Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εμείς ακόμα στο 2... Ποσά κιλα ήμαστε κ πήγατε στο 3;;;

Μαργαρίτα εγω έβλεπα ποσο άνετα κάθοταν το παιδί. Αν τον έβλεπα κ άρχιζε να στριμώχνετε το έβγαλα το απο μέσα.

Εμείς απο χθες βάλαμε απο μέσα κοντομάνικο αλλά απέξω παρέμεινε το μακρυμάνικο κ κάλτσες... Πάντως μια μερα π δεν ήξερα πόση ζεστη ειχε έξω η μικρη φορούσε μακρυμάνικο απο μέσα μακρυμάνικο ολόσωμο φορμάκι με κάλτσες ζακετουλα κ ηταν κ στον μαρσιπο... Κ δεν ίδρωσε ούτε για αστείο! Έγω ειχα σκάσει με το κοντομάνικο... Κ λεω μήπως κρυώνει...; Αλλιώς γιατι δεν ιδρώνει;;

Greta παραστρατεις! Που εισαι;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Κ μετα από 2 μερες που ειχα στο σπιτι το ιδανικό μωρό ε χτες το βραδυ το άλλαξαν πάλι κ μου φέρανε πιςω αυτο που ξυπνάει 1-2 φορές μες τη νυχτα αυτο που το βάζω στο στήθος κ αρνείται να κάτσει χωρίς κλάμα...

Ευτυχώς δεν την άνοιξα τη σαμπάνια δλδ τζάμπα θα πήγαινε!

Μάλλον τον ειχε ζαβλακωςει η ζέστη κ τωρα προσαρμόστηκε/επανήλθε :/

Ευτυχώς έρχεται σουκου να εχω κ λίγη βοήθεια!

Την Κυριακή θα ειναι κ τα πρώτα μου γενέθλια ως ...μάνα κ πως έτυχε φέτος να τα γιορτάσω δίπλα :)

Θυμάμαι σαν τωρα πέρσι που έλεγα στον άντρα μου στην περσινή γιορτή της μητέρας "πωπω του χρόνου ειναι μαζί με τα γενέθλια μου,άντε όπως κ να χει κατι θα γιορτάζω κ εγω εκείνη τη μερα" κ μου ειχε πει (ηταν ο μήνας που θα ξεκινάγαμε προσπάθειες) " καλα περίμενε δεν ξέρεις... Μπορει τόυ χρόνου να τη γιορτάζεις κ ΕΣΥ!"

(Συγκινήθηκα που τα θυμάμαι σαν χτες μου φαίνονται όλα αυτά κ εχει περάσει ένας χρόνος σχεδόν!)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημερα

Αχ που να μαι???το μωρο ιωση παλι πνιγεται στη μυξα!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε συ γκρετουλα σε λυπάται η ψυχή μου!!!

Σου στέλνω θετική ενέργεια κ μια μεγάλη αγκαλιά για κουράγιο!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλήμερα κόρες!

Αθηνά μια από τα ίδια! Εκεί που κοιμόταν σερί από τις 10 μέχρι τις 6, τώρα ξυπνάει στις 4 για φαΐ και έχει και τρελά κέφια! Τουλάχιστον φαίνεται να ησυχάσαμε με το θέμα τουαλέτας, κάνει μέρα παρά μέρα (για εμάς είναι επίτευγμα!) και κυρίως χωρίς κλάματα και ζόρια.

Ρε συ Βούλα, σαν πολλά δεν της φοράς; Εμείς εδώ χθες είμαστε μόνο με κοντομάνικο εσώρουχο, χέρια πόδια έξω! Και στον μάρσιπο (sling) μούσκεμα!

Μαργαρίτα, εμείς το βγάλαμε από το καρεκλάκι του αυτοκινήτου αλλά το έχω αφήσει στο relax. Το καταλαβαίνεις και από το κεφάλι νομίζω, αν κουνιέται χωρίς, τότε το αφήνεις.

Μου έλεγε η Αντιγόνη στο fb ότι γιορτάζουμε την Κυριακή και εγώ ρωτούσα γιατί, τι γιορτή είναι; Τόσο βλήμα! Αχ κορίτσια μου, μετά να δείτε, όταν θα πηγαίνουν σχολείο που θα σας φέρνουν καρτούλες με ζωγραφιές, τι κλάμα θα πέφτει...

Αμάν βρε Greta μου, τι κακό πια είναι αυτό! Δε θα ησυχάσετε ποτέ; Περαστικά σας κούκλα μου!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια μου!

Που να πηγαίνε και παιδικό ο μεγαλος γελιο που θα ριχναμε...

Anyway ειλικρινα δεν μπορώ αλλο να στεναχωριεμαι!Παιδια ειναι θα αρρωστησουν,τετοια να εχουν,περαστικά...

Αθηνά περνανε φασεις μωρε,ποιος ξερει τι..ειναι και τα κωλο αλματα!Υπομονή θα κοιμουνται παλι συνεχόμενα που θα παει!!!

Και εγω σκεφτομουν χθες οτι καπου εδώ εμεινα εγκυος πέρυσι!!!Και φετος εχω δυο παιδακια!Δεν το φανταζομουν ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα!

Βουλα βασικα ηθελα να ρωτησω πως τα ντυνετε χθες γιατι εγω τον ειχα κοντομανυκο και μολις διάβασα το μήνυμα σου το πρωι τον πηρα αμεσως και τον αλλαξα.του φορεσα μακρυμανικο.Αλλα εγω ειμαι με αμανικο και σκαω.και ο μεγαλος με κοντα..

Μήπως την εχεις ντυσει πολυ?

Βασω θα χαλασει ο καιρος απο αυριο.δεν ξερω πως να τον ντυνω.ο παιδιατρος ειναι καθετος λιγοτερα ρουχα αλλα τωρα που εχει ιωση????????

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ω ρε Greta... Ποιος σας τις φέρνει τις αρρωστιες βρε κοριτσι μ;;; Περαστικά!!

Βάσω κ εγω νομιζω οτι ειναι πολλα αυτα π τις φοράω αλλά δεν ιδρώνει η άτιμη κ λεω μήπως δεν ζέσταινετε;;; Της εβαλα φορμάκι κοντομάνικο κ παντελόνι μπλούζα μακρυμάνικη κ κάλτσες. Κ πάλι δεν ίδρωσε κ σήμερα λεω να την εχω μονο με παντελόνι κάλτσες κ κοντομάνικο φορμάκι (δεν εχω μπλούζες κοντό μάνικες πρέπει ν παρω)

KMwEp3.png

Ναι ρε Greta δεν ξερω με τα ρούχα. Λένε ενα παραπανω απο μας δλδ εχω φοράω κοντομάνικο; Το μωρό φανελάκι κ κοντομάνικο. (Για τα μικρά σαν τα δικα μας π δεν κινούνται για να ζεσταίνονται) γιατι κ ο μεγάλος με κοντομάνικο ειναι.

KMwEp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να γράψω, ενώ ταυτόχρονα κουνάω την μικρή μέσα στο καρότσι, μπας και κοιμηθεί!

Εμείς είμαστε καλά. Ο μπόμπιρας ξεκίνησε παιδικό και όπως αναμενόταν έχουμε λίγα κλάματα... Η μικρούλα μεγαλώνει και ζεσταίνεται! Της φοράω μακρυμάνικο κορμάκι και όταν την θηλάζω γίνεται μούσκεμα! Το βράδυ την σκέπασα μόνο με σεντονάκι...

Greta, περαστικά βρε κορίτσι μου! Όσο μπορείς ορό....Είναι και ο μεγάλος κρυωμένος? Δεν έχω ξεχάσει το πρόγραμμα σου, να ξεμπερδέψω λίγο με τις δουλειές ( χαλιά, ρούχα, κλπ) και θα σου το ετοιμάσω!;)

Αθηνά, νομίζω φέτος θα έχεις τα πιο όμορφα ,μέχρι στιγμής, γενέθλια! Εύχομαι να τα περάσεις υπέροχα! Και εγώ αυτές τις μέρες ταξιδεύω ένα χρόνο πίσω , που προετοιμαζόμουν για τη βάπτιση του γιού μου και εκεί μέσα σε όλη την ένταση και τα νευράκια....τσουπ μας αιφνιδίασε η σύλληψη της μικρούλας! Ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα...

Η μικρή κοιμήθηκε , πάω για μπανάκι! Καλό μεσημέρι σε όλες!

Καλησπέρες πως πάτε;; Στην καθημερινότητά σας θα μου πείτε.

Γκρετούλα περαστικά σας κάποιος σας έχεις μουτζώσει για τα καλά δεν εξηγείται αλλιώς.

Να ρωτήσω κορίτσια το χαλί δραστηριοτήτων πότε το παίρνουμε δεν αναφέρομαι στο γυμναστήριο τέτοιο έχουμε ήδη. Επίσης το πάρκο από πόσο μηνών κι έπειτα το χρησιμοποιούμε;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αντιγόνη μ εγω θα σ έλεγα κ τωρα για το χαλί δραστηριοτήτων αν εχεις. απο την αλλη αν δεν εχεις θ σ πρότεινα ν μην παρεις βάλε ενα πάπλωμα στο πάτωμα αράδιασε κ ενα σωρό παιχνίδια βάζε κ την μικρη μπρούμυτα κ τελείωσε η υπόθεση! Σε ευνοεί κ ο καιρός! Θα δυναμώσει κ η μικρη θα σ μπουσουλησει κιολας αργοτερα... Όσον αφορά το πάρκο απο την εμπειρία μ άχρηστο μ βγήκε εμένα. 3 μερες με το ζόρι! Το πηρα οταν ηταν 6 μηνών (καθόταν στον πωπω τ απο μόνος τ κ ειχε ξεκινήσει το μπουσουλημα) όποτε δεν γούσταρε π τον "εγκλώβισα" όποτε το μάζεψα κ τον ειχα να αλωνίζει...

KMwEp3.png

Γεια σας!! Και ναι λοιπόν κολλήσαμε ίωση...:(:(:( 4 μέρες πήγαμε και τσούπ την τσιμπήσαμε!

Συνάχι, βήχα και μόλις τώρα ανέβασε και πυρετό, έδωσα σιρόπι κ περιμένω να πέσει... Ευτυχώς το μωρό κοιμάται...

Γκρέτα περαστικά σας!!! Υπομονή θα περάσει κι αυτό, που θα πάει!!!

Πάντως δε μετάνιωσα που την έστειλα, κ μόλις γίνει καλά θα ξαναπάμε, σήμερα μου έφερε καρτούλα για τη γιορτή της μητέρας !!!!

Εγώ στο μωρό πιάνω το σβέρκο, αν έχει ιδρώσει, αφαιρώ ρούχα, μετά πιάνω ποδαράκια χεράκια, αν πάνε να κρυώσουν, προσθέτω..

b5DEp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μ καλά; Βρε Βούλα μ ευχαριστώ π με σκέφτεσαι! Εγω τρέχω κ δε φτάνω!

Σήμερα πέρασα μεγάλη στενοχώρια! Πριν 20 μερες ο μικρός είχε πάθει ουρολοίμωξη κ ενώ το περάσαμε γρήγορα, η καρια η γιατρός μας έστειλε για κυστεογραφια για να αποκλείσει καθε ενδεχόμενο είπε! Ας μην αναλύσω τη διαδικασία, αλλα εχω ήσυχο μωρό κ απο τότε π γεννήθηκε τρεις μήνες συνολικά δν εχει ρίξει τόσο κλάμα όσο σήμερα! Σκύλο μετάνιωσα π έπρεπε ν κρατάω το μωρό μ ακίνητο κ να τους αφήνω ν του βάζουν καθετήρα κ ν του παίρνουν ακτινογραφίες επειδή αυτη ήθελε ν καλύψει τον εαυτό της! Δν ήξερα ακριβώς πως θ ήταν κ κατηγορώ συνέχεια τον εαυτό μ απο το πρωί! Σπαραξε η καρδιά μ ρε κορίτσια, με κοιτούσε με ενα ικετευτικά ύφος π μ ερχόταν να τα σπάσω ολα! Την αλλάζω την παιδίατρο, δν ξαναπατάω εκεί! Εχει κ 6 παιδια ρε γαμωτο κ απορώ πως δν πονάει η καρδιά της ν στέλνει μωρά για τέτοιες εξετάσεις για ψύλλου πήδημα!

Η μικρη με τα ράμματα ειναι καλύτερα, αλλα δν έχουν πέσει ακόμα κ ανησυχώ!

Εν το μεταξύ κάνουμε μια μικρό επέκταση κ κατι αλλαγές στο σπίτι κ ειναι γιαπί, πράγμα π σε συνδυασμό με τα δυο μ μωρά, τους εργάτες ν ειναι συνέχεια μέσα στο σπίτι κ τις υπόλοιπες δουλειές ειναι εξαντλητικό!

Διαβάζω τα νεα σας κ χαίρομαι π νιώθουμε η μια την άλλη! Πάω να φτιάξω τα παντεσπάνια για την τούρτα μ τώρα π κοιμούνται όλοι! Την Κυριακή θ κάνω τα γενέθλια της μικρής κ θα της κάνω διώροφη τούρτα hello kitty με Ζαχαροπαστα!

Ρε γκρετακι μ αμάν πια περαστικά σας! Περαστικά κ στην Ιωάννα! Σας φιλώ γλυκά!

7qw0p2.pngbIK3p3.png

Boulitsa καλημέρα!! Να την χαίρεσαι την ομορφια σ! Πολύχρονη να ειναι! Υγιείς κ ευτυχισμένη!!

Αχ ρε κοριτσι μ τι πέρασες... Μπορω να σε καταλάβω... Εμάς οτι ηταν ο γιος 14 μηνών πηγαμε να "ανοίξουμε" το τσουτσουνι! Ασε! Έκλαιγα κ εγω μαζι τ!

Τεσπα, μήπως εν μέρει η Παιδιατρος εκανε καλα; Θελω να πω οχι απαραιτητα για να καλυφθεί αυτη αλλά για να ειναι σίγουρη οτι ολα καλα με το μωρό κ μην γίνει κατι αλλο χειρότερο;; Εσυ ξέρεις! Αν δεν θες μην ξανά πατήσεις το πόδι σ!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...