Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

:) δεν μπορώ να πω μου δίνετε λίγο θάρρος, ότι δεν είμαι ... αισχρή μάνα που μερικές φορές θέλω απλώς... μισή ώρα να είμαι μόνη μου χωρίς καμία ευθύνη να ...αδειάσει το κεφάλι μου [όχι ότι μπορώ ο έρμος ο άντρας μου έχει προσφερθεί να τον κρατήσει μόνος και να πάω μια βόλτα μέχρι το mall που το έχουμε κοντά ξέρω γω για καμιά ώρα αλλά με πιάνει και μένα ο μαζοχισμός και δεν ...

Θα το βρούμε που θα πάει!!!

Ανοίγω θέμα προς συζήτηση: οι επαφές με τους συζύγους πώς πάνε??? Όσες έχετε γεννήσει φυσιολογικά, έχετε δυσκολία κατά την επαφή?

Εγώ, τη μιά φορά που προσπαθήσαμε....χάλια :cry:!

Αααα! Και μιας και είχαμε αναφέρει το θέμα της περιόδου....αδιαθέτησα:cry:!

Πολλά φιλιά σε όλες!

ααα καλά τώρα είπες μεγάλο ανέκδοτο! Το μοναδικό σημάδι ότι θα .. ξαναγίνει κάτι είναι ότι όλες υποστηρίζουν ότι ... γίνεται... είστε και εσείς με τα δεύτερα παιδιά άρα σίγουρα δεν είναι... αστικός μύθος...

Για την ώρα πάντως όσες φορές έγιναν προσπάθειες ήταν...ανεπιτυχείς και πραγματικά νομίζω ότι ακόμα και οι πρώτες φορές γενικώς (όχι μετά τον τοκέτό, όταν... ξεκίνησα το άθλημα :tongue: ) παρόλο που δεν ξέραμε τι μας γινόταν... πιο εύκολες ήταν (!) :shock:

Για την ώρα πάντως έχω την καλύτερη αντισύλληψη που παίζει

:rolleyes:

:cry::oops:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βούλα περιστούκουλια στο μικρούλη... ατυχία μωρέ :(

Γκρέτα η -ύποπτη- απουσία σου ελπίζω να οφείλεται στο ότι έχεις δουλειές στο σπίτι/με τα μικρά και όχι γιατί εκείνος ο πόνος ήταν κάτι κακό και τρέχεις και δεν φτάνεις έτσι!?

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλη σας μερα!!!

Οχι ευτυχως δεν τρεχω για τον πονο!σταματησε και λεω να κανουμε έναν υπέρηχο προληπτικά οταν παω για παπ.

Αλλα αληθεια δεν ξερω ποτε θα παω.

Τρεχω με τα μικρα η αληθεια ειναι..θελω πολυ να σχολιασω ξεχωριστά στην καθε μια αλλα σε λιγο που έρχεται βοηθεια :tongue::tongue:

Σας φιλω προς το παρον

Α καλα το μωρο ολη νυχτα γκρινια χαμος κακο τα ιδια με τον αδερφο του :(:(:(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Κοριτσάρες μου όμορφες διαβάζω τα νέα σας (πολύ σπαστικό να μην μπορούμε να μιλάμε σε live χρόνο τελοσπάντων το προσπερνώ)

Βούλα μου να δεις που κόλλησε από τον παιδικό ο μικρός σου :|

Estel εγώ δεν πονάω πλέον στο σεξουέξ ενώ στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα από θέμα πόνου αλλά με την εξάσκηση πέρασε (γέννησα με φ.τ. που ρώτησες)

Εμείς χθες κάναμε την πρώτη μας εμφάνιση στο πάρτυ της ξαδέλφης μας καλά πήγε να της τραβήξει τα πόδια της δικιάς μου κι ευτυχώς την άρπαξα αμέσως αυτό είναι ταλιμπανάκι κανονικό και λέω λες να γίνει κι η δικιά μου έτσι;;

Κατά τα άλλα σήμερα μαγειρεύω χοιρινό της κατσαρόλας εσείς;;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Ο γιος οσο περνάει η μερα χειροτερεύει!! 38,6 πυρετό. δεν μπορει να αναπνεύσει καν!! Για να παρει μιας ανασα μπαίνει μεσα όλο το στέρνο! Μιλάει κ κουράζεται. Δεν μπορει ούτε να περπατήσει απο την ατονία! Αφού πριν τον πηρ αγκαλια να τ βάλω θερμόμετρο κ τον πήρε ο ύπνος! Κ συνεχεια γκριιιιινιαααα! Κ ειμαι κ μόνη μ γμτ!!! Περιμένω να παει 17:15 να παμε παιδιατρο.

Αχ στεναχωριέμαι ν τον βλεπω ετσι! :'(

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

boulitsa την αφηνεις χυμα χωρις βρακακι

Ειναι δυσκολη περιοδος και αν την χειριστεις σωστα δεν θα παρει πολυ χρονο!Θελει ενεργεια και υπομονη απο πλευρας σου για αυτο δεν πρεπει να ξεκινησεις εαν εσυ δεν νοιωθεις ετοιμη!

Εμεις ξεκινησαμε οταν ειμασταν 19-20μηνων μας πηρε ουτε εβδομαδα.Μετα εμεινα εγκυος ημουν χαλια ασχολιομουν μαζι του φυσικα αλλα ειχα αλλαξει.Μετα του μιλησαμε για το μωρο και χασαμε την μπαλα..Λιγο πολυ τα ξερετε σας τα εχω πει...Σταματησε να το λεει μεχρι πριν 2-3 εβδομαδες!!Δεν γυρισα ποτε στην πανα πισω.με την κοιλια στο στομα επλενα και επλενα και επλενα...τετοια απογοήτευση δεν εχω ξανα νιωσει!!

Και απλα τωρα τον αφησα τα εκανε και δεν του ελεγα τιποτα και τσουπ αρχισε να τα λεει και να πηγαινει μονος του στο μπανιο!Δεν θελει βοηθεια...

Σηκωνει και το καπακι να μην λερωνεται η μαμα..ετσι λεει!!!Εκοψα και την βραδυνη και τον ξυπνάμε.δεν ειχαμε ατυχηματα.

Τωρα που τα βλεπω απο μακρια φταιω και εγω για τον παλιμπαιδισμο του αλλα δεν ήξερα πως να το χειριστω.

Να ξέρεις απ την στιγμη που την κοψετε δεν γυρνατε πισω!!

Καλη επιτυχια και θα τα καταφερτε ειμαι σιγουρη τα κοριτσια ειναι αλλιως!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Βουλα μου τι να πω..γρηγορα παιδιατρο και πρόσεχε την μπεμπα οσο μπορεις.Περαστικα σας γρηγορα.

Αυτα βλεπω με τους παιδικους και με πείθεται ακομα πιο πολυ να μην τον στειλω παιδικο του χρονου

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ε ναι λοιπόν κ οι τελευταίοι των μοικανων κατάφεραν κ πέρασαν το ορίου των 5κιλων! 5100 κ 59,5 πόντους! :)

Καλα δεν μας λες κ γίγαντες αλλα αυτο που δεν έδειχνε 5 η ζυγαριά με τπτ "εδώ" μου χε κάτσει! :P

Κατα τα αλλα κλάψαμε φυσικα στο εμβολιο αλλα ευτυχώς λιγο, ειχε καλή διάθεση πριν τον πήρα κ αμέσως αγκαλιά μετα...

Να δούμε πως θα μας παει αυτο για την ωρα δείχνει λιγο καταβεβλημένος ... Θα δούμε :)

Βούλα τι είπε ο παιδίατρος για το μικρό;

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Γυρισαμε απο το δευτερο εμβολιο..ειμαστε 62 εκ. Και 5750

.πηραμε 250 γραμ.σε 16 μερες..συνεχιζω την αποχη..εντωμεταξυ μου κανει κ αφρωδεις κενωσεις που σημαινει υπερπαραγωγη..παρολο που δινω ιδιο στηθος για εξι ωρες..ουφ ολα του γαμου δυσκολα..για επαφες ουτε λογος..υπνο θελουμε!!

F4oIp2.png

Καλημέρα

Βουλα πως ηταν η νυχτα σας?Πως ειναι ο γιος σου?

Μαργαρίτα και Αθηνά μπραβο για τις μετρησεις σας!Εκανε σε καμμια σας πυρετο το εμβολιο?και εμεις prevenar θα κανουμε την Δευτερα.

Θα κανει και ο μεγαλος ενα.

Εστελ θα του κάνεις τελικα αυτο της μηνιγγίτιδας?

Εγω δεν εχω αποφασισει ακομα.Γενικα εω ενα "θεμα"με τα εμβολια..Φαντασου το mmr δεν του το εχω κανει ακομα....

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!Τι θα γίνει ρε παιδιά μ' αυτό τον καιρό; Δε θα φτιάξει ποτέ;; Τα νεύρα μου!

Εμείς είμαστε με πυρετό, βήχα κ αντιβίωση... Η μεγάλη δηλαδή, ευτυχώς η μπέμπα είναι καλά μέχρι στιγμής! Γκρέτα με αυτά που ακούς από μας βλέπω να πηγαίνει ο γιος σου κατευθείαν γυμνάσιο!!:shock::P:p

Αντιγόνη πώς είστε με το άλμα, αντέχεις; Βλέπω η 17η είναι η πιο δύσκολη... Εμείς τώρα είμαστε στη 15η και δε θέλω να σκέφτομαι τι μας περιμένει.. Ήδη άρχισε τους μαραθωνιους στο στήθος...

b5DEp3.png

Καλα ξημερωσαμε ευτυχως! Δεν εκανε αλλο πυρετό, ο βήχας λιγο καλύτερος κ η μύξα επίσης. Πάλι βαριανασαινει αλλά καλυτερα απο χθες.

Greta μου απο αυτα π ξερω ειναι την πρώτη χρόνια σχολείου αν δεν παει παει παιδικό. Θα παει νήπια πάλι ετσι θα αρρωσταίνει...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...