Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

χαχαχα ωραια..και εγω kashmam εχω μια ανησυχια στην διαφορετικοτητα του φυλλου αλλα θα μαθουμε και τα κοριτσακια!

εγω σημερα εχω γιατρο..για να δουμε τι θα μου πει...παραμενει το κοριτσακι οεο? παντως επειδη ειχαμε κατι τρεχαματα το σαββατο απο εκεινη την ημερα κανω συσπασεις γαμωτο.και περιμενω πως και πως να παω να με δει..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Μόλις γυρίσαμε και εμείς από τον γιατρό. Πάμε μου λέει να κάνουμε ένα υπέρηχο. Με το που το βλέπουμε μου λέει΄

-Σου είπαν στην αυχενική φύλο;

- 70% κοριτσάκι

-Χμμμ εγώ αγοράκι βλέπω, κάτι σα να προεξέχει, εκτός και αν είναι ο ομφάλιος

(απογοήτευση εγώ...)

Μετά από λίγο

- Όχι μωρέ, δίκιο είχαν στην αυχενική, κοριτσάκι είναι. Τον ομφάλιο έβλεπα. Τόσο μεγάλο πουλί αποκλείεται να έχει χα χα χα...

Αμάν ρε γιατρέ! Πάτησα κάτι γέλια και εκεί που η μπεμπούλα καθόταν ήσυχη, άρχισε να κουνιέται σα παλαβό! Άρχισε να πιπιλάει το δάχτυλό της, να χαϊδεύει το μάγουλό της, έπαθα πλάκα ρε κορίτσια! Και ο γιατρούλης μου είναι πολύ καλός, μου τα έλεγε σαν να εντυπωσιάζονταν περισσότερο και απο εμένα!

Ξεκινάμε ασβέστιο τώρα και σίδηρο, του είπα ότι φοβάμαι για δυσκοιλιότητα αλλά μου είπε ότι μπορώ να πάρω γάλα μαγνησίας αν έχω πρόβλημα. Εννοείται ξανά εξετάσεις αίματος/ούρων, αντιβίωση για το ουρεόπλασμα και αντιβίωση για την εξαγωγή φρονιμίτη που πρέπει να κάνω (έχω και αυτόν το κακό μπελά). Και από τον 5ο ξεκινάω μου είπε και μαγνήσιο.

Απο κιλά ευτυχώς είμαι τέλεια!

Υπομονή τώρα μέχρι τις 15 Οκτώβρη για την β' επιπέδου, που θα το ξαναδούμε :cry: :cry: :cry:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Αχ ρε κορίτσια πως πάτε με τις αναγουλες κ τους εμετους εγώ τα βαρέθηκα! Ειμαι 14+4 και ρε γαμωτο ακομα οι αναγουλες εκεί! Κάθε πρωί! Λέτε να με πανε έτσι μέχρι το τέλος;;; Δεν θα το αντέξω! Θελω να χαρώ την εγκυμοσυνη Μ κ δεν μπορώ! Μ την δίνει στα νεύρα!

Τελείωσε κ η άδεια του Αντρουλη Μ κ ειμαι και Μονή Μ σπιτι δεν μπορώ να κανω τπτ! Αφήστε που πονάει η κοιλιά Μ χαμηλά ειναι φυσιολογικό; Την Δευτέρα παω γιατρό!

KMwEp3.png

Αχ ρε κορίτσια πως πάτε με τις αναγουλες κ τους εμετους εγώ τα βαρέθηκα! Ειμαι 14+4 και ρε γαμωτο ακομα οι αναγουλες εκεί! Κάθε πρωί! Λέτε να με πανε έτσι μέχρι το τέλος;;; Δεν θα το αντέξω! Θελω να χαρώ την εγκυμοσυνη Μ κ δεν μπορώ! Μ την δίνει στα νεύρα!

Τελείωσε κ η άδεια του Αντρουλη Μ κ ειμαι και Μονή Μ σπιτι δεν μπορώ να κανω τπτ! Αφήστε που πονάει η κοιλιά Μ χαμηλά ειναι φυσιολογικό; Την Δευτέρα παω γιατρό!

Καλημέρα κορίτσι! Αν και εγώ δεν είχα έντονα συμπτώματα, παρατήρησα ότι όταν άλλαζε μήνας, τα όποια συμπτώματα ήταν πιο έντονα. Τώρα που είμαι 15+1 ανακατωσούρες δεν έχω, ρεψιματάκια όμως εξακολουθούν (όχι τόσο έντονα) και πονάκια έχω επίσης. Κάποιες φορές η κοιλιά μου είναι σκληρή σα πέτρα και τραβάει χαμηλά δεξιά και αριστερά. Το είπα χθες στον γιατρό και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό αλλά αν είναι αρκετά έντονο και ενοχλητικό να αρχίσω το μαγνήσιο από τώρα (αντί από τον 5ο).

Ρώτα τον γιατρό σου πάντως, ίσως να πρέπει να πάρεις κάτι άλλο για τους εμετούς γιατί τώρα που μεγάλωσες θα πρέπει να τρως κανονικά.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα και απο εμας! δυστυχως εγω δεν εκανα υπερηχο προχθες.ειχε γεννες ο γιατρος μου.γρααψαμε βιταμινες και εξετασεις.αιμα ουρα τοξοπλασμα ουρεοπλασμα.και αν το ουρεοπλασμα βγει θετικο δεν ξαναπερνω αντιβιωση ειπε.εχω κανει 2 αγωγες!

το μωρουλι μου με κλοτσαει ,δεν υπαρχει αυτο!!!ο μικρος μου φιλαει την κοιλια και μου την χαιδευει.

Μην απογοητευεστε με τα συμπτωματα και εγω εχω ακομα και ξερω οτι θα τα εχω καποια.οπως αποσμητικα αφρολουτρα απορρυπαντικα.παντα θα μου μυριζουν μεχρι να γεννησω.αναγουλες πολλες.ρεψιματα επισης.ανακατοσουρες.και η κυηση μου ειναι 1εβδ μεγαλυτερη απ το τικερακι.

θα περασουν σιγα σιγα.υπομονη.εγω β'επιπεδου μεσα Σεπτεμβρίου περιπου.

Σημερα το πρωι 6:50 εγινε σεισμος 5.8 ριχτερ.ξυπνησα και επαθα πανικο.εσεις τον καταλαβατε?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Αν τον καταλάβαμε λέει! Και κράτησε και ώρα αλλά ευτυχώς ήταν χαμηλό το κούνημα.

Και για να γελάσουμε και λίγο, μπορούμε να πάμε στους άντρες μας και να τους πούμε "Μπράβο αγάπη μου, εσύ και ο Ζεράρ Πικέ! Αλλά και εγώ, σκέτη Σακίρα, δε μπορείς να πεις!"

Και για όσες δεν ξέρουν, η Σακίρα ανακοίνωσε ότι είναι και αυτή έγκυος στον 4ο μήνα :D:D:D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση κορίτσια Μ!

Τον είπα τον γιατρό να ξανά αρχίσω τα πριμπεραν αλλά Μ ειπε όχι.

Έκανα κ εμετο...κ πάλι κλαίω ρε γμτ! Θελω να φάω ρε παιδί Μ! Ακομα κιλά δεν εχω βάλει μόνο εχω χάσει. Ρε κορίτσια μια ερώτηση ποτε στο καλό αλλάζουμε μήνα; Στην πητ;(αφού αυτή σε κάθε υπέρηχο αλλάζει) το πάμε με τις εβδομάδες; Η το μετράμε με την τελευταία ημέρα περιόδου δλδ εγώ είχα 19/5 κάθε 19 αλλάζει ο μήνας;

KMwEp3.png

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση κορίτσια Μ!

Τον είπα τον γιατρό να ξανά αρχίσω τα πριμπεραν αλλά Μ ειπε όχι.

Έκανα κ εμετο...κ πάλι κλαίω ρε γμτ! Θελω να φάω ρε παιδί Μ! Ακομα κιλά δεν εχω βάλει μόνο εχω χάσει. Ρε κορίτσια μια ερώτηση ποτε στο καλό αλλάζουμε μήνα; Στην πητ;(αφού αυτή σε κάθε υπέρηχο αλλάζει) το πάμε με τις εβδομάδες; Η το μετράμε με την τελευταία ημέρα περιόδου δλδ εγώ είχα 19/5 κάθε 19 αλλάζει ο μήνας;

Αχ βρε κορίτσι μου, πολύ λυπάμαι! Δε σου έδωσε καμία εναλλακτική; Τζίντζερ δοκίμασες (ρόφημα ή μπισκότα); Σε ότι αγγλικό site & βιβλίο έχω διαβάσει το προτείνουν, κυρίως μπισκότο πριν σηκωθείς από το κρεββάτι.

Η μάνα μου μου είπε ότι αλλάζεις μήνα, υπολογίζοντας από την ημερομηνία σύλληψης (στο περίπου). Εγώ π.χ. τελευταία περίοδο είχα 15/05 και η σύλληψη υπολογίζεται στις 29/5. Είδα λοιπόν ότι στα τέλη κάθε μήνα, τα συμπτώματα ήταν όντως πιο έντονα. Αλλά και πάλι, σε εμένα φαίνεται να παίζει, δεν ξέρω αν ισχύει γενικά.

Πάντως σύμφωνα με τους γυναικολόγους ισχύει το παρακάτω:

Your First Trimester:

1st Month = Weeks 1,2,3,4

2nd Month = Weeks 5,6,7,8

3rd Month = Weeks 9,10,11,12,13

Your Second Trimester:

4th Month = Wks 14,15,16,17

5th Month = Wks 18,19,20,21

6th Month = Wks 22,23,24,25,26

Your Third Trimester:

7th Month = Wks 27,28,29,30

8th Month = Wks 31,32,33,34,35

9th Month = Wks 36,37,38,39,40

Η εβδομάδες ορίζονται από την τελευταία περίοδο αλλά αυτή που σου λέει πραγματικά σε ποια εβδομάδα είσαι είναι η Α' επιπέδου.

Greta πολύ χρήσιμο το link! Στην 6η εβδομάδα ήμουν 69,5 και τώρα στην 15η είμαι 70,7. Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχασα λιγάκι, άρα είμαι καλά (μιας και τα 69 είναι πάνω από το φυσιολογικό). Να δούμε τους επόμενους πως θα πάμε!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Vtgian σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω αυτό με κάτι καραμέλες τζίντζερ π ξέρω.

Εμένα η σύλληψη έγινε 29 η31/5 με απόλυτη σιγουριά!

Εύχομαι να μην κρατήσουνε για πολύ ακομα...κουράστηκα...κ κουραστηκαν κ οι δικοί Μ άνθρωποι να με βλέπουν με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα. Σε λιγο θα κουράσω κ εσάς με την γκρίνια Μ! Αλλά νομίζω πως οταν τα λέω και ξεσπάσω μετα ειμαι κάπως καλυτερα. Την Δευτέρα θ ρωτήσω και τον γιατρό Μ κάθε ποτε αλλάζω μήνα να ξέρω.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Κ ΕΓΩ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ..ΑΚΟΜΑ...

4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ Η Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ?

ΑΧ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΕΕΕΣ!!:D

F4oIp2.png

Vtgian σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω αυτό με κάτι καραμέλες τζίντζερ π ξέρω.

Εμένα η σύλληψη έγινε 29 η31/5 με απόλυτη σιγουριά!

Εύχομαι να μην κρατήσουνε για πολύ ακομα...κουράστηκα...κ κουραστηκαν κ οι δικοί Μ άνθρωποι να με βλέπουν με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα. Σε λιγο θα κουράσω κ εσάς με την γκρίνια Μ! Αλλά νομίζω πως οταν τα λέω και ξεσπάσω μετα ειμαι κάπως καλυτερα. Την Δευτέρα θ ρωτήσω και τον γιατρό Μ κάθε ποτε αλλάζω μήνα να ξέρω.

Καθόλου δε μας κουράζεις! Να τα μοιράζεσαι μαζί μας, αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Γι'αυτό είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε έστω και αυτή την ελάχιστη στήριξη ή μία στην άλλη!

Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου, και εγώ τις δύσκολες ημέρες όλα μαύρα τα έβλεπα. Έλεγα από μέσα μου "Τι την θέλω την εγκυμοσύνη;" "Αν είναι έτσι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου, μετά τι; κόλαση;" "Αχ γιατί δεν πρόσεχα, μια χαρά θα ήμουν τώρα ξένοιαστη". Λογικό είναι να τα σκεφτόμαστε αυτά και ακόμα χειρότερα. Όταν το σώμα σε κουράζει, τι να κάνει και η έρμη η ψυχή! Θα βελτιωθεί όμως, που θα πάει! Μη το βάζεις κάτω!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Kashmam δεν μας κουραζεις.τι λες τωρα? ειναι ζορικο αυτο που τραβας αλλα θα περασει θα δεις.και στο δικο μου βιβλιο εγκυμοσυνης λεει για το τζιντζερ.για δοκιμασε το.

Βασω εγω ημουν 65 και ειμαι 69.και αυτα λογω της σιελορροιας που ειχα.γιατι μοκο οταν ετρωγα δεν ειχα.αλλιως δεν θα ειχα παρει τοσα.δεν εχω ιδιαιτερη ορεξη.το πρωινο μου, αργοτερα φρουτα στανταρ.εκει στο μεσημεριανο με πιανει μια πεινα φοβερη.το απογευμα κατι θα τσιμπησω και το βραδυ καμμια αναγκη για φαγητο.αλλα θελω να παρω οσο το δυνατον πιο λιγα.στον μικρο ειχα παρει 13 κιλα.5 μερες μετα ειχα χασει τα 8.δεν ειναι λιπος αυτα που περνουμε.αλλαζει το σωμα μας.

προσοχη θεωρω θελει.και οχι γλυκα.

Little Star και εγω θελω αγορες να κανωωωωωωω ;) ειδα κατι φορεματακια επαθα πλακα!αλλα θελω να σιγουρευτω για το φυλο.ηδη μου εχουν κανει δωρα.να δω τι θα τα κανω αν ειναι αγορι...

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αχ ρε κορίτσια πόσο με καταλαβαίνετε! Όντως κάποιες φορές κανω τέτοιες σκέψεις όπως λες vtgian αλλά μετα αμέσως το μετανιώνω γιατι το θελω πολύ αυτό το παιδάκι!

Αλλά πραγματικά ειναι πολύ κουραστικό! Καθε μέρα προσεύχομαι να ειμαι καλα κ τπτ δεν γίνεται...χω ακούσει πως αν δεν περάσουν οι ολα αυτά μολις κλείνουμε τον τρίτο θα περάσουν οταν θ κλείσουμε τον τέταρτο! Πέριμενω λοιπόν...

KMwEp3.png

Καλα και ποια δεν εχει κανει...χειροτερες εκανα εγω στις αρχες.ηταν λιγο ζορικα αυτη τη φορα βεβαια τα πραγματα.αλλα μετα τα εβαζα με τον εαυτο μου και να τα κλαμματα!! σε 5 μηνες θα γελαμε...καλο σου κανει kashmam να τα λες και να μην τα κρατας μεσα σου!

Τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσια? εμας το πρόγραμμα εχει βολτουλες! σας φιλω εσας και τε μπεμπακια ♥♥

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...