Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Χαχαχαχ αθηνα μ συγγνωμη π γελάω αλλά αυτο π ειπες τον θηλάζω πριν απο κάθε μάθημα για τις πνελληνιες ηταν πολυ αστειο!

Αχ κοριτσι μ φρικάρες λιγο εεε;;;

1) για τον θηλασμό χεστους θα συμφωνήσω με την γκρετα!

2) κάποιες μαμάδες την έχουν πατήσει απο τον αντρα τους κ γιαυτο ρωτάνε χεστες κ αυτές!

3) θα ξανά συμφωνήσω με την γκρετα κ θ σ πω κ εγω παρτο πεισματικά δεν εχεις ανάγκη απο ΚΑΝΕΝΑΝ!! Τέλεια τα κανεις μόνη σ!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

4) εδω θα συμφωνήσω με την Αντιγόνη οταν δεν ηρεμεί με τπτ πιστολάκι. Ή για ακόμα πιο εύκολα κ γρηγορα απορροφητηρα! Δοκίμασε το...

5) ειναι κ τα κιλα μια έννοια! Θα χαθούν... Σιγα σιγα θ χαθουν! Αν δεν μπορείς διατροφές κ τετοια απλά μην τρως ψωμί, φάε μονο 2% γιαούρτι, γαλοπούλες τοστ, μην τρως μετα τις 8 το βράδυ.. Απλα πραγματα λιγο λιγο θα χάνονται!!

KMwEp3.png

Κ μενα ξέρεις πως ειναι η μερα μ;; Ξυπνάμε όλοι (εκτός απο την μπεμπα) στις 8 ετοιμάζω γιο για παιδικό, 9 φεύγει με τον μπαμπα τ. Θα βάλω κανα πλυντήριο ή θα μαζέψω κανένα αλλο, θα κανω γενικοτερα κάποια δουλεια 10:30 ξυπνάει η μπεμπα θα φάει θ παίξουμε θα κατέβουμε στο σούπερ για ψώνια θα ξαναφάει λιγο θ ξανά παίξουμε για να μην μ κοιμηθει κ να την παρει ο ύπνος στον μαρσιπο κατα τις 12:30 π θα φύγω να παω να παρω το παιδί θ γυρίσουμε θα ξανά φάει κ ξανά φάει κ ο γιος κ θα πάνε όλοι για ύπνο κ εγω να μαγειρέψω θα ξυπνήσουν θ πλένω αυτα π βγήκαν απο πιάτα κλπ θα κανω ακόμα καμια δουλίτσα θα ξανά φάει η μικρη θα φύγουμε ή για βολτα ή για το "γυμναστήριο" π γράφτηκε ο μικρός θα περιμένω απ έξω. Με την μικρη στον μαρσιπο μια ωριτσα μολις τελειωσει θα γυρίσουμε σπιτι θα ξανά φάει η μικρη θα φάει ο μεγάλος! Πήγε 8:00! Θα μαζέψουμε παιχνίδια...τα παντα! Μπάνιο η μπεμπα μπάνιο ο μεγαλος θα ξανά φάει έρχεται ο αντρας μ πήγε 21:30 γάλα ο μεγαλος κ ύπνο με λίγη παρέα τον αντρα μ κ εγω μεσα να ταΐζω-κοιμίζω την μικρη κατα τις 22:30 έχουν κοιμηθει κ τα δυο. Ολες οι βόλτες, σούπερ για ψώνια κλπ με τα πόδια κ μεν την μικρη στον μαρσιπο..

Ψόφια πέφτω το βράδυ!!!!

KMwEp3.png

Πω πω Βουλα δεν μπορουσες να τα περιγραψεις καλύτερα!!!!!!!!!!!

Αστα να πανε!Και όμως μια χαρα τα καταφερνουμε...που θα παει θα μεγαλωουν και μετα κατα κάποιο τροπο θα κανουμε την "ζωή" μας...;););)

Πρωτο μανουλες παρτε δυναμη απο εμας!

Εχω απο χθες που ποναω στην δεξια πλευρα περιπου στο υψος του αφαλου.Σαν να με τσιμπάει κάποιος αλλα απο μεσα...Εκει που αναρωτιομουν λοιπον γιατί... Θυμηθηκα τα χαλια που σηκωσα μονη μου και οτι αλλο εκανα την προηγουμενη εβδ,χεστηκ@ πανω μου και πήρα τον γυναικολόγο. Ο άνθρωπος κοιμοταν και δεν ξερω καν αν κατάλαβε τι μου ελεγε(θα ηταν απο κανενα διήμερο σερι εφημεριας) του ειπα να του τηλεφωνησω αυριο και ενω περιπα να μου πει οχι πες μου(το λογικο)μου ειπε ναι καλυτερα αυριο αν δεν ειναι σοβαρο...

Και ειμαι σε αναμμένα κάρβουνα!

Αυτα απο μενα,καλο βράδυ ταλαιπωρημενες μανουλες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Πραγματικα η μερα περνάει χωρίς να καταλαβαίνω τπτ!

Δεν κρατάει ομως πολυ ακόμα! Απο την δικιά μ εμπειρία θ έλεγα οτι στο εξάμηνο χαλαρώνουμε. Εκείνο αρχίζουνε τα φαγητά κ το παιδί κάθεται στον πωπω τ κ μπορει να ασχοληθεί με τα παιχνίδια τ ή με τα αδερφάκια τ... Μετα θα μπουσουλησει... Τωρα βαρέθηκαν να κοιτάνε το ταβάνι!

Αχ το ποσο περιμένω να παει πεντέμισι έξι μηνων!!!! Δεν περιγράφεται!!!

Το χαζή μερα η σημερινή!;! Τι μουντηλα; Τι αέρας; Κ ο γιος δεν πήγε κ παιδικό γιατι εχθες το βράδυ αρχισε να βήχει κ προληπτικά δεν τον έστειλα...

Βαρεμαραααααα...

KMwEp3.png

Λολ σας ευχαριστώ για το support!

Ναι χτες ειχα βαρέσει κόκκινα όλα μου φταίγανε ηταν κ το ψυχολογικό οτι θα ημουν όλη μερα μόνη ( ενώ είχαμε πει οτι μιας κ άντρας θα ηταν σπιτι το πρωι θα τον τάιζα κ θα πήγαινα μια βόλτα καμία ωρα κ μετα ήρθαν όλα τούμπα ...)

Κάπως καλύτερα σημερα...

Υποθέτω που δεδομένης της απειρίας μου φαίνονται όλα βουνό ακομα δεν εχω δει κ πως ειναι το...μετα κ στιγμές στιγμές με πιάνει η ... Παράκρουση..

Ειχα συνηθίσει κ αλλιώς τόσα χρόνια, δούλευα πολύ, δεν πολύ καθόμουν μέσα κτλ κ μαλλον δεν προσαρμόστηκα τόσο εύκολα... Μαθαίνω κι εγω ακομα! :|:|

Σημερα η μερα προβλέπεται βαρετή κ αύριο πάμε ξανα παιδίατρο για το 2ο εμβόλιο αυτο του πνευμονιόκοκκου. Κανει πυρετό αυτο ξέρετε; Να οπλίσω με υπομονή για το πσκ; Στο πρωτο το εξαπλο δεν έκανε πυρετό αλλα ηταν 2 μερες σαν κοτόπουλο το καημένο... :cry:

Θα μετρηθούμε πάλι λογικά θα έχουμε γίνει κ εμείς επιτέλους 5οκιλο :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας! Εδώ είμαστε κι εμείς!

Γκρέτα μιλησες με το γιατρό σήμερα, όλα καλά; Είναι πολύ αστείο να ακούς κάποιον στο τηλέφωνο που είναι από τον ύπνο κ δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται, φαντάζομαι με το γιατρό!!!

Βούλα πίκρα σήμερα ε; Είναι καλά ο γιος τουλάχιστον ; Εγώ πρώτη φορά περίμενα το σ_κ πως και πως να έρθει η Δευτέρα! Καλομαθα μου φαίνεται τα πρωινά...

Αθηνά όντως αν δεν έχεις ζήσει κ το μετά νομίζεις ότι θα είναι για πάντα έτσι, αλλά φτιάχνει το πράγμα θα δεις, ειδικά εσύ που θα γυρίσεις κ στη δουλειά θα ξεφευγεις...

b5DEp3.png

΄Αχ ρε κορίτσια χάθηκα, κάνουμε επέκταση στο σπίτι κ εχω λιώσει! Η μικρη εχει γίνει σαν τον τάζ, δεν σταματάει δευτερόλεπτο κ εγω η ηλίθια πήγα κ της έβγαλα την πάνα μεσα στον πανικό κ βάζω 3 πλυντήρια τη μερα! Όλο τα κανει πάνω της αν δεν την πάω στο 20λεπτο κ μάλιστα βαριέται κ αν τη ρωτήσω μ λέει όχι κ μετα τα κανει. Αν την καθίσω στην τουαλέτα με τροπο κανει. Για πείτε οι δεύτερο μανουλες πως βγάλατε πάνα;

Αθηνα όταν με το καλο κανεις δεύτερο, αν θες, θα γελάς με τα άγχη π έχεις τώρα... Νιώθω οτι ειμαι μόνο εγω υπεύθυνη για ολα, ο άντρας μ λείπει καθε μερα και ΣΚ συνήθως ως τις 9 κ τώρα όπως κ πολυ συχνά λείπει για 4 μερες σε ταξίδι, ασε!!!

Γκρέτα κ βούλα σας νιώθω μόνο π η δικιά μ ειναι 2 κ επίσης κακομαθημένη εξαιτίας μας φυσικά κ τα πράγματα ειναι ακόμα πιο δύσκολα... Όμως ρε παιδι μ το βράδυ π κοιμούνται κάθομαι κ τα χαζεύω κ λέω ευχαριστώ Θεέ μ π με αξιώσες να ζω τόσο εξαντλητικά. Ειναι τόσο μεγάλη η ευτυχία, νιώθεις γεμάτος κ ικανός.

7qw0p2.pngbIK3p3.png

΄Αχ ρε κορίτσια χάθηκα, κάνουμε επέκταση στο σπίτι κ εχω λιώσει! Η μικρη εχει γίνει σαν τον τάζ, δεν σταματάει δευτερόλεπτο κ εγω η ηλίθια πήγα κ της έβγαλα την πάνα μεσα στον πανικό κ βάζω 3 πλυντήρια τη μερα! Όλο τα κανει πάνω της αν δεν την πάω στο 20λεπτο κ μάλιστα βαριέται κ αν τη ρωτήσω μ λέει όχι κ μετα τα κανει. Αν την καθίσω στην τουαλέτα με τροπο κανει, ενώ πριν βγάλουμε πάνα πήγαινε να τα κανει στην τουαλέτα με χαρά! Για πείτε οι δεύτερο μανουλες πως βγάλατε πάνα;

Αθηνα όταν με το καλο κανεις δεύτερο, αν θες, θα γελάς με τα άγχη π έχεις τώρα... Νιώθω οτι ειμαι μόνο εγω υπεύθυνη για ολα, ο άντρας μ λείπει καθε μερα και ΣΚ συνήθως ως τις 9 κ τώρα όπως κ πολυ συχνά λείπει για 4 μερες σε ταξίδι, ασε!!!

Γκρέτα κ βούλα σας νιώθω μόνο π η δικιά μ ειναι 2 κ επίσης κακομαθημένη εξαιτίας μας φυσικά κ τα πράγματα ειναι ακόμα πιο δύσκολα... Όμως ρε παιδι μ το βράδυ π κοιμούνται κάθομαι κ τα χαζεύω κ λέω ευχαριστώ Θεέ μ π με αξιώσες να ζω τόσο εξαντλητικά. Ειναι τόσο μεγάλη η ευτυχία, νιώθεις γεμάτος κ ικανός.

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα!

Πόσο γνώριμες οι καταστάσεις παράκρουσης που περιγράψετε...

Αθηνά, νομίζω οτι είναι πολύ φυσιολογικό να φρικάρουμε κάποιες στιγμές! Έχουμε την αποκλειστική φροντίδα των μωρών μας για τις περισσότερες ώρες της ημέρας, αν όχι για όλη τη μέρα! Όταν ο γιος ήταν 5 μηνών και είχαμε πάει διακοπές, υπήρχαν στιγμές που είχα πει: οκ το έζησα το θέμα μητρότητα , να το γυρίσω τώρα πίσω γιατί απλά δε την παλεύω άλλο? Κάποιες φορές ξεπερνάμε τα όρια μας, άνθρωποι είμαστε... Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και εκείνες οι μοναδικές στιγμές που ένα χαμόγελο τους, μια αγκαλιά τους απλά σε κάνουν να νιώθεις ότι θα σκάσεις απο ευτυχία!!! Και πίστεψέ με, αυτές οι στιγμές όσο περνάει ο καιρός θα είναι πολύ συχνές!!!

Κατα τ` άλλα, και εμείς αύριο έχουμε εμβόλιο prevenar! Και θα κάνει και ο μεγάλος το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας το bexsero! Δευτερομανούλες , το έχετε κάνει στα παιδάκια σας? Το κόστος είναι 105 ευρώ, αλλά τελικά θα του το κάνουμε. Η παιδίατρος μας είπε πως είναι καλό να γίνει....

Ανοίγω θέμα προς συζήτηση: οι επαφές με τους συζύγους πώς πάνε??? Όσες έχετε γεννήσει φυσιολογικά, έχετε δυσκολία κατά την επαφή?

Εγώ, τη μιά φορά που προσπαθήσαμε....χάλια :cry:!

Αααα! Και μιας και είχαμε αναφέρει το θέμα της περιόδου....αδιαθέτησα:cry:!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Χάλια ξημερωσαμε... Ο γιος όλη νύχτα έβηχε απορώ αν κατάφερε να κοιμηθει καθολου. Μύξα ατελείωτη!!! Βήχας ατελείωτος! Πονάει κ ο λαιμός τ μ λεει...Τωρα το πρωι και δέκατα δεν ξερω π θ φτάσει ο πυρετός κ σαν να ακούω εγω δύσπνοια... Εύχομαι να ειναι ιδεα μ κ να μην εχει βρογχοσπασμο...

Πηρα κ στον παιδικό να πω οτι δεν θ παει ούτε σήμερα ούτε αυριο (και θα πάνε εκδρομή στον ζωολογικό κήπο)...

Άι στο καλό...απο το πουθενα!! Ο καημένος ειχε κατι ματάκια κόκκινα κ μισόκλειστα... Κ μια γκρίνια...

Τωρα με την μικρη... Ο Θεός, βοηθός!!!

Περιμένω κ τηλ απο τον παιδιατρο ή να τον παω σήμερα να τον δει αν τυχόν εχει κατι να το προλάβουμε ή να παρει κατιτις μεχρι αυριο π εχει η μικρη εμβολιο, να δει κ τον γιο.

Κ εχει τοσο ωραία μερα...

KMwEp3.png

Boulitsa μ γειαααααα!!

Γιατι βρε κοριτσι μ απο τωρα το παμπερς;; Ειναι λιγο νωρίς δεν ειναι;

Θ σ πρότεινα να το άφηνες κ να το ξεκινούσες σε κανα δίμηνο...

Πως το κόψαμε εμείς; Τ ειπα:τέλος το παμπερς! Βρακιά απο δω κ περα... Πηγαμε πήραμε πολλα πολλα βρακιά με τα παιδικα π μας αρέσουν κ στην αρχή τον πήγαινα εγω ανα μια ωρα για τσίσα. Τα κακά λιγο δυσκολεύτηκε τα εκανε στο βρακι τ... Μολις τον έβλεπα οτι πήγαινε να τα κανει τον έπαιρνα κ τον έβαζα στον γιογιό. Τ έλεγα καλα βρε δεν ειπαμε οτι δεν κανουμε κακά στο βρακι;;; Κ αλλά πολλα... Αλλά μπααα.... Μεχρι π καπου διάβασα να μην φοράνε τπτ για να μην νιώθουν οτι κατι έχουν επανω τους (κ ποσο το σιχαίνομαι να ειναι ξεβρακωτα δεν περιγράφεται)!!!

Αλλά τ εβαλα μια μπλούζα μακριά κ τπτ απο κατω κ τ ήρθε να κανει κακά κ μ λεει να τον παω στο γιογιό (τωρα σύμπτωση ηταν; Έπιασε το ξεβρακωτο; Δεν ξερω!)

Πάντως ενταξει δεν μπορω να πω οτι παιδευτηκα...1-2 εβδομαδες κρατησε το ολο θεμα.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...