Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Βάσω με την μαμα μ έχουμε άριστη σχέση παντα είχαμε η καλύτερη μαμα σε ολα αλλά ρε γμτ όσον αφορά στην βοήθεια με τα παιδια... Μπαααα...

Σκεφτομαι ίσως επειδή κ αυτη μικρη μας εκανε κ ξεπαιδιασε κ ειναι νέα ίσως να μην θέλει να ξανά "μπλέξει" με παιδιά ξερω γω;; Απο την μια την δικαιολογώ κ απο την αλλη θυμώνω! Μετα λεω ίσως όντως να τα εννοεί κ να παρεξηγώ εγω αλλά πάλι ρε γμτ...

Κ ενα ακόμα παράδειγμα ειχα αφήσει την μπεμπα στο σπιτι της ( για να παω τον γιο για κούρεμα) κ ηταν εκει κ ο μπαμπάς μ κ η αδερφή μ με το παλικάρι της κ η μπεμπα νυστάζε κ έκλαιγε πολυ κ δεν μπορούσε να την κοιμίσει μεχρι π αποκοιμήθηκε απο εξαντληςη κ μετα π μ το ειπε της λεω γιατι δεν την έδωσες στην Λένα (την αδερφή μ) η στον μπαμπα κ μ λεει δεν μ την ζήτησαν... Κ δεν ηθελα να ζητήσω βοήθεια αφού βλέπουν οτι δεν μπορω έπρεπε να έρθουν απο μόνοι τους. Κ τότε της λεω είδες π οταν δεν βλέπεις ανταποκρίση δεν γουστάρεις να ζητιάνευεις βοήθεια. Ετσι λεω νιώθω κ εγω. Κ δεν μ απάντησε απλά με κοίταξε.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια,καλο μηνα..Ηθελα να σχολιασω αυτο για τις μανες,κ εγω δεβ εχω την καλυτερη σχεση,δεν ταιριαζουμε σαν ανθρωποι..να βοηθησει με το μωρο δεν παιζει,κ επειδη εργαζετσι κ επειδη εμας μας μεγαλωσε ο μπαμπας οταν εκεινη δουλευε..ουτρ ενα ξενυχτι δεν εχει ριξει..τι να πω..με πληγωνει αυτο πολυ,σκεφτομαι κ οτι με θηλασε για εικοσι μερες,δεν το απολαμβανε καθολου,απο τον πονο με εσπρωχνε οπως μου εχει πει κ το εκοψε αποτομα με χαπι λογψ πιεσης να γυρισει στη δουλεια..ισως μου εχεο μεινει υποσυνηδειτο..εδω μου λεει,δεν με θες σπιτι κ θες τον πατερα σου,νιωθω οτι με ελεγχεις οταν βλεπω το μωρο κλπ..κ οτι παρε με τηλ οτσμαν θα θες να ερθω..κ της λεω,παρε με εσυ να δεις τι κανουμε,πως τα παμε που περναω κ δυσκολα με το μωρο,μια η γοπ μια το ενα μια το αλλο..κ μου λεει σε σκεφτομαι..κ της λεω να το δειχνεις..η μανα μου θελεο να βλεπει το μωρο να κανουν δυο τρια χαμογελα κ οταν αρχισει να γκρινιαζει γεια σας...εδω της ειπα οτι απεχω απο τοσα φαγητα κλπ κ αντι να μου δωσει κουραγιο κλπ ως μαμα,μου ειπε ποσο σκοπευεις ακομα μεχρι να παει 15??αυτα..

F4oIp2.png

Κοριτσάκια μου όμορφα καλό μήνα! Αντε να έρθει το καλοκαίρι να αρχίσουμε τις βόλτες να μας φτιάξει και η διάθεση!!!

Σας διαβάζω κάθε μέρα και χαίρομαι που μεγαλώνουν τα ζουζουνάκια μας παρέα..:)

Βούλα θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλί γιατί η μαμά μου είναι ίδια με τη δικιά σου στο θέμα βοήθεια με τα παιδιά και γενικότερα και ξέρω ακριβώς πως νιώθεις!! Κάθε μέρα συζητάω με τον εαυτό μου και αναρωτιέμαι μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος και δε με βοηθάει όσο θα ήθελα. Μετά πάλι καταλήγω στο συμπέρασμα πως όχι δεν κάνω λάθος, αν κάποιος ( ειδικά η μαμά σου) θέλει να σε βοηθήσει θα το κάνει και δεν θα περιμένει ειδικό κάλεσμα και οδηγίες, πάρε λίγο την μπέμπα κ άλλαξέ την ή δίπλωσε τα ρούχα της μικρής που είναι χύμα πάνω στον καναπέ..... Τι να πω, εγώ το χω ρίξει κ λίγο στην πλάκα γιατί αλλιώς κάθε μέρα τσατισμένη θα μαι..

Η ειρωνία είναι ότι μένουμε κ κοντά και όλοι μου λένε άντε τυχερή έχεις κ τη μάνα σου να σε βοηθάει!! :shock::shock::shock:

b5DEp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα κι εσύ τα ίδια βλέπω... Κι εγώ νόμιζα είναι μόνο η δικιά μου..

Αυτό που λες για το θηλασμό κι εγώ το έχω σκεφτεί μήπως υποσυνείδητα με στεναχωρεί γιατί ούτε μένα μπόρεσε να με θηλάσει πολύ! Πάντως από απωθημένο ή όχι την κόρη τη θήλασα δύο χρόνια, το έβγαλα το άχτι μου! ;) χαχαχαχα!

b5DEp3.png

Καλημερα και καλο μηνα φιλες μου!!

Μοκις σας διαβασα δυστυχως δεν προλαβαινα.

Στεναχωρηθηκα πολυ με οσα διάβασα γιατί ξερω πως ειναι ειδικα για εσας που εινι το πρωτο σας!

Μαργαρίτα σκεφτομουν μερες να σου οω συγχαρητήρια ειλικρινά μπραβο σου κορίτσι μου ειδικα με οσα διάβασα τωρα που σου συμβαινουν και σε στεναχωρουν!Ειδες ομως που οο ελεγες να αποθηλασεις και τελικα δεν το εβαλες κατω?Θα σε ανταμείψει το αγορακι σου για το καλο που του κανεις,θα δεις και θ με θυμηθείς! Ειδικα για την γοπ δεν υπάρχει καλυτερο φαρμακο απ το γαλα σου!Ενα μεγαλο φιλι και τα δυο σας!

Βασω και η μαμα μου βοήθαει πολυ αλλα επειδη ξεκινησε παλι την δουλεια ειναι πολυ κουρασμενη και δεν ζηταω τιποτα,ζηταω απ τον μπαμπα βοηθεια ο οποιος (60ετων)και ερχεται καθημερινα,βεβαια δεν πλενει η μαγειρευει :P αλλα κραταει τα μικρα ωστε εγω να προλαβω να τα κανω ολα!Δεν με νοιαζει η κουραση μονο να με βοηθαει με τα παιδια!

Αντιγόνη αυτα που σου λενε και σε βαζουν σε σκεψεις περιεργες και μετα τα βλεπεις ακομα κι στον υπνο σου απλα δεν παιζει κοριτσι μου να συμβουν ποτε!!!!

Το παιδι σας θελει μονο εσας,τιποτα και κανεναν αλλον..

Οσα και να εχει ο αλλος απεναντι να του προσφερει παντα εσας θα διαλεγει,τζάμπα βασανίζεις το μυαλο σου!Απολαυσε την κορη σου!

Βουλα σας τσακισε η κωλο γαστρεντερίτιδα ευχομαι να παει στο καλο και να μην ξανα αρρωστησετε.Τα "καλά" του παιδικού που τοσο με αγχωνουν!

Εμεις δεν εχουμε πολλα νεακια χθες βγηκαμε βόλτα σε εναν παιδότοπο ανοιχτο,ο μεγαλος επαιξε και εμεις ηπιαμε καφεδακι....το μωρουλι ειχε γκρινια και επειδη δεν ηρεμουσε αναγκάστηκα να θηλασω εξωωωω τεσπα χεστηκ@!!μετα ηρεμισε ο μπεμπουλης και κοιμηθηκε οποτε καθησαμε και εμεις μιση ωρα σαν ζευγαρι να μιλησουμε γιατι εχουμε γινει ο ενας απο δω και ο αλλος απο κει με τα παιδια...συναντιομαστε στο μπανιο χαχαχαχα!!Τωρα γελαω αλλα οντως με στεναχωρει αυτη η κατασταση!Θελω να γινουμε οπως παλια,δεν εχουμε καμμια τυχη ε???

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ελα ρε Greta κ λεω π εισαι;;;

Τα ιδια ακριβώς!! Εμείς ξέρεις ποτέ βρισκόμαστε; Έρχεται ο αντρας μ σπιτι 20:00-21:00 εκει γύρω μολις ερθει παραδίδω την μικρη να τελειώσω οτι δεν εχω καταφέρει να τελείωσω όλη την ημερα μεχρι τις 21:30 (αν ερθει 20:00 εχω περισσότερη ωρα αν έρθει 21:00 τρέχω σαν τον άνεμο!!! Χαχαχα) κανω μπάνιο κ τα δυο, ετοιμάζω κ το γάλα τ μεγάλου κ γεια σας... Στην κρεβατοκάμαρα ξαπλώνω κ θηλάζω... Ο αντρας μ περιμένει να πιει ο μεγάλος το γάλα να κατουρήσει κ να τον βαλει για ύπνο όποτε κατα τις 22:30 έρχεται μέσα κ λιγο μιλάμε λιγο γκρινιάζω λιγο μαλώνουμε λιγο τηλεόραση μεχρι να αποκοιμηθεί καλα καλα η μικρη κ να αφήσει εντελώς το στήθος π την αφήνω στο κρεβάτι της κ μετα αγκαλια με τον αντρα μ κ με παίρνει ο ύπνος! Αυτα...

Άστα ρε. Greta περιμένω να μεγαλώσει κ αυτη να φτάσει 6 μηνών κ καπου εκει νομιζω θ γίνουν καλυτερα τα πραγματα...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε Greta κ λεω π εισαι;;;

Τα ιδια ακριβώς!! Εμείς ξέρεις ποτέ βρισκόμαστε; Έρχεται ο αντρας μ σπιτι 20:00-21:00 εκει γύρω μολις ερθει παραδίδω την μικρη να τελειώσω οτι δεν εχω καταφέρει να τελείωσω όλη την ημερα μεχρι τις 21:30 (αν ερθει 20:00 εχω περισσότερη ωρα αν έρθει 21:00 τρέχω σαν τον άνεμο!!! Χαχαχα) κανω μπάνιο κ τα δυο, ετοιμάζω κ το γάλα τ μεγάλου κ γεια σας... Στην κρεβατοκάμαρα ξαπλώνω κ θηλάζω... Ο αντρας μ περιμένει να πιει ο μεγάλος το γάλα να κατουρήσει κ να τον βαλει για ύπνο όποτε κατα τις 22:30 έρχεται μέσα κ λιγο μιλάμε λιγο γκρινιάζω λιγο μαλώνουμε λιγο τηλεόραση μεχρι να αποκοιμηθεί καλα καλα η μικρη κ να αφήσει εντελώς το στήθος π την αφήνω στο κρεβάτι της κ μετα αγκαλια με τον αντρα μ κ με παίρνει ο ύπνος! Αυτα...

Άστα ρε. Greta περιμένω να μεγαλώσει κ αυτη να φτάσει 6 μηνών κ καπου εκει νομιζω θ γίνουν καλυτερα τα πραγματα...

Στα ιδια ειμαστε αστα να πανε :?:-?

Εμας δεν εχει στανταρ ωρα,σχολαει 6 μπορει να ερθει 6:20 μπορει ομως και 8...εγω παραδιδω τον μεγαλο μεχρι να κανω και εγω οτι μου εχει μεινει.Μετα περνω το μωρο και μεσα για νανι και εκεινος εχει τον μεγαλο ο οποιος θελει καμμια ωρα να καθησεις μαζι του μεχρι να κοιμηθει οποτε μέχρι να ερθει στην κρεβατοκάμαρα εκεινος εχω κοιμηθει εγω με το στόμα ανοιχτο :cry::tongue:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ελπιζω να παρει κ κανονικα βαρος ο μικρος μου..το να πω,εχουμε μια χαρα πανες αλλα καθεται λιγο κ μετα αρχιζει κ χτυπιεται,τον ρευω κ μετα μονο που τπν βαζω στη σταση θηλασμου κλαιει..βαζει το χερι στο στομα κ πιπιλα με μανια...αυτα..

F4oIp2.png

Ωπ! Καλώς την happy!!

Τι κανεις;; Που χάθηκες;;; Πως τα πάτε;;;

Εδώ είμαι κι εγώ... Σας διαβάζω από κινητό αλλά για να γράψω είναι δύσκολο, πρέπει να έχω το tablet αλλά δεν τολμάω να το εμφανίσω γιατί μου το αρπάζει η σουσουράδα για να δει την πέππα... (Γκρέτα γελάς?) Άσε, μανία την πιάνει κ δεν το αφήνει μέχρι να πέσει η μπαταρία. Γι' αυτό το κρύβω κ ησυχάζω!

Μόλις τις κοίμισα κ τις δυο. Εν τω μεταξύ η μπέμπα για να κοιμηθεί έκλαιγε πολύ κι εμένα, ούτε στήθος ούτε κούνημα, τίποτα δεν ήθελε.. Κάποια στιγμή ακούμπησε το μάγουλο στο χέρι μου κ μετά γλάρωσε.. Σκέφτομαι μήπως είναι δόντια;;; Νωρίς δεν είναι; Εκτος αν την πονάει η κοιλίτσα, τι να πω..

b5DEp3.png

Happy ξέρεις τι παρατήρησα στην δικιά μ οτι όποτε την κρατάω ξύπνια με το "ζόρι" μετα δυσκολεύεται πολυ μα κοιμηθει κ κλαίει εκει ο απορροφητηρας κανει καλή δουλεια. Ενώ αν με το που γκρινιάξει την παρω αμεσως να την κοιμίσω κοιμαται πολυ εύκολα ούτε κλάματα ούτε τπτ...

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...