Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ιωάννα μ αυτο ειναι π με προβληματίζει οτι κ εγω σβέρκο πιάνω κ δεν ειναι ποτε ιδρωμένη. Τωρα για χερια κ πόδια με ειπε ο Παιδιατρος οτι δεν ειναι ένδειξη οτι κρυώνουν (αν τα χερια-πόδια ειναι κρύα.) τι να πω... Απλά ο μεγάλος μας βγήκε σαν τον μπαμπα του ζεσταίνεται με το παραμικρό κ ιδρώνει απο μωρό... Αυτη τπτ! Ειναι κρυουλιαρα γιατι μολις την ξεντυσεις τσιρίζει κ τρέμει το χειλάκι ειδικα οταν βγαίνει απο το μπάνιο γιαυτο λεω μήπως κρυώνει... Ξερω γω...

Είδες τι βολικό να λείπει το μεγαλύτερο παιδάκι έστω λίγες ωρες...;; Αφού σ λεω την προηγουμενη εβδομάδα π δεν πήγε καθολου λόγω γαστρεντερίτιδας μ έσπασε τα νεύρα!!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρεεες...

Οι μαίες στο Έλενα μας έλεγαν ότι φοράτε εσείς +1, πιο πολύ για δικούς σας ψυχολογικούς λόγους :) Εγώ χθες ήμουν με τιραντάκι και ίδρωνα. Σήμερα που φοράω κοντομάνικο σκέτο της έβαλα πανω από το κοντομάνικο εσώρουχο, ένα μακρυμάνικο φορμάκι χωρίς πατουσάκια. Για τα χέρια και τα πόδια μας είχαν πει και εμάς ότι δεν είναι ένδειξη, το ίδιο μου είχε πει και η παιδίατρος. Πάντως όταν της φοράω καλτσάκια, ιδρώνουν τα πατούσια της! Πήρε από τον μπαμπά της φαίνεται...

Boulitsa αμάν βρε παιδί μου, περαστικά σας. Θα συμφωνήσω με τη Βούλα, είναι ψυχοβγαλτικό να το βλέπεις να σπαράζει στο κλάμα αλλά πραγματικά καλύτερα να αποκλείσεις και την απειροελάχιστη πιθανότητα να υπάρχει κάτι πιο σοβαρό. Χρόνια σας πολλά, να την χαίρεστε την κούκλα σας :)

Εδώ άρχισαν τα όργανα καθώς α. στα πεθερικά μου δεν αρέσει το όνομα γιατί αν και είναι και το όνομα της μαμάς της πεθεράς μου, έχουμε μία ξαδέλφη με το ιδιο όνομα που της είχαν αδυναμία αλλά αποδείχτηκε ότι προτιμούσε το ίδιο φύλο, παντρεύτηκε την καλή της και έκαναν ένα κοριτσάκι (κουκλί), Αμερική όλα αυτά, και από τότε την έχουν στη μπούκα ενώ ξέρουν ότι εμείς την συμπαθούμε. Και τους έχει κάτσει στραβά. β. τους ανακοίνωσε ο άντρας μου ότι δεν θα βαφτίσουμε τη μπέμπα αλλά θα κάνουμε ονοματοδοσία. Έχει να πέσει πολύ γέλιο...

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέρες!!!

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι πρέπει να γυρίσω στη δουλειά...

Έχω χαζεψει...

Εκει που μπαίνω στο πισι ξαφνικά χάνω τηλέφωνο και ιντερνετ... τα γνωστα "την τύχη μου με τους εναλλακτικούς παρόχους τι έπαθε τώρα κτλ" τέσπα παίρνω την τεχνική εξυπηρέτηση...

Το ανέκδοτο με το "η οθόνη μου μάυρισε.. α ναι έχει κοπεί το ρεύμα" το ξέρετε;;;

Αυτό... Όπως καθόμουν τράβηξα το καλώδιο από τη μπρίζα...

τπτ να μην πείτε τπτ, τζάμπα τα πτυχία, τζάμπα 10 χρόνια δουλειά στο ΙΤ...

Δλδ να μην σκεφτώ ΚΑΝ να ... ελέγξω τα καλώδια;;; και μη μου πείτε baby brains αυτά ήταν της εγκυμοσύνης! Τώρα τι?!? :tongue:

Boulitsa κοριτσάκι μου περαστικά να είναι όλα!!! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου (έχουμε ίδια μέρα γενέθλια ή απλώς τότε βολεύει?? :) )

Εμείς σήμερα είχαμε το πρώτο ατύχημα "πώς καταστρέφω ΚΑΙ των γονιών μου τα ρούχα εκτός απο τα δικά μου"... τον είχε ο άντρας μου αγκαλιά και παίζανε και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ... ξαλαφρώσει... Στο μεταξύ είχε ζέστη και του είχα ένα κοντομάνικο φορμάκι και ένα με ανοιχτά πόδια φορμάκι απο πάνω. Το αποτέλεσμα ήταν ενας μπέμπης καλλυμένος από τη μέση μέχρι τα πόδια και ένας μπαμπάς (που είχε ντυθεί για να πάει έξω για κάτι δουλειές) με ένα παντελόνι από τον καβάλο ως το γόνατο... μουσταρδί...

Ο μπέμπης να κλαίει (δεν την παλεύει καθόλου όταν λερώνεται τις μισές φορές τον καταλαβαίνω από τα γοερά κλάμματα που βάζει μόλις ... εχμμ.. τελειώσει τη δουλειά του :oops:), ο άντρας μου να μην ξέρει πως να σηκωθεί/βγάλει-καθαρίσει το παντελόνι κι εγώ να έχω λυθεί στα γέλια... (ότι είχα βγει από το μπάνιο στο μεταξύ)...:tongue::tongue::tongue:

Ναι ξέρω καθόλου αστείο δεν είναι αλλά... ήταν :tongue:

Κατά τα άλλα ησυχία και ...business as usual :)

Bασω τι έχει το Ελένη δλδ?!? Ωραιότατο όνομα... Και επίσης τι δλδ... η ξαδέρφη έκανε τις επιλογές που έκανε λόγω ονόματος?! Λες να ειναι κάποια βαριά σκιά που βαραίνει το όνομα?! χαχαχαχα

Αυτό το πράγμα που τρωγόμαστε με τα ρούχα μας (βάζω και το δικό μου σόι--τα πεθερικά μου δλδ γιατί οι δικοί μου δεν έχουν τέτοια θέματα και το απέδειξαν με τον ανηψιό μου που το όνομα αποφασίστηκε από τους γονείς του και δεν έκαναν κανένα σχόλιο) με τα κωλο-ονόματα που πρέπει να είναι αυτό ή εκείνο και γιατί το τρίτο κτλ δεν το καταλαβαίνω...

Καλά άμα εμείς κάναμε ονοματοδοσία μπορεί κ να ... γλύτωνα το αισχρό όνομα που είμαι υποχρεωμένη να δώσω στο παιδί μου (που δεν είναι αισχρό δλδ αλλά το ότι μου το έχουν επιβάλλει με το έτσι θέλω με κάνει να το απεχθάνομαι για την ώρα !). Τα πεθερικά μου δεν νομίζω να το αντέχανε :cool:

Αλλά εμείς θα κάνουμε βάφτιση στην Κέρκυρα (αλλιώς είχα δηλώσει ότι δεν πρόκειται να το βαφτίσουμε, εγώ δλδ δεν συναινώ σε αυτή τη μπούρδα), οπότε μόνο επειδή θα είναι άλλη μια αφορμή να πάμε το δέχτηκα...

Η πεθερά μου βέβαια ξεκίνησε σιγά σιγά τώρα τα "δεν το κάνετε εδώ, ωραία εκκλησία η αγια τριάδα με δάση κτλ κλτ που να τρέχουμε, πως θα έρθει και το σόι" (σσ. στη βάφτιση δεν υπολογίζω πάνω από 30 άτομα και μόνο φίλοι και οι τελείως στενοί συγγενείς γονείς και αδέρφια δλδ) αλλά τουλάχιστον σε αυτό δεν πρόκειται να κάνω πίσω που να φτάσουμε να τσακωθούμε...

Στην τελική άμα τσακωθούμε για τέτοια μπούρδα αυτοί έχουν να χάσουν όχι εγώ οπότε πάτησαν που πάτησαν όλα τα πιστεύω μου με το θέμα (για αυτούς έκανα και θρησκευτικό γάμο εγώ πολιτικό ήθελα αλλά πέσανε να μας φάνε) ας μας ...κρατήσουν μούτρα για το ότι θέλω να βαφτίσω το παιδί μου στον τοπο μου.. χ*στηκα...

:rolleyes:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνά μου πως θα τα καταφέρεις να γυρίσεις στην δουλειά δεν θα σου λείπει ο μικρός και που θα τον αφήνεις;;

Ευτυχώς εμείς θέμα με το όνομα δεν έχουμε από την πλευρά των πεθερικών μου τους γονείς μου δεν τους νοιάζει καν.

Η πεθερά μου βέβαια έχει άλλα θέματα προς επίλυσην αλλά δεν πειράζει στο κάτω κάτω μου πρόσφερε τον άντρα μου κι εγώ της πρόσφερα το πρώτο της εγγονάκι. Η μικρή μου αυτές τις μέρες έχει διαρκή γκρίνια μάλλον για δόντια μας βλέπω. Άρχισαν τα όργανα. Και το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος δεν μετακομίζω τελικά. Το αφήνω για αργότερα μέχρι να βρω ένα σπίτι να το ερωτευτώ (αν και όποτε γίνει αυτό) θα κάτσω στ'αυγά μου σαν καλή κοτούλα(που δεν είμαι).

Βούλα λέω να μην πάρω τελικά πάρκο θα την αφήνω να εξερευνά το σπίτι αν και ακόμα δεν έχουμε κάνει babyproofing(πως το κατέχω το αγγλικό).

Πάντως διαφωνώ που δεν σας αρέσουν οι βαφτίσεις είναι ωραίες όχι και καλά που μπαίνει το παιδί στον κόσμο του Χριστού αλλά τα ρουχαλάκια του ο σταυρός σαν κόσμημα που του μένει όπως και στο γάμο είναι ωραίο να φοράμε νυφικό και να είμαστε απαστράπτουσες. Κάπου εδώ τσιμπιέμαι να ξυπνήσω από το ροζ συννεφάκι μου. Σας γλυκοφιλώ όλες. :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Αααα χαχαχα βασω εμείς απο ελενη την πατήσαμε! Η μαμα τ μπαμπα μ η αδελφή μ ξαδέρφη κ 15 φίλες της μαμας μ ολες ρε παιδί μ μια ξεροκεφαλιά! Έναν εγωισμό!! Λες να πηγαίνει με το όνομα;;;; Αντε μωρε!!! Δουλεια δεν ειχε ο διάολος γα...ουσε τα παιδια τ! Τι αλλο θα ακούσουμε πια!

Επίσης απο καθαρή περιέργεια γιατι δεν σας αρέσει η βάφτιση;

Αντιγόνη μ την καλυτερη δουλεια θ κανεις! Κάτσε εκει π εισαι μεχρι να βρει το τέλειο σπιτι π θ το δεις κ θα εντυπωσιαστείς! Κ οσο για το πάρκο νομιζω οτι σοφά πράττεις κ δεν το παιρνεις γιατι εινΑι όντως λιγο πεταμένα λεφτα κ ετσι στο πάτωμα περα απο την ελευθερία τους δυναμώνουν κ σ κανουν κάποια πραγματα πιο γρηγορα μπουσουλημα περπάτημα κ ηρεμούν τα χερια σ πιο γρηγορα!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μ αυτο ειναι π με προβληματίζει οτι κ εγω σβέρκο πιάνω κ δεν ειναι ποτε ιδρωμένη. Τωρα για χερια κ πόδια με ειπε ο Παιδιατρος οτι δεν ειναι ένδειξη οτι κρυώνουν (αν τα χερια-πόδια ειναι κρύα.) τι να πω... Απλά ο μεγάλος μας βγήκε σαν τον μπαμπα του ζεσταίνεται με το παραμικρό κ ιδρώνει απο μωρό... Αυτη τπτ! Ειναι κρυουλιαρα γιατι μολις την ξεντυσεις τσιρίζει κ τρέμει το χειλάκι ειδικα οταν βγαίνει απο το μπάνιο γιαυτο λεω μήπως κρυώνει... Ξερω γω...

Είδες τι βολικό να λείπει το μεγαλύτερο παιδάκι έστω λίγες ωρες...;; Αφού σ λεω την προηγουμενη εβδομάδα π δεν πήγε καθολου λόγω γαστρεντερίτιδας μ έσπασε τα νεύρα!!!

Βούλα προφανώς η μικρή σου είναι κρυουλιάρα! Μην το συζητάς, κάνε αυτό που νομίζεις, δεν υπάρχει περίπτωση να ζεσταίνεται κ να μην το καταλάβεις!

Όσο για τον παιδικό, τέτοια ησυχία και ηρεμία στο σπίτι είχα να ζήσω χρόνια! Και δεν είναι απλά ότι λείπει, είναι ότι ξέρεις ότι περνάει κ καλά !!!

b5DEp3.png

Boulitsa να χαίρεσαι την κορούλα σου!!! Ευχαριστώ για τα περαστικά! Συνεχίζουμε κ σήμερα συνάχι και γκρρρίνιαααα!

Για το θέμα του ονόματος που λέτε, εγώ πιστεύω πως το παν είναι να έχεις τον άντρα σου με το μέρος σου, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, γιατί όσο κ να τσακωθείς με τα πεθερικά, άκρη δε βγαίνει, ενώ αυτός μπορεί να τους βάλει στη θέση τους, γονείς του είναι! Και για το όνομα του παιδιού πρέπει να αποφασίζουν οι γονείς ( του μωρού, μην παρεξηγηθώ) και κανένας άλλος...!!!!!:twisted::twisted::):)

b5DEp3.png

Χρόνια μας πολλά κοριτσάρες να μας χαίρονται τα παιδάκια μας και όλοι όσοι μας αγαπούν :)

Για μας τις πρωτομανούλες η σημερινή μέρα είναι κάτι το πρωτόγνωρο όπως και η μητρότητα άλλωστε :rolleyes: (Άντε και του χρόνου με ακόμα περισσότερα μωράκια στην αγκαλίτσα μας)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες! Χρόνια μας πολλά!!!

Βούλα ή όποια άλλη κοπέλα ξέρει, να ρωτήσω κάτι; Έχει αρχίσει να κοιμάται λίγο καλύτερα η μπέμπα, αλλά όταν ξυπνάω το στήθος είναι σχεδόν πετρωμένο! Δίνω από το πιο πρησμένο, όμως μετά από ένα δίωρο πρέπει να ξαναφάει από το ίδιο γιατι ούτε κατά διάνοια δεν έχει αδειάσει αλλά κ το άλλο πλέον είναι σε κατάσταση που αρχίζει να με πονάει. Εσείς τι κάνετε το πρωί;

b5DEp3.png

Καλημέρα!

Περίοδος εδώ άφαντη και όσο περισσότερο κρατήσει αυτό, τόσο πιο χαρούμενη θα είμαι. Ειλικρινά δεν την παλέυω με την περίοδο από τον πόνο, ελπίζω να αλλάξει κάτι τώρα μετά τη γέννα.

Προσωπικά η βάφτιση δεν μου αρέσει για δύο λόγους

α. δεν είμαι πιστή με την έννοια που θέλει η Ορθόδοξη Εκκλησία και η βάφτιση είναι ουσιαστικά τελετουργικό εξορκισμού. Ε δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο Θεός μας θεωρεί ότι ένα μωράκι είναι καταραμένο από την γέννησή του και χρειάζεται εξαγνισμό!

β. θεωρώ ότι είναι πολύ βάρβαρο να αποχωρίζεται ένα βρεφάκι τη μαμά του και ξαφνικά να βρίσκεται γυμνό στα χέρια ενός μουσάτου που το βουτάει στο νερό. Οσο μαλιστα θυμάμαι τη βάφτιση της αδελφής μου που γάνιασε στο κλάμα και δεν μπορούσαμε να την ηρεμήσουμε με τίποτα, τόσο λέω αποκλειεται να αφησω την πιθανότητα να παθει το παιδί μου το ιδιο.

Σχετικά με το όνομα, ναι, τα πεθερικά μου είναι τόσο κολλημένοι που πραγματικά νομίζουν ότι μπορει και να επηρεαστει το παιδί α χα χα χα...

Εμείς που κάνουμε μικτή διατροφή και το βράδυ κοιμάται 22:00 - 07:00 ναι όταν ξυπνάω είναι η μοναδική φορά μέσα στη μέρα που το στήθος τρέχει (το ένα μόνο που έχει καλυτερη παραγωγη) και ξυπνάω μούσκεμα... Και φυσικά τουμπανο! Αλλά πέτρωμα είχα μόνο στο αλλο, που δεν τρεχει.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Χρονια μας πολλα μανουλες!!

Χρονια πολλα Αθηνά και boulitsa να χαιρεσαι την κορουλα σου!

Χρονια πολλα στον αντρα μου επισης που προχθες ειχε γενέθλια και επισης κλεισαμε και 6 χρονια μαζι!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Να χαίρεσαι τον άντρα σου γκρετα!!! Κ να ξέρεις εμείς οι Ταύροι είμαστε τα καλύτερα παιδιά :tongue:

Tι κάνετε ομορφες;;; Εγω ήρεμα έσβησα την τούρτα μου χτες με τη βοήθεια του μπέμπη ( δλδ ο μπέμπης κοίταζε κάπου με ενα απλανές βλέμμα κ εγω φύσαγε τα κεράκια :tongue: ) κ τωρα προσπαθώ να κανω κρατεί να μην την... Φάω μιας κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ άρχισα να χάνω κανά κιλό (αφού κατάφερα κ κοιμήθηκα κ δεν είμαι ενα όρθιο πτώμα που τσιμπολογάει μονιμως!!!)... 6 ακομα για τα προ εγκυμοσύνης 9 για τα ιδανικά :?

Κατα τα αλλά περίοδος ούτε απο δω εχει κανει εμφάνιση κ να σας πω την αμαρτία μου άμα μου κανει τη χάρη να με αφήσει ήσυχη κ το καλοκαίρι πολύ θα το... Εκτιμήσω! Ας ξανακάνει ντου το Σεπτέμβρη τπτ δεν θα πω τότε :)

Κατα τα αλλα η τελευταία εβδομάδα του πρώτου τριμήνου μάλλον μας πέφτει βαριά κ κοιμόμαστε αρκετά. Κάνουμε κ ... Εντατικά στήριξης κεφαλιού κ κουραζόμαστε μαλλον!! Αν κ για να πω την αλήθεια απο τη δεύτερη μερα που τον έβαλα συστηματικά μπρούμυτα για λίγη ωρα το σήκωσε κ πλέον τις περισσότερες φορές που τον σηκώνω απο τα χέρια ενώ ειναι ξαπλωμένος ανάσκελα το κρατάει παράλληλα με το σώμα... Μαλλον έτοιμος ηταν να το κρατήσει κ ήθελε λίγο...σπρώξιμο παραπάνω :)

Αυτά απο εμάς :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα μανούλες! Χρόνια μας πολλά!!!

Βούλα ή όποια άλλη κοπέλα ξέρει, να ρωτήσω κάτι; Έχει αρχίσει να κοιμάται λίγο καλύτερα η μπέμπα, αλλά όταν ξυπνάω το στήθος είναι σχεδόν πετρωμένο! Δίνω από το πιο πρησμένο, όμως μετά από ένα δίωρο πρέπει να ξαναφάει από το ίδιο γιατι ούτε κατά διάνοια δεν έχει αδειάσει αλλά κ το άλλο πλέον είναι σε κατάσταση που αρχίζει να με πονάει. Εσείς τι κάνετε το πρωί;

Θα ρυθμιστει μονο του δεν χρειαζεσαι να κανεις κατι...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...