Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!! Να σας πω... Στην βάφτιση μας θα ειναι 30 Αυγούστου 12 το μεσημέρι.. Που σημαίνει ζεστηηηη!! Εται λοιπόν αντί για γλυκό σκέφτηκα παγωτό, παγωτατζη! Πέραν τ οτι ειναι ακριβός θ με βρίζουν οι μαμάδες ή γιατι θ γίνονται χάλια τα παιδάκια τους ή γιατι μια μαμα μπορει να μην θέλει να φάει το παιδί της παγωτό κ θα ειναι κρίμα να βλέπει το παιδάκι όλους τους άλλους να τρώνε παγωτό κ αυτο οχι κ να γκρινιάζει κ να το μαλώνουν άδικα!

Όποτε αυτη η ιδέα ακυρώθηκε!

Μετα ειπαμε γρανίτα! Για να δροσιστεί ο κόσμος... Αλλά δε ξερω πως θα γίνει αυτο κ με τα μηχανηματα τι παίζει όποτε σαν να ακυρώνεται κ αυτη η ιδέα...

Κ τελικά καταλήγω: αντί για το κλασικό προφιτερόλ επειδή θ κανει ζεστη κ θα γίνει χάλια κ κανω cupcakes (π μπορω να τα κανω κ εγω αν θελω να γλιτώσω χρήματα) με ροζ κ καφέ γλασο κ στην κορυφή ενα "μαργαριταρακι"

Κ για τα παιδάκια μάλλον για μα το διατυπώσω καλυτερα για τις οικογένειες π έχουν παιδάκια να δώσω ενα ψαράκι. Έναν μόνομαχο! Π ζει κ σε ενα ποτήρι! Δλδ δεν θ αναγκάσω κανεναν ν παει να παρει τπτ σπουδαίο για αυτο το ψαράκι παρά μια γυαλιά απο τα τζάμπο των 5?.

Πως σας φαίνονται σαν ιδέα; Εσάς σαν μαμάδες θ σας πείραζε να έδιναν δώρο στο παιδάκι σας ενα ψαράκι.;;

Κ μ έμεινε μια απλή απλή απλή μπομπονιέρα (αφού όλοι τις πετάνε τις μπομπονιέρες! Γιατι να κανω κατι ακριβό);;;

KMwEp3.png

Καλημέρες!!! Σήμερα κάναμε την πρώτη μας μεγάλη βόλτα με μαρσιπο :) έπρεπε επιτελους να κάνω κάποιες δουλειες δεν παίρνανε αναβολή κ μιας κ καρότσι στην Αθήνα δεν παίζει (να το παω πάνω από τα παρκαρισμένα; Στον ανώμαλο δρόμο που λέγεται σπασμένα πλακάκια- κάποτε ήμουν πεζοδρόμιο; Τα ξέρετε!) φορτωθήκαμε στο μαρσιππο κ ... Βουρ!

Ήσυχος ηταν ο καημένος μονο η φωνή στην πόρτα ασφαλείας στην τράπεζα τον τρόμαξε!

Να σας ρωτήσω τις πιο έμπειρες: τωρα καλοκαίρι του βάζουμε τπτ για να τον βγάλουμε εξω; Υπάρχουν αντηλιακες για... Βρέφη ?!?!

Βούλα καλή μου ακούγεται η ιδέα κ όντως το ψαράκι δεν ειναι μεγάλος μπελάς υπάρχει ομως πάντα η περίπτωση κάποια μαμα να εχει κανόνα "κάνενα Ζωάκι στο σπιτι" κ να τη φέρεις σε δύσκολη θέση. Σκέψου το!

Από την άλλη αν ξέρεις τους καλεσμένους σου κ ξέρεις οτι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα... Ωραιο ακούγεται!

μπουμπουνιερες θα κανεις μόνη σου; Αν όχι (όπως κ για προσκλήσεις) εχεις σκεφτεί κατι του στυλ χαμόγελο του παιδιού; Ειχα ψάξει στο γάμο μου(κάναμε τις προσκλήσεις εκει τις μπουμπουνιέρες τις ειχα κανει μόνη μου) κ εχει οικονομικά πακέτα κ τις πετάνε που τις πετάνε... Εχεις κανει ένα καλο.

Προσωπικά οταν έρθει η ωρα για βαφτίσια πάλι εκει (ή σε κάποιο ανάλογο) θα ψάξω..

Tsufp2.png0RVqp2.png

Βουλα δεν εχω ιδεα γι αυτά που ρωτάς!

Εμενα θα μου αρεσε το ψαρακι θα χαζοχαιρομουν αλλα συμφωνω με την Αθηνα.Να σκεφτεις καλα αν καποιος απ τους καλεσμενους δεν θα χαιροταν ιδαιτερα

Επισης μου αρεσε η ιδεα της για το Χαμογελο του Παιδιου δεν ηξερα οτι υπάρχει! Πολυ σωστη ιδεα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Γκρέτα πες μας τι ( βιταμίνες ) παίρνεις να πάρουμε κι εμείς!!!:tongue::tongue:

Εγώ εδώ κ μια εβδομάδα παλεύω με τα ρούχα!!!! :shock:

Χειμωνιάτικα για μάζεμα, καλοκαιρινά για σιδέρωμα, εγκυμοσύνης νυχτικιες κλπ για δόσιμο (ναι ναι) ... Επίσης ανεβοκατεβαζω στη ντουλάπα ότι μικραίνει στη μεγάλη κ αυτά που μπορεί να κάνουν στη μικρή..... Χαμός !!!!!!!!

Sorry αν σας ζαλισα αλλά τα είπα κ ξαλαφρωσα...

Βούλα αν έχεις κι άλλο ανέκδοτο, ριχτο! Μου έφτιαξες τη διάθεση χθες!!!

Ευτυχως περνω σιδηρο!!!Δεν το ξεχναω ποτε!Στην εγκυμοσύνη το ξεχναγα!!!!!!τωρα αν το ξεχασω θα πεσω κα δεν θα ξανα σηκωθω και εω σκοπο να μην το κοψω μεχρι να αποθηλασω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Τελικά ρώτησα τις μαμάδες κ ολες τους αρεσε πολυ η ιδεα! Όποτε ειμαι οκ απο αυτο το θεμα.

Τωρα τα προσκλητήρια στο Photoshop θα τα φτιάξω κ θα τα εκτύπωσω.

Τι να κανουμε οσο μπορουμε οικονομία!

Κ αντηλιακό κ καπέλο!!

KMwEp3.png

Ααα τε κοριτσια αν γνωρίζει καμια ας με διαφωτίσει. Η μπεμπα εχει δυο μερες λίγη γκρίνια κ στο στήθος τρωει κανα πεντάλεπτο κ μετα κλαίει. Ενώ εχει γάλα! Γιατι το πατάω κ τρέχει το γάλα μποοοοολικο! Γιατι άραγε το κανει;;

KMwEp3.png

Τελικά ρώτησα τις μαμάδες κ ολες τους αρεσε πολυ η ιδεα! Όποτε ειμαι οκ απο αυτο το θεμα.

Τωρα τα προσκλητήρια στο Photoshop θα τα φτιάξω κ θα τα εκτύπωσω.

Τι να κανουμε οσο μπορουμε οικονομία!

Κ αντηλιακό κ καπέλο!!

Καλε nai εννοειται!

Εγω το είπα για πράγματα που θα έδινες λεφτά ούτως ή άλλως (πχ μπουμπουνιερες) κοιτά μήπως με τα ίδια λεφτά μπορείς να κανείς κ ενα καλο :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Ααα τε κοριτσια αν γνωρίζει καμια ας με διαφωτίσει. Η μπεμπα εχει δυο μερες λίγη γκρίνια κ στο στήθος τρωει κανα πεντάλεπτο κ μετα κλαίει. Ενώ εχει γάλα! Γιατι το πατάω κ τρέχει το γάλα μποοοοολικο! Γιατι άραγε το κανει;;

Την εχουμε περασει και εμεις την φαση αυτη το εχω πει!!!

Δεν ξερω τι εχουν!!!Μην ανησυχεις παντως δεν παιζει να μην εχεις γαλα ξεχνα το!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ... Ψόφησα! Σκουπισα σφουγγαρισα ξεσκονισα συμμαζεψα κ αυριο θ κανω κ το μπάνιο!!!

Πάλι καλα δεν με ενόχλησε πολυ η μπεμπα... Βέβαια έκανα ενα διάλειμμα για να την κοιμησω κ ξανά συνέχισα!

Οχι για να μην φαίνεστε μονο εσείς προκομενες!!

Τωρα ειμαι κ εγω... Χιχιχι

KMwEp3.png

Γεια σας κοπέλες!

Κάναμε και το δεύτερο εμβόλιο (πνευμονιόκοκκο) κάναμε λίγο πυρετό, ζαβλακωθήκαμε και τώρα είμαστε πάλι στα συνηθισμένα μας!

Αθηνά, εμείς παντού με τον μάρσιπο την βγάζουμε! Ρίχνει κάτι ύπνους, ξεγυρισμένους! Για τον ήλιο, καπελάκι οπωσδήποτε και αντιηλιακό. Εμείς πήραμε ένα της Sebamed (δείκτη 50) που η φαρμακοποιός μας είπε ότι είναι το μοναδικό που κάνει από την 1η ημέρα (φυσικά δεν έχει paraben κλπ). Η παιδίατρος είπε οτι είναι οκ.

Βούλα χρόνια σου πολλά κοπέλα μου, αν και καθυστερημένα. Να ζήσεις να χαίρεσαι τα παιδιά σου και την πρόοδό τους! Για την ιδέα με τον μονομάχο, έχω τις ίδιες επιφυλάξεις με την Αθηνά. Για το τρατάρισμα κάπου είχα δει σε καλοκαιρινή βάφτιση να κερνάνε παγωμένη λεμονάδα. Για τις προσκλήσεις, αν θέλεις βοήθεια, πες μου! Είχα φτιάξει και του ανιψιού μου που επίσης ήθελαν να τα κανούν μόνοι τους. Μπομπονιέρες εύκολα και οικονομικά κάνεις μόνη σου. Πας στα χαντραδικα και βρίσκεις τα πάντα. Π.χ. πουγκάκια με βραχιολάκι καουτσουκιένο με το μονόγραμμα της κόρης σου

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρα!

Να γκρινιαξω; Θα γκρινιαξω!

(Disclaimer: εχω ενα μωρο που απο χτες το βράδυ δεν εχει βρει ησυχία πανω απο 5, που τον βάζω στο στήθος κ στα 5' το εχει πετάξει κ κλαίει γοερά κ μέσα σε λαούτα σκασαν κατι έκτακτα στον άντρα μου κ ενώ ηταν να ειναι εδώ κ να παει να δουλέψει βραδινό (11-3 το πρωι) λείπει απο τις 7 κ θα γυρίσει τη νυχτα οπότε είμαι όλη μερα μόνη μου)

Λοιπόν βαρέθηκα!!

Βαρέθηκα να ειναι μοναδική μου ασχολία το μωρο γιατί δεν υπαρχει κανείς να τον κρατήσει, βαρέθηκα να ακούω (απο άλλους όχι απο τον ιδιο) " α; Αλλάζει πανες/κοιμίζει/whatever το μωρο ο άντρας σου; Τη τυχερή είσαι που σε βοηθΕι!" Λες κ τοπαιδι το εχω μόνη μου κ αυτός δεν εχει συνευθυνη σε όλα αυτά αλλα είμαστε στο... 50 κ ειχα καλη τυχη!!

Επίσης βαρέθηκα να ακούω τη μια " α εγω θήλασαν μέχρι που πήγε γυμνασιο!" " γυμνασιο; Τόσο λίγο; Εμείς μεχρι κ στις πανελλήνιες τον θήλαζα πριν απο κάθε μάθημα για δυναμη!" Κ εγω να παλεύω με την κ***-μεικτή κ να κανω πάρτυ οταν χαλαρώνει χωρις συμπλήρωμα κ να λέω άμα φτάσουμε το εξάμηνο τι καλα που ειναι!

Ίδια συναισθήματα με το μαιευτήριο που με γέννα ίδια μερα εγω πάλευα να βγάλω μισή σταγόνα και η διπλανή μου μετα το τάισμα έβγαζε και 2 μπουκάλια γιατί είχε τούμπανιασει το στήθος. Ναι ξερω ηταν δεύτερο παιδι κ ήξερε ο οργανισμός της ( ετσι μου λέγαν οι δικοί μου για ... Παρηγορια).

Επίσης βαρέθηκα να μην ξερω τι εχει αυτο το παιδι και εκει που δείχνει χαρούμενο ή σε κάθε περίπτωση ήρεμο να κοκκινίζει να πατάει τσιρίδες να μην πιάνει στήθος , να μην θέλει ούτε αλλαγή να μην ησυχάζει με βόλτες ... Κ όλα αυτά στις 4 το πρωι λες και ειναι νεογέννητο πάλι!

Κ βέβαια επειδή η διαίσθηση στα μωρά προφανώς ειναι ανεπτυγμένη να καταλαβαίνει το πρήξιμο μου κ τα κλάμματα να γίνονται πιο γοερά μεχρι που έρχεται οι πατέρας του ως απο μηχανής θεός κ ...ηρεμεί (όχι πάντα.. Αλλα τις φορές που δεν ηρεμεί πάλι σε μένα επιστρέφει ουρλιάζοντας συνήθως οποτε...φαύλος κύκλος!

Κ τέλος βαρέθηκα τα κιλά που έχουν κατσικωθει κ δεν λένε να φύγουν κ επειδή δεν εχει χρειαστεί να κανω δίαιτα στη ζωή μου ως τωρα δεν ξερω και πως να πειθαρχηθω κ.. Να κανω κ με βλέπω στον καθρέφτη κ...θελω να οεταξω όλους τους καθρέφτες απο το σπιτι!!!

Αυτα!!!

Σορρυ για το πρήξιμο τα ΄πα και ξαλαφρωσα!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα!

Να γκρινιαξω; Θα γκρινιαξω!

(Disclaimer: εχω ενα μωρο που απο χτες το βράδυ δεν εχει βρει ησυχία πανω απο 5, που τον βάζω στο στήθος κ στα 5' το εχει πετάξει κ κλαίει γοερά κ μέσα σε λαούτα σκασαν κατι έκτακτα στον άντρα μου κ ενώ ηταν να ειναι εδώ κ να παει να δουλέψει βραδινό (11-3 το πρωι) λείπει απο τις 7 κ θα γυρίσει τη νυχτα οπότε είμαι όλη μερα μόνη μου)

Λοιπόν βαρέθηκα!!

Βαρέθηκα να ειναι μοναδική μου ασχολία το μωρο γιατί δεν υπαρχει κανείς να τον κρατήσει, βαρέθηκα να ακούω (απο άλλους όχι απο τον ιδιο) " α; Αλλάζει πανες/κοιμίζει/whatever το μωρο ο άντρας σου; Τη τυχερή είσαι που σε βοηθΕι!" Λες κ τοπαιδι το εχω μόνη μου κ αυτός δεν εχει συνευθυνη σε όλα αυτά αλλα είμαστε στο... 50 κ ειχα καλη τυχη!!

Επίσης βαρέθηκα να ακούω τη μια " α εγω θήλασαν μέχρι που πήγε γυμνασιο!" " γυμνασιο; Τόσο λίγο; Εμείς μεχρι κ στις πανελλήνιες τον θήλαζα πριν απο κάθε μάθημα για δυναμη!" Κ εγω να παλεύω με την κ***-μεικτή κ να κανω πάρτυ οταν χαλαρώνει χωρις συμπλήρωμα κ να λέω άμα φτάσουμε το εξάμηνο τι καλα που ειναι!

Ίδια συναισθήματα με το μαιευτήριο που με γέννα ίδια μερα εγω πάλευα να βγάλω μισή σταγόνα και η διπλανή μου μετα το τάισμα έβγαζε και 2 μπουκάλια γιατί είχε τούμπανιασει το στήθος. Ναι ξερω ηταν δεύτερο παιδι κ ήξερε ο οργανισμός της ( ετσι μου λέγαν οι δικοί μου για ... Παρηγορια).

Επίσης βαρέθηκα να μην ξερω τι εχει αυτο το παιδι και εκει που δείχνει χαρούμενο ή σε κάθε περίπτωση ήρεμο να κοκκινίζει να πατάει τσιρίδες να μην πιάνει στήθος , να μην θέλει ούτε αλλαγή να μην ησυχάζει με βόλτες ... Κ όλα αυτά στις 4 το πρωι λες και ειναι νεογέννητο πάλι!

Κ βέβαια επειδή η διαίσθηση στα μωρά προφανώς ειναι ανεπτυγμένη να καταλαβαίνει το πρήξιμο μου κ τα κλάμματα να γίνονται πιο γοερά μεχρι που έρχεται οι πατέρας του ως απο μηχανής θεός κ ...ηρεμεί (όχι πάντα.. Αλλα τις φορές που δεν ηρεμεί πάλι σε μένα επιστρέφει ουρλιάζοντας συνήθως οποτε...φαύλος κύκλος!

Κ τέλος βαρέθηκα τα κιλά που έχουν κατσικωθει κ δεν λένε να φύγουν κ επειδή δεν εχει χρειαστεί να κανω δίαιτα στη ζωή μου ως τωρα δεν ξερω και πως να πειθαρχηθω κ.. Να κανω κ με βλέπω στον καθρέφτη κ...θελω να οεταξω όλους τους καθρέφτες απο το σπιτι!!!

Αυτα!!!

Σορρυ για το πρήξιμο τα ΄πα και ξαλαφρωσα!!

Αθηνούλα μου έχεις δίκιο κι εγώ μόνη είμαι όλες τις μέρες κάθε μέρα γιατί και στα ρεπό του άντρα μου ξυπνάει αργά και μετά μένει ένα απογευματόβραδο δεν είσαι η μόνη που περνάει δύσκολα. Μην έχεις ενοχές για τον θηλασμό είναι όντως ένα θέμα να στεναχωριέται κανείς αλλά θα σου πω το εξής η πεθερά μου δεν θήλασε κανένα από τα παιδιά της επειδή δεν ήθελε να πονάει ουτέ καν το προσπάθησε τα παράτησε στις 15 μέρες στο πρώτο και στα επόμενα μπίτι τίποτα καμία προσπάθεια εσύ τουλάχιστον προσπαθείς. Ναι το μητρικό και ο φυσιολογικός τοκετός είναι τέλεια και ιδανικά αλλά η ζωή δεν είναι ιδανική και μάγκας είναι αυτός που παλεύει όταν η τύχη του έχει κλείσει την πόρτα.

Το παιδάκι τώρα όταν κλαίει να του βάζεις πιστολάκι εμένα έτσι ηρεμεί σχεδόν αμέσως. Να θυμάσαι πως η φύση σε προίκισε και σένα και μένα και όλες τις κοπέλες εδώ στο φόρουμ αλλά και εκτός να γίνουμε μανούλες. Και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί. Και μην σκας για τα κιλά θα φύγουν δεν είναι τα κιλά το παν αλλά αν τόσο σε στεναχωρεί η εικόνα σου γιατί δεν ακολουθείς κάποια συμβουλή διατροφολόγου;; Ίσως βοηθήσει :)

Συγχωρέστε με για το σεντόνι :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αθηνά μου γλυκια(ειμαι σιγουρη οτι εισαι) χαλαρωσε....βγες στο μπαλκονι παρε μια βαθεια ανασα και χαλαρωσε!!

Δεν θα γραψω πολλα οχι,ενα θα σου πω φαντασου να εχεις συν αυτα και ενα τριχρονο ολη την ημερα,κακομαθημένο τριχρονο ομως!

Κοιτα την ωρα,ο αντρας μου εχει φυγει απ τις 6:30.....και τις 3τα ξημερωμετα ταξιδευει και θα ερθει αυριο βραδυ!

Αληθεια λιγο υπομονη ετσι ειναι τα μωρα κοριτσι μου μεχρι να ξεπεταχτει λιγακι και δεν θα το αναγνωριζεις!

Ειχα διαβασει καποτε οταν με ταλαιπωρούσε ο μεγαλος οτι οταν αποδεχτεις οτι ετσι θα ειναι δεν θα κοιμάσαι δεν δεν δεν...τοτε θα νοιωσεις καλυτερα.σε μενα ειχε πετυχει!

Για τον θηλασμο κλεισε τα αυτια σου!!!Σε φιλω(τα χω περασει οοοολα αυτα και οχι μια φορα...)

Λιγα ειπα πολλα εγραψα παλι :P

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...