόλιο στις 15/6 και μετά λέω να την κάνω για Χαλκιδική στη μαμά μου στο camping με το τροχόσπιτο. Η παιδίατρος μας είπε ότι είναι οκ για θάλασσα από 4 μηνών και τη βλέπω να την βγάζω όλο το καλοκαίρι επάνω... :)

Α και για το θέμα σεξ που αναφέρατε... το προσπαθήσαμε αλλά πολύς πόνος ρε κορίτσια! Ούτε πρωτάρα έτσι! Από άγχος δε, λες και ήταν η πρώτη φορά! Που θα πάει όμως :oops:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Ναι γαμω την τρέλα μ! Η μικρη πυρετό!!! Χάλια κοιμηθήκαμε με την μπεμπα! Πολυ μύξα...

Την ρουφούσα κ σε δέκα λεπτα πάλι δεν μπορούσε να αναπνεύσει...

Ο Παιδιατρος ειπε αν μ εκανε πυρετό εχθες ή σήμερα θ ειναι απο το εμβόλιο ( παρόλο π το εμβόλιο ειχε λιγότερες πιθανότητες ν κανει πυρετό απο το προηγούμενο,στο οποιο δεν εκανε η μικρη πυρετό) ενώ αν ανέβαζε πυρετό κυριακη ή δευτερα θ ηταν οτι την κόλλησε ο γιος. Το συμπέρασμα μ ειναι οτι την κόλλησε μύξα ο γιος κ κάναμε κ το εμβολιο κ ήρθε κ έδεσε!! Γιαυτο πιστεύω οτι ανέβασε πυρετό η αμυνα τ οργανισμού της τα παίξε!!

Αλλά ρε γμτ μολις μπήκαμε μεσα στο ιατρείο είδα μύξα στην μύτη της, όλη την ημερα τπτ κανένα σημάδι!!

Σήμερα ανεβοκατεβαίνει στα δέκατα 37,3-37,6 κ παει ετσι... Κ τα δέκατα ειναι χειρότερα απο τον πυρετό! Την έχουν εξαντλήσει...

Ευτυχως ο γιος καλυτερα!!!!!!

Εγω δεν νιώθω κ πολυ καλα... Ο λαιμός μ πονάει, τα μάτια μ τσούζουν...

Κ ειχα κ τον αντρα μ εχθες αντί ν μ πει ν μην στεναχωριέμαι ή μια καλή κουβέντα τελοσπαντων, αυτός τσατίζοταν π ειχα κατεβάσει κατι μουτρα μεχρι το πατωμα...

KMwEp3.png

Αχ βασω μ μαζι γράφαμε!! Τα εγκατέλειψα ολα τα περί βάφτισης... Εχω καιρό μπροστα μ! Ετσι κ αλλιώς μονο τα σκεφτομαι δεν μπορω ν κανω κατι 3 ολόκληρους μήνες νωρίτερα... Όποτε λεω απο Ιούλιο οτι ξεκινήσω...

Σε ευχαριστώ πολυ πάντως!!! Κράτησα ομως πολυ έντονα την ιδεα του μονογραμματος!

KMwEp3.png

Έλα ρε Βούλα... Αν είναι δυνατόν! Τι ταλαιπωρία τραβάς.. Δεν υπάρχει χειροτερο, να θηλάζεις κ να έχεις ρίγος ή να ψήνεσαι....

Σε πιάνει τουλάχιστον το ντεπον; Το μωρό είναι λίγο καλύτερα;

Εμένα να χτυπήσω ξύλο φαίνεται να τη γλίτωσε η μπέμπα, η μεγάλη όμως χάλια...

Σου στέλνω πολλά φιλιά!!! Θα περάσει κι αυτό!!!!

b5DEp3.png

Περαστικουλια βρε Βουλα

..😔

Κοριτσια εμενα η γιατρος ειπε οχι θαλασσα προν χρονισει,διοτι ειναι κρυο οι 27 βαθμοι..μονο ποδαρακια κ να του ριχνω εγω..επισης ειναι κατα του αντηλιακου σε αυτη την ηλικια..

Ασχετο οι θηλαζουσες ξυπνανε ακομα τα μωρα τη νυχτα?εμενα δυο φορες...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...