Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κοριτσια πήρε φωτιά ο τελευταίος όροφος της απέναντι οικοδομής!!! Φώναζε ο άνθρωπος βοήθεια πήραμε φωτιά κ ευτυχως εκείνη την ωρα μολις ειχε ερθει ο μπαμπάς μ να μας παρει να μας παει σε μια φίλη μ κ κάλεσε αμεσως το 199 σε 5 λεπτα είχε ερθει η πυροσβεστικη! Χεστηκα επάνω μου!! Πιάστηκε η ψυχή μου!!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Σήμερα κοιμηθήκαμε 8ωρο σχεδόν! Από τις 9:20 ως τωρα!

Δεν ξερω τι να κάνω να...ανοίξω σαμπάνια;;; Αν κ δεν νομιζω να μου το κανει 2η φορα χαχαχα!

Καλα είμαστε κ σε ύψος κ σε βαρος εξακολουθούμε να ακολουθούμε κατα πόδας τις καμπύλες μας "ευλαβικά" αλλα κατα πως φαίνεται είμαστε λιγο..κεφάλες ανεβήκαμε καμπύλη στην περίμετρο κεφαλιού!

Καλα είμαστε γενικά αλλα λέει έπρεπε να στηρίζουμε καλύτερα το κεφάλι έκανε αυτο το τεστ που τον είχε ανάσκελα κ τον τράβαγε να σηκωθεί από τα χέρια κ το κεφάλι έμενε πιςω αντί να το κρατάει παράλληλα με το σώμα :(

Αυτά γενικώς τπτ το ιδιαίτερο δλδ...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αθηνα μ εμένα κάποιες φορές το εχει παράλληλα το κεφάλι όπως λες κ κάποιες το αφήνει κ κρέμεται όποτε μήπως ετσι έτυχε; Σκέψου εμάς οταν την βάζεις μπρούμυτα σηκώνει το κεφάλι κ το στέρνο κ στον γιατρο π ειχαμε παει ξάπλωσε μπρούμυτα κ βολεύτηκε, ούτε εκανε να σηκωθεί! κ τον ειπα τον γιατρο οτι αυτη δεν κανει ετσι το σηκώνει το κεφάλι κ τότε την χάιδεψε την ραχοκοκαλιά απο πάνω μεχρι τον πωπω κ σηκώθηκε η μικρη.

Για πες βάρος-ύψος...

KMwEp3.png

Λοιπον πηραμε 250 γραμ.σε δυο βδομαδες..η γιατρος ειναι ευχαριστημενη,μου λεει απλα εχεις ενα υγιες αδυνατουλι παιδακι που θηλαζει.οποτε συνεχιζουμε ετσι

.αρχες αυγουστου αρχιζουμε στερεες..να ρωτησω,την ημερα πως θηλαζετε?εννοω,οταν ξυπναει απο τους υπνακους του?η οταν ειναι ξυπνιος και γκρινιαξει?διοτι κατεληξα να θηλαζω σχεδον ολη την ωρα...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Τι να σου πω κι εγώ...

στον ώμο μασ η σε οριζόντια θέση το στηριζει άνετα το κεφάλι [καλά όχι για ώρεσ καταλαβαίνεις]

μπρουμυτα δεν το γουστάρει καθόλου να κάθεται [τον βάζω με το ζόρι αλλά βαλαντώνει στο κλάμα]εκτος αν ειναι πάνω μου οποτε μπορούμε να κάτσουμε και όλη μέρα και μια χαρά το σηκώνει το κεφάλι(!)

την ασκηση αυτη δεν την ειχα δοκιμασει να πω την αληθεια τωρα οσεσ φορες το δοκιμασα οντωσ το "κρεμαει" το κεφαλι δεν το κραταει...

:confused:

:(

Α ύψος 57εκ (καμπυλη 50%) κ βαρος 4820 (καμπύλη 25%)

Όπως ξεκινήσαμε συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Μαργαρίτα εμένα η γιατρός μου είπε να αποφεύγω να τον βάζω στο στήθος όλη την ωρα (πως θα γινει αυτο οταν ουρλιάζει δεν ξερω!) για να μην συνηθίζει λέει το "λιγο κ συνέχεια"

Βεβαια να πω την αμαρτία μου εγω κάνω....ακριβώς αυτο :(

Μου είπε να προσπαθώ αλλα πρώτα (αλλαγή θέσης, πάνας κτλ κ αν εξακολουθεί να πεινάει να τον βάζω στο στήθος)

Τωρα την αμαρτία μου να την πω όσες φορές δοκίμασα αυτή τη μέθοδο κατέληξα με ένα μωρό σκασμένος στο κλάμα που έδειχνε απίστευτα πεινασμένο... Οποτε τι να σου πω κ εγω...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Καλημέρα κι από μένα!!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη! Έστειλα τη μεγάλη παιδικό εχθές και της άρεσε πάρα πολύ, δεν ήθελε να φύγει, οπότε θα πηγαίνουμε κανονικά απο δω κ πέρα! Είμαι προετοιμασμένη ότι μπορεί να κολλήσουμε καμιά ίωση αλλά μέσα στο σπίτι δεν άντεχε άλλο η καημένη, βαρέθηκε!

Η μπέμπα έχει ζωηρέψει πολύ, από κει που καθόταν λίγο στο ριλάξ κι εκανα κ εγώ καμιά δουλειά, τώρα θέλει αγκαλίτσες κ βολτίτσες... Νομίζω είναι η φάση τώρα που αρχίζουν και παρατηρούν γύρω τους, στηρίζουν κ το κεφαλάκι καλύτερα, χαζά είναι να τη βγάζουν ξάπλα; ;)

Μαργαρίτα πολύ χαίρομαι με τα νέα σου! Μπράβο σας! Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει με το θηλασμό είναι ότι πιο μικρή όταν ξυπνούσε την έβαζα κατευθείαν στο στήθος, τώρα ειδικά το πρωί πρώτα την πάω στην αλλαξιέρα, την πλένω και μετά αγκαλίτσα κ ριλάξ. Αν συνεχίσει να γκρινιάζει τότε τη βάζω στο στήθος. Πολλές φορές το πρωί ξυπνάει επειδή θέλει να κάνει κακά κ όχι επειδή πείνασε!

Βούλα για το καθισματάκι που έλεγες, η μπέμπα ψιλογκρινιάζει αλλά αν το αυτοκίνητο "φεύγει" κ δεν είναι στην κίνηση ησυχάζει κ αν νυστάζει μπορεί κ να κοιμηθεί. Η μεγάλη μου όποτε πήγαινα να τη βάλω ούρλιαζε, μας άκουγε η γειτονιά. Μόνο στο επόμενο κάθισε που είναι από 9 μηνών κ πάνω... Νομίζω φταίει ότι στα bebe καθισματάκια είναι χωμένα μέσα, δε βλέπουν τίποτε και είναι και ξάπλα!

Κι επειδή βλεπω ότι εσείς έχετε γνωριστεί μεταξύ σας, μπορείτε κι εμένα να με λέτε Ιωάννα! :P

b5DEp3.png

Να μαι και εγωωωωωωω

Πριν λιγο κοιμηθηκαν και τα δυο και ελπιζω το μωρουλι να με αφησει να ολοκληρωσω το μήνυμα γιατι ο μεγαλος σίγουρα θα κοιμηθει κανα δυωρο!

Βουλα πρεπει να κοψοχολοαστικατε με την πυρκαγια!Παλι καλα τελος καλο ολα καλα!Καταλαβαινω την τρομαρα σου!

Αθηνά μια χαρα σας βρισκω..Και εύχομαι ειλικρινα να συνεχιστει αυτο με τον υπνο γιατι ειλικρινα αν εσυ είσαι ξεκουραστη ολα ειναι διαφορετικα!Οσο για το κεφαλι..που να δεις το δικο μας :P:p

Μαργαριτα και εγω καταληγω μετα τις 12 να θηλζω καθε 1,5 ωρα...Δεν μπορω να μετρησω ποσα γεύματα γιατί ειναι τοσα πολλα!

Ιωαννα χαρηκα ;)

Εύχομαι να μην κολλησετε καμμια ιωση!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Είμαι να σκάσω σήμερα όλα τα ωραία διαμερίσματα δεν τα δίνουν κάτω από 450 πολλά λεφτά με 1 μισθό ρε γμτ. Είμαι κομμάτια από ψυχολογία προσπαθώ να δω λίγο φως στο ρημαδοτούνελ αλλά δεν βλέπω. Δεν θέλω το κοριτσάκι μου να μεγαλώνει στην τρύπα που είμαστε τώρα. :(

Καλώς μας ήρθες Ιωάννα αν έχεις φεις στείλε μου π.μ. αν θες να τα λέμε

κι από εκεί(αν θες εννοείται).

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αντιγόνη καλώς σας βρήκα! Facebook δεν έχω...

450 ευρώ είναι όντως πολλά!!! Καταλαβαίνω πως νιώθεις με το σπίτι, είναι σπαστικό να σκοντάφτεις πάνω στα έπιπλα όλη την ώρα, αλλά νομίζω ότι για το μωρό δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, είναι πολύ μικρή για να καταλάβει... Γιατί δε βάζεις ένα στόχο, π.χ. του χρόνου το καλοκαίρι να έχεις βρει καινούριο σπίτι, μπορεί μέχρι τότε να σου κάτσει καμιά καλή περίπτωση κι αν έχεις και καναδυό μαθητές θα μπορείς να συνεισφέρεις κι εσύ... Και η μπέμπα σου όταν μεγαλώσει θα θυμάται αυτό για σπίτι της!!!

b5DEp3.png

Αντιγόνη καλώς σας βρήκα! Facebook δεν έχω...

450 ευρώ είναι όντως πολλά!!! Καταλαβαίνω πως νιώθεις με το σπίτι, είναι σπαστικό να σκοντάφτεις πάνω στα έπιπλα όλη την ώρα, αλλά νομίζω ότι για το μωρό δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, είναι πολύ μικρή για να καταλάβει... Γιατί δε βάζεις ένα στόχο, π.χ. του χρόνου το καλοκαίρι να έχεις βρει καινούριο σπίτι, μπορεί μέχρι τότε να σου κάτσει καμιά καλή περίπτωση κι αν έχεις και καναδυό μαθητές θα μπορείς να συνεισφέρεις κι εσύ... Και η μπέμπα σου όταν μεγαλώσει θα θυμάται αυτό για σπίτι της!!!

Δεν θέλω με τίποτα να της κάνω τα πρώτα της γενέθλια εδώ μπορεί αν κάνω κι εγώ πάλι μαθήματα να βελτιωθούν τα πράγματα θα δείξει.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλή σας μερα!!! Καύσωνα σήμερα μεχρι 32 θ φτάσει!!! Εγω πάντως πολυ την ευχαριστιέμαι αυτη την ζέστη!!!!

Βρε Αντιγόνη μ τι σκαλωμα έφαγες με αυτο το σπιτι; Γιατι τοσο πολυ βρε κοριτσι μ;; Μεχρι να περπατήσει εχεις αρκετό χρόνο μην αγχώνεσαι!! Θα βρεις κατι αλλο! 450? παρά ειναι πολλα!! Ίσως αν άλλαζες περιοχή;;

Ιωάννα μου χάρηκα πολυ!!

Η boulitsa που ειναι;;; Οέο;;!;! Αντε βρε boulitsa γράψε μας κατι...

Βάσω... Εσυ; Να μην θυμηθώ παλαιότερες κοπέλες ε;

KMwEp3.png

Βούλα μου στην Αθήνα οι περιοχές που είναι κοντά σε μετρό και συγκοινωνίες τσιμπάνε και επειδή δεν έχουμε αμάξι δεν μπορώ να μείνω στα προάστια. Χέσε μέσα είναι η κατάσταση αλλά κάτι θα γίνει θέλω να πιστεύω.

Γκρετούλα μου μην απελπίζεσαι με τον μεγάλο σου γιο. Του έχει έρθει ανάποδα ο κόσμος του ξαφνικά. Σιγά σιγά θα καταλάβει πως ο μικρούλης δεν του παίρνει από την αγάπη σας. Υπομονή και επιμονή :)

Κορίτσια μου σε 6 μέρες γινόμαστε 4 μηνών πέρασε ο καιρός δεν το πιστεύω. Πέρσι τέτοια εποχή ήμουν ήδη έγκυος..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Τρελη ζεστη!!Παρηγγειλα και τα ρουχαλακια του μωρου 3-6 μηνων,γιατι με το φορμακι θα σκασει!!Επιτελους πηγαμε στο 3 στα παμπερς!!Στο καθισμα αυτοκινητου στα ποσα κιλα βγαζουμε το εσωτερικο που ειναι για μικρουλια??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...