Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γεια σααααας τι κανετε???

Βουλααυτό με τον υπνο ισχυει ακομα και στον μεγαλο μου....

happy την ξεπερασαμε την peppa για λιγο ηταν τελικα....πως γινεται ρε κορίτσια να μην θελει να βλεπει παιδικα?εγω του τα βαζω και εκεινος πως τα καταφερνει και μου παει στα τραγουδια.......

Εμεις τιποτα ιδιαίτερο το Σ/Κ εκτος απ το οτι ο μπέμπης σημερα ξεκαρδιζεται στο γελιο και είναι μια τρέλα.....

Σας φιλω καλο βραδυ

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω κ εμείς!!

Εγω πάλι βαρέθηκα την ρουτίνα! Θελω τον αντρα μου στο σπιτιιιιιιιι!!!

Τωρα ειδικα με αυτον τον τέλειο καιρό λαχταρώ να παμε καπου... Ενα διήμερο τριήμερο κατι τελοσπαντων!

Ερωτηση: εσάς τα μωρά κάθονται στο ανάποδο το καρεκλάκι αυτοκινήτου; Ο γιος οταν κοιμόταν ηταν οκ αλλά άμα ξυπνούσε χαλούσε τον κόσμο εγω έκανα μια φορά την βλακεία κ τον έβγαλα επειδή έκλαιγε κ απο τότε ούτε ξανά έκατσε ήμασταν μαζι πίσω αγκαλια μεχρι π έγινε 11 μηνών κ πήραμε αυτο π κοιτάει μπροστά κ έκατσε κ το ευχαριστήθηκε!! Αλλά ήμουν με την ψυχή στο στόμα κάθε φορά π δεν καθόταν στο καρεκλάκι τ! Κ το ιδιο μ κανει κ αυτη αλλά ειπα οχι! Δεν θ κανω το ιδιο λάθος! Γιατι λάθος ειναι! Αλλά τε γμτ την προηγουμενη φορά έκλαιγε ενα 25λεπτο ασταμάτητα μεχρι π φτάσαμε στον προορισμό μας κ την έβγαλα... Τι στο καλό;;;

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα ολα θα ειναι τελεια δε μπορει........

Βουλα και μενα γκρινιαζει αλλα ειμαι ανενδοτη στο θεμα αυτο!Ας κλαινει αυτα παρα εγω!!!!!

Αθηνά μια απ τα ιδια,τα χερια μου κομματια....κουτουλαω σημερα

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα!!

Κι εγω με το καρεκλάκι ειμαι κάθετη πρέπει να μάθει!

Γκρινιάζει λιγο στην αρχη αλλα μετα ηρεμεί κ κοιμάται. Κέρκυρα δλδ που πήγαμε μονο οταν έπρεπε να τον ταΐσω είχαμε γκρίνια. Τωρα αν μεγαλώνοντας αλλάξει... Δεν ξερω!

Κι εμεις έχουμε γιατρό σήμερα ειμαι περίεργη κ για τα κιλά κ για το ύψος γιατι νομιζω οτι πήραμε κ στα 2 :)

Μαργαριτουλα good luck σήμερα! Όλα καλα θα στα βρει ειμαι σιγουρη! :)

Αύτα φάγαμε κ εμεις πάμε πάλι για ύπνο ... :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας κορίτσια όμορφα να'μαι κι εγώ σας έλειψα;; Τρέχω και δεν φτάνω ψάχνω για σπίτι και είμαι σαν την μουρλή από εδώ και από εκεί να πηγαίνω και να βλέπω. Που θα μου πάει θα την πιάσω την καλή την ευκαιρία θέλω να πιστεύω. Στο καθισματάκι του αμαξιού που λέτε ούτε εμένα θέλει και την βγάζουμε αγκαλιά αλλά έτσι κι αλλιώς μας έχει βγει off πρέπει να πάρουμε καινούριο γιατί είμαστε και ψιλαρίδες :rolleyes: λέω να πάρω με isofix και να φτάνει μέχρι πολλά κιλά. Ελπίζω να μην κλαίω και σε αυτό τα λεφτά μου. Θα δείξει. Έξοδα έξοδα και πάλι έξοδα ευτυχώς που μας παίρνουν δώρα και έχουμε ρούχα της μικρής γιατί τα λεφτά είναι πολλά και δεν φτάνουν. Δεν γκρινιάζω άλλο παίρνω βαθιά ανάσα και πάω να ξαπλουτάρω. Εύχομαι good luck σε όσες έχετε παιδίατρο. Κορίτσια αν θέλετε προσθέστε με και στο φέις να μιλάμε συχνότερα.

Αν πάλι δεν θέλετε ή δεν έχετε (παίζει κι αυτό)δεν πειράζει δεν χαλάμε τις καρδιές μας :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα και από εμένα!

Η μικρή κοιμάται και είπα να μπω να σας πω ένα γεια.

Μαργαρίτα, εύχομαι να είναι όλα καλά, που θα είναι είμαι σίγουρη.

Αντιγόνη, θυμάμαι ότι υπάρχει ένα καρεκλάκι που είναι πραγματικά για πολλά χρόνια, μιας αγγλικής εταιρίας, λέγεται Joie Stages και φτάνει τα 25 κιλά. Κάνει γύρω στα 200 ευρώ αλλά ξεμπερδεύεις.

Εμάς προς το παρόν κάθεται στο κάθισμα συνήθως ξεραίνεται στον ύπνο. Εντός σπιτιού, κάθεται στο relax και 3 τέταρτα, εκτός αν την πιάσει λόξυγγας που εκνευρίζεται και κλαίει.

Βούλα μια από τα ίδια και εγώ. Περιμένω να τελειώσουν τα σχολεία να έρχεται η αδελφή μου (δασκάλα) με το αυτοκίνητο να πηγαίνουμε καμια παραλία με τη μπέμπα.

Νομίζω ότι κάτι έχει η ηλικία τους πάντως (ή φταίει η πανσέληνος) και τα έπιασε όλα μαζί η αγκαλίαση. Μου έχει φύγει και εμένα η μέση αυτές τις μέρες. Το καλό με τη δικιά μου είναι ότι κοιμάται πολύ το βράδυ αλλά ρε γμτ πέφτει ξερή από τις 09:00 και 04:00 το πρωί αρχίζει το στριφογύρισμα και ξυπνάω και εγώ μαζί της. Σήμερα από κάθετα γύρισε οριζόντια! Έτσι καταλήξαμε το πρωί

baby-sleep-position-how-to-be-a-dad-08.jpg

Και η δικιά μου άρχισε να ξεκαρδίζεται στα γέλια, νομίζω έχω βρει το σημείο που γαργαλιέται και πεθαίνω και εγώ μαζί της! Επίσης γελάω πολύ με το εξής: της χαιδεύω το πρόσωπο γύρω γύρω με μια τούφα από τα μαλλιά μου και κλείνει τα μάτια, γελάει και κάνει ααα... σαν να υπνωτίζεται!

Εγινε τελικά μπάχαλο με τη δουλειά και την άδεια. Καταλήξαμε ότι θα πάρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ + μειωμένο ωράριο αντί για τους 3,5 μήνες μαζεμένους του μειωμένου. Φυσικά είναι καλύτερο αυτό για το μωρό μου αφού θα επιστρέψω στη δουλειά όταν θα είναι 10 μηνών κοντά αλλά οικονομικά θα γονατίσουμε...

Είπατε facebook? Μέσα! Στείλτε μου σε π.μ. το id σας να γίνουμε φίλες :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμααααας!

Μαργαριτα-Αθηνα περιμενουμε νεα σας!!!

Αντιγονη χθες κοιταγα για ενα καθισμα και επαθα πλακα.θα σου στειλω λινκ.τελικά μετακιζεις σε μεγαλυτερο σπιτι?

Βάσω πολυ χαιρομαι που θα σε εχει η μπεμπουλα σου σπιτι...εσενα χρειαζεται τον πρωτο χρονο τουλάχιστον!

Για τον υπνο τουλάχιστον εγω κοιμαμαι ήρεμα! Δηλ το μωρουλι ξύπνησε δυο φορές απο τις10 μεχρις της 8:30 για να θηλασει και μετα κοιμάται στα καπακια και ειναι ηρεμος ενω ο μεγαλος ξυονησε 3φορες και ουρλιαζε

Μα εχει γονατίσει δεν αντεχουμε αλλο πια δεν ξερω τι να κανω.να παω σε παιδο ψυχολογο?

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Χα! Βάσω κ γω ποτέ την βρίσκω διαγώνια κ ποτέ τέρμα πάνω!

Το θεμα ειναι οτι βόλτες παμε κάθε μερα βαζω την μικρη στον μαρσιπο κ τον μεγαλο απο το χερι κ παμε ποτε με τα πόδια ποτε με το λεωφορείο καπου παμε... Το θεμα ειναι ν παω βολτα με τον αντρα μου όλοι μαζι!!

KMwEp3.png

Γκρετούλα μου δεν μετακομίζω ακόμα αλλά ψάχνω σαν τρελή δεν θέλω με τίποτα να αρχίσει να περπατάει εδώ στην τρύπα που είμαστε η μικρή. Αλλά ψάχνω να είναι και καινούριο και χέσε μέσα τα ενοίκια. Θα την βρω την άκρη πιστεύω μέχρι τέλος Ιούνη το αργότερο να την έχουμε κάνει από εδώ γιατί τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια εδώ όλο κοπανιέμαι και κάπου από την στενότητα. Κι εμένα η μικρή μου αλλάζει θέσεις και χθες σήκωσε το κεφάλι της μόνη της για να δει έχει γίνει άλλο παιδάκι εντελώς :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...