Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλησπέρα δε μου λέτε βρε κορίτσια ψάχνω να αγοράσω καρεκλάκι αυτοκινήτου για την μικρή όχι όμως για νεογέννητο αλλά και για περισσότερα κιλά να προτιμήσω να κοιτάει μπροστά το κάθισμα ή να κοιτάει προς το πορτ-παγκάζ;; Εσείς τι έχετε αγοράσει;;

Γκρετούλα να χαίρεσαι τον άντρα σου Αθηνούλα χρόνια σου πολλά πολύχρονη το καλύτερο δώρο είχες φέτος :rolleyes:

Ιωάννα μην ανησυχείς θα ρυθμιστεί η παραγωγή σου και δεν θα έχεις πρηξίματα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην αφήνεις γάλα μέσα να βάζεις το μωράκι να στο αδειάζει.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα ρε Γκρέτα να χαίρεσαι τον αντρα σ!!!

Αθηναααα χρόνια πολλα μεγάλη να γονείς με άσπρα μαλλιά... Ή οτι χρωμα θες τελοσπαντων!

Ιωάννα αν κ δεν ειμαι κ πολυ ειδική στο θεμα θηλασμός θ σ πρότεινα να δίνεις απο το πιο πρησμενο στήθος κ απλά άφηνε την μπεμπα περισσότερη ωρα να θηλάσει για να στο αδειάσει καλα κ στο επομένο γεύμα δώσε το αλλο. Όπως ειπαν η Γκρέτα κ η Αντιγόνης θα ρυθμιστεί απο μονο τ!

KMwEp3.png

Γκρέτα να χαίρεσαι τον άντρα σου κι εσύ αθηνά χιλιόχρονη!

Να 'σαι καλα βρε Γκρέτα... μόλις είδα την απάντησή σου θυμήθηκα... Ευχαριστώ... Είναι αυτό που λέμε "μαθαίνει" το στήθος ποιες ώρες πρέπει να έχει περισσότερο γάλα, ε; Άρα υποθέτω μόλις κ αν βάλει η μπέμπα ένα πρόγραμμα θα ρυθμιστεί... Έσπαγα το κεφάλι μου κ δε θυμόμουνα τπτ!

Αντιγόνη κανονικά μέχρι τα τέσσερα χρόνια πρέπει να κοιτάνε πίσω. Αν έπαιρνες ένα που μπορείς να το γυρίσεις μετά; Εγώ τέτοιο είχα, τώρα έχω βάλει το ακόμα μεγαλύτερο, που είναι νομίζω μέχρι 25 κιλά.

Περίοδο δεν έχω ελπίζω κανα χρόνο να μείνει έτσι, θηλάζουμε που θηλάζουμε να μην έχουμε κι ένα όφελος?!

Πολλή αντίδραση η μικρή αυτές τις μέρες δεν την παλεύω άλλο, μάλλον τα χει παίξει από τη ζήλεια και της βγαίνει αυτό...

b5DEp3.png

Βρε Ιωάννα μ ποια τέσσερα χρόνια;!;! Εδω ενα τέταρτο κ δεν το γουστάρουν!

Ενταξει μην λέμε κ υπερβολές. Εμείς στον χρόνο πήραμε αυτο π κοιτάει μπροστά! Υπάρχουν νομιζω 3 είδη:1) 9-18 κιλα 2) 18-36 κ 3) 9-36 εμείς πήραμε το 9-36 για να μην παίρνω συνεχεια αλλο. 200? εκανε αυτο π πήραμε εμείς.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μαγούλες και χρόνια μας πολλά, υπέροχα και ευτυχισμένα με τα μικρά μας θαυματάκια!

Αθηνά, να τα εκατοστήσεις! Πάντα ευτυχισμένη!

Γκρέτα , να χαίρεσαι τον άντρα σου και να γιορτάζετε την επέτειο σας ως τα βαθιά σας γεράματα!

Βάσω, είσαι τυχερούλα που η μικρή σου κοιμάται συνεχόμενα! Εύχομαι να το διατηρήσει και να απολαμβάνεις τον βραδινό ύπνο! Εμείς ξυπνάμε σίγουρα μία φορά στη διάρκεια της νύχτας... Ελπίζω σύντομα να αλλάξουμε και εμείς συνήθειες!

Ευτυχώς περίοδο δεν έχω ακόμα και θα ήθελα να διατηρηθεί έτσι για πολύ καιρό! Πάντως αυτό που λένε ότι όσο θηλάζεις δεν έχεις περίοδο και δε μένεις έγκυος , είναι μύθος!!!

Αφού γέννησα τον γιο μου, αδιαθέτησα στους 4 μήνες ενώ θήλαζα αποκλειστικά!:cry:

Επίσης έμεινα έγκυος στη μικρή ενώ θήλαζα!:cry: Δύο στα δύο!!!

Για το καθισματάκι του αυτοκινήτου, το πιο ασφαλές είναι να κοιτάζει προς τα πίσω. Αλλά είναι πολύ άβολο βρε κορίτσια! Εγώ απο την περασμένη βδομάδα που οδηγώ έχοντας την μικρή μέσα, γίνομαι τιραμόλας για να την βλέπω και να της δίνω την πιπίλα όταν κλαίει! Άσε που είναι ψυχοφθόρο να οδηγείς και το μικρό να κλαίει....τι να γίνει όμως που πρέπει να παίρνω τον μπόμπιρα απο τον παιδικό...

Σας καληνυχτώ, καλή ξεκούραση!

Ευχαριστω για τις ομορφες ευχες σας κοριτσαρες μου!

Οντως δεν ισχυει οτι με τον θηλασμο δεν μενεις εγκυος η δεν εχεις περιοδο.εμενα μου ηρθε μετα απο 7-8μηνες και ελπιζω και τωρα να με θυμηθει απο Σεπτεμβρη...:D

Ο μπεμπης εν τω μεταξυ τρελη γκρινια και χερακι οοοολο μεσα στο στομα...Σιγουρα εχει και κολικους πιο ηπιους αλλα και δοντια!Χαμοςςςς μιλαμε τα νευρα μου!

Για τα καθισματα τωρα του μεγαλου κοιταει μπροστα ενω του μπεμπη πισω.Εγω θα μεταφερω το μωρο στου μεγαλου και τον μεγαλο σε αυτα που ανεβαινει πιο πανω και δενει με την ζωνη αυτοκινητου.ετσι εχω σκεφτεί..

Ακυρο,πρεπει να παω και στον γυναικολογο καπου εδω και δεν ξερω πως θα γινει αυτο,πρεπει να παμε οικογενειακος στο Αλεξανδρα,οι αντρες στο αμαξι και εγω για εξεταση!

Απο μεθαύριο φτιαχνει ο καιρος και ελεγα να πλυνω και τα χαλιά σιγα σιγα....

Τα ειπα ολα μαζεμένα ελπιζω να βγαζετε ακρη,ειμαι μονη και με τα δυο στο σπιτι γι αυτο και δεν γραφω συχνα.

Σας φιλω μανουλες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημερα κοριτσια,τι κανετρ?Μπερδευτηκα κ εγραψα στις μανουλες ιανουαριου το μνμ μου κ επειδη ειμαι με κινητο δεν μπορω να κανω cut paste..Greta,κ εμενα χτυπιεται σαν τρελο με το χερι στο στομα κ ηρεμει μονο στην αγκαλια να περπαταω..αλλα το κανει με το που τον αφηνω στο καλαθι,ενω τριβει ματια κ φαινεται οτι νυσταζει..ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι θελει..φαι υπνο ποναει?τοσο τραγικη μανα ειμαι...εντωμεταξυ το δεξι στηθος ειδικα το πρωι που θηλαζει κ εχεο μεινει ανενεργο κανα δεκαωρο λογω του block feeding ανα εξαωρο που κανω,εχει τρια συντριβανακια...τραγικες καταστασεις..

F4oIp2.png

Καλημέρες!!!!

Βρήκα ενα site για τα καθισματακια. Όντως λεει οτι στη Σκανδιναβια τα ανάποδα τα έχουν μεχρι τεσσάρων χρόνων. Στην υπόλοιπη Ευρώπη

μεχρι 9-12 μηνών κ στην Αμερική 12-15 μηνών.

Κ εγω ρε συ Γκρέτα ετσι σκέφτηκα οταν αυτη γίνει ενός έτους να παει στου μεγάλου κ ο μεγάλος θα ειναι τέσσερα χρόνων να παει σε αυτο π απλά μπάνιο μονο κατω απο τον πωπω για να τα σηκώνει πιο ψηλά κ να δένονται με την κανονική ζώνη... Αλλά απο την αλλη το ξανά σκεφτομαι κ δεν μ φαινεται σωστό όποτε μπορει να παρουμε ακόμα ενα κάθισμα κ για την μικρη π να κοιτάει μπροστα!

Χάλια;;; Απο τωρα λέτε για χάλια;;; Εγω θα ξεπάγιασω άμα τα μαζέψω! Άμα δεν φτάσει η θερμοκρασία μέσα στο σπιτι 26-27 δεν τα μαζεύω...(να απο που πήρε η κόρη η κρυουλιαρα)!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Αν μπείτε ioas.gr δεξιά σε ενα κόκκινο ορθογώνιο "συμβουλές για την οδική ασφάλεια" κανεις κλικ κ αριστερά σε ενα πράσινο πεδίο βγάζει υποενότητες "παιδί κ οδική ασφάλεια" "συχνές ερωτήσεις" εκει τα γραφει ολα!

KMwEp3.png

Βουλα εχω μαζεψει εδω και 3 εβδομαδες τα χαλια οπως και τα παπλωματα ;););)

Θερμοκρασια εχω 26-27 το βαραει ο ηλιος ολη μερα...δεν θελω να διανοηθω ποσο θα φτασει...

Α!και τα καθισματακια που λεμε ειναι απο τεσσάρων και πανω αρα νομιζω ειμαστε κομπλε με αυτα.αφου θα τα δενει η ζωνη γιατι φοβασαι??

Καλημερα σας!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Εχεις ηδη 26-27 σε ζηλευωωωω!! Κ μενα το χτυπάει συνεχεια ο ήλιος αλλά εχω 23 μονο!!

Ξερω γω μωρε γιατι φοβάμαι;;; Φοβάμαι μην μ πάθουν κατι!!

Σήμερα είδα στο παμπερς το πρωινό της (π εχει απο χθες το βράδυ) λιγο ροζ κ έστειλα Φωτο στον παιδιατρο κ μ ειπε απλά να προσέξω πως την ντύνω το βράδυ να μην ιδρώνει κ αν ανησυχεί να την βάλω στο στήθος. Αυτη καπου εκει στις 7:30-8:00 το πρωι λιγο κουνιέται αλλά μολις βαλει το δάχτυλο στο στόμα σταματάει. Αρα λεω εγω οτι δεν πεινάει... Αλλιώς δεν θα σταματούσε. εεεε;;; Επίσης τελικά τι σημαίνει αυτο το ροζ στο παμπερς;;

KMwEp3.png

Τι ροζ??????????δεν καταλαβα ειλικρινα

Εγω θα σου ελεγα καπου εκει στις 7:30-8:00 να την περνεις να την θηλαζεις βρε κοριτσακι μου και να την ξανα βαλεις για υπνο.ειναι πολυ μωρουλι για να κάθετε τοσες ωρες χωρις να θηλασει

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...