Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ροζ. Αίμα. Αλλά οχι κόκκινο σαν αίμα. Ροζ.

Ωραία τα εξήγησα εεε;;;

Πηχτά ουρά μ τα ειπε επειδή μένει πολυ ωρα χωρίς υγρά! Γάλα δλδ! Κ ίσως την παρά εχω ντυμένη (κοντομάνικο φορμάκι, ολόσωμο φορμάκι κ κάλτσες κ κουβέρτα) κ ίσως ιδρώνει κ αποβάλει κ απο τον ιδρώτα ο οργανισμός κι αλλά υγρά γιαυτο κ το ροζ.

Επίσης εχει ξανασυμβεί άλλες δυο φορές. Ίσως γιαυτο μ ειπε πρώτα ν προσέξω το ντύσιμο γιατι στις ζεστές την παρά εχω ντυμένη κ τότε π ιδρώνει την νύχτα τότε μ βγάζει το ροζ. Όποτε ειπα ν την ντύσω πιο ελαφριά κ να δω πως θ παει...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ μη βαράτε..... :P:p

Για το καθισματακι η πωλήτρια μου το είπε όταν το πήραμε κ μένα τότε μου είχε φανεί κουφό να κοιτάνε προς τα πίσω μέχρι τα τέσσερα... Μετά όμως το έψαξα κ κατάλαβα ότι είναι το πιο ασφαλές. Βέβαια μη φανταστείτε ότι κάθισε η κόρη μου να κοιτάει πίσω μέχρι τα τέσσερα!! Ένα χρόνο το πολύ. Είχε όμως τη δυνατότητα το ίδιο κάθισμα να μπορεί να κοιτάει κ μπροστά οπότε το γύρισα.. Η βλακεία ήταν ότι αν κ έλεγε μέχρι 18 κιλά, πολύ γρήγορα δε χωρούσε άλλο καλά κ ήθελε αλλαγή...

b5DEp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!

Βουλα τι σου ειπε που τοσες ωρες η μικρη σου δεν θηλαζει?δεν σου ειπε να την θηλασεις πιο νωρίς το πρωι?

Αντιγόνη χρονια πολλα στην μικρουλα σου!!:D

Μαργαρίτα αιμα στα κακα?ξεκινησες τα γαλακτοκομικά παλι?πω πω βρε παιδι μου τι ταλαιπωρια περνατε,ευχομαι βεβαια να μην ειναι αυτο και να ειναι κατι αλλο.Μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου.

Εμεις εχουμε πολυ γκρινια φιλεναδες ακομα και στο υπνο,δεν κοιμομαστε καθολου καλα..διαβαζω και για εσας που κοιμουνται σερι ενα 8ωρο και απογοητευομαι γιατι δεν θελω να περασω παλι τα ιδια.ο μεγαλος κοντευει τα 3 και δεν υπαρχει ενα βραδυ που να μην ξυπνει

Με γκρινια ξεκινησα σημερα συγχωρεστε με!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Greta μ ειπε κ να την ντύνω πιο ελαφρά κ αν την δω κ ανησυχεί στον ύπνο της να την θηλασω. Οκ την έντυσα πιο ελαφρά αλλά κατα το ξημέρωμα στις 7:30-8:00 μολις αρχίσε να κουνιέται σηκώθηκα να την παρω να την θηλασω κατευθείαν! Ε μεχρι να σηκωθώ αυτη έχωσε το δάχτυλο στο στόμα κ κοιμήθηκε δλδ σε δευτερόλεπτα. Όποτε τελικά δεν την θήλασα.

Γιατι βρε κοριτσι μ τόση γκρίνια ο μικρούλης... Παιδεύεται κ αυτός; Δλδ πονάει;

Γκρίνιαξε οσο θες!!!!! Εμείς καταλαβαίνουμε!!

Εχθες γράφτηκε ο μικρός σε ενα "γυμναστήριο" έχουν τμήμα με παιδάκια 3-5 χρόνων ειναι κ κάποιοι συμμαθητές τ εκει κ ειναι κάθε Τρίτη κ Πέμπτη για μια ωρίτσα 6-7 το απογευμα!! Κανουν χαζομαρούλες ασκησούλες τρέχουν κ ξεδίνουν!! Το ευχαριστήθηκε το παλικάρι μ!

Εν τω μεταξύ οι μαμάδες καθόμαστε απ έξω. αυτο το γυμναστήριο ειναι υπόγειο κ εχει γύρω γύρω παράθυρα, το ενα παράθυρο στην τάξη π κάνανε τις ασκήσεις τα παιδάκια το είχαν ανοίξει (οχι ανάκληση αλλά μισανοιχτο) κ ήρθε μια μαμα με το παιδάκι να πάρουν την αδελφούλα π ηταν μεσα, ο μικρός κατεβαίνει απο το καρότσι κ παει κατα το παράθυρο να δει την αδερφή τ κ παει να στηριχτεί στο παράθυρο το μισανοιχτο... Κ ανοίγει το παράθυρο κ πέφτει το παιδί (ευτυχως οχι μεσα κατω ) ειχε σαν προεξοχή απο μεσα το παράθυρο κ σταμάτησε εκει... Κοριτσια μ κόπηκαν τα πόδια!!!! Η μαμα τ δε ΣΟΚ!

Άσχετο: θελω να καπνίσωωωωω!!!

KMwEp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

-Αντιγόνη να τη χαίρεσαι! :) εμεις είμαστε μικρούλια ακομα ούτε 3 :)

-Γκρέτα τι να πω... Παντως ούτε κ ο δικός μου πολύ κοιμάται.. Μη δίνεις σημασία βρε αυτές έχουνε τσούπρες εμεις έχουμε γιούς :P

Η δε γιαγιά μου έλεγε στη μάνα μου (για να την παρηγορήσει μιας κ εγω την άφηνα άυπνη επίσης): "ειναι γιατι ειναι έξυπνο βρε για αυτο δεν ησυχάζει!!"

:tongue: (πλάκα κάνω μη μου παρεξηγηθείτε οι υπολοιπες!!)

-μαργαρίτα υπομονή και...χαρά στο κουράγιο σου!!που θα παει βρε συ κοριτσακι θα στρώσει!!

-βούλα : δεν το φωνάζω κ πολύ (κ θελω να προσπαθήσω να μην ξανά) αλλα... Κι εγω :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αχ αθηνα μ κ εγω λεω οτι εφόσον δεν κανω ούτε τζούρα οσο θηλάζω κ εφόσον το εξάμηνο (αν ολα παν καλα) θ το κρατήσω, λεω ρε γμτ 15 μήνες μετα να το ξεκινήσω ;; Μλκια... Αλλά ωρες ωρες!!! Το ποσο το λαχταρώ δεν περιγράφεται!! Τοσο π λεω με σιγουριά ωρες ωρες οτι μολις τελειώσω με τον θηλασμό θα το ξανά αρχίσω!

Αχ βρε μαργαριταρακι πολλα πολλα μπράβο π συνεχίζεις!!!

Ομως ο Παιδιατρος τι σ λεει;;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμάς!

Μαργαρίτα, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και με προσεκτική διατροφή να το ξεπεράσετε! Μπράβο σου πάντως που συνεχίσεις τον θηλασμό παρα τις δυσκολίες!

Βούλα και μόνο που έκανα εικόνα αυτό που έγραψες ταράχτηκα! Πάλι καλά που δεν χτύπησε το παιδάκι! Πόσο απρόβλεπτα είναι τα παιδάκια! Πρέπει συνέχεια να επαγρυπνούμε!!!

Γκρέτα , συνεχίζει να ξυπνάει ο μεγάλος ε? Ζόρικη κατάσταση.... Μήπως φοβάται? Κοιμάται μόνος στο δωμάτιο? Προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που τον αναστατώνει. Το πρωί , όταν ξυπνάει, θυμάται τα κλάματα της νύχτας? Υπομονή... Αν και επειδή το έχω ζήσει το σκηνικό, ξέρω οτι και αυτή εξαντλείται...

Εμείς είμαστε με μυξούλες ! Προφανώς κόλλησε απο τον μεγάλο! Ορός, ρούφηγμα, και ανησυχία στον ύπνο... Επίσης , έχει τρελαθεί να τρώει τα χέρια της!!!

Φιλιά , καλό βράδυ!

Αφου το.ειπατε θα το πω κι εγω!!!

Θελω τοσο να καπνισω και ρε γαμωτο εχω να το βαλω στο στομα μου απ τον Δεκέμβριο του 2011!!!!!!Δεν ειναι κριμα???Ποτε δεν ενοιωσα οτι το θελω τωρα εχω φρικαρει τοσο που φανταστείτε λεω στο αντρα μου σε κοιταω σαν το λιονταρι μεσα απ το κλουβι θελω να κανω 5 μαζι :(:(:(:(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπέρα και απο εμάς!

Μαργαρίτα, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και με προσεκτική διατροφή να το ξεπεράσετε! Μπράβο σου πάντως που συνεχίσεις τον θηλασμό παρα τις δυσκολίες!

Βούλα και μόνο που έκανα εικόνα αυτό που έγραψες ταράχτηκα! Πάλι καλά που δεν χτύπησε το παιδάκι! Πόσο απρόβλεπτα είναι τα παιδάκια! Πρέπει συνέχεια να επαγρυπνούμε!!!

Γκρέτα , συνεχίζει να ξυπνάει ο μεγάλος ε? Ζόρικη κατάσταση.... Μήπως φοβάται? Κοιμάται μόνος στο δωμάτιο? Προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που τον αναστατώνει. Το πρωί , όταν ξυπνάει, θυμάται τα κλάματα της νύχτας? Υπομονή... Αν και επειδή το έχω ζήσει το σκηνικό, ξέρω οτι και αυτή εξαντλείται...

Εμείς είμαστε με μυξούλες ! Προφανώς κόλλησε απο τον μεγάλο! Ορός, ρούφηγμα, και ανησυχία στον ύπνο... Επίσης , έχει τρελαθεί να τρώει τα χέρια της!!!

Φιλιά , καλό βράδυ!

Κολλησε η μπεμπουλα?οχι ρε γαμωτο!:(

Ευχομαι να περασει σύντομα τι να πω,δυστυχως εμεις που εχουμε και αλλα παιδακια τα εχουμε στο πρόγραμμα αυτα!

Χερια και εμενα βαζει τοσο πολυ που αναγουλιαζει και πνίγεται.Ευχομαι απλα να σκασει δοντι γρηγορα γιατι δεν παλευεται.....

Ο μεγαλος τα θυμαται τα κλαμματα εννοείται.

Οταν τον ρωταω μου λεει κλαιω για τον μπαμπα :confused::confused:

Τον ρωταω αν ειδε ονειρο κακο??Μετα μου λεει ναι ναι !!

Τρεχα γυρευε........δεν ξερω αν κατανοεί την λεξη ονειρο!!

Κοιμαται μονος στο δωματιο του και αυτη η αλλαγη εγινε πριν περιπου 2μηνες. Κοιτα ο γιος μου ο μεγαλος ειναι ενα κακομαθημένο παιδι γιατι απο την μερια μου ηταν το πρωτο εγγόνι, γενικα ειμασταν ολοι πανω του και τωρα του κακοφαινεται ζηλευει(σου λεει αυτοι κοιμουνται ολοι μεσα και εγω μονος μου),ανεκαθεν βεβαια εκλαιγε την νυχτα χωρις λογο,εκανε ανησυχο υπνο!Λιγο.πριν γεννησω ειχε στρωσει αλλα μετα του ηρθαν τα πανω κατω..

Που θα παει θα προσαρμοστουμε.........

Το "ευχάριστο"(καθολου ευχαριστο) είναι οτι επιτέλους δειχνει την ζηλια του γιατι είναι πολυ εσωστρεφής!Τσπαει τον μπεμπη αν γυρισω το κεφαλι μου ενα δευτερόλεπτο, σημερα.τον δαγκωσε κι ολας...κοιταει πως να.του βγαλει τα ματια......τι να σου λεω!!!Ουτε για πλακα μονος του με.το μωρο.

tqpkp3.png

PzUbp3.png

-Γκρέτα τι να πω... Παντως ούτε κ ο δικός μου πολύ κοιμάται.. Μη δίνεις σημασία βρε αυτές έχουνε τσούπρες εμεις έχουμε γιούς :P

Η δε γιαγιά μου έλεγε στη μάνα μου (για να την παρηγορήσει μιας κ εγω την άφηνα άυπνη επίσης): "ειναι γιατι ειναι έξυπνο βρε για αυτο δεν ησυχάζει!!"

:tongue: (πλάκα κάνω μη μου παρεξηγηθείτε οι υπολοιπες!!)

Χαχαχαχαχ λες?? αυτο μου το ελεγε ο αντρας μου για τον μεγαλο...

•Ειναι έξυπνος βρε μωρο μου γι αυτο σε ταλαιπωρει χαχα!!!

Πάντως και εγω σκασμενο ημουν,ειχε υποφερει πολυ η μαμα μου και στην γέννα και μετέπειτα...και κουτσομπολααααααααααα μεγαααααααλη!

Και ο μεγάλος μου ιδιος!Αν τον γνωρισεις στο λεπτο θα σου πει τι εγινε στο σπιτι μας την τελευταία εβδομαδα χαχα!!

Πάντως ασχετο:Εσεις οι ταυροι παιδιά για σπιτι:tongue::tongue::twisted::twisted:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Γκρέτα ο γιος σου μου θυμίζει τάλε κουάλε την ανιψιά μου που είναι 3. Έτσι ακριβώς κάνει με την κορούλα μου δεν την θέλει καθόλου ή την κοροιδεύει. Θα μου πεις εμάς είναι ξαδελφούλες και όχι αδελφούλες αλλά σε καταλαβαίνω. Κι εμένα η ανιψιά μου ήταν το πρώτο εγγόνι στο σόι του πατέρα μου (είναι η εγγονή του θείου μου αδελφού του πατέρα μου ελπίζω να μην είναι μπερδευτική η συγγένεια τέσπα) και τώρα έχει γίνει πιο δύσκολη από ποτέ. Και να της λέμε πως η μπέμπα μου έχει άλλους γονείς και όχι τους δικούς της εκεί αυτή δεν την θέλει καθόλου. Πιστεύω όταν μεγαλώσει λίγο η δικιά μου να τα βρίσκουν.

Εν τω μεταξύ είμαστε στην 17η εβδομάδα περνάμε δύσκολο άλμα και ούτε τουαλέτα δεν μπορώ να πάω η μικρή είναι συνέχεια πάνω μου.

Και για το τσιγάρο που λέτε υπάρχει καλύτερο πράγμα από τα γλυκά βρε κορίτσια;; Άκου τσιγάρο σκέτο μπλιαχ είναι και δεν τρώγεται κιόλας και βγάζεις και πτύελα βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...